Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Επίσης, δεν το νιώθω σε ένα συγκεκριμένο σημείο!! Το νιώθω παντού στην κοιλιά, κυρίως στη δεξιά μεριά, κάτω από τον αφαλό όμως!! Χαμηλά και μέχρι λίγο κάτω από τον αφαλό!!

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσι μου εγώ είμαι 16 ακριβώς κ το ένιωσα χθες 1η φορά, αλλά είναι το 2ο. Στο γιο μου είχα νιώσει κάτι ανεπαίσθητο στη 17η εβδομάδα και τελικά μετά την 20η σιγουρευτηκα. Φάε κάτι γλυκό, ξάπλωσε, βάλε τα χέρια χαμηλά στην κοιλιά και κάνε υπομονή... Αν όχι τώρα σε 1,2 βδομάδες θα το νιώσεις! Παίζουν πολλά ρόλο πάντως στο ποσό νωρίς το καταλαβαίνει η καθεμία! 

Εγώ έχω ξανά ραντεβού με τη γιατρό 5 Νοέμβρη κ τότε θα κλείσουμε κ το ραντεβού για τη Β επιπέδου. 

Αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου προς το παρόν... Το απολαμβάνω το 2ο τρίμηνο πολύ περισσότερο απ το 1ο!

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι... Πετρωνει καθόλου η μήτρα σας; εμένα μου συνέβη 3 φορές, ελπίζω απ την κίνηση του μωρού κ να μην είναι συσπάσεις... 

Δεν έχω νιώσει να πετρώνει... πώς είναι η αίσθηση;; Σκληραίνει η κοιλιά;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evoulini24 είπε:

Επίσης, δεν το νιώθω σε ένα συγκεκριμένο σημείο!! Το νιώθω παντού στην κοιλιά, κυρίως στη δεξιά μεριά, κάτω από τον αφαλό όμως!! Χαμηλά και μέχρι λίγο κάτω από τον αφαλό!!

Δεν έχω νιώσει να πετρώνει... πώς είναι η αίσθηση;; Σκληραίνει η κοιλιά;;

Ναι... Αυτό είναι η συσπαση της μήτρας. Όταν σκληραίνει ολόκληρη. Όταν σκληραίνει σε ένα σημείο, είναι συνήθως από κίνηση του μωρού... Το ξανανιωσα τώρα κ ήταν συσπαση κανονική. :-(

Κορίτσι μου εγώ είμαι 16 ακριβώς κ το ένιωσα χθες 1η φορά, αλλά είναι το 2ο. Στο γιο μου είχα νιώσει κάτι ανεπαίσθητο στη 17η εβδομάδα και τελικά μετά την 20η σιγουρευτηκα. Φάε κάτι γλυκό, ξάπλωσε, βάλε τα χέρια χαμηλά στην κοιλιά και κάνε υπομονή... Αν όχι τώρα σε 1,2 βδομάδες θα το νιώσεις! Παίζουν πολλά ρόλο πάντως στο ποσό νωρίς το καταλαβαίνει η καθεμία! 

Εγώ έχω ξανά ραντεβού με τη γιατρό 5 Νοέμβρη κ τότε θα κλείσουμε κ το ραντεβού για τη Β επιπέδου. 

Αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου προς το παρόν... Το απολαμβάνω το 2ο τρίμηνο πολύ περισσότερο απ το 1ο!

Να ρωτήσω κ εγώ κάτι... Πετρωνει καθόλου η μήτρα σας; εμένα μου συνέβη 3 φορές, ελπίζω απ την κίνηση του μωρού κ να μην είναι συσπάσεις... 

Έχουμε ακριβώς τα ίδια.. απο το ραντεβού μεχρι και τα πετρώματα χαχαχα τωρα βέβαια κυρίως βράδυ όμως η μαία μου που τη ρώτησα πριχθες μου ειπε οτι ειναι απο τις κινήσεις του μωρου .. 

Παιζει ρόλο και η θέση του πλακούντα στο ποσο νωρις θα νιώσεις το μωρακι λενε οτι οταν είναι πρόσθιος οπως εμενα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. 

