Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, valentina23 είπε:

@Mareva όντως πολύ γέλιο ο μικρούλης σου:razz:από αυτές τις ηλικίες ακούς τα πιο περίεργα πράγματα. Είχα ακούσει από μια φίλη ότι όταν γέννησε σαν να ζήλεψε το παιδί και ήθελε να το πάνε πισω:shock:χαχαχα. 

Της αδερφης του αντρα μου ελεγε ο μεγαλος οταν πηγαν το μικρο σπιτι: "που ειναι η μαμα του, να ρθει να το παρει!!!!" Βρε εγω του λεγε ειμαι η μαμα του.. "Οχι, δεν εισαι εσυ, εσυ εισαι δικια μου!!! "

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Ανησυχείτε κι εσείς (πού και πού) για το αν είναι καλά τα μωράκια σας μέσα στην κοιλίτσα σας ή είμαι μόνο εγώ;

Στο μυαλο μας εισαι μεσα! 

• Χαχα 2

@Evoulini24 όχι μόνο ανησυχώ.. Τρελαίνομαι. Νομίζω ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει κάποιο κακό.. Πήγα χτες κάπου με το γιο μου και παίζανε μπάλα πολύ μακριά και φοβόμουν μην μου έρθει η μπάλα και χτυπήσω το μωρό.. Φοβάμαι στο δρόμο μην σκονταψω.. Μην πέσει κάποιος πάνω μου.. Μην έχω ατύχημα.. Αλλά και εκτός αυτού κάθε φορά φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά. Δεν μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.. Είμαι πολύ σφιγμενη.. Φοβάμαι μην έχει πρόβλημα το παιδί. Να πω εδώ ότι για 10 χρόνια προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε και το είχα σχεδόν διαγράψει ότι θα ξαναγινω μάνα. Όταν τελικά συνεβει μ έχουν πνίξει οι φόβοι. Δεν κάνω σχέδια, δεν σκέφτομαι κούνιες, δωμάτια. Φοβάμαι μην απογοητευτώ... Περιμένω τις εξετάσεις και τη Β επιπέδου.. Νομίζω μετά κάπως θ ανασανω και θα χαρώ επιτέλους και γω αυτό που τόσο λαχταρουσα!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

@Evoulini24 όχι μόνο ανησυχώ.. Τρελαίνομαι. Νομίζω ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει κάποιο κακό.. Πήγα χτες κάπου με το γιο μου και παίζανε μπάλα πολύ μακριά και φοβόμουν μην μου έρθει η μπάλα και χτυπήσω το μωρό.. Φοβάμαι στο δρόμο μην σκονταψω.. Μην πέσει κάποιος πάνω μου.. Μην έχω ατύχημα.. Αλλά και εκτός αυτού κάθε φορά φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά. Δεν μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου.. Είμαι πολύ σφιγμενη.. Φοβάμαι μην έχει πρόβλημα το παιδί. Να πω εδώ ότι για 10 χρόνια προσπαθούσαμε και δεν μπορούσαμε και το είχα σχεδόν διαγράψει ότι θα ξαναγινω μάνα. Όταν τελικά συνεβει μ έχουν πνίξει οι φόβοι. Δεν κάνω σχέδια, δεν σκέφτομαι κούνιες, δωμάτια. Φοβάμαι μην απογοητευτώ... Περιμένω τις εξετάσεις και τη Β επιπέδου.. Νομίζω μετά κάπως θ ανασανω και θα χαρώ επιτέλους και γω αυτό που τόσο λαχταρουσα!! 

Εύχομαι ολόψυχα να το χαρείς και όσο πιο σύντομα γίνεται!!! Κι εγώ έχω αρκετό αγχος.. αναρωτιέμαι τι κάνει, αν είναι καλα εκεί μέσα!! Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα κάθε εβδομάδα στον γιατρό!! Άντε να αρχίσει να κλωτσαει, να το νιώθω τουλάχιστον!!

