Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

@giwta_86 και @Popaki2011 σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Έχω ξυπνήσει πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη που θα δούμε το μωράκι μας! Το μεσημεράκι θα έχω νέα! 

Ποπακι καλό κουράγιο με τη μετακόμιση... ζόρικη φάση ειδικά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! @vivi.nik.καλή επιτυχία στην αυχενικη σου! Έχεις την θετική μας σκέψη περιμένουμε νέα σου! @Pepi88πως είναι η μέση σου? 

Τα ίδια ξάπλα και υπομονή !!τώρα πονάει και η πλάτη μου!! φανταστικά!!

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@Natasapal εγώ κάνω από κανένα είναι η αλήθεια. Ο γιατρός μου είπε ότι κανονικά δεν επιτρέπεται αλλά επειδή καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο, μέχρι 5 την ημέρα. Εγώ δεν κάνω τόσα 1-2 κι αυτά στη τουαλέτα γιατί δυσκολεύομαι.. Αλλά θα τα κόψω κι αυτά απλά δεν μπορώ μαχαίρι. Κάπνιζα 1,5 πακέτο πριν οπωτε με νιώθεις!!

@Vaso11.4.11 γύρω στη 12η νομίζω αλλά έχω και το στιγμα. Οπωτε με 29 αιματοκρίτη επιβαλλοταν. Τα γράφουν στο τέλος του πρώτου τριμήνου νομίζω. Ειδικά το σιδηρο που είναι βαρύ. 

Κ εγώ το ίδιο κάνω κανένα μες τη μέρα δυστυχως.. Κ εγώ 1.5 πακέτο πριν..σε νιώθω..

• Ευχαριστώ 1

XtYXp3.png

Just now, Evoulini24 είπε:

Εγώ παίρνω σίδηρο πρωί και απόγευμα, ασβέστιο το μεσημέρι μετά το φαγητό και το βράδυ σαλοσπιρ! Α και το πρωί πριν το σίδηρο παίρνω φυλλικό οξύ!! Σίδηρο και ασβέστιο μου έγραψε στην 11η εβδομάδα..ίσως γιατί του είπα ότι έχω τρομερή τριχόπτωση!!! Καλημέρα σε όλες!!!

Καλημερα κοριτσι! Εγω τωρα θα τον ξανα δω τον γιατρο στις 24 που εχω την αυχενικη. Οποτε μέχρι τότε φανταζομαι θα ειμαι απλα με το φυλλικο. Θα ειμαι 13η εβδομάδα τότε στην αυχενικη οποτε πιστεύω θα πρέπει να μου γράψει μέχρι τότε κάτι. Τι να πω.. θα φανεί.

Just now, vivi.nik. είπε:

Έχει κάποια άλλη Αυχενική σημερα;;

Βιβή μου καλα αποτελεσματα κοριτσι μου! Να το χαρείς! ❤❤❤ περιμένουμε τα νεα σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

2 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Καλημέρα!!!!μου φαίνεται ότι θα είμαι πάντα η πρώτη που θα σας Καλημερίζω!Σήμερα το τερματισα. Απ τις 4 το μάτι γαρίδα!Τι μου συμβαίνει ρε κορίτσια?????αργότερα θα τον ψάχνω τον ύπνο,τώρα που μου χαρίζεται δεν τον θέλω!Πάντως είναι ωραία,εεε....ησυχία απόλυτη και δροσουλα!!!!!Λέμε τώρα,για να παρηγοριεμαι. 

Εσείς?Όλες καλά????εγώ μετακομίζω,κάθε μέρα μαζεύουμε από λίγα και τα πηγαίνουμε στο καινούργιο και τα τακτοποιούμε.την Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα κάνουμε την μεγάλη μετακόμιση.Σ αυτό το σπίτι που είμα τωρα μπήκαμε τον περασμένο Μάρτιο!!!!Αλλά μας έβγαλε πολλά προβλήματα που η ιδιοκτήτρια δεν έφτιαχνε και έτσι φεύγουμε. 

Καλημερα Πόπη μου! Με το καλο να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπιτακι! Είναι κουραση η όλη διαδικασία αλλα ειναι μια ωραια αλλαγή φανταζομαι κ μια ανανέωση! Με το καλο! Όσο για τις αυπνιες ειχα κ εγω τις προηγουμενες εβδομάδες αλλα μου πέρασε. Ευχομαι κ ελπιζω να σας περασει κ εσάς! Τον χρειαζόμαστε τον υπνο! Κ εμενα αυτο μου λενε συνεχεια! Ευχαριστήσου τον τωρα που μπορείς γιατι μετα θα τρέχεις. Οκ έχουν δικαιο αλλα οταν δεν σου έρχεται τι να κάνεις! Κ εγω παρολο που κοιμαμαι καλυτερα πλεον, μια σηκώνομαι λογω συχνοουριας, μια ξυπναω από αναγουλα κ ταση για εμετο, μια με ξυπνάνε τα σκυλιά που λυσσανε καθε βραδυ απεναντι, μια πονάνε οι γοφοί μου κ η μεση μου... χαχαχα φανταζομαι αργοτερα με την κοιλια τούρλα πως θα είμαστε! :-o

Just now, Pepi88 είπε:

Τα ίδια ξάπλα και υπομονή !!τώρα πονάει και η πλάτη μου!! φανταστικά!!

