Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

1 hour ago, Vaso11.4.11 said:

Κοριτσι μου περαστικά! Κ εγω εχω θεμα. Ειχα κανει κ θεραπείες παλια. Ελπιζω να μην με πιάσει κ μενα. Που κ που ειχα κατι πονους αλλα περνούσε. Εγω ξερω οτι βοηθαει περα απο ολα αυτα που σ ειπαν, να βάζεις μαξιλάρι κατω από τα πόδια σου για να μην είσαι σε απόλυτη ευθεία οταν εισαι ξαπλωμενη. Αλλα δεν ξερω αν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν κ ειδικές ασκήσεις αλλα πρέπει να στις δειξει φυσιοθεραπευτης κ φυσικά να επιτρέπονται κατά την εγκυμοσύνη. Υπομονη κοριτσακι μου! 

Κοριτσια να κανω κ εγω μια ερώτηση; Από επιδοματα κλπ δεν δικαιουμαι τίποτα καθώς ειμαι ανεργη χωρίς ενσημα. Μέχρι στιγμης δούλευα σε σπίτια χωρις ασφαλιση κ δυστυχώς δεν έχω μαζέψει καθολου ένσημα! Πολυ το μετανιώνω τωρα. Τελοσπαντων. Το επιδομα ομως του Μητσοτάκη ξερει καμια αν το δικαιουμαι επειδη δεν εχω καθολου ενσημα; Νομιζω δεν παίζει ρολο αυτο. Επισης ποτε κανουμε την αίτηση; Αφου γεννησουμε ή πριν; Γνωρίζει καμια; Ξερω ειναι νωρις για αυτα αλλα αγχωνομαι πολυ πως θα τα βγάλουμε περα γιατι δεν δουλευω κ χωρίς επιδοματα θα ειναι δυσκολο. Τουλάχιστον να μπορώ να πάρω του Μητσοτάκη.

Είσαι γραμμένη στον οαεδ για να έχεις ασφαλιστική ικανότητα μέσω του συζύγου?? Φαντάζομαι πως ναι αφού ο γιατρός σου γράφει κακονικα εξετάσεις. Όσο για το επίδομα Βγάζεις αμκα του μωρού όσο ακόμα εισαι στο μαιευτήριο, ο άντρας σου δηλαδή και η γραμματεία σου προχωράει την αίτηση μέχρι ένα σημείο, μετά πρέπει να μπεις εσύ για επιβεβαίωση στοιχείων και να πατήσεις αποστολή.. Επίσης υπάρχει και το επίδομα α21, που ανάλογα τα εισοδηματικά κριτήρια δικαιούστε κ εκεί κάθε μήνα ένα ποσό, γύρω στα 50ευρω.Οτι ξέρω ίσα ίσα από αυτά που μου είπε ο αδελφός μου που γέννησαν πριν ένα μήνα. Πάντως και οι δύο αιτήσεις γίνονται αφού γεννήσεις :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τα συμπληρώματα, εννοώ σιδηρο ασβέστιο, με ποια σειρά τα παίρνετε; ισχύει ότι το ασβέστιο δεν πρέπει να πιεις γάλα γιατί δεν κάνει καλή απορρόφηση; 

Επίσης υπήρχε κάποια μανιώδης καπνίστρια πριν την εγκυμοσύνη;; πως την παλεύει;; :(

Just now, valentina23 είπε:

Κορίτσια τα συμπληρώματα, εννοώ σιδηρο ασβέστιο, με ποια σειρά τα παίρνετε; ισχύει ότι το ασβέστιο δεν πρέπει να πιεις γάλα γιατί δεν κάνει καλή απορρόφηση; 

Επίσης υπήρχε κάποια μανιώδης καπνίστρια πριν την εγκυμοσύνη;; πως την παλεύει;; :(

Το φυλικο το παίρνω το πρωί και απόγευμα το σίδηρο. Ασβέστιο δεν μου έχει δώσει. 

