Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα κ ανησυχώ γενικότερα! Όταν κάνω την αυχενική 16/9 ελπίζω να ηρεμήσω! Εύχομαι όλες να ησυχάσουμε και να το απολαύσουμε όπως λένε...

Κι εγώ 16/9 έχω την αυχενική στον Κο Παφίλη. Ανακατευομαι φουλ από συμπτώματα επειδή τρώω κανονικά. Για να μην νιώθω ανακατοσούρες θα έπρεπε να τρώω μόνο δημητριακά και φρυγανιές! Ε δεν γίνεται! Τώρα έφαγα ένα ροδάκινο και με έχει τσακίσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, F_Maria είπε:

Κι εγώ 16/9 έχω την αυχενική στον Κο Παφίλη. Ανακατευομαι φουλ από συμπτώματα επειδή τρώω κανονικά. Για να μην νιώθω ανακατοσούρες θα έπρεπε να τρώω μόνο δημητριακά και φρυγανιές! Ε δεν γίνεται! Τώρα έφαγα ένα ροδάκινο και με έχει τσακίσει!

Κ εγω εχω φουλ αναγουλες παλι από χθες κ σημερα υπερβολικά πολύ! Αλλά ευτυχώς δεν εχω κανει εμετο. Παντως τα δημητριακά με βοηθάνε κ μενα πολυ αλλα μονο με γαλα κακάο, αν πιω σκέτο γαλα με ενοχλει. Εγω παντως τρωω αλλα οχι ολα αυτα που θα επρεπε κανονικα να τρωω που μ είχε πει ο γιατρος. Πχ καθε μερα ειχε πει φρουτα, λαχανικά, γαλακτοκομικα κ 2-3 φορες την εβδομαδα κρεας κ 1 φορα ψάρι κλπ. Ε με τους εμετους τρωω οτι βρίσκω κ οτι με βοηθαει. Μακαρι να μπορούσα να φαω κ σαλάτες κ ολα αυτα που πρέπει για να δώσω βιταμινες στο μωρακι μου αλλα δυστυχώς δεν μπορω. Δεν τα δέχεται το στομαχι μου :unsure:

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα κ ανησυχώ γενικότερα! Όταν κάνω την αυχενική 16/9 ελπίζω να ηρεμήσω! Εύχομαι όλες να ησυχάσουμε και να το απολαύσουμε όπως λένε...

Καλη επιτυχία κ σε σενα Μαρίνα μου! Εύχομαι ολες να εχουμε καλα αποτελέσματα! ❤❤❤

TjCZp2.png

Just now, giwta_86 said:

Την Πέμπτη 10/9. Πλέον ανησυχούμε για το αν θα είναι υγιη τα μωρά μας... Ακόμα δε μπορώ να κάνω κουβέντα για το μέλλον είμαι πολύ συγκρατημένη, δε ξέρω αν είναι καλό αυτό, ελπίζω να αλλάξει μετά από μια θετική αυχενική κ να αρχίσω να χαιρομαι την εγκυμοσύνη... 

Ελπίδα μου το γεγονός ότι δεν έχεις πάρει κιλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί... Ούτε εγώ έχω πάρει.. Αλλα φροντίζω καθημερινά να τρώω τουλάχιστον 2 φρούτα που υπό άλλες συνθήκες θα έτρωγα καμία βλακεια.. Γενικότερα να κάνω μια σχετικά πιο υγιεινή διατροφή χωρίς να στερηθω κάτι που θα θελήσω αλλά χωρίς κατάχρηση... 

Γιώτα μου προσπαθώ κι εγώ να τρέφομαι υγιεινά. Τρώω 3 φρούτα κάθε μέρα 3 μερίδες γαλακτοκομικών και γενικά σπιτικά φαγητά το μεσημέρι. Το απόγευμα κανενα τοστ και παρόλο που δε μου αρέσουν τα αυγά προσπαθώ να τρώω 4 κάθε βδομάδα. Ψωμί ολικής. Το ;μόνο που νιώθω να στερούμαι είναι τα γλυκά. Τρώω ένα μπισκότο κάθε μέρα αλλά έχει πολύ λιγη ζάχαρη σε σχέση με τα γλυκά που έτρωγα παλιά και κάνα μουστοκούλουρο. Ήμουν λάτρης των πολύ λιπαρών γλυκών και τα έκοψα. 2 φορές το μήνα θα κάνω  εξαιρεση βέβαια. 

πρίν από 28 λεπτά , elpida2019 είπε:

Κι εγώ κορίτσια μου ανησυχώ για όλα. Έκλεισα χθες 13 βδομάδων και ανησυχώ μήπως δεν τρέφομαι καλά. Δεν έχω πάρει κιλά καθόλου. Εσείς? Πήρατε? Πόσα?

