Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 hours ago, valentina23 said:

Καλημέρα κορίτσια!! @giwta_86 περιμένουμε νέα σου. Οι πιο ωραίες μέρες είναι για τον υπερυχο και γω ανυπομονώ κάθε φορά!! Εγώ είχα πάει χτες και έκοβε βολτες:D.

@amy89 καλως ήρθες στη παρέα μας!! Τι έγινε ρε κορίτσια; όλες αγόρια τον Μάρτιο;;; :shock:Εγώ θα γεννήσω τέλη Φεβρουαρίου μάλλον γι αυτό έχω κορίτσι.. :razz:. Και μένα η αυχενική ήταν 1,4,ρινικο οστό εμφανές και όλα φυσιολογικά... στις μετρήσεις. Με το καλό να πάρεις και την papp a. Εύχομαι και κει να είναι όλα τέλεια!! 

Καλώς σας βρήκα!!!! Χαμός απο αγοράκια το Μάρτη! Η μπέμπα σου θα έχει πολλους υποψήφιους γαμπρούς!

Χθες μου εστειλαν και τις μετρησεις μου δίνει 1/3802 για down και 1/99999 για τρισωμια 18. Πρόλα αυτα δεν είχε κάπου μετρηση για την τρισωμία 13 και δεν εχω βρει ακομα το γιατρό. Δε θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται?

• Μου αρέσει 2

κορίτσια μου,

Χθες μου εστειλαν και τις μετρησεις απο αυχενικη και papp a μου δίνει 1/3802 για down και 1/99999 για τρισωμια 18. Πρόλα αυτα δεν είχε κάπου μετρηση για την τρισωμία 13 και δεν εχω βρει ακομα το γιατρό. Δε θα έπρεπε να περιλαμβάνεται? 

εχω papp a 1,347 mom 

freeβhcg  2,594 mom

επίσης γνωρίζει κάποια πως οι τιμές της papp a συνδεονται με κινδυνο προεκλαμψίας? 

Just now, amy89 είπε:

κορίτσια μου,

Χθες μου εστειλαν και τις μετρησεις απο αυχενικη και papp a μου δίνει 1/3802 για down και 1/99999 για τρισωμια 18. Πρόλα αυτα δεν είχε κάπου μετρηση για την τρισωμία 13 και δεν εχω βρει ακομα το γιατρό. Δε θα έπρεπε να περιλαμβάνεται? 

εχω papp a 1,347 mom 

freeβhcg  2,594 mom

επίσης γνωρίζει κάποια πως οι τιμές της papp a συνδεονται με κινδυνο προεκλαμψίας? 

Λοιπόν κορίτσι μου σου παραθέτω τις μετρήσεις τις δικές μου. Πρώτα της αυχενικής μόνο.

Υπερηχογραφικος έλεγχος α τριμηνου

Ηλικία κύησης βάση crl  12εβδ+5ημ

Καρδιακή συχνότητα 165

Κεφαλουραιο μήκος 64

Αυχενική διαφάνεια 1,4

Ποσότητα αμνιακό υγρού φυσιολογικό, ρινικο οστό ορατό, doppler τριγλωχινας φυσιολογικό. Ανατομία εμβρύου όλα φυσιολογικά. 

Μέσο μητριαιας αρτηρίας 1,450 ίσο με ο, 910 mom

Μήκος ενδοτραχηλου 32.

Προϋπάρχουσα στατιστική πιθανότητα 

Τρισωμια 21 1/237

Τρισωμια 18 1/2793

Τρισωμια 13 1/6574

Τροποποιημενη πιθανοτητα

Τρισωμια 21 1/3307

Τρισωμια 18 1/13117

Τρισωμια 13 <1 σε 20000

Προεκλαμψία 1/427, περιορισμός εμβρυική ανάπτυξης πριν τις 37 εβδ 1/680,αυτοματος τοκετός πριν 34 εβδ 1/320.