Ναι... Αυτό είναι η συσπαση της μήτρας. Όταν σκληραίνει ολόκληρη. Όταν σκληραίνει σε ένα σημείο, είναι συνήθως από κίνηση του μωρού... Το ξανανιωσα τώρα κ ήταν συσπαση κανονική. :-(

Μαγνήσιο παιρνεις ;; 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Έχουμε ακριβώς τα ίδια.. απο το ραντεβού μεχρι και τα πετρώματα χαχαχα τωρα βέβαια κυρίως βράδυ όμως η μαία μου που τη ρώτησα πριχθες μου ειπε οτι ειναι απο τις κινήσεις του μωρου .. 

Παιζει ρόλο και η θέση του πλακούντα στο ποσο νωρις θα νιώσεις το μωρακι λενε οτι οταν είναι πρόσθιος οπως εμενα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. 

Μαγνήσιο παιρνεις ;; 

Εγω το βράδυ και όταν τρώω πολύ τσιτωνει η κοιλιά και είναι σκληρή.. Μημπως είναι απ το φαΐ;;;; :oops:

Ναι... Αυτό είναι η συσπαση της μήτρας. Όταν σκληραίνει ολόκληρη. Όταν σκληραίνει σε ένα σημείο, είναι συνήθως από κίνηση του μωρού... Το ξανανιωσα τώρα κ ήταν συσπαση 

Να ρωτησω κατι ;;; 

Πως παίρνετε τις βιταμίνες;; εχω μπερδευτεί.. 

Σίδηρο και μαγνησιο ειναι πρωί βράδυ.. το Σίδηρο το πηρα πριν καμιά ώρα περίπου και τωρα ήπια το μαγνήσιο τα παίρνω σωστά;; ή κανω κοκτέιλ;; 

Παιρνω κι άλλα και προσπαθώ οσο μπορω να τα παιρνω έστω και με κανα μισάωρο διαφορά. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Μαγνήσιο παιρνεις ;; 

Χαχαχα σε όλα μαζί λοιπόν! Μαγνήσιο όχι δεν παίρνω, μπορεί να μου δώσει όμως τώρα... Εσύ; 

Να ρωτησω κατι ;;; 

Σίδηρο και μαγνησιο ειναι πρωί βράδυ.. το Σίδηρο το πηρα πριν καμιά ώρα περίπου και τωρα ήπια το μαγνήσιο τα παίρνω σωστά;; ή κανω κοκτέιλ;; 

Παιρνω κι άλλα και προσπαθώ οσο μπορω να τα παιρνω έστω και με κανα μισάωρο διαφορά. 

Με μια ώρα διαφορά μια χαρά μου φαίνεται! Κ εγώ το ίδιο προσπαθώ...

Just now, Aria konsta said:

Να ρωτησω κατι ;;; 

Εγώ παίρνω πρωί σίδηρο κ φυλλικό, μεσημέρι ασβέστιο, κ μετά απόγευμα παίρνω μαζί σίδηρο ξανά με μαγνήσιο. Δε ξέρω αν κάνει μαζί αλλά δε μου εκανε κ κάποια διευκρινίση! Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω

rqbzp3.png

Χαχαχα σε όλα μαζί λοιπόν! Μαγνήσιο όχι δεν παίρνω, μπορεί να μου δώσει όμως τώρα... Εσύ; 

Με μια ώρα διαφορά μια χαρά μου φαίνεται! Κ εγώ το ίδιο προσπαθώ...

Ααα αν δεν παίρνεις να του το πεις θα σου δώσει.. ειναι και για τις συσπάσεις. 

Αν κάνεις καιρο να πας καλο θα ήταν να τον πάρεις ένα τηλ να του το αναφέρεις. 

