Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια μήπως ξέρετε να μου πείτε όταν κάνουμε την εξέταση TSH περνουμε το φάρμακο το πρωί η το περνουμε μετά την αιμοληψια . Από κοιλίτσα πως ειστε άρχισε να φενετε λίγο? 

Γειά σου κορίτσι! Μετά την αιμοληψία το παίρνουμε αν και γω μια φορά ξεχάστηκα και το χα πάρει πριν και η ενδοκρινολογος μου είχε πει ότι δεν πειράζει. 

Η κοιλίτσα ναι σιγά σιγά φαίνεται αναλόγως και τα ρουχα:PΑν φορέσω εφαρμοστα πετάγεται σαν να έχω φούσκωμα, πρήξιμο. Εγώ μπήκα στον 4ο σύμφωνα με το υπερυχο που έκανα σήμερα είμαι 14+1!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, valentina23 είπε:

Γειά σου κορίτσι! Μετά την αιμοληψία το παίρνουμε αν και γω μια φορά ξεχάστηκα και το χα πάρει πριν και η ενδοκρινολογος μου είχε πει ότι δεν πειράζει. 

Η κοιλίτσα ναι σιγά σιγά φαίνεται αναλόγως και τα ρουχα:PΑν φορέσω εφαρμοστα πετάγεται σαν να έχω φούσκωμα, πρήξιμο. Εγώ μπήκα στον 4ο σύμφωνα με το υπερυχο που έκανα σήμερα είμαι 14+1!!

Χιχιχι!!εγώ την ερχόμενη Τετάρτη πρώτα ο Θεός μπαίνω 4ο!!όλα καλά στον υπέρηχο ;;μήπως σου είπε φύλο πιο σίγουρα ;

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια μήπως ξέρετε να μου πείτε όταν κάνουμε την εξέταση TSH περνουμε το φάρμακο το πρωί η το περνουμε μετά την αιμοληψια . Από κοιλίτσα πως ειστε άρχισε να φενετε λίγο? 

Εμένα η κοιλια μου είναι ήδη σαν 5 μηνών..ίσως γιατί έτσι και αλλιώς εγώ κιλά βάζω στο στομάχι...

aDqFp2.png

το χάπι για τον θυροειδή το παίρνουμε αφού δώσουμε αίμα.

για τα κορίτσια που σήμερα είχαν ραντεβού με τον γυναικολόγο εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

3 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

Ο γιατρός σου είπε ότι είναι πρόβλημα μέχρι να κατεβει;

Με το καλό!

Βιβή έχεις βάλει λάθος κωδικό γι αυτό δεν εμφανίζεται το τικεράκι σου. θα επιλέξεις αν δεν κάνω το website και από εκεί τo BB code

Just now, ba_lily είπε:

ναι φαίνεται λιγάκι αλλά δυσκολα θα τολμήσει να ρωτήσει κάποιος αν είμαι έγκυος. μπορεί να σκέφτεται ή εγκυος είναι ή εφαγε ένα καρπούζι ολόκληρο! δεν είναι ακόμη δηλ σαφές ότι η κοιλιά πετάγεται λόγω εγκυμοσύνης. πάντως σήμερα που πήγα σε ένα κατάστημα, με ρώτησε ο πωλητής που τον γνωρίζω αν είμαι εγκυος. νομίζω ότι ρώτησε αυθόρμητα γιατί δε διακρίνεται τόσο ξεκάθαρα. εσένα φαίνεται η κορούλα σου στην κοιλίτσα;;;

• Ευχαριστώ 1

AYpt.png

Καλησπέρα σε ολες σας, 

Εγω είμαι στη 12η εβδομάδα με ΠΗΤ 23/3.

Προχθές κάναμε την αυχενικη και την papp A. Ο γιατρός σημείωσε 1.3 στην αυχενικη διαφάνεια, το ρινικο οστο ηταν ορατό και περιμένω και την αιματολογική τώρα με αγωνία. Πως ηταν οι δικές σας τιμές? 

Α!!! Και μας είπε μάλλον αγοράκι. 

Απο φαρμακακια μου δίνει και εμένα Τ4 100, salospir, φυλικο οξύ και μαγνησιο. Επίσης παίρνω ενα utrogestan το βράδυ. 

απο συμπτώματα εχω δυσκοιλιοτητα και φούσκωμα. Ευτυχώς δεν είχα εμετούς καθόλου. 

