Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Κοριτσια φτερνιστηκα κ ενιωσα ενα πολυ οξύ πονο να ανησυχώ; ακομα τσούζει 

Just now, Popaki2011 είπε:

Μόλις έμαθα αποτέλεσμα της papp a!

1/8000!!!!!!!!!!!!!ενθουσιάστηκα!!!!!Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο νούμερο με εμένα!!!Γενικά δεν έχει ξαναγίνει να είναι και η Αυχενική Καλή και η papp a!!!!πάντα ένα απ τα 2 θα έριχνε πολύ τα ποσοστά και πάντα έκανα παραπάνω ελέγχους και μέσα στην αγωνία!!!!!!ΕΊΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

Υπέροχα νεα συγχαρητήρια κοριτσάκι μου...

• Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1/8000!!!!!!!!!!!!!ενθουσιάστηκα!!!!!Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο νούμερο με εμένα!!!Γενικά δεν έχει ξαναγίνει να είναι και η Αυχενική Καλή και η papp a!!!!πάντα ένα απ τα 2 θα έριχνε πολύ τα ποσοστά και πάντα έκανα παραπάνω ελέγχους και μέσα στην αγωνία!!!!!!ΕΊΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

Μπράβο @Popaki2011 πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!! Να έχεις μια χαρούμενη εγκυμοσυνη από δω και πέρα χωρίς αγχος

@Aria konstaτι στο καλό.. Αν μ ένα φτερνισμα γινόταν κατι κακό... Και γω φτερνιζομαι.. Μημπως σ έπιασε στη πλάτη;; που ακριβώς; 

Just now, valentina23 είπε:

Μπράβο @Popaki2011 πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!! Να έχεις μια χαρούμενη εγκυμοσυνη από δω και πέρα χωρίς αγχος

@Aria konstaτι στο καλό.. Αν μ ένα φτερνισμα γινόταν κατι κακό... Και γω φτερνιζομαι.. Μημπως σ έπιασε στη πλάτη;; που ακριβώς; 

Στην κοιλια σαν κάτι να ξεκόλλησε τοσο δυνατο ... ακόμα ταχυκαρδία εχω ..

Αλλα και εγω φτερνιζομαι χαζα το κραταω και οσο προσπαθω να το αλλάξω τωρα στην εγκυμοσύνη ξεχνιέμαι 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Στην κοιλια σαν κάτι να ξεκόλλησε τοσο δυνατο ... ακόμα ταχυκαρδία εχω ..

Αλλα και εγω φτερνιζομαι χαζα το κραταω και οσο προσπαθω να το αλλάξω τωρα στην εγκυμοσύνη ξεχνιέμαι 

Κρατάς τη μύτη εννοείς;; Γενικά δεν πρέπει να το κάνεις αυτό. Δεν νομίζω να έγινε κάτι κακό τι να σου πω και γω.. Πάρε και ένα τηλ το γιατρό να σε καθυσηχασει αν δεν αισθάνεσαι καλά. Μην στεναχωριέσαι δεν νομίζω πάντως μ ένα φτερνισμα να έπαθε κάτι το μωράκι. 

2 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου ,πως είστε ? Ξύπνησα με την εξής απορία πότε κλείνουμε τον τρίτο μήνα? σε ποια εβδομάδα ? 

Βασουλα έκλεισες αυχενική? Πήγες? βαλαμε και το ιδιο τικερακι :D

Η πιο σωστή μέτρηση είναι με βάση την πητ. Αν έχεις πχ πητ 25 Μάρτη, αλλάζεις μήνα κάθε 25. Διαφορετικά άλλοι μήνες θα έχουν 4 κι άλλοι 5 εβδομάδες. 

Ποπακι τι τέλεια νέα!!!!!! Να ηρεμήσεις και να το χαρείς στο φουλ!!!!!

Κοριτσια φτερνιστηκα κ ενιωσα ενα πολυ οξύ πονο να ανησυχώ; ακομα τσούζει 

Υπέροχα νεα συγχαρητήρια κοριτσάκι μου...

Βοηθάει να λυγίζεις τα πόδια προς την κοιλιά, όταν φτερνιζεσαι. Αλλιώς σε πιάνει οξύς πόνος εκείνη τη στιγμή. Δεν παθαίνει κάτι το μωράκι όμως!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

Η πιο σωστή μέτρηση είναι με βάση την πητ. Αν έχεις πχ πητ 25 Μάρτη, αλλάζεις μήνα κάθε 25. Διαφορετικά άλλοι μήνες θα έχουν 4 κι άλλοι 5 εβδομάδες. 

