Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Alex@ είπε:

Μας βλέπω με το μέτρο να μετράμε τον ανελκυστήρα χαχαχα κ μετά στο μαγαζί για αγορά καροτσιου.

Στην Θεσσαλονίκη ότι καροτσι κ έχεις στα πεζοδρόμια θα δυσκολευτείς!! Οπότε ένα σουλουπωμενο κ ελαφρύ πιστεύω, για να μπαίνει λεωφορείο κ μετρό.

Σίγουρα με το μέτρο θα πάω στο μαγαζί χαχαχαχα

Για ταξίδι μας πρότειναν κορίτσι ταξιδιού που διπλώνουν κ δεν πιάνουν χώρο αλλά αυτά βγαίνουν μονα. Η παγκαζιερα είναι μια καλή λύση αν θες να πας κάπου αλλά όσο μπορείς να γλυτώσεις χώρο καλό είναι.

Ε όπως στην Αθήνα. Χάλια όλα. Σίγουρα ελαφρύ θες, να μαζεύεται εύκολα. Με 1-2 κινήσεις. Ανάλογα τι παρπαγκαζ έχετε, γιατί και πολλά μονά καρότσια δεν χωράνε. Στα παλιά ασανσέρ πολλά μονά δεν χωράνε καν. Οπότε σίγουρα ένα ελαφρύ. Οσο ποιο ελαφρύ και εύκολο στο μάζεμα τόσο ποιο ακριβό. Πάρε και 2 καλά μαρσιπο να κάνει το Μ στα ποδαράκια και όλα καλά θα πάνε. Εμενα δεν δέχτηκε μέχρι μεγάλη το καρότσι. Οπότε αν συμβεί αυτό σε εσάς ή με ένα από τα δύο μωρά, να έχεις μαρσιπο μαζί σου. Για να μπορείς να χειριστείς και το καρότσι. 
      επισης, πάρε όσο λιγότερα πράγματα γίνετε. Πάντα υπερβάλουμε στα πρώτα μας οι ανάγκες του παιδιού θα σε καθοδηγήσουν. Αντιδράμε όλοι λες και θα γεννήσουμε και θα κλείσουν εφόρου τα καταστήματα ή τα φαρμακεία 😂

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Κυστική μου ειπε οτι θα μου την κάνει δωρεάν στην αυχενική. 

Στην κορη μ πριν 7 χρονια πάντως δε μ την ειχαν κανει αυτη την εξέταση 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vivi.nik. said:

Τι όμορφα!!! Ήρθε και το δικό σου ραντεβού λοιπόν! Θα περιμένουμε νέα σου! 

Εγώ έχω ραντεβού για την Αυχενική την Τρίτη στις 11 00!

Τέλεια κοριτσάκι μου!!!! Εκεί θα χαζέψεις τελείως! Να χεις φάει σοκολατιτσα πριν να κουνιέται φουλ! Κ εγώ εκεί θα κάνω Αυχενική 2 μέρες πριν από σένα!

Αλήθεια?? στείλε μου εντυπώσεις.. Εμένα μου είπε ότι ενδεχομενως να έχω και αναμονή.. Και μπορεί να μπει άλλος ένας σύνοδος πάντα με μάσκα.. 

Just now, Σελίνα είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Συγνωμη που πετάγομαι στη συζήτηση αλλά είδα που γράψατε για την κυστική ίνωση...

Να ξέρετε ότι στο Λαϊκό ελέγχουν το 95% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν -αν στο έχουν συνταγογραφησει. Αν δεν στο έχουν γράψει πληρώνεις μόνο 50€ ενώ οπουδήποτε αλλού (ιδίως στα μικροβιολογικα) πάει 300€ και δεν αξίζει να δίνετε τόσα λεφτά... Το είχα ψάξει πάρα πολύ και μόνο εκεί γίνεται δωρεάν τόσο μεγάλο ποσοστό!

Σε ευχαριστουμε για την πληροφορία! Οσο ζεις, μαθαίνεις.. Η βασικα πρέπει να ρωτας γιατί αλλιως ακρη δε βγαζεις...!

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Just now, Evoulini24 είπε:

Γεια σας, κορίτσια!!! Εγώ έχω κάνει κοιλιά σαν να είμαι 5-6 μηνών!! Το πρωί είναι πιο μικρή κι όσο περνάει η ώρα πρήζεται νομίζω!! Με στενά ρούχα κάνει μπαμ!!! Αλλά και με φορέματα φαίνεται νομίζω!! Πόσα κιλά έχετε πάρει; Εγώ την πρώτη φορά που πήγα στον γιατρό, στην έβδομη εβδομάδα, έπαθα σοκ!! Από 55 κιλά είχα πάει 59!! Βέβαια έχω μείνει στα ίδια ακόμα... ευτυχώς!

Μια από τα ιδια εβαλα 5 κιλά...απο 4ων εβδομάδων μεχρι 12 :roll: τα άκουσα χθες..!

Και η κοιλιά τουμπανο ... με κανουν για 6 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta said:

Μια από τα ιδια εβαλα 5 κιλά...απο 4ων εβδομάδων μεχρι 12 :roll: τα άκουσα χθες..!

Και η κοιλιά τουμπανο ... με κανουν για 6 

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πάρει ούτε κιλό... Η κοιλιά όμως κοιλιά :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Aria konsta said:

Ευχαριστώ πολύ πολυ .. δεν περίμενα ότι θα το ψάξει ετσι το φύλο του μωρου .. μου ειπε οτι απο κατι δικές τους μετρησεις ειναι πολλες οι πιθανότητες για κοριτσάκι μαλλον τις ωοθήκες θα ειδε χιχι.