Να εχουμε ολες μια υπέροχη εγκυμοσυνη! ❤️ 

• Μου αρέσει 6

Κορίτσια καλησπέρα. Όσον αφορά την κοιλίτσα εμένα άρχισε να φαίνεται και επειδή πάντα ήμουν πολύ αδύνατη αν βάλω στενή μπλούζα βγάζει μάτι για τα δεδομένα μου. Τώρα εγώ έχω μπερδευτεί. Σήμερα είμαι 12 και 5. Νόμιζα ότι στις 12 βδομάδες τέλειωνε το πρώτο τρίμηνο. Μετά διάβασα ότι ο τρίτος μήνας αποτελείται από πέντε βδομάδες άρα στις 13 βδομάδες τελειώνει το τρίμηνο. Άλλοι πάλι λένε ότι αλλάζεις μήνα την ημερομηνία της ΠΗΤ. Δηλαδή με ΠΗΤ 13/3 πότε θα λέω ότι μπαίνω στον 4ο? Στις 13 Σεπτεμβρίου?

Διαφημίσεις

Just now, elpida2019 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Όσον αφορά την κοιλίτσα εμένα άρχισε να φαίνεται και επειδή πάντα ήμουν πολύ αδύνατη αν βάλω στενή μπλούζα βγάζει μάτι για τα δεδομένα μου. Τώρα εγώ έχω μπερδευτεί. Σήμερα είμαι 12 και 5. Νόμιζα ότι στις 12 βδομάδες τέλειωνε το πρώτο τρίμηνο. Μετά διάβασα ότι ο τρίτος μήνας αποτελείται από πέντε βδομάδες άρα στις 13 βδομάδες τελειώνει το τρίμηνο. Άλλοι πάλι λένε ότι αλλάζεις μήνα την ημερομηνία της ΠΗΤ. Δηλαδή με ΠΗΤ 13/3 πότε θα λέω ότι μπαίνω στον 4ο? Στις 13 Σεπτεμβρίου?

Κοριτσι μου καλησπερα. Εγω ξερω οτι οι εβδομάδες κ οι μήνες που αλλαζουμε ειναι στανταρ. Ανάλογα σε ποια εβδομαδα εισαι, μετράς κ τον μηνα. Σωστά το είπες ότι ο 3ος μηνας έχει 5 εβδομάδες. Αρα στην 14η εβδομαδα θα μπεις στον 4ο μηνα. Τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω. Αλλα κ στο ίντερνετ αν ψάξεις ποτε αλλαζουμε μηνα θα σου βγάλει αναλογως με τις εβδομαδες. Εξαλλου ειναι κ θεμα λογικής. Η εγκυμοσυνη εχει 40 εβδομαδες. Κ αυτες χωρίζονται αναλογως στους 9 μηνες. Κάποιοι μηνες υπολογίζονται με 5 εβδομαδες κ καποιοι με 4. Ρωτα κ τον γυναικολογο σου για να εισαι σιγουρη. Κ εγω θα ρωτησω.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Κοριτσι μου καλησπερα. Εγω ξερω οτι οι εβδομάδες κ οι μήνες που αλλαζουμε ειναι στανταρ. Ανάλογα σε ποια εβδομαδα εισαι, μετράς κ τον μηνα. Σωστά το είπες ότι ο 3ος μηνας έχει 5 εβδομάδες. Αρα στην 14η εβδομαδα θα μπεις στον 4ο μηνα. Τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω. Αλλα κ στο ίντερνετ αν ψάξεις ποτε αλλαζουμε μηνα θα σου βγάλει αναλογως με τις εβδομαδες. Εξαλλου ειναι κ θεμα λογικής. Η εγκυμοσυνη εχει 40 εβδομαδες. Κ αυτες χωρίζονται αναλογως στους 9 μηνες. Κάποιοι μηνες υπολογίζονται με 5 εβδομαδες κ καποιοι με 4. Ρωτα κ τον γυναικολογο σου για να εισαι σιγουρη. Κ εγω θα ρωτησω.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κορίτσι. Ναι θα τον ρωτήσω όταν πάω :) xxxxx

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα γυρισα απο το γιατρο τωρα χαμος γινοταν πολύ κίνηση...

Ειδα το μικρακι μου εχει μεγαλωσει πολύ πολυυυ... ειναι ολα καλα μαλλον κοριτσάκι μου ειπε οτι ειναι πολλες οι πιθανότητες για κορίτσι!

