Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Καλημέρα και εγώ έχω, την έκανα και βγήκε αρνητικό, αλλά δε θυμάμαι τι σημαίνει αυτή η εξέταση :roll:

Αχ είναι περίπλοκο γενικά γιατί λέει αν το μωρό έχει ρέζους θετικό κάνεις αυτήν την εξέταση για να δεις αν άρχισε να ελευθερώνει αντισώματα το δικό σου αίμα για να καταστρέψει του μωρού επειδή το βλέπει σαν ξένο σώμα ..και εμένα αρνητική βγήκε ευτυχώς χθες την έκανα .αλλά θα κάνω και μια προληπτική ένεση κάποια στιγμή μου είπε ο γιατρός .

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 said:

Αχ είναι περίπλοκο γενικά γιατί λέει αν το μωρό έχει ρέζους θετικό κάνεις αυτήν την εξέταση για να δεις αν άρχισε να ελευθερώνει αντισώματα το δικό σου αίμα για να καταστρέψει του μωρού επειδή το βλέπει σαν ξένο σώμα ..και εμένα αρνητική βγήκε ευτυχώς χθες την έκανα .αλλά θα κάνω και μια προληπτική ένεση κάποια στιγμή μου είπε ο γιατρός .

Είχα ακούσει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουμε την ένεση που λες κατά τη διάρκεια της γέννας η αμέσως μετά δε θυμάμαι... Δε σε βοήθησα και πολυ:-P

Just now, giwta_86 είπε:

Είχα ακούσει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνουμε την ένεση που λες κατά τη διάρκεια της γέννας η αμέσως μετά δε θυμάμαι... Δε σε βοήθησα και πολυ:-P

Ας είναι οπότε είναι αρκεί να γίνει να μην έχουμε άγχος και με αυτό .

Just now, ba_lily είπε:

Την εκανα και είναι αρνητικό βέβαια εγώ είμαι και με δανεικά ωάρια δεν ξερω αν πεζη ρόλο 

Α δεν το γνωρίζω κορίτσι μου.αφου βγήκε αρνητικό όλα καλά αυτό έχει σημασία.

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

9,02 επαθα σοκ σας λέω πάλι καλά που μου έκοψε και εκανα μονη μου εξέταση μου το αύξησε απο 125 σε 150 αλλα φοβήθηκα. 

Επίσης εφαγα σκάλωμα και δεν θυμάμαι αν πηρα το σαλοσπιρ 2 φορες αχχχ τι εχω παθει ;;

εγώ επαιρνα το Τ4 αλλά μάλλον το συνήθισε ο οργανισμός μου ή δεν περίμενα το μισάωρο για να φάω. και έτσι είχε ανεβεί και σε μένα όταν έκανα έλεγχο μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω τα τιροσιντ των 75 και αύριο θα κάνω έλεγχο. αυτά απορροφούνται στο 10λεπτο. κατευθείαν μου έριξαν τον θυροειδή. μην πανικοβάλλεσαι! σήμερα δεν έχεις και ραντεβού με τον γυναικολόγο;

Just now, giwta_86 είπε:

αυτή την εξέταση την κάνουν μόνο όσες έχουν ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό; εγώ έχω σπάνια ομάδα αίματος αλλά είναι πολύ καλά διαχειρίσιμη και βολική: ΑΒ θετικό. δεν είχα πρόβλημα σε κανένα από τα παιδιά μου.

να ρωτήσω και κάτι άλλο; την κυστική ίνωση την κάνατε; συνταγογραφείται πλέον αλλα μόνο για το 30% των μεταλλάξεων. αν θέλουμε και για το 99% πληρωνουμε γύρω στα 300 ευρώ. ετσι μου είπε ο μικροβιολογος. ισχύει κάτι άλλο;

AYpt.png

Just now, Rita Ath. said:

εγώ επαιρνα το Τ4 αλλά μάλλον το συνήθισε ο οργανισμός μου ή δεν περίμενα το μισάωρο για να φάω. και έτσι είχε ανεβεί και σε μένα όταν έκανα έλεγχο μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. ο γιατρός μου έδωσε να παίρνω τα τιροσιντ των 75 και αύριο θα κάνω έλεγχο. αυτά απορροφούνται στο 10λεπτο. κατευθείαν μου έριξαν τον θυροειδή. μην πανικοβάλλεσαι! σήμερα δεν έχεις και ραντεβού με τον γυναικολόγο;

αυτή την εξέταση την κάνουν μόνο όσες έχουν ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό; εγώ έχω σπάνια ομάδα αίματος αλλά είναι πολύ καλά διαχειρίσιμη και βολική: ΑΒ θετικό. δεν είχα πρόβλημα σε κανένα από τα παιδιά μου.