Αλλα θα περιμενω και την αυχενική να σιγουρευτώ γτ αν φάνηκε τωρα σιγουρα θα φανεί και στην αυχενική. 

Τι σου είπε ακριβώς για τις ωοθήκες και το φύλο;; Εγώ όταν είχα πρωτοπαει η γιατρός μεταξύ σοβαρού και αστείου μου λέει το έπιασες απτή δεξιά... Κορίτσι θα είναι :lol:

rqbzp3.png

Just now, giwta_86 είπε:

Αλήθεια?? στείλε μου εντυπώσεις.. Εμένα μου είπε ότι ενδεχομενως να έχω και αναμονή.. Και μπορεί να μπει άλλος ένας σύνοδος πάντα με μάσκα.. 

Έκανα όλους τους μεγάλους υπέρηχους εκεί Κ στο γιο μου. Είναι πολύ καταρτισμένος. Μπορεί όντως να έχεις κάποια αναμονή. Αλλά χάρηκα πολύ που επιτρέπεται συνοδός!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, vivi.nik. said:

Έκανα όλους τους μεγάλους υπέρηχους εκεί Κ στο γιο μου. Είναι πολύ καταρτισμένος. Μπορεί όντως να έχεις κάποια αναμονή. Αλλά χάρηκα πολύ που επιτρέπεται συνοδός!!!

Κάπου διάβασα ότι δίνει και dvd ισχύει?? Όχι τιποτα άλλο αλλά δε θα είναι ο άντρας μου επειδή λείπει επαγγελματικό ταξίδι οπότε να το δει όταν ερθει, οπότε θα πάω με τη μαμά μου.. Βέβαια όλα αυτά μικρή σημασία έχουν.. Ας είναι καλά η εξέταση και τα άλλα ειναι περιττά.. 

Just now, Kassandras είπε:

Τι σου είπε ακριβώς για τις ωοθήκες και το φύλο;; Εγώ όταν είχα πρωτοπαει η γιατρός μεταξύ σοβαρού και αστείου μου λέει το έπιασες απτή δεξιά... Κορίτσι θα είναι :lol:

Και εγω απο τη δεξια χαχαχα 

Εγω υπέθεσα οτι μπορει να ειδε ωοθήκες γτ γνωρίζω ότι απο την προηγούμενη εβδομάδα αν ειναι κοριτσι αναπτύσσονται οι ωοθήκες και εκείνη την ωρα μας κοίταζε ζωτικά οργανακια .

Το μωρο ήταν ανάποδα σιγουρα δεν ειδε γεννητικά όργανα με την πλάτη 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Σχετικά με το αντιγριπικο που λέγαμε η γιατρός μου είναι αρνητική για μένα. Οπότε θα το κάνουν ο άντρας μου κ ο γιος μου που πάει παιδικό.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

Σχετικά με το αντιγριπικο που λέγαμε η γιατρός μου είναι αρνητική για μένα. Οπότε θα το κάνουν ο άντρας μου κ ο γιος μου που πάει παιδικό.

Καλησπερα. Εγω που ρωτησα μου ειπε να το κάνω. Κ οτι συστήνεται απτο παγκόσμιο οργανισμο υγείας για τις εγκύους. 

TjCZp2.png

Just now, giwta_86 είπε:

Κάπου διάβασα ότι δίνει και dvd ισχύει?? Όχι τιποτα άλλο αλλά δε θα είναι ο άντρας μου επειδή λείπει επαγγελματικό ταξίδι οπότε να το δει όταν ερθει, οπότε θα πάω με τη μαμά μου.. Βέβαια όλα αυτά μικρή σημασία έχουν.. Ας είναι καλά η εξέταση και τα άλλα ειναι περιττά.. 

Δίνει ναι!!!

Just now, vivi.nik. είπε:

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Εσύ εργάζεσαι σε χώρο με κόσμο;

Just now, F_Maria είπε:

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Εσύ εργάζεσαι σε χώρο με κόσμο;

Όχι, αλλά κατάλαβα ότι η γιατρός μου δεν το συστήνει γενικά στην κύηση... 

Οι απόψεις διίστανται και Σ αυτό.. 

• Ευχαριστώ 1

19 hours ago, Popaki2011 said:

Τι ωραία να βλέπεις το μωράκι στον υπέρηχο!!!!!Που είναι ο γιατρός σου?που είχε κίνηση τέτοια ώρα????Με το καλό και την αυχενικη, να έχεις καλά αποτελέσματα!

Για τον θυρεοειδή εμένα μου είχε πεί η ενδοκρινολογος το αντίθετο,να μην παίρνω την μέρα της εξέτασης το χάπι, να το παίρνω αφού μου πάρουν αίμα.

Μπράβο κορίτσι μου!!!!κι εγώ παίρνω τ4,φιλικό και ουτρο 1 κάθε βράδυ. Αλλά έχω μια απορία. Εγώ είμαι 12+4 με πητ 14/3.Πώς γίνεται να είμαστε στη ίδια βδομάδα με άλλη πητ?Η βδομάδα που λες μήπως είναι βάση περιόδου?

Ποπάκι είναι βάσει περιόδου. Τελευταία περίοδο είχα 15/6. Το 12+4 σημαινει οτι είσαι στη 13η εβδομάδα!!:) 

Με το καλό κοριτσι μου το μπεμπάκι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...