Εγώ μανιώδης καπνιστρια αλλά τώρα δεν την παλεύω

XtYXp3.png

Just now, giwta_86 είπε:

Είσαι γραμμένη στον οαεδ για να έχεις ασφαλιστική ικανότητα μέσω του συζύγου?? Φαντάζομαι πως ναι αφού ο γιατρός σου γράφει κακονικα εξετάσεις. Όσο για το επίδομα Βγάζεις αμκα του μωρού όσο ακόμα εισαι στο μαιευτήριο, ο άντρας σου δηλαδή και η γραμματεία σου προχωράει την αίτηση μέχρι ένα σημείο, μετά πρέπει να μπεις εσύ για επιβεβαίωση στοιχείων και να πατήσεις αποστολή.. Επίσης υπάρχει και το επίδομα α21, που ανάλογα τα εισοδηματικά κριτήρια δικαιούστε κ εκεί κάθε μήνα ένα ποσό, γύρω στα 50ευρω.Οτι ξέρω ίσα ίσα από αυτά που μου είπε ο αδελφός μου που γέννησαν πριν ένα μήνα. Πάντως και οι δύο αιτήσεις γίνονται αφού γεννήσεις :roll:

Ειμαι γραμμένη στον οαεδ κ εχω ιατρική κάλυψη. Ειναι εφκα πλεον κ οαεδ. Οποτε δεν χρειάζεται να ασφαλιστώ στον συζηγο. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 21 εχω πλήρη κάλυψη με το βιβλιάριο του οαεδ όπως θα ειχα κ με βιβλιαριο ικα. Κ μολις λήξει τοτε θα ασφαλιστώ στον συζηγο. Ειναι στην ουσια ίδιες παροχές. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. Αρα έχουμε καιρό ακομα. Οτι ειναι να γίνει γινεται μετα τη γέννα, λοιπόν. Για το επιδομα α21 δεν το ηξερα. Θα το ρωτήσω. 

Just now, Natasapal είπε:

Το φυλικο το παίρνω το πρωί και απόγευμα το σίδηρο. Ασβέστιο δεν μου έχει δώσει. 

Εγώ μανιώδης καπνιστρια αλλά τώρα δεν την παλεύω

Εγω σίδηρο δεν παιρνω ακομα. Σε ποια εβδομαδα το ξεκινησατε; εγω σημερα μπηκα στην 11η. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακομα. Μονο φυλλικο οξυ παιρνω κ άλλες 2 βιταμίνες, iofolen και neurobion που μου το έδωσε επειδη βοηθούσε υποτίθεται στην υπερεμεση αν κ δεν ειδα διαφορά ιδιαίτερη.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Ειμαι γραμμένη στον οαεδ κ εχω ιατρική κάλυψη. Ειναι εφκα πλεον κ οαεδ. Οποτε δεν χρειάζεται να ασφαλιστώ στον συζηγο. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 21 εχω πλήρη κάλυψη με το βιβλιάριο του οαεδ όπως θα ειχα κ με βιβλιαριο ικα. Κ μολις λήξει τοτε θα ασφαλιστώ στον συζηγο. Ειναι στην ουσια ίδιες παροχές. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως. Αρα έχουμε καιρό ακομα. Οτι ειναι να γίνει γινεται μετα τη γέννα, λοιπόν. Για το επιδομα α21 δεν το ηξερα. Θα το ρωτήσω. 

Εγω σίδηρο δεν παιρνω ακομα. Σε ποια εβδομαδα το ξεκινησατε; εγω σημερα μπηκα στην 11η. Δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακομα. Μονο φυλλικο οξυ παιρνω κ άλλες 2 βιταμίνες, iofolen και neurobion που μου το έδωσε επειδη βοηθούσε υποτίθεται στην υπερεμεση αν κ δεν ειδα διαφορά ιδιαίτερη.