να ρωτήσω και κάτι άλλο; την κυστική ίνωση την κάνατε; συνταγογραφείται πλέον αλλα μόνο για το 30% των μεταλλάξεων. αν θέλουμε και για το 99% πληρωνουμε γύρω στα 300 ευρώ. ετσι μου είπε ο μικροβιολογος. ισχύει κάτι άλλο;

Just now, Rita Ath. said:

Δεν έχω ακούσει για άλλη ομάδα αίματος να γίνεται αυτή η εξέταση.. Για το λογο που προανέφερε η πεπη, μη θεωρήσω ξένο σώμα το έμβρυο αν έχει άλλη ομάδα επειδή εμείς δεχόμαστε μόνο 0 αρνητικό. Όσο για την κυστική θα μάθω αύριο λεπτομέρειες που έχω γιατρό αλλά δεν έχω ακούσει για τόσο μεγάλο ποσό στο 99% αλλά γύρω στα 150.

Εγω παιρνω καθημερινά το Τ4 125 μου το ανέβασε σε 150 αλλα το θεωρώ λίγο.  

Μου ειπε ο γιατρός μου να κανω επανεξέταση να δουμε πως πάει με αυτό το χαπι αλλα ποσο να προλάβει να πέσει; 

Θα ψάξω αλλον ενδοκρινολογο παντως και ίσως ζητήσω αλλαγή χαπιού γτ το τ4 το παίρνω από το '12  και ίσως να μην με βοηθά πλεον το ιδιο.

Απλα φοβάμαι μην πάθει κάτι το έμβρυο 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Εγω παιρνω καθημερινά το Τ4 125 μου το ανέβασε σε 150 αλλα το θεωρώ λίγο.  

Μου ειπε ο γιατρός μου να κανω επανεξέταση να δουμε πως πάει με αυτό το χαπι αλλα ποσο να προλάβει να πέσει; 

Θα ψάξω αλλον ενδοκρινολογο παντως και ίσως ζητήσω αλλαγή χαπιού γτ το τ4 το παίρνω από το '12  και ίσως να μην με βοηθά πλεον το ιδιο.

Απλα φοβάμαι μην πάθει κάτι το έμβρυο 

και εμένα τπτ δε μου έκανε το Τ4 παρόλο που έπαιρνα μεγάλη δόση για τα κιλά μου. μην ανησυχείς δεν έκανε ζημιά. τι ώρα θα πας στον γιατρό σου σήμερα;

το τικεράκι πώς το έβαλες; εγω εφτιαξα ένα στην ίδια σελίδα με σένα αλλά μάλλον δεν αντιγράω τον σωστό κωδικό

AYpt.png

Just now, Rita Ath. είπε:

Εμενα μου εγραψε το 50% της εξετασης της κυστικης ινωσης. Μου ειπε οτι αν θελω το 90% ειναι 120 ευρώ. Οποτε θα κανω μονο το 50%. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Εμενα μου εγραψε το 50% της εξετασης της κυστικης ινωσης. Μου ειπε οτι αν θελω το 90% ειναι 120 ευρώ. Οποτε θα κανω μονο το 50%. 

μάλιστα.. και εγώ θα το ζητήσω την άλλη εβδομάδα τότε. σε ευχαριστω πάρα πολύ για την πληροφορία.

πώς βάζω το τικεράκι;

μάλιστα.. και εγώ θα το ζητήσω την άλλη εβδομάδα τότε. σε ευχαριστω πάρα πολύ για την πληροφορία.

πώς βάζω το τικεράκι;

εντάξει τα κατάφερα!!!!!

πώς βάζω το τικεράκι;

εντάξει τα κατάφερα!!!!!

