Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, giwta_86 είπε:

Καλημέρα όμορφες μανούλες! Δύο μέρες τώρα κοιμάμαι νωρίς κ διαβάζω νέα σας το πρωί!! @amy89καλωσηρθες με το καλό το νινί σου!! @Aria konstaκαι @vivi.nik. Τι καλά που είδατε τα μωρά σας! Και εγώ σε 2 ώρες έχω ραντεβού να πάω να το δω.. Ποιες έχουμε αυχενική τη βδομάδα που έρχεται?? Πολύ αγωνία.... Όσο για τη κοιλιτσα, πότε δε φοράω εφαρμοστα οπότε δύσκολα να το καταλαβεις..ενα πρήξιμο υπάρχει που το πρωί φαινομαι είναι σα 4 μηνών και το βράδυ 6 και βάλε :P

Άντε κορίτσι μου όλα καλά να είναι που θα είναι δεν το συζητώ !!σε ποια βδομάδα είσαι εσύ θύμησε μου ;

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 said:

Άντε ωραία !!θα έχει μεγαλώσει και άλλο τώρα θα πάθεις πλάκα!!

Ναι ε?? Φαντάσου είχα πάθει την πλάκα μου πριν δύο βδομάδες που κουνουσα χέρια πόδια σα κατσαρίδακι χάχα.. Ανυπομονώ!! Θα γυρίσω κ θα σας πω!! :oops:  μου εκτυπώνει κ φώτο κάθε φορά του υπέρηχου κ κάθομαι κ το χαζεύω!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, giwta_86 είπε:

Ναι ε?? Φαντάσου είχα πάθει την πλάκα μου πριν δύο βδομάδες που κουνουσα χέρια πόδια σα κατσαρίδακι χάχα.. Ανυπομονώ!! Θα γυρίσω κ θα σας πω!! :oops:  μου εκτυπώνει κ φώτο κάθε φορά του υπέρηχου κ κάθομαι κ το χαζεύω!!! 

Ναι και θα πάθεις πάλι πλάκα τώρα θα σου φαίνεται κανονικό μωρό !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Καλημέρα όμορφες μανούλες! Δύο μέρες τώρα κοιμάμαι νωρίς κ διαβάζω νέα σας το πρωί!! @amy89καλωσηρθες με το καλό το νινί σου!! @Aria konstaκαι @vivi.nik. Τι καλά που είδατε τα μωρά σας! Και εγώ σε 2 ώρες έχω ραντεβού να πάω να το δω.. Ποιες έχουμε αυχενική τη βδομάδα που έρχεται?? Πολύ αγωνία.... Όσο για τη κοιλιτσα, πότε δε φοράω εφαρμοστα οπότε δύσκολα να το καταλαβεις..ενα πρήξιμο υπάρχει που το πρωί φαινομαι είναι σα 4 μηνών και το βράδυ 6 και βάλε :P

@giwta_86 Καλημερουδια!! Αχ εγω εχω τοση δουλειά και τοσο τρέξιμο αυτη τη βδομάδα που δεν σας προλαβαινω...! Ποτε φτάσαμε 109 σελίδες σχόλια?! Εγω εχω μια μέρα πριν απο σενα αυχενική, στις 09.09 Μετράω τις ώρες και τα δευτερόλεπτα μεχρι τοτε!! @amy89καλως ήρθες και απο μενα, ολα τελεια να πανε!! 

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! @giwta_86 περιμένουμε νέα σου. Οι πιο ωραίες μέρες είναι για τον υπερυχο και γω ανυπομονώ κάθε φορά!! Εγώ είχα πάει χτες και έκοβε βολτες:D.

@amy89 καλως ήρθες στη παρέα μας!! Τι έγινε ρε κορίτσια; όλες αγόρια τον Μάρτιο;;; :shock:Εγώ θα γεννήσω τέλη Φεβρουαρίου μάλλον γι αυτό έχω κορίτσι.. :razz:. Και μένα η αυχενική ήταν 1,4,ρινικο οστό εμφανές και όλα φυσιολογικά... στις μετρήσεις. Με το καλό να πάρεις και την papp a. Εύχομαι και κει να είναι όλα τέλεια!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Rita Ath. είπε:

καλημέρα!!! εγώ αλλάζω μήνα με βάση την τελευταία περίοδο δηλ κάθε πέντε του μηνός. ποτέ δεν έφτασα τις 40 εβδομάδες αλλά μόλις έκλεινα τον 9ο μήνα με βάση την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου δηλ κάπου στις 38,5 εβδ. εξάλλου και να φτάσεις στις 40 εβδομ την τελευταία εβδομ τη χρεώνεις στον 9ο μήνα. αυτό όμως γενικά δεν έχει και πολλή σημασία γιατί δίνουμε έμφαση στις εβδομάδες που βρισκόμαστε.

Αρια τι όμορφα νέα!!!! σε σκεφτόμουν!!! μπράβο!!! άντε να ηρεμήσεις λίγο τώρα που είδες τη μικρούλα σου!!