Ελπιδακι μου κ γω εκλεισα τις 11 κ δεν εχω παρει, μην ανησυχείς. Στο γιο μου στο πρωτο 3μηνο ειχα παρει 6! Τωρα καθολου. Απλα μαλλον τρως σωστα. Εγω πχ τωρα τρωω πιο σωστα. Βέβαια ειχα παρει 25 στο πρωτο κ ενω τα χασα ολα σχεδον κ ειχα ξεκινήσει απο λιγα, τωρα προσεχω. Γιατι σε σκοτωνουν τα πολλα. Στην κινηση, στο περπατημα, στα πάντα! 

Αχ κορίτσια απ ότι βλέπω δεν είμαι η μόνη με τις φοβίες μου.. Είναι ίσως και οι ορμόνες που μας προκαλούν περισσότερο άγχος. Είναι και η αγωνία μας να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!! 

Αναγούλες έχω ακόμα κι αν αύριο πάω 15εβδ περίπου σύμφωνα με την αυχενική. Σύμφωνα με περιοδο 14η.Το κακό είναι ότι σπάνιο κάνω εμετό με αποτέλεσμα να είναι το στομάχι χάλια και να μην ξαλαφρωνω... Εύχομαι μην με πάει μέχρι τέλους έτσι.. :(

Διαφημίσεις

Just now, Mareva said:

Ελπιδακι μου κ γω εκλεισα τις 11 κ δεν εχω παρει, μην ανησυχείς. Στο γιο μου στο πρωτο 3μηνο ειχα παρει 6! Τωρα καθολου. Απλα μαλλον τρως σωστα. Εγω πχ τωρα τρωω πιο σωστα. Βέβαια ειχα παρει 25 στο πρωτο κ ενω τα χασα ολα σχεδον κ ειχα ξεκινήσει απο λιγα, τωρα προσεχω. Γιατι σε σκοτωνουν τα πολλα. Στην κινηση, στο περπατημα, στα πάντα! 

Σε ευχαριστώ καλή μου. Αλήθεια είναι ανακουφιστικό να ακούς ότι είναι φυσιολογικό γιατί όσο να ναι ένα άγχος το έχω  και ανησυχώ μήπως κάνω κάτι λάθος. 

• Μου αρέσει 1

Ώρα 5:02.μα κάθε πρωί ξυπνάω χαράματα, είτε για τουαλέτα είτε για να πιω το τ4 και μετά πάει περίπατο ο ύπνος!!!!!ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???(ήρεμα ρωταω).Δεν μπορώ μετά να ανταπεξελθω μέσα στη μέρα.Ειμαστε και εν μέσω μετακόμισης και ένα άγχος υπάρχει κι από εκεί.ολοι κοιμούνται κι εγώ με το κινητό, μου φαίνεται θα πάω σαλόνι να δω τηλεόραση 

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Ώρα 5:02.μα κάθε πρωί ξυπνάω χαράματα, είτε για τουαλέτα είτε για να πιω το τ4 και μετά πάει περίπατο ο ύπνος!!!!!ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???(ήρεμα ρωταω).Δεν μπορώ μετά να ανταπεξελθω μέσα στη μέρα.Ειμαστε και εν μέσω μετακόμισης και ένα άγχος υπάρχει κι από εκεί.ολοι κοιμούνται κι εγώ με το κινητό, μου φαίνεται θα πάω σαλόνι να δω τηλεόραση 

Καλημερα κοριτσι! Χαχα σε καταλαβαίνω! Κ εγω εχω αϋπνιες πολλες φορες. Ειδικά τις προηγουμενες εβδομαδες. Τωρα καπως έφτιαξε αλλα κ πάλι ξυπναω νωρις. Σηκώνεται κ ο αντρας μου απτις 6 για να ετοιμαστεί να πάει δουλεια κ ξυπναω κ εγω κ μετα δεν μπορω να κοιμηθω ξανα. Μακαρι να ειχα τις υπνηλιες που έχουν αλλα κοριτσια, όχι τπτ αλλο, να περνούσαν πιο εύκολα κ οι μερες με τις αναγούλες. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!δεν την παλεύω καθόλου από χθες δεν μπορω να σηκωθώ ούτε για τουαλέτα ..έτσι ξαφνικά με έπιασε η μέση μου ..μίλησα με τον γιατρό μόνο ντεπον , λίγο τρίψιμο και μπόλικη υπομονή μου είπε ..ούτε ξέρω πόσες μέρες θα με πάει έτσι χωρίς μυοχαλαρωτικά..ξέρετε κάτι που να βοηθάει εκτός από φάρμακα ;;οτιδήποτε ..

• Λυπημένη/-ος 1

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 said:

Γεια σας κορίτσια μου!δεν την παλεύω καθόλου από χθες δεν μπορω να σηκωθώ ούτε για τουαλέτα ..έτσι ξαφνικά με έπιασε η μέση μου ..μίλησα με τον γιατρό μόνο ντεπον , λίγο τρίψιμο και μπόλικη υπομονή μου είπε ..ούτε ξέρω πόσες μέρες θα με πάει έτσι χωρίς μυοχαλαρωτικά..ξέρετε κάτι που να βοηθάει εκτός από φάρμακα ;;οτιδήποτε ..