Το α21 συνήθως το κάνει ο λογιστης είτε μαζί με τη φορολογική δηλωση, αλλά το σύστημα ανοίγει περίπου κάθε Φλεβάρη και κρατα κάποιους μήνες.. Πολλοί προτιμούν να το κάνουν με το Που ανοίξει για να παιρνουν πιο γρήγορα τα χρήματα αλλιώς τα παίρνεις αναδρομικά τις δόσεις όταν το κάνεις.. 

Διαφημίσεις

@Natasapal εγώ κάνω από κανένα είναι η αλήθεια. Ο γιατρός μου είπε ότι κανονικά δεν επιτρέπεται αλλά επειδή καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο, μέχρι 5 την ημέρα. Εγώ δεν κάνω τόσα 1-2 κι αυτά στη τουαλέτα γιατί δυσκολεύομαι.. Αλλά θα τα κόψω κι αυτά απλά δεν μπορώ μαχαίρι. Κάπνιζα 1,5 πακέτο πριν οπωτε με νιώθεις!!

@Vaso11.4.11 γύρω στη 12η νομίζω αλλά έχω και το στιγμα. Οπωτε με 29 αιματοκρίτη επιβαλλοταν. Τα γράφουν στο τέλος του πρώτου τριμήνου νομίζω. Ειδικά το σιδηρο που είναι βαρύ. 

Just now, giwta_86 είπε:

Το α21 συνήθως το κάνει ο λογιστης είτε μαζί με τη φορολογική δηλωση, αλλά το σύστημα ανοίγει περίπου κάθε Φλεβάρη και κρατα κάποιους μήνες.. Πολλοί προτιμούν να το κάνουν με το Που ανοίξει για να παιρνουν πιο γρήγορα τα χρήματα αλλιώς τα παίρνεις αναδρομικά τις δόσεις όταν το κάνεις.. 

Σε ευχαριστώ παρα πολυ! Θα το ψάξω κ εγω! ❤ ελπίζω να το δικαιούμαστε!

Just now, valentina23 είπε:

@Natasapal εγώ κάνω από κανένα είναι η αλήθεια. Ο γιατρός μου είπε ότι κανονικά δεν επιτρέπεται αλλά επειδή καταλαβαίνει ότι είναι δύσκολο, μέχρι 5 την ημέρα. Εγώ δεν κάνω τόσα 1-2 κι αυτά στη τουαλέτα γιατί δυσκολεύομαι.. Αλλά θα τα κόψω κι αυτά απλά δεν μπορώ μαχαίρι. Κάπνιζα 1,5 πακέτο πριν οπωτε με νιώθεις!!

@Vaso11.4.11 γύρω στη 12η νομίζω αλλά έχω και το στιγμα. Οπωτε με 29 αιματοκρίτη επιβαλλοταν. Τα γράφουν στο τέλος του πρώτου τριμήνου νομίζω. Ειδικά το σιδηρο που είναι βαρύ. 

Α κατάλαβα. Οκ σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Καλημέρα!!!!μου φαίνεται ότι θα είμαι πάντα η πρώτη που θα σας Καλημερίζω!Σήμερα το τερματισα. Απ τις 4 το μάτι γαρίδα!Τι μου συμβαίνει ρε κορίτσια?????αργότερα θα τον ψάχνω τον ύπνο,τώρα που μου χαρίζεται δεν τον θέλω!Πάντως είναι ωραία,εεε....ησυχία απόλυτη και δροσουλα!!!!!Λέμε τώρα,για να παρηγοριεμαι. 

Εσείς?Όλες καλά????εγώ μετακομίζω,κάθε μέρα μαζεύουμε από λίγα και τα πηγαίνουμε στο καινούργιο και τα τακτοποιούμε.την Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα κάνουμε την μεγάλη μετακόμιση.Σ αυτό το σπίτι που είμα τωρα μπήκαμε τον περασμένο Μάρτιο!!!!Αλλά μας έβγαλε πολλά προβλήματα που η ιδιοκτήτρια δεν έφτιαχνε και έτσι φεύγουμε. 