Αυχενική κλείσαμε 14/9 15:00 ..σε εμβρυολογο οχι στο ΡΕΑ . 

Κουνιόταν και μετα μας γύρισε την πλάτη και κοιμήθηκε..ενιωσα τοσο ομορφα!

Όσο για τον θυροειδη μου ειπε οτι έπρεπε να είχα πάρει το χαπι για να κανω την εξέταση.. θα πάω μες στην εβδομάδα σε Ενδοκρινολογος να δω τι γίνεται και με αυτό.. με έκραξε που δεν πηρα το χάπι με λίγα λόγια και εκανα την εξέταση. 

• Μου αρέσει 5

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Ειδα το μικρακι μου εχει μεγαλωσει πολύ πολυυυ... ειναι ολα καλα μαλλον κοριτσάκι μου ειπε οτι ειναι πολλες οι πιθανότητες για κορίτσι!

Όσο για τον θυροειδη μου ειπε οτι έπρεπε να είχα πάρει το χαπι για να κανω την εξέταση.. θα πάω μες στην εβδομάδα σε Ενδοκρινολογος να δω τι γίνεται και με αυτό.. με έκραξε που δεν πηρα το χάπι με λίγα λόγια και εκανα την εξέταση. 

Τι ωραία να βλέπεις το μωράκι στον υπέρηχο!!!!!Που είναι ο γιατρός σου?που είχε κίνηση τέτοια ώρα????Με το καλό και την αυχενικη, να έχεις καλά αποτελέσματα!

Για τον θυρεοειδή εμένα μου είχε πεί η ενδοκρινολογος το αντίθετο,να μην παίρνω την μέρα της εξέτασης το χάπι, να το παίρνω αφού μου πάρουν αίμα.

Just now, amy89 είπε:

Καλησπέρα σε ολες σας, 

Προχθές κάναμε την αυχενικη και την papp A. Ο γιατρός σημείωσε 1.3 στην αυχενικη διαφάνεια, το ρινικο οστο ηταν ορατό και περιμένω και την αιματολογική τώρα με αγωνία. Πως ηταν οι δικές σας τιμές? 

Απο φαρμακακια μου δίνει και εμένα Τ4 100, salospir, φυλικο οξύ και μαγνησιο. Επίσης παίρνω ενα utrogestan το βράδυ. 

απο συμπτώματα εχω δυσκοιλιοτητα και φούσκωμα. Ευτυχώς δεν είχα εμετούς καθόλου. 

Μπράβο κορίτσι μου!!!!κι εγώ παίρνω τ4,φιλικό και ουτρο 1 κάθε βράδυ. Αλλά έχω μια απορία. Εγώ είμαι 12+4 με πητ 14/3.Πώς γίνεται να είμαστε στη ίδια βδομάδα με άλλη πητ?Η βδομάδα που λες μήπως είναι βάση περιόδου?

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Τι ωραία να βλέπεις το μωράκι στον υπέρηχο!!!!!Που είναι ο γιατρός σου?που είχε κίνηση τέτοια ώρα????Με το καλό και την αυχενικη, να έχεις καλά αποτελέσματα!

Για τον θυρεοειδή εμένα μου είχε πεί η ενδοκρινολογος το αντίθετο,να μην παίρνω την μέρα της εξέτασης το χάπι, να το παίρνω αφού μου πάρουν αίμα.

Μπράβο κορίτσι μου!!!!κι εγώ παίρνω τ4,φιλικό και ουτρο 1 κάθε βράδυ. Αλλά έχω μια απορία. Εγώ είμαι 12+4 με πητ 14/3.Πώς γίνεται να είμαστε στη ίδια βδομάδα με άλλη πητ?Η βδομάδα που λες μήπως είναι βάση περιόδου?

Τι να σου πω και εγώ έτσι ηξερα ... και μπερδεύτηκα περισσότερο τωρα .. 

Ναι ήταν υπέροχα ειχα να το δω 3 εβδομάδες.. 

Μου συνεχίζει το φολικο τα ουτρο 3 τη μερα και το σαλοσπιρ 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γύρισα Κ εγώ απ τη γιατρό, όλα πολύ καλά! :x

Την Τρίτη έχω ραντεβού για την Αυχενική και Ανυπομονώ!!! Χάρηκα τόσο πολύ που τελικά απ ότι φαίνεται θα είμαστε μαζί με τον άντρα μου! Πάνω απ όλα βέβαια εύχομαι να είναι όλα καλά! 