Πω πω κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, τρεμω στην ιδέα μην με πιάσει και μένα γτ έχω πρόβλημα με τη μέση μου.. Αυτό που ίσως σε βοηθήσει είναι θερμοφόρα στη μέση, δύσκολο τώρα με τη ζέστη αλλά χαλαρώνει κάπως τους μυς..περαστικά σου και υπομονή.. 

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Πω πω κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, τρεμω στην ιδέα μην με πιάσει και μένα γτ έχω πρόβλημα με τη μέση μου.. Αυτό που ίσως σε βοηθήσει είναι θερμοφόρα στη μέση, δύσκολο τώρα με τη ζέστη αλλά χαλαρώνει κάπως τους μυς..περαστικά σου και υπομονή.. 

Και εγώ είχα θέμα αλλά δεν περίμενα να με πιάσει τόσο νωρίς δλδ μετά τι έχει να γίνει ;;;αχ αυτό μου έλειπε τώρα ειλικρινά.. έχουμε μετακόμιση μπροστά μας ..ευχαριστώ πάντως κορίτσι μου θα το δοκιμάσω..

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Και εγώ είχα θέμα αλλά δεν περίμενα να με πιάσει τόσο νωρίς δλδ μετά τι έχει να γίνει ;;;αχ αυτό μου έλειπε τώρα ειλικρινά.. έχουμε μετακόμιση μπροστά μας ..ευχαριστώ πάντως κορίτσι μου θα το δοκιμάσω..

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Ωχ τι να σου πω καλή μου και εγώ έχω θέμα με τη μέση. Μέχρι στιγμής έχω ψιλό τραβήγματα και φοβάμαι μην με πιάσει και μένα. Μίλα με το γιατρό γιατί δεν ξέρω στην εγκυμοσύνη τι επιτρέπεται από φάρμακα. 

Just now, valentina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Ωχ τι να σου πω καλή μου και εγώ έχω θέμα με τη μέση. Μέχρι στιγμής έχω ψιλό τραβήγματα και φοβάμαι μην με πιάσει και μένα. Μίλα με το γιατρό γιατί δεν ξέρω στην εγκυμοσύνη τι επιτρέπεται από φάρμακα. 

Γεια σου κορίτσι !Ο γιατρός μόνο ντεπον αφήνει ..και είπα μήπως ξέρει καμία κάνα σπιτικό γιατροσόφι..

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Κοριτσι μου περαστικά! Κ εγω εχω θεμα. Ειχα κανει κ θεραπείες παλια. Ελπιζω να μην με πιάσει κ μενα. Που κ που ειχα κατι πονους αλλα περνούσε. Εγω ξερω οτι βοηθαει περα απο ολα αυτα που σ ειπαν, να βάζεις μαξιλάρι κατω από τα πόδια σου για να μην είσαι σε απόλυτη ευθεία οταν εισαι ξαπλωμενη. Αλλα δεν ξερω αν ισχύει για όλες τις περιπτώσεις. Υπάρχουν κ ειδικές ασκήσεις αλλα πρέπει να στις δειξει φυσιοθεραπευτης κ φυσικά να επιτρέπονται κατά την εγκυμοσύνη. Υπομονη κοριτσακι μου! 

Κοριτσια να κανω κ εγω μια ερώτηση; Από επιδοματα κλπ δεν δικαιουμαι τίποτα καθώς ειμαι ανεργη χωρίς ενσημα. Μέχρι στιγμης δούλευα σε σπίτια χωρις ασφαλιση κ δυστυχώς δεν έχω μαζέψει καθολου ένσημα! Πολυ το μετανιώνω τωρα. Τελοσπαντων. Το επιδομα ομως του Μητσοτάκη ξερει καμια αν το δικαιουμαι επειδη δεν εχω καθολου ενσημα; Νομιζω δεν παίζει ρολο αυτο. Επισης ποτε κανουμε την αίτηση; Αφου γεννησουμε ή πριν; Γνωρίζει καμια; Ξερω ειναι νωρις για αυτα αλλα αγχωνομαι πολυ πως θα τα βγάλουμε περα γιατι δεν δουλευω κ χωρίς επιδοματα θα ειναι δυσκολο. Τουλάχιστον να μπορώ να πάρω του Μητσοτάκη.

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

@Pepi88 καλησπέρα! Και γω ειχα θεμα με τη μεση μου, στις αρχές της εγκυμοσύνης.. Σε νιωθω απόλυτα, κουραγιο και υπομονή. Και γω μονο με ντεπον ημουν, λουμπαγκο ειχα παθει. Εγω ειχα πάρει μια ζωνη μασαζ που βγάζει και θερμότητα και ειχα δει μεγάλη βελτίωση. Αλλιώς η θερμοφορα ειναι μια καλή λυση η αλλιώς η ηλεκτρική κουβέρτα ωστε να κοιμάσαι πανω της το βράδυ. Εμένα μου είχε επιτρέψει και Voltaren ο γιατρός αλλα δεν την ειχα χρησιμοποιήσει.. Ελπίζω να νιώσεις σύντομα καλύτερα! 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...