Περαστικά Πέππη μου! Εύχομαι να περασει σύντομα και να ηρεμησεις! Μεγαλωνει το μπεμπέ κ αρχίζουν σιγα σιγα κ αυτα τα θέματα! Υπομονη! ❤

Just now, Rina-Katerina είπε:

Καλα αποτελέσματα!!! Εγω εχω αυριο το πρωί!! 

Με το καλο κοριτσιιιι!!!! Καλά αποτελέσματα και σε σένα και σε ολες οσες έχουμε μείνει ακόμα να κανουμε ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

@Mighty86 που είσαι χαμένη όλα καλά;;;

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλημερα Πόπη μου! Με το καλο να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπιτακι! Είναι κουραση η όλη διαδικασία αλλα ειναι μια ωραια αλλαγή φανταζομαι κ μια ανανέωση! Με το καλο! Όσο για τις αυπνιες ειχα κ εγω τις προηγουμενες εβδομάδες αλλα μου πέρασε. Ευχομαι κ ελπιζω να σας περασει κ εσάς! Τον χρειαζόμαστε τον υπνο! Κ εμενα αυτο μου λενε συνεχεια! Ευχαριστήσου τον τωρα που μπορείς γιατι μετα θα τρέχεις. Οκ έχουν δικαιο αλλα οταν δεν σου έρχεται τι να κάνεις! Κ εγω παρολο που κοιμαμαι καλυτερα πλεον, μια σηκώνομαι λογω συχνοουριας, μια ξυπναω από αναγουλα κ ταση για εμετο, μια με ξυπνάνε τα σκυλιά που λυσσανε καθε βραδυ απεναντι, μια πονάνε οι γοφοί μου κ η μεση μου... χαχαχα φανταζομαι αργοτερα με την κοιλια τούρλα πως θα είμαστε! :-o

Περαστικά Πέππη μου! Εύχομαι να περασει σύντομα και να ηρεμησεις! Μεγαλωνει το μπεμπέ κ αρχίζουν σιγα σιγα κ αυτα τα θέματα! Υπομονη! ❤

Με το καλο κοριτσιιιι!!!! Καλά αποτελέσματα και σε σένα και σε ολες οσες έχουμε μείνει ακόμα να κανουμε ❤❤❤

Ευχαριστώ καλή μου @Vaso11.4.11 εσύ πως είσαι με τους εμετούς;;

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκια μου!! Αιντε να παίρνουμε σειρά σιγα σιγα ολες, να φύγει αυτο το αγχος!! 

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Κορίτσια μου όλα πολύ καλά με την Αυχενική!!! Ήταν πολύ ζωηρό το μικρούλι μας! Περιμένουμε και τα αποτελέσματα από Παπ α τώρα! Δεύτερος γιος! :x

• Μου αρέσει 10

Just now, vivi.nik. said:

Κορίτσια μου όλα πολύ καλά με την Αυχενική!!! Ήταν πολύ ζωηρό το μικρούλι μας! Περιμένουμε και τα αποτελέσματα από Παπ α τώρα! Δεύτερος γιος! :x

Μπράβο Βιβή μου!! Με το καλό και το δεύτερο αντράκι σου!! Είσαι η πρώτη πως μας λέει ξεκάθαρα το φύλο! Τόσο προικισμένος??? Χάχαχα Το παπ α αύριο θα βγει? 

Just now, vivi.nik. είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκια μου.. κι άλλος αντρακος στην παρέα... 

• Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Και ΝΑΙ!!!! Βγήκαν τα αποτελέσματα απ το Νιπτ!!!! Όλα τέλεια!!! Είμαι πολύ ευτηχισμενη!!!! Επιτέλους ανασανα να χαρώ και γω λιγάκι:xΤόσες μέρες στην αγωνία με εφιαλτες!!!! Και βγήκε και το φύλο... Κοριτσάκι.. Αν και η αλήθεια είναι ότι ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε!! Γερά παιδάκια σε όλες μας κορίτσια!!! Μέσα απ τη καρδιά μου!!!! 

@vivi.nik. Μπράβο κορίτσι μου!! Με το καλό και το papp a!!! 

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...