Και πάμε τώρα στην papp a που τα χάλασε ολα

Ηλικία 1/208.  Βιοχ1τ 1/107. 

Free-β-hcg 2,932mom

Papp-a 0,973mom

Πιθανότητα για down 1/193, για τρισωμια 18 1/23836, για 13 ΔΕΝ γράφει. Και σκέφτομαι μημπως είναι στις μετρήσεις της αυχενικής μόνο. Αν μιλήσεις με τον γιατρό θα μ ενδιέφερε να μάθω γιατί δεν υπάρχει. 

Όσο για την papp a εγώ ακόμα ψάχνω να βρω γιατί βγήκε το ποσοστό για down τόσο κάτω. Άκρη δεν βρίσκεις. Μπαίνουν όλα σε ένα λογισμικό και βγάζουν πιθανότητες... Και τρέχα γύρευε άμα βγει χαμηλό. 

Συγνώμη για το κατεβατο

Ξέχασα να αναφέρω την ηλικία γιατί έχει σημασία. Είμαι 37 χρονων

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 said:

Λοιπόν κορίτσι μου σου παραθέτω τις μετρήσεις τις δικές μου. Πρώτα της αυχενικής μόνο.

Υπερηχογραφικος έλεγχος α τριμηνου

Ηλικία κύησης βάση crl  12εβδ+5ημ

Καρδιακή συχνότητα 165

Κεφαλουραιο μήκος 64

Αυχενική διαφάνεια 1,4

Ποσότητα αμνιακό υγρού φυσιολογικό, ρινικο οστό ορατό, doppler τριγλωχινας φυσιολογικό. Ανατομία εμβρύου όλα φυσιολογικά. 

Μέσο μητριαιας αρτηρίας 1,450 ίσο με ο, 910 mom

Μήκος ενδοτραχηλου 32.

Προϋπάρχουσα στατιστική πιθανότητα 

Τρισωμια 21 1/237

Τρισωμια 18 1/2793

Τρισωμια 13 1/6574

Τροποποιημενη πιθανοτητα

Τρισωμια 21 1/3307

Τρισωμια 18 1/13117

Τρισωμια 13 <1 σε 20000

Προεκλαμψία 1/427, περιορισμός εμβρυική ανάπτυξης πριν τις 37 εβδ 1/680,αυτοματος τοκετός πριν 34 εβδ 1/320.

Και πάμε τώρα στην papp a που τα χάλασε ολα

Ηλικία 1/208.  Βιοχ1τ 1/107. 

Free-β-hcg 2,932mom

Papp-a 0,973mom

Πιθανότητα για down 1/193, για τρισωμια 18 1/23836, για 13 ΔΕΝ γράφει. Και σκέφτομαι μημπως είναι στις μετρήσεις της αυχενικής μόνο. Αν μιλήσεις με τον γιατρό θα μ ενδιέφερε να μάθω γιατί δεν υπάρχει. 

Όσο για την papp a εγώ ακόμα ψάχνω να βρω γιατί βγήκε το ποσοστό για down τόσο κάτω. Άκρη δεν βρίσκεις. Μπαίνουν όλα σε ένα λογισμικό και βγάζουν πιθανότητες... Και τρέχα γύρευε άμα βγει χαμηλό. 

Συγνώμη για το κατεβατο

Ξέχασα να αναφέρω την ηλικία γιατί έχει σημασία. Είμαι 37 χρονων

Αυτές οι τιμές που ανέφερα είναι οι τροποποιημενες. Ο συνδυασμός δλδ της αυχενικης με τους βιοχημικους δείκτες. Θα ρωτήσω για την 13 όμως γιατί δεν υπάρχει και θα ενημερώσω. 

Επίσης πέρα απο τη μέτρηση του 1.3 τξς αυχενικης, το μήκος του εμβρύου και κάποια δικά μου στοιχεία πχ την ηλικία, το βάρος μου, αν καπνίζω κλπ δεν έγραφε τίποτα άλλο το χαρτί. 