Καλωσήρθες Αμυ!!!! με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! τέλειες οι μετρήσεις σου! μπράβο!!! πότε είχες τελευταία περίοδο;;

το πρώτο σου παιδάκι είναι;

πολλά αγοράκια θα έχουμε μάλλον τον Μάρτιο!!! :-D

έχουμε τρία κοριτσάκια μέχρι στιγμής σωστά;

Ευχαριστώ πολύ πολυ .. δεν περίμενα ότι θα το ψάξει ετσι το φύλο του μωρου .. μου ειπε οτι απο κατι δικές τους μετρησεις ειναι πολλες οι πιθανότητες για κοριτσάκι μαλλον τις ωοθήκες θα ειδε χιχι.

Αλλα θα περιμενω και την αυχενική να σιγουρευτώ γτ αν φάνηκε τωρα σιγουρα θα φανεί και στην αυχενική. 

πρίν από 18 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αχ τι καλά!μπράβο κορίτσι μου τώρα και με μια τέλεια αυχενική !!

Καλως ήρθες στο παρεάκι !!και εμεις μέχρι στιγμής όσες κάναμε αυχενικη έχουν βγει καλές !τα συμπτώματα παίζουν σε όλες και έχουνε κοπέλες που δεν έχουν τίποτα απολύτως !με το καλό τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε σένα !!

Ευχαριστώ αν και μου έκανε και μερικές μετρησεις αυχένα και μου λέει ειναι ολα άψογα.. έφυγα πολυ ευτυχισμένη χθες από εκεί.... επισης χαρηκα που δε θα παω στο ΡΕΑ να σας πω την αλήθεια 

Just now, giwta_86 είπε:

Θα περιμένουμε νέα σας ... με αγωνία! 

Εγω 14 εχω τελικά!

Και η κοιλιά τούμπανο σαν 6 μηνων  ειμαι αλλα και στο πρωτο ειχα πολύ μεγάλη κοιλιά 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Μόλις γύρισα!! Όλα καλά δόξα το θεό!! Το νινί είμαι 5,7 εκ.και καρδούλα μια χαρά!! Δεν κουνιόταν τόσο όσο την άλλη φορά αλλά ήταν σαν να έχει λοξυγγα ανασηκωνοταν.. Εγώ την αυχενική και τη κυστικη θα την κάνω στο "έμβρυο Αθηνών" στον Μαλιγιαννη... παρουσία του γιατρού μου την Πέμπτη 10/9.

• Μου αρέσει 6

Just now, giwta_86 είπε:

Μόλις γύρισα!! Όλα καλά δόξα το θεό!! Το νινί είμαι 5,7 εκ.και καρδούλα μια χαρά!! Δεν κουνιόταν τόσο όσο την άλλη φορά αλλά ήταν σαν να έχει λοξυγγα ανασηκωνοταν.. Εγώ την αυχενική και τη κυστικη θα την κάνω στο "έμβρυο Αθηνών" στον Μαλιγιαννη... παρουσία του γιατρού μου την Πέμπτη 10/9.

Σουπερρρ!!άντε μόνο καλά νέα να ακούμε!!με το καλό και η αυχενική κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Τέλεια! Κοιμόταν μάλλον το νινί. Με το καλό και η αυχενική. 

1 ώρα πρίν, giwta_86 είπε:

Τι όμορφα!!! Ήρθε και το δικό σου ραντεβού λοιπόν! Θα περιμένουμε νέα σου! 

Εγώ έχω ραντεβού για την Αυχενική την Τρίτη στις 11 00!

Just now, giwta_86 είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου!!!! Εκεί θα χαζέψεις τελείως! Να χεις φάει σοκολατιτσα πριν να κουνιέται φουλ! Κ εγώ εκεί θα κάνω Αυχενική 2 μέρες πριν από σένα!

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια!! Συγνωμη που πετάγομαι στη συζήτηση αλλά είδα που γράψατε για την κυστική ίνωση...

Να ξέρετε ότι στο Λαϊκό ελέγχουν το 95% των μεταλλάξεων εντελώς δωρεάν -αν στο έχουν συνταγογραφησει. Αν δεν στο έχουν γράψει πληρώνεις μόνο 50€ ενώ οπουδήποτε αλλού (ιδίως στα μικροβιολογικα) πάει 300€ και δεν αξίζει να δίνετε τόσα λεφτά... Το είχα ψάξει πάρα πολύ και μόνο εκεί γίνεται δωρεάν τόσο μεγάλο ποσοστό!

• Μου αρέσει 5

aVbvp3.png

Γεια σας, κορίτσια!!! Εγώ έχω κάνει κοιλιά σαν να είμαι 5-6 μηνών!! Το πρωί είναι πιο μικρή κι όσο περνάει η ώρα πρήζεται νομίζω!! Με στενά ρούχα κάνει μπαμ!!! Αλλά και με φορέματα φαίνεται νομίζω!! Πόσα κιλά έχετε πάρει; Εγώ την πρώτη φορά που πήγα στον γιατρό, στην έβδομη εβδομάδα, έπαθα σοκ!! Από 55 κιλά είχα πάει 59!! Βέβαια έχω μείνει στα ίδια ακόμα... ευτυχώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...