Ποπακι τι τέλεια νέα!!!!!! Να ηρεμήσεις και να το χαρείς στο φουλ!!!!!

Βοηθάει να λυγίζεις τα πόδια προς την κοιλιά, όταν φτερνιζεσαι. Αλλιώς σε πιάνει οξύς πόνος εκείνη τη στιγμή. Δεν παθαίνει κάτι το μωράκι όμως!

Δηλαδη εγω μέχρι στιγμής πητ εχω 18/3 οποτε αλλάζω μηνα στις 18 ; πολύ δεν ειναι ;; αχ ποτε δε μπορούσα να το κατανοήσω αυτο με τις εβδομάδες και τους μήνες. 

Εκείνη τη στιγμή που έρχεται δεν προλαβαίνω ούτε να ανοιγοκλησω τα μάτια μου ... 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Αυτό με τον οξύ πόνο το έχω πάθει κι εγώ,δεν ξέρω τι είναι, αλλά κι εγώ μαζεύω ψηλά στην κοιλιά τα πόδια μου κι έτσι δεν με πονάει.

Σωστά τα λέει η @vivi.nik.αναλόγως την πητ αλλάζεις μήνα.εγω Έχω 14/3.Αρα στις 14/9 θα κλείσω τον τρίτο.

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Δηλαδη εγω μέχρι στιγμής πητ εχω 18/3 οποτε αλλάζω μηνα στις 18 ; πολύ δεν ειναι ;; αχ ποτε δε μπορούσα να το κατανοήσω αυτο με τις εβδομάδες και τους μήνες. 

Εκείνη τη στιγμή που έρχεται δεν προλαβαίνω ούτε να ανοιγοκλησω τα μάτια μου ... 

ναι καθε 18! αρα 19 σεπτεμβρη μπαινεις στον 4ο!

Αχ κορίτσια βγήκαν και οι δικές μου εξετάσεις!!! Μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να κοιτάξω, κοντεψα να γεννήσω!!! Πολύ καλές!!! Η πρώτη μέτρηση 1 στις 12224 και οι άλλες δύο <1στις 20000!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Just now, Evoulini24 είπε:

Αχ κορίτσια βγήκαν και οι δικές μου εξετάσεις!!! Μέχρι να καταλάβω τι έπρεπε να κοιτάξω, κοντεψα να γεννήσω!!! Πολύ καλές!!! Η πρώτη μέτρηση 1 στις 12224 και οι άλλες δύο <1στις 20000!

Μπράβο και σε σένα κορίτσι. Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Άσχετο, σας παίρνει επίσκεψη ο γιατρός σας κάθε φορά που πάτε? Εμένα όχι, το μπουγιουρντι είναι μια και καλή μετά την γέννα... 

Και μένα κανονικά με τη φορά.

πρίν από 19 λεπτά , Popaki2011 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μουυυυ!!!! Πάντα τέτοια καλα νεα να ακούμε!!!! ❤❤❤

Συγχαρητήρια Εβουλινι και σε σενα! Τι όμορφα νέα σήμερα! Μπράβο σε ολες σας! ❤

Κοριτσια εγω εχω κατεβάσει μια φωτογραφια απτο ίντερνετ που λεει ανάλογα με τις εβδομαδες ποτε αλλάζουμε μηνα. Κ σε κάποιους μήνες μετραμε περισσότερες εβδομαδες. Πχ στον 3ο μηνα μετραμε 5 αντί για 4 εβδομαδες, από την 9η μέχρι την 13η εβδομαδα. Στην 14η μπαίνουμε στον 4ο μηνα μέχρι και την 17η εβδομαδα κλπ... νομίζω ότι αυτά είναι στάνταρ για ολες. Πχ το πόσες εβδομαδες μετραμε για κάθε μηνα κ σε ποια εβδομαδα αλλάζουμε μηνα. Τι να πω. Θα ρωτήσω κ τον γιατρο. 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Τέλειες!!!!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!Ανάσα βαθιά και καλή απόλαυση στο ταξίδι!!!!!

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Just now, valentina23 είπε:

Επίσης μετράς πάντα με την τελελευταια μέρα της περιόδου η με βάση το υπερηχογραφημα; Δηλαδή εμένα με βγάζει 5 μερες πιο πάνω. Ποιο μετράω; 

Με βάση τον υπέρηχο! Γιατί μπορεί ο κύκλος να μην είναι πάντα σταθερός και οι γόνιμες μέρες αντίστοιχα. Εφόσον έχεις κάνει Αυχενική, μετράς με βάση την υπερηχογραφικη ηλικία που σου έβγαλε τότε!

Τέλεια νούμερα!!!!!! Φανταστικα νέα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...