πήγε χθες μία φίλη μου για εξέταση στον γυναικολόγο και της είπε ότι έχει διπλή ωορρηξία!!! κρίμα που ο σύζυγός της δε θέλει άλλο παιδάκι. έχει ήδη δύο!! εκείνη θέλει πολύ να ξαναμείνει έγκυος!!! έχει βέβαια πολύ ισχυρή κληρονομική διάθεση. κρατάει από την προγιαγιά της η δίδυμη κύηση.

• Μου αρέσει 2

AYpt.png

12 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

9,02 επαθα σοκ σας λέω πάλι καλά που μου έκοψε και εκανα μονη μου εξέταση μου το αύξησε απο 125 σε 150 αλλα φοβήθηκα. 

Επίσης εφαγα σκάλωμα και δεν θυμάμαι αν πηρα το σαλοσπιρ 2 φορες αχχχ τι εχω παθει ;;

Κορίτσι μου πρώτη φορά μετρήσεΣ tsh? Εγώ παίρνω τ4 75, έκανα μια μέτρηση πριν από ένα μήνα κ ήταν καλή και θα ξανακάνω σε καν μήνα πάλι και θα με δει ο Ενδοκρινολογος... μίλησες φαντάζομαι κ εσύ με τον γιατρό σου

12 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Τώρα στην εγκυμοσύνη ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Εγώ είχα κάνει εξέταση στην αρχή και ήταν 2,16 έπαιρνα χάπι το 112 mg  και ξανακάνω εξέταση σε 15 μέρες και βγαίνει 4,02.Διπλασιαστηκε σε τόσο λίγο. Άλλαξα χάπι παίρνω το 124 ξανακάνω μετά από 25 μέρες 3,30 και το ξανά αύξησα στο 137 τώρα. Το έμβρυο δεν έχει θυροειδη και τραβάει απ τη μητέρα γι αυτό. Μην αγχώνεσαι όμως απλά αύξησε τη δόση μιλά με τον ενδοκρινολογο σου. Απλά άμα έχεις θέμα θέλει κάθε μήνα-μην σου πω κάθε 15 με 20 μέρες-έλεγχο. Εγώ πάω πιο νωρίς απ το μήνα και την ελέγχω. 

Πω πω... απίστευτη αύξηση όντως! Θυμάμαι κ εγώ στην προηγ εγκυμοσύνη 3 φορές αυξήσαμε τη δόση.

Σήμερα πάω στη γιατρό κορίτσια μου. Θα κλείσουμε κ το ραντεβού για την Αυχενική 

• Μου αρέσει 1

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσι μου πρώτη φορά μετρήσεΣ tsh? Εγώ παίρνω τ4 75, έκανα μια μέτρηση πριν από ένα μήνα κ ήταν καλή και θα ξανακάνω σε καν μήνα πάλι και θα με δει ο Ενδοκρινολογος... μίλησες φαντάζομαι κ εσύ με τον γιατρό σου

Πω πω... απίστευτη αύξηση όντως! Θυμάμαι κ εγώ στην προηγ εγκυμοσύνη 3 φορές αυξήσαμε τη δόση.

Σήμερα πάω στη γιατρό κορίτσια μου. Θα κλείσουμε κ το ραντεβού για την Αυχενική 

Οχι δεν μετράω πρώτη φορά.. εχω θεμα με αυτό το πράγμα αλλα απο λάθος αφεθηκα πολυ .. και τωρα θα τρέμω νεζρι να πεσει .. 

Σημερα εχω και εγω υπέρηχο και θα κλείσω για αυχενικη 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Οχι δεν μετράω πρώτη φορά.. εχω θεμα με αυτό το πράγμα αλλα απο λάθος αφεθηκα πολυ .. και τωρα θα τρέμω νεζρι να πεσει .. 

Σημερα εχω και εγω υπέρηχο και θα κλείσω για αυχενικη 

Ο γιατρός σου είπε ότι είναι πρόβλημα μέχρι να κατεβει;

Με το καλό!

Κορίτσια μήπως ξέρετε να μου πείτε όταν κάνουμε την εξέταση TSH περνουμε το φάρμακο το πρωί η το περνουμε μετά την αιμοληψια . Από κοιλίτσα πως ειστε άρχισε να φενετε λίγο? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...