Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολες!! Ολες μαζί θα τα καταφέρουμε, μπράβο σε οσες εχουν μακριά τους συζύγους τους, απλα respect!! Εδω θα μαι μονη μου στην αυχενική επειδή θα δουλεύει ο σύζυγος μου εκεινη την ωρα και το σκέφτομαι μερα νυχτα!! Ειδα και ασχημο όνειρο χθες, οτι απέβαλα και ξύπνησα μεσα στα κλάματα, Παναγία μου.. Τι ηταν αυτο?! Προσπαθώ να ξεχαστω τωρα..

• Λυπημένη/-ος 2

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Καλησπέρα σε ολες!! Ολες μαζί θα τα καταφέρουμε, μπράβο σε οσες εχουν μακριά τους συζύγους τους, απλα respect!! Εδω θα μαι μονη μου στην αυχενική επειδή θα δουλεύει ο σύζυγος μου εκεινη την ωρα και το σκέφτομαι μερα νυχτα!! Ειδα και ασχημο όνειρο χθες, οτι απέβαλα και ξύπνησα μεσα στα κλάματα, Παναγία μου.. Τι ηταν αυτο?! Προσπαθώ να ξεχαστω τωρα..

Μην το σκέφτεσαι.. Απ το αγχος σου είναι.. Και γω βλεπω κάτι κουλά όνειρα. Νομίζω αυτό με τα όνειρα εξηγείται στην εγκυμοσύνη. Είναι λόγω των ορμονών είχα διαβάσει νομίζω. 

@Mareva σε καταλαβαίνω έχω συγγενικά πρόσωπο που ο συζηγος λείπει σε ταξίδια. Ναυτικός. Την βοηθούσε πολύ η μάνα της αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι ήταν κενή. Ήθελε και το συζηγο δίπλα.

Σήμερα έκανα και γω το νιπτ τεστ... Την θετική σας ενέργεια κορίτσια να πάνε όλα καλά αν και η αναμονή δεν παλεύεται... 10 μερες

• Μου αρέσει 1

Just now, Pepi88 είπε:

Σοβαρά τώρα ;;;;χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά εγώ δεν μπορώ χωρίς τον σύντροφό μου πάνω από δύο μέρες θα ειχα φρικαρει !!κουράγιο ρε γλυκούλα μου θα σου κάνουμε και εμείς όσο παρέα μπορούμε !!

Ειστε ΦΟΒΕΡΗ παρεα!!! Κ ηδη με βοηθατε πολυ. Ο αντρας μου παντα με ρωταει, τα κοριτσια; καλα; κ εννοεις εσας ολες :)

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, giwta_86 είπε:

Καλημερα όμορφες! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έκαναν χθες τις αυχενικες σου και βγήκαν καλές.. Προσωπικά μου δίνετε πολύ θάρρος ότι θα έχω κ εγώ καλα αποτελέσματα, στις 10/9. @Mareva εύχομαι από εδώ και πέρα να έχεις μια ευχάριστη εγκυμοσύνη, @valentina23 και εγώ έχω κάνει όσες κ εσύ συν στίγμα και ομάδα, κυστική μου είπε ο γιατρός να κάνω μετά την Αυχενική.. Κάθε μήνα η ενδοκρινολος μου λέει να κάνω tsh και σχεδόν καθημερινά ελέγχω το ζάχαρο.. Και εγώ αν επιτρέψουν θα μπει η μαμά μου μαζί στην αυχενική γτ ο σύζυγος λείπει επαγγελματικο ταξίδι.. Μακάρι να δώσουν κ σε μένα CD.. 

Την κυστικη θα τη κάνεις σε μικροβιολογικο; ξέρεις πόσο στοιχίζει; και γω tsh κάθε μήνα έχω κάνει αφαίρεση. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

Μην το σκέφτεσαι.. Απ το αγχος σου είναι.. Και γω βλεπω κάτι κουλά όνειρα. Νομίζω αυτό με τα όνειρα εξηγείται στην εγκυμοσύνη. Είναι λόγω των ορμονών είχα διαβάσει νομίζω. 

@Mareva σε καταλαβαίνω έχω συγγενικά πρόσωπο που ο συζηγος λείπει σε ταξίδια. Ναυτικός. Την βοηθούσε πολύ η μάνα της αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι ήταν κενή. Ήθελε και το συζηγο δίπλα.

Σήμερα έκανα και γω το νιπτ τεστ... Την θετική σας ενέργεια κορίτσια να πάνε όλα καλά αν και η αναμονή δεν παλεύεται... 10 μερες

Με το καλο αγάπη μου η εξεταση!!! Μην ανησυχείς, μια χαρα θα ναι!!! Ολη μου τη θετικη ενέργεια! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 είπε:

@valentina23 σε ευχαριστώ πολυ γλυκια μου. Και γω αυτο λεω στον εαυτό μου, ηρεμισε ειναι οι ορμόνες!! Ευτυχώς ειμαι ηδη καλύτερα, απλως πέρασα μια ταραχή οσο να ναι..

