Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Evoulini24 είπε:

Ναι είναι πχ 68 χιλιοστά ή 6,8 εκατοστά! Σε ποια εβδομάδα ήταν 6 εκατοστά;

Αχ είμαι πολύ Πόντια χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχα χαχαχαχα!!!!δεν μετράω με χιλιοστά και μπερδεύτηκα η δολια μάνα !στην αυχενική ήταν τόσο που ήμουν 12×2.οχι ότι έχει πολλές μέρες .τώρα είμαι 13 just

• Χαχα 2

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Αχ είμαι πολύ Πόντια χαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχχαχαχαχα χαχαχαχα!!!!δεν μετράω με χιλιοστά και μπερδεύτηκα η δολια μάνα !στην αυχενική ήταν τόσο που ήμουν 12×2.οχι ότι έχει πολλές μέρες .τώρα είμαι 13 just

Μια χαρά!! Κι εγώ τώρα 13+2!!

Just now, giwta_86 είπε:

Άσχετο, σας παίρνει επίσκεψη ο γιατρός σας κάθε φορά που πάτε? Εμένα όχι, το μπουγιουρντι είναι μια και καλή μετά την γέννα... 

Όχι εμένα κανονικά με την φορά .αλλά πολλοί έχουν αυτό το συστημα που λες..

Μια χαρά!! Κι εγώ τώρα 13+2!!

Δύο μερουλες διαφορά ε!

aDqFp2.png

Καλησπέρα στις ομορφιές μου!! @Vaso11.4.11και εγω ειχα και εχω πονακια κατω δεξια η αριστερά, είναι απολύτως φυσιολογικό! Μην αγχώνεσαι, σημαίνει ότι όλα εξελίσσονται ομαλα και μεγαλώνει η μήτρα σου.

@giwta_86 και γω καθε φορά πληρωνω/πλήρωνα. Λογικά και στο νεο μου γιατρό ετσι παει απ οτι εχω διαβάσει. Αλλα αρκετοί δεν παίρνουν για επίσκεψη και σου κανουν μια σουμα στο τελος! 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

@Natasapal υπέροχα, όλα τέλεια με το μωράκι σου!!!! Με το καλό και η Αυχενική! 

το τικερακι σου φαίνεται όπως κ το δικό μου, πατώντας το σύνδεσμο

ούτε εγώ κατάφερα κάτι καλύτερο!

@Kassandras αυτό με το φούσκωμα ειδικά το βράδυ είναι το κάτι άλλο! Εγώ πρηζομαι παραπάνω κι απ την κούραση επισης! 

Σε ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου!

XtYXp3.png

12 ώρες πρίν, Natasapal είπε:

Και εγώ έκανα υπέρηχο σήμερα 9+6 ήταν ζωηρό κουνούσε χεράκια ποδαράκια...Όλα καλά μας είπε ο γιατρός και η καρδούλα του και όλα.. Και είπε ότι μάλλον κάτι είδε ανάμεσα στα ποδαράκια αλλά δε θα μας πει τίποτα σίγουρα αν κ δε μας νοιάζει το φύλο γερο να είναι...τώρα υπομονή μέχρι το άλλο Σάββατο για την αυχενικη...

Επίσης δεν έχω καταλάβει πως μπαίνει το τικερακι..

Καλα αποτελέσματα να έχεις!! Ολα να πανε κατ ευχην! 

LJRHp2.png

Just now, giwta_86 είπε:

Άσχετο, σας παίρνει επίσκεψη ο γιατρός σας κάθε φορά που πάτε? Εμένα όχι, το μπουγιουρντι είναι μια και καλή μετά την γέννα... 

Εμάς μας παίρνει κάθε φορά!!

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Μόλις έμαθα αποτέλεσμα της papp a!

1/8000!!!!!!!!!!!!!ενθουσιάστηκα!!!!!Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο νούμερο με εμένα!!!Γενικά δεν έχει ξαναγίνει να είναι και η Αυχενική Καλή και η papp a!!!!πάντα ένα απ τα 2 θα έριχνε πολύ τα ποσοστά και πάντα έκανα παραπάνω ελέγχους και μέσα στην αγωνία!!!!!!ΕΊΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

• Μου αρέσει 12

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 said:

Μόλις έμαθα αποτέλεσμα της papp a!

1/8000!!!!!!!!!!!!!ενθουσιάστηκα!!!!!Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο νούμερο με εμένα!!!Γενικά δεν έχει ξαναγίνει να είναι και η Αυχενική Καλή και η papp a!!!!πάντα ένα απ τα 2 θα έριχνε πολύ τα ποσοστά και πάντα έκανα παραπάνω ελέγχους και μέσα στην αγωνία!!!!!!ΕΊΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πάντα τέτοια νέα να ακούμε!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...