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 said:

Καλημέρα!!!!μου φαίνεται ότι θα είμαι πάντα η πρώτη που θα σας Καλημερίζω!Σήμερα το τερματισα. Απ τις 4 το μάτι γαρίδα!Τι μου συμβαίνει ρε κορίτσια?????αργότερα θα τον ψάχνω τον ύπνο,τώρα που μου χαρίζεται δεν τον θέλω!Πάντως είναι ωραία,εεε....ησυχία απόλυτη και δροσουλα!!!!!Λέμε τώρα,για να παρηγοριεμαι. 

Εσείς?Όλες καλά????εγώ μετακομίζω,κάθε μέρα μαζεύουμε από λίγα και τα πηγαίνουμε στο καινούργιο και τα τακτοποιούμε.την Παρασκευή πρώτα ο Θεός θα κάνουμε την μεγάλη μετακόμιση.Σ αυτό το σπίτι που είμα τωρα μπήκαμε τον περασμένο Μάρτιο!!!!Αλλά μας έβγαλε πολλά προβλήματα που η ιδιοκτήτρια δεν έφτιαχνε και έτσι φεύγουμε. 

Καλημέρα κορίτσι μου. Κι εγώ το ίδιο αϋπνίες. Ξυπνάω για τουαλέτα και μετά τίποτα. Αυτό το μήνα ξεκίνησα και δουλειά. Κουράζομαι στη δουλειά μετά δουλειές στο σπίτι και αντί να κοιμάμαι περισσότερο συμβαίνει το αντίθετο. Δεν πειράζει όμως. Υγεία να έχουμε κι εμείς και τα εμβρυάκια μας. Τα άλλα όλα είναι ασήμαντα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, elpida2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Κι εγώ το ίδιο αϋπνίες. Ξυπνάω για τουαλέτα και μετά τίποτα. Αυτό το μήνα ξεκίνησα και δουλειά. Κουράζομαι στη δουλειά μετά δουλειές στο σπίτι και αντί να κοιμάμαι περισσότερο συμβαίνει το αντίθετο. Δεν πειράζει όμως. Υγεία να έχουμε κι εμείς και τα εμβρυάκια μας. Τα άλλα όλα είναι ασήμαντα. 

Καλημέρα και από άλλο βαμπίρ !από τις 5:30 ξύπνια ...υπομονή κορίτσια ίσως αν βαρύνουμε να κοιμόμαστε περισσότερο!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Καλημέρα και από άλλο βαμπίρ !από τις 5:30 ξύπνια ...υπομονή κορίτσια ίσως αν βαρύνουμε να κοιμόμαστε περισσότερο!

Θέλεις να πιστεύεις, να ελπίζεις!!!!!!!Εγώ νομίζω το αντίθετο θα γίνει, δεν θα βολευόμαστε στο κρεβάτι!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

NmUgp3.png

10 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Εγώ παίρνω σίδηρο πρωί και απόγευμα, ασβέστιο το μεσημέρι μετά το φαγητό και το βράδυ σαλοσπιρ! Α και το πρωί πριν το σίδηρο παίρνω φυλλικό οξύ!! Σίδηρο και ασβέστιο μου έγραψε στην 11η εβδομάδα..ίσως γιατί του είπα ότι έχω τρομερή τριχόπτωση!!! Καλημέρα σε όλες!!!

Just now, Popaki2011 είπε:

Θέλεις να πιστεύεις, να ελπίζεις!!!!!!!Εγώ νομίζω το αντίθετο θα γίνει, δεν θα βολευόμαστε στο κρεβάτι!!!!!!

Βουρκωσα μόνο που το διάβασα χαχαχαχα!!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...