Θα μετράμε ολες μαζι αντίστροφα μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα! Ο, τι χρειαστείς εδω θα ειμαστε. Καλα αποτελέσματα να εχεις, να φύγει πια κι αυτο το αγχος!! 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

@valentina23 καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!! Ξέρω ακριβώς τι θα πει αναμονή! Προσπάθησε να ξεχνιέσαι με διαφορα... 

έχεις τη θετική ενέργεια όλων μας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Και σεις να χαίρεστε τις εγκυμοσύνες σας και με το καλό τα μωράκια σας. Όσο κι αν ξεχνιέμαι.. Το ρημάδι το μυαλό πάει πάντα εκεί... :(

Just now, valentina23 said:

Την κυστικη θα τη κάνεις σε μικροβιολογικο; ξέρεις πόσο στοιχίζει; και γω tsh κάθε μήνα έχω κάνει αφαίρεση. 

Την κυστική την έκανα κι εγω, δεν πληρωσα τίποτα γιατί γράφεται και έχει 0% συμμετοχή! Αν δεν την γράψεις έγραφε στο χαρτί  ότι κάνει 50€

rqbzp3.png

Just now, Kassandras είπε:

Την κυστική την έκανα κι εγω, δεν πληρωσα τίποτα γιατί γράφεται και έχει 0% συμμετοχή! Αν δεν την γράψεις έγραφε στο χαρτί  ότι κάνει 50€

Σε οποιοδήποτε μικρόβιολογικο γίνετε η στη κλινικη; 

Διαφημίσεις

Δε ξέρω αλλά θα μάθω την Πέμπτη γτ έχω ραντεβού με το γιατρό για απλό υπέρηχο.. Αλλα την προηγούμενη φορά μου είπε θύμησε μου να συνταγογραφησω την κυστική. Δεν ήξερα ότι γράφεται.. Πριν 6 μήνες στο Ρέα η νύφη μου έδωσε 150 αν θυμάμαι καλά με το μεγαλύτερο ποσοστό σε αποτέλεσμα.. 

• Ευχαριστώ 1

Στο μικροβιολογικό που πήγαινα δεν την έκαναν και έτσι πήγα στο euromedica. Νομίζω ότι δεν την κάνουν όλα τα μικροβιολογικά. Ρώτα το γιατρό σου και λογικά θα ξέρει που την κάνουν στην περιοχή σου

Επίσης μου είπε ότι η κυστική ίνωση έχει πολλά κομμάτια, και γράφεται το ένα απαυτα 

• Ευχαριστώ 1

rqbzp3.png

Just now, Kassandras said:

Στο μικροβιολογικό που πήγαινα δεν την έκαναν και έτσι πήγα στο euromedica. Νομίζω ότι δεν την κάνουν όλα τα μικροβιολογικά. Ρώτα το γιατρό σου και λογικά θα ξέρει που την κάνουν στην περιοχή σου

Επίσης μου είπε ότι η κυστική ίνωση έχει πολλά κομμάτια, και γράφεται το ένα απαυτα 

το γκουγκλαρα γιατι κ εγω πληρωσα αρκετα για το 99.6%... δεν συνταγογραφειται ολοκληρο, πιθανολογω ομως οτι το κομματι που συνταγογραφειται ισως να αφαιρειται απο το κοστος..! τα περισσοτερα σαιτ των κεντρων που κανουν την εξεταση γραφουν λεπτομερειες.

D4rWp3.png

πρίν από 4 λεπτά , valentina23 είπε:

@valentina23 υπομονή κοριτσάκι μου να περάσουν οι μέρες! Είμαι σίγουρη για το καλο αποτέλεσμα! 

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια μου μολις ηρθα από τον 3ο υπέρηχο! Όλα καλά! Το μωρο μεγαλωσε κ κουνιοταν!!! Είδα κ χεράκια!!! Και είχε 175 παλμους! Το γλυκουλι μου! Μου εγραψε κ εξετασεις πολλες κ για ομάδα αίματος κ ρεζους κ κυστική ινωση αλλα μονο το 50% που γράφεται από τον εοππυ. Αν ήθελα το 90% θα επρεπε να πληρώσω 120 ευρώ τα οποία δεν τα εχω αυτη τη στιγμή! Ελπιζω να βγουν καλές οι εξετασεις εστω αυτες που θα κανω. Μου ειπε ο γιατρος οτι συνήθως το ψάχνουν με περαιτερω εξετασεις όταν έχουν σκοπό να κάνουν διακοπή κυησης σε περίπτωση που υπάρξει πιθανότητα για κυστική ινωση. Εγω δεν εχω τετοιο σκοπό οποτε δεν χρειάζεται να κανω το 90%, εφόσον δεν μπορω κ ολας οικονομικά. Εξάλλου εχω πίστη Στο Θεό κ το μωρο μας θα είναι μια χαρα! Εκλεισα κ για αυχενικη στις 24/9! Ανυπομονω! 

• Μου αρέσει 7

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...