Μου ανέφερε βέβαια στον υπέρηχο ότι βλέπει το ρινικο οστο και τα περί άνω γναθου κλπ αλλά δεν υπάρχουν πουθενά καταγεγραμενα και σκέφτομαι ότι με ξεπέταξε. Επίσης η αυχενικη κράτησε ολο κι όλο 15 λεπτά. 

Με τις τιμές σου πως σκέφτεσαι να κινηθείς? Έχεις σκεφτεί το nipt η την αμνιο? Ο γιατρός σουνσε έχει κατευθύνει σχετικά? 

Όλα θα είναι καλά, θέλει ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στο γιατρό. 

• Ευχαριστώ 1

Περιμένω ήδη τα αποτελέσματα της νιπτ με πολύ αγωνία!! Μημπως θα σου δώσει κι άλλο χαρτί πιο επίσημο; λογικά κάπου πρέπει να αναγράφονται όλες οι μετρήσεις. Μπορεί να τις έχει ο γιατρός σου. 

Άσε πήραμε μια χαρά εκείνη τη μέρα με την αυχενική και όταν βγήκε η papp a έπεσε το ταβάνι να με πλακώσει.. Απ ότι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ είναι λίγο ανεβασμένη η χοριακη γι αυτό. Ένα παιδί με σύνδρομο down συνήθως έχει πάνω από 3 πάχος αυχενικής διαφάνειας, δεν είναι ορατό το ρινικο οστό κ. Τ. λ. Θέλω να πω ότι συνήθως υπάρχουν και υπερυχο γραφικά ευρήματα. Τέλος πάντων λίγο υπομονή ακόμα και πιστεύω όλα θα πάνε καλα

Πόσο χρονών είσαι; 

Πάντως αυτό που ξέρω ειναι πως τα υπερηχογραφικά ευρήματα είναι τα πιο σημαντικά. Ο παράγοντας ηλικία επηρρεάζει πολύ τον αλγόριθμο. Θα δεις που ολα θα είναι καλά στο nipt.!!!Αν θελήσεις να το μοιραστεις μαζί μας, με χαρά οταν βγει. Νομιζω χρειαζεται 2-3 βδομάδες, σωστα?

ειμαι 31 :)

• Ευχαριστώ 1

Εννοείται ότι θα το μοιραστώ μαζί σας!! Και εκείνη η μέρα θα είναι η καλύτερη της ζωής μου!! Σε 10 μέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα. Έχουν περάσει 3 απ όταν το έλαβαν. Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου σου εύχομαι και σένα τα καλυτερα

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ετσι για να γελασουμε: χθες συζητουσα με το γιο μου (5,5 ετων) για μωρακια. Σε μερικες μερες αναμενουμε το μωρο του αδερφου μου, κ μιας κ δεν του χω πει ακομη για εμας, κ αφου εχω συμβουλευτει τους καταλληλους τροπους για να του το ανακοινωσω, τον ρωτησα: "τι λες αγάπη μου; θα θελες να χουμε κ εμεις ενα μωρο; να παρουμε ενα;" μου απανταει λοιπον θελω ναι κ ενα κ 2, αγορακι κ κοριτσακι, γενικα θελει να ναι ο μεγάλος αδερφος. Εκεινη τη στιγμη χτυπαει το κουδουνι ενας κουριερ.. Κ λεει το παιδι: "μαμακα, τα εφεραν τα μωρα; " χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, τι θεουλης! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 7

@Mareva όντως πολύ γέλιο ο μικρούλης σου:razz:από αυτές τις ηλικίες ακούς τα πιο περίεργα πράγματα. Είχα ακούσει από μια φίλη ότι όταν γέννησε σαν να ζήλεψε το παιδί και ήθελε να το πάνε πισω:shock:χαχαχα. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...