Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Θα συμφωνήσω!Το ποια εποχή θα κάνει μια γυναίκα την εμβρυομεταφορά,δεν έχει καμία σημασία και όλα είναι υποκειμενικά.Προσωπικα σιχαίνομαι το καλοκαίρι,είμαι και υποτασικη και υποφέρω και αυτος ο συνεχόμενος καύσωνας χωρίς ίχνος βροχής,με τρελαίνει☹️

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αχ και νόμιζα ότι είμαι η πιο άκαρδη μάνα που υπάρχει ...τη ανακούφιση να ξέρω ότι το περνάνε και άλλες γυναίκες γιατί άκουγα μόνο για κόψιμο μαχαίρι και έλεγα πω πω είμαι τέρας που δεν μπορώ να το κάνω !!!οσο για την δυσκοιλιότητα θα δοκιμάσω και τα δαμάσκηνα !!

πρίν από 19 λεπτά , Aria konsta είπε:

Και εγω έτσι νιώθω... δυστυχώς.. θα προσπαθήσω όμως.. ειδικά μολις παω την Πέμπτη και το δω 

Κορίτσια, εγώ αρχικά έλεγα μόλις κάνω την εμβρυομεταφορά ΤΕΡΜΑ! Μετά είπα μόλις κάνω την πρώτη χοριακή ΤΕΡΜΑ! Μετά είπα μόλις κάνω τον πρώτο υπέρηχο ΤΕΡΜΑ! Ε, έκανα και τον δεύτερο και ακόμα παλεύω με τις ενοχές μου... Ξέρω πως είναι πολύ κακό, αλλά απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Aria konsta και μένα με ανησυχούσε αλλά με καθυσυχασε ο γιατρός.. Όπως είπαν και τα κορίτσια σημασία έχει ότι αυξάνεται με σωστούς ρυθμούς, εμένα η 1η ήταν 75 η δεύτερη 155 και η τρίτη 555. Ο γιατρός μου είπε να μην κάνω άλλη και να πάω κατευθείαν. Για υπέρηχο την Δευτέρα!! Όχι βέβαια ότι δεν έχω άγχος μέχρι να το δούμε και στον υπέρηχο!! Αλλά υπομονή :x

• Μου αρέσει 3

13 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Ρε συ σε ποια βδομάδα βρίσκεσαι?ρωτάω γιατί η δικιά μου 2600 που ήταν στις 4+5 λες όντως να έχω δίδυμα???Θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα!!!!!!

Είναι πολύ μεγάλη η χοριακή σου! Παίζει να είναι και δίδυμα!!! :)

• Χαχα 1

Just now, Sabie είπε:

Με το καλό κορίτσια... Δεν τη λες κια πολυ μεγάλη... Φυσιολογική τιμή χοριακηε. Για να ναι δίδυμα θα έπρεπε να αγγίζει το 2.000 πλας έχω ακουσει... 

Με το καλό σε ολες

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 ώρα πρίν, Sabie είπε:

Κορίτσια, εγώ αρχικά έλεγα μόλις κάνω την εμβρυομεταφορά ΤΕΡΜΑ! Μετά είπα μόλις κάνω την πρώτη χοριακή ΤΕΡΜΑ! Μετά είπα μόλις κάνω τον πρώτο υπέρηχο ΤΕΡΜΑ! Ε, έκανα και τον δεύτερο και ακόμα παλεύω με τις ενοχές μου... Ξέρω πως είναι πολύ κακό, αλλά απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα !!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαζα!!!!!!κουράγιο θα το περάσουμε και αυτό !!!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Με το καλό κορίτσια... Δεν τη λες κια πολυ μεγάλη... Φυσιολογική τιμή χοριακηε. Για να ναι δίδυμα θα έπρεπε να αγγίζει το 2.000 πλας έχω ακουσει... 

Με το καλό σε ολες

Μα 2600 είχα!!!!!!!!!!!Στις 4 βδομάδες.....τέλος πάντων λίγο υπομονή ακόμα,η Δευτέρα πλησιάζει....Θα μάθω!

8 ώρες πρίν, Sabie είπε:

Συγγνώμη που γελάω,αλλά ούτε καν να το φανταστώ.....Δίδυμα????εγώ ήθελα ακόμα 1 απλά....Όχι ξαφνικά να πάμε στα 4 παιδιά!που θα τα βάλουμε?????Πρέπει να πάρω πουλμανακι να τα μεταφέρω!!!!

NmUgp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Popaki2011 είπε:

Μα 2600 είχα!!!!!!!!!!!Στις 4 βδομάδες.....τέλος πάντων λίγο υπομονή ακόμα,η Δευτέρα πλησιάζει....Θα μάθω!

Συγγνώμη που γελάω,αλλά ούτε καν να το φανταστώ.....Δίδυμα????εγώ ήθελα ακόμα 1 απλά....Όχι ξαφνικά να πάμε στα 4 παιδιά!που θα τα βάλουμε?????Πρέπει να πάρω πουλμανακι να τα μεταφέρω!!!!