Just now, Kassandras είπε:

Εγώ παίρνω πρωί σίδηρο κ φυλλικό, μεσημέρι ασβέστιο, κ μετά απόγευμα παίρνω μαζί σίδηρο ξανά με μαγνήσιο. Δε ξέρω αν κάνει μαζί αλλά δε μου εκανε κ κάποια διευκρινίση! Θα ρωτήσω όταν ξαναπάω

Παιρνω 7 το τ4 κατά τις 10 σίδηρο 11 μαγνησιο μεσημέρι φυλλικο κατά τις 4 ασβεστιο μετα σαλοσπιρη. 

Και το βραδυ παιρνω πρωτα το σίδηρο και μετα το μαγνησιο .

Εν το μεταξύ μου ειπε οτι το σίδηρο που παιρνω δεν εχει θεμα αν θα εισαι φαγομενη κλπ αλλα στο κουτί λεει μιση ωρα προ φαγητού...  τι κάνω εγώ αυτό που λέει το κουτί ή ο γιατρος ;

• Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta said:

Ααα αν δεν παίρνεις να του το πεις θα σου δώσει.. ειναι και για τις συσπάσεις. 

Αν κάνεις καιρο να πας καλο θα ήταν να τον πάρεις ένα τηλ να του το αναφέρεις. 

Παιρνω 7 το τ4 κατά τις 10 σίδηρο 11 μαγνησιο μεσημέρι φυλλικο κατά τις 4 ασβεστιο μετα σαλοσπιρη. 

Και το βραδυ παιρνω πρωτα το σίδηρο και μετα το μαγνησιο .

Εν το μεταξύ μου ειπε οτι το σίδηρο που παιρνω δεν εχει θεμα αν θα εισαι φαγομενη κλπ αλλα στο κουτί λεει μιση ωρα προ φαγητού...  τι κάνω εγώ αυτό που λέει το κουτί ή ο γιατρος ;

Για το σίδηρο σίγουρα πρέπει δύο ώρες μακριά από γαλακτομικα. Μετά από μια ώρα μπορείς να φας κάτι άλλο εκτός από γαλακτομικα. Για το μαγνήσιο επίσης δύο ώρες μακριά από γαλακτομικα αλλά μπορείς να φας άλλα είδη κατευθείαν.

Έτσι μου είπε εμένα 

• Μου αρέσει 1

rqbzp3.png

Just now, vivi.nik. said:

Τι ωραίο πινακάκι!!! Πολλά πολλά μπράβο!!!! 

@giwta_86 πέρα απ τους υπερηχους στον ίδιο γιατρό, προβλέπω να μαστε μαζι κ στο μαιευτήριο!!!!!! 

Κ εμένα στο ίδιο σημείο είναι! Κάτω αριστερά!!! Σαν ποπ κορν που σκάει θα πω εγώ! 

Φαντάζεσαι?? Και εγω όταν το είδα το ίδιο σκέφτηκα!! Να έχουμε το νου μας όταν έρθει η ώρα η καλή!! :-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι με το που ξυπνάω κατά τις 8 τ4 μετά από καμιά ώρα τρώω κάτι και μετά παίρνω φιλισιν. Μισή ώρα πριν το μεσημεριανό σιδηρο. Κατά τις 4-5 το απόγευμα ασβέστιο με βιταμίνη d και πριν το βραδινό πάλι σιδηρο. Δυστυχώς το χω κόψει το γάλα και όλα τα γαλακτομικα γιατί δε βολεύουν οι ώρες για το σιδηρο. Μαγνήσιο δεν μου χει δώσει ακόμα.... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pepi88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!σήμερα έχω γιατρό !εύχομαι και ελπίζω όλα να συνεχίσουν να είναι καλά και σταθερά !!θα σας ενημερώσω!!

Κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι. Περιμένουμε με αγωνία νέα σου... Σου στέλνω μπόλικη θετική ενέργεια. 

Just now, Pepi88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!σήμερα έχω γιατρό !εύχομαι και ελπίζω όλα να συνεχίσουν να είναι καλά και σταθερά !!θα σας ενημερώσω!!

@Pepi88 Καλημέρα!!!Όλα καλά θα ΕΊΝΑΙ!!!!Περιμένουμε ενημέρωση!!!:x

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...