@elpida2019 για να μην μπερδεύεσαι.. 

κάθε 13 αλλάζεις μήνα, Ναι! Και έχει κ λογική αν το σκεφτείς! 13 Σεπτ λοιπόν μπαινεις στον τέταρτο! Τα site με τις βδομάδες τα γράφουν στο περίπου κ έχουν κ διάφορες μεταξύ τους πολλές φορές! 

@ba_lily κ εμένα η κοιλίτσα ανάλογα με τα ρούχα φαίνεται! Ειδικά προς το βράδυ βέβαια που πρηζομαι παραπάνω! Αλλά είναι Σ αυτή τη φάση ακόμα που δεν πάει κατευθείαν η σκέψη του άλλου σε εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 2

Just now, Aria konsta είπε:

Αχ μπράβο!! Ναι είναι τέλεια αίσθηση σε κάθε υπερυχο. Και γω σήμερα πήγα έχει μεγαλώσει 8 εκατοστά!! Και μένα μάλλον κοριτσάκι:-PΜε το καλό και η αυχενική όλα καλά θα πάνε! 

Αυτό με το χάπι το αντίθετο ξέρω. Το παίρνεις μετά την αιμοληψια. Ο γυναικολόγος στο είπε; 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, elpida2019 είπε:

καλημέρα!!! εγώ αλλάζω μήνα με βάση την τελευταία περίοδο δηλ κάθε πέντε του μηνός. ποτέ δεν έφτασα τις 40 εβδομάδες αλλά μόλις έκλεινα τον 9ο μήνα με βάση την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου δηλ κάπου στις 38,5 εβδ. εξάλλου και να φτάσεις στις 40 εβδομ την τελευταία εβδομ τη χρεώνεις στον 9ο μήνα. αυτό όμως γενικά δεν έχει και πολλή σημασία γιατί δίνουμε έμφαση στις εβδομάδες που βρισκόμαστε.

4 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Τι να σου πω και εγώ έτσι ηξερα ... και μπερδεύτηκα περισσότερο τωρα .. 

Ναι ήταν υπέροχα ειχα να το δω 3 εβδομάδες.. 

Μου συνεχίζει το φολικο τα ουτρο 3 τη μερα και το σαλοσπιρ 

Αρια τι όμορφα νέα!!!! σε σκεφτόμουν!!! μπράβο!!! άντε να ηρεμήσεις λίγο τώρα που είδες τη μικρούλα σου!!

6 ώρες πρίν, amy89 είπε:

Καλησπέρα σε ολες σας, 

Καλωσήρθες Αμυ!!!! με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! τέλειες οι μετρήσεις σου! μπράβο!!! πότε είχες τελευταία περίοδο;;

το πρώτο σου παιδάκι είναι;

πολλά αγοράκια θα έχουμε μάλλον τον Μάρτιο!!! :-D

έχουμε τρία κοριτσάκια μέχρι στιγμής σωστά;

AYpt.png

6 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Αχ τι καλά!μπράβο κορίτσι μου τώρα και με μια τέλεια αυχενική !!

8 ώρες πρίν, amy89 είπε:

Καλησπέρα σε ολες σας, 

Καλως ήρθες στο παρεάκι !!και εμεις μέχρι στιγμής όσες κάναμε αυχενικη έχουν βγει καλές !τα συμπτώματα παίζουν σε όλες και έχουνε κοπέλες που δεν έχουν τίποτα απολύτως !με το καλό τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε σένα !!

aDqFp2.png

Καλημέρα όμορφες μανούλες! Δύο μέρες τώρα κοιμάμαι νωρίς κ διαβάζω νέα σας το πρωί!! @amy89καλωσηρθες με το καλό το νινί σου!! @Aria konstaκαι @vivi.nik. Τι καλά που είδατε τα μωρά σας! Και εγώ σε 2 ώρες έχω ραντεβού να πάω να το δω.. Ποιες έχουμε αυχενική τη βδομάδα που έρχεται?? Πολύ αγωνία.... Όσο για τη κοιλιτσα, πότε δε φοράω εφαρμοστα οπότε δύσκολα να το καταλαβεις..ενα πρήξιμο υπάρχει που το πρωί φαινομαι είναι σα 4 μηνών και το βράδυ 6 και βάλε :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...