Αχ νόμιζα ότι έλεγαν για 500 ... Σορρυ με το καλό τα διδυμάκια λοιπόν. Χαχα

Όλα θα γίνουν γεροι να στε?! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

πρίν από 48 λεπτά , Popaki2011 είπε:

Ξέρεις πόσο θα θελα να ήμουν στη θέση σου; Ονειρευόμουν πάντα να αποκτήσω 5-6 παιδιά, αλλά δυστυχώς άργησα να ξεκινήσω... 

Όσα είναι ας είναι γερά και να σας γεμίσουν ευτυχία!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα......

12 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

@Aria konsta πώς ήταν η υπόλοιπες χοριακες σου. Μακάρι να έχεις δύο εγώ πάντως ένα είδαμε παρολ που είχα ίδια χοριακη με εσένα 

Η πρώτη 51,02 και η δεύτερη 268,41

Απο συμπτώματα πως ειστε ;;; 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Aria konsta είπε:

Θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα......

Η πρώτη 51,02 και η δεύτερη 268,41

Απο συμπτώματα πως ειστε ;;; 

@Aria konsta δεν έχω ιδιαίτερα και όχι σινεχια. Πονο περίοδου τσιμπιματακια κράμπες υγρά φουσκώνει ξεφουσκώνει το στήθος αναγουλες ελάχιστα πιο πολύ σαν ανακατωσουρα στο στομάχι σήμερα εγώ είμαι 6+2 δεν ξέρω αν διάβασες την Δευτερα έκανα υπέρηχο είδαμε σακο έμβρυο και καρδιά να χτυπάει . Δευτέρα έχουμε ξανά υπέρηχο ελπίζω να την ακούσουμε την καρδούλα 

Just now, ba_lily είπε:

@Aria konsta δεν έχω ιδιαίτερα και όχι σινεχια. Πονο περίοδου τσιμπιματακια κράμπες υγρά φουσκώνει ξεφουσκώνει το στήθος αναγουλες ελάχιστα πιο πολύ σαν ανακατωσουρα στο στομάχι σήμερα εγώ είμαι 6+2 δεν ξέρω αν διάβασες την Δευτερα έκανα υπέρηχο είδαμε σακο έμβρυο και καρδιά να χτυπάει . Δευτέρα έχουμε ξανά υπέρηχο ελπίζω να την ακούσουμε την καρδούλα 

Υπέροχα κοριτσι μου :-D

Εγω δεν εχω ιδιαίτερα αντε κανα πονακι περιοδου μερικά έντονα τσιμπήματα οχι συχνά.. και το αντίθετο της δησκηλιοτητας (σορυ).

Αυριο εχω τον πρώτο υπέρηχο πως ανυπομονώ δε λέγεται 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Κορίτσια, ερώτηση:

Μέχρι χθες είχα διαρκώς θερμοκρασία από 36,8-37,2 και από χθες έπεσε στο 36,6-36,7

Σας ακούγεται ανησυχητικό; Έχετε ενημέρωση σχετικά με το πόσο πρέπει να είναι η θερμοκρασία μας ή αν υποδεικνύει κάτι το γεγονός ότι πέφτει;

Είμαι 6w1d

Just now, Sabie είπε:

Κορίτσια, ερώτηση:

Μέχρι χθες είχα διαρκώς θερμοκρασία από 36,8-37,2 και από χθες έπεσε στο 36,6-36,7

Σας ακούγεται ανησυχητικό; Έχετε ενημέρωση σχετικά με το πόσο πρέπει να είναι η θερμοκρασία μας ή αν υποδεικνύει κάτι το γεγονός ότι πέφτει;

Είμαι 6w1d

Μην δίνεις σημασία στη θερμοκρασία κορίτσι τζάμπα άγχος στη προιγουμενι προσπάθεια είχα σινεχια 37 με 37.4 και ειταν αρνητικό και τώρα με το θετικό έχω 36.8 και εγώ είμαι 6+2

Πάντως ενώ με το υπέρηχο της Δευτέρας ηρέμησα αλλά σήμερα με έχει πιάσει πάλι το άγχος περιμένω πως και πως το επόμενο την Δευτέρα που μας έρχεται. Θα είμαι ακριβώς 7 εβδομάδων είχαμε δει καρδιά να χτυπάει αλλά δεν την ακούσουμε ο γιατρός είπε πως ειναι πολύ νωρίς να την ακούσουμε και να μην ανησυχώ αφού την βλέπουμε να χτυπάει θα την ακούμε κιόλας 

12 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Δε νομίζω πουλάκι μου..

Εγω είπα να σου γράψω για να σε βγάλω από το άγχος γτ εγώ έκανα χοριακη 4 εβδομαδων κ 3 ημερών κ ήταν 2702!!! Κ περιμένω τον γιοκα μου!!

Θα σας πω όμως το μυστικο..μου έχει βγει προσοντουχος εξού κ η μεγάλη χοριακη κατέληξα:P

Καλή λευτεριά σε όλες κορίτσια!!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...