Just now, Evoulini24 said:

Καλησπέρα σε όλες!! Ανησυχείτε κι εσείς (πού και πού) για το αν είναι καλά τα μωράκια σας μέσα στην κοιλίτσα σας ή είμαι μόνο εγώ;

Κορίτσι μου όχι που και που συνέχεια... Σήμερα μπήκα στη 13η βδομάδα και κάπως έχω ηρεμήσει ότι δεν θα αποβάλλω... Κάθε φορά που πάω τουαλέτα κοιτάω μην δω αίμα.. Τώρα έχω άγχος για την αυχενική, θέλω να πιστεύω πως αν περάσει και αυτό και είναι όλα καλά κάπως θα ηρεμήσω.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, F_Maria είπε:

Καλησπέρα! Ως προς την ενέργεια και τη διάθεση έλεγα..

Οχι δεν έχω δει διαφορά. Αλλα εγω επειδή είχα κ τους εμετους είναι λογικο να μην δω. Γιατι ταλαιπωρηθηκα. Τωρα δεν ξερω αλλες κοπέλες 

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Από την αρχή ανησυχώ κάθε στιγμή νομίζω έτσι θα παι μέχρι τέλους είμαι από τα κορίτσια που δεν είχα καθόλου σιμπτοματα περιμένω πως και πως να αρχίσει της κλοτσιές για να ηρεμήσω λίγο τουλάχιστον να το νιοθο 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλησπερα! Κ εγω ανησυχω! Μεχρι τις 24 του μηνα που εχω αυχενικη, δεν εχω αλλον υπερηχο στο πρόγραμμα κ θα πρέπει να κανω υπομονη! Εχω βεβαια τις αναγουλες που με ηρεμούν σαν συμπτωμα κ καποια πονακια κ τραβηγματακια που ξέρω ότι είναι επειδή μεγαλωνει η μητρα, αλλα κ πάλι! Πάντα έχεις τη σκέψη κ το αγχος αν είναι ολα καλα!

Just now, giwta_86 είπε:

Κορίτσι μου όχι που και που συνέχεια... Σήμερα μπήκα στη 13η βδομάδα και κάπως έχω ηρεμήσει ότι δεν θα αποβάλλω... Κάθε φορά που πάω τουαλέτα κοιτάω μην δω αίμα.. Τώρα έχω άγχος για την αυχενική, θέλω να πιστεύω πως αν περάσει και αυτό και είναι όλα καλά κάπως θα ηρεμήσω.. 

Γιωτακι κ εγω το εχω αυτο. Παρ όλο που δεν εχω ιστορικό αποβολης κ ειναι η 1η μου εγκυμοσύνη, επειδή έχω τα πονακια κ επειδη εχω πολλά υγρα κάθε φορά που ποναω κ ταυτόχρονα αισθανομαι οτι τρέχει κάτι, πηγαινω τουαλετα για να δω οτι δεν είναι αιμα. Κ εγω περιμενω την αυχενικη μπας κ ηρεμησω λιγο περισσοτερο μετα. Εγω εχω στις 24. Εσυ;

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Just now, ba_lily είπε:

Από την αρχή ανησυχώ κάθε στιγμή νομίζω έτσι θα παι μέχρι τέλους είμαι από τα κορίτσια που δεν είχα καθόλου σιμπτοματα περιμένω πως και πως να αρχίσει της κλοτσιές για να ηρεμήσω λίγο τουλάχιστον να το νιοθο 

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ!! Μηδέν συμπτώματα και ανησυχία...

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 said:

Καλησπερα! Κ εγω ανησυχω! Μεχρι τις 24 του μηνα που εχω αυχενικη, δεν εχω αλλον υπερηχο στο πρόγραμμα κ θα πρέπει να κανω υπομονη! Εχω βεβαια τις αναγουλες που με ηρεμούν σαν συμπτωμα κ καποια πονακια κ τραβηγματακια που ξέρω ότι είναι επειδή μεγαλωνει η μητρα, αλλα κ πάλι! Πάντα έχεις τη σκέψη κ το αγχος αν είναι ολα καλα!

Γιωτακι κ εγω το εχω αυτο. Παρ όλο που δεν εχω ιστορικό αποβολης κ ειναι η 1η μου εγκυμοσύνη, επειδή έχω τα πονακια κ επειδη εχω πολλά υγρα κάθε φορά που ποναω κ ταυτόχρονα αισθανομαι οτι τρέχει κάτι, πηγαινω τουαλετα για να δω οτι δεν είναι αιμα. Κ εγω περιμενω την αυχενικη μπας κ ηρεμησω λιγο περισσοτερο μετα. Εγω εχω στις 24. Εσυ;

Την Πέμπτη 10/9. Πλέον ανησυχούμε για το αν θα είναι υγιη τα μωρά μας... Ακόμα δε μπορώ να κάνω κουβέντα για το μέλλον είμαι πολύ συγκρατημένη, δε ξέρω αν είναι καλό αυτό, ελπίζω να αλλάξει μετά από μια θετική αυχενική κ να αρχίσω να χαιρομαι την εγκυμοσύνη... 

Just now, elpida2019 said:

Κι εγώ κορίτσια μου ανησυχώ για όλα. Έκλεισα χθες 13 βδομάδων και ανησυχώ μήπως δεν τρέφομαι καλά. Δεν έχω πάρει κιλά καθόλου. Εσείς? Πήρατε? Πόσα?

Ελπίδα μου το γεγονός ότι δεν έχεις πάρει κιλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί... Ούτε εγώ έχω πάρει.. Αλλα φροντίζω καθημερινά να τρώω τουλάχιστον 2 φρούτα που υπό άλλες συνθήκες θα έτρωγα καμία βλακεια.. Γενικότερα να κάνω μια σχετικά πιο υγιεινή διατροφή χωρίς να στερηθω κάτι που θα θελήσω αλλά χωρίς κατάχρηση... 

Just now, giwta_86 είπε:

Την Πέμπτη 10/9. Πλέον ανησυχούμε για το αν θα είναι υγιη τα μωρά μας... Ακόμα δε μπορώ να κάνω κουβέντα για το μέλλον είμαι πολύ συγκρατημένη, δε ξέρω αν είναι καλό αυτό, ελπίζω να αλλάξει μετά από μια θετική αυχενική κ να αρχίσω να χαιρομαι την εγκυμοσύνη... 

Ετσι ακριβώς και εγω το ίδιο.. Ασε που δεν το εχω πει πουθενά, μονο οι γονείς και τα πεθερικά μου το ξέρουν,ούτε καν οι φίλες μου ακομη. Περιμένω με αγωνία την αυχενική για να μου φύγει ενα βάρος! 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Just now, giwta_86 είπε:

Ελπίδα μου το γεγονός ότι δεν έχεις πάρει κιλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί... Ούτε εγώ έχω πάρει.. Αλλα φροντίζω καθημερινά να τρώω τουλάχιστον 2 φρούτα που υπό άλλες συνθήκες θα έτρωγα καμία βλακεια.. Γενικότερα να κάνω μια σχετικά πιο υγιεινή διατροφή χωρίς να στερηθω κάτι που θα θελήσω αλλά χωρίς κατάχρηση... 

Όλα θα πανε καλα Γιωτα μου! Σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα στην αυχενικη!!! 

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Όλα θα πανε καλα Γιωτα μου! Σου ευχομαι τελεια αποτελεσματα στην αυχενικη!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Βασουλα μου! Το ίδιο εύχομαι και εγώ σε σένα όπως και σε όλα τα κορίτσια μας!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Και εγώ δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα κ ανησυχώ γενικότερα! Όταν κάνω την αυχενική 16/9 ελπίζω να ηρεμήσω! Εύχομαι όλες να ησυχάσουμε και να το απολαύσουμε όπως λένε...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...