Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητήρια στα κοριτσια με τις υπέροχες αυχενικουλες τους .. μακαρι ετσι να συνεχίσουμε ολες .. 

@Mareva μου χάρηκα πολύ περιμενα πως και πως να διαβάσω νέα σου !

Τικερακι ειχα προσπαθήσει και εγω να βάλω αλλα δεν τα κατάφερα. 

Σήμερα είχα ενοχλησουλες καιρο ειχα να τις νιώσω τσιμπήματα στη μεση και λιγο στην κοιλια με ψηλο αγχωσαν αλλα μπορει  να κουράστηκα κι ολας ! 

Ειστε ολες καλα ;;; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Συγχαρητήρια στα κοριτσια με τις υπέροχες αυχενικουλες τους .. μακαρι ετσι να συνεχίσουμε ολες .. 

@Mareva μου χάρηκα πολύ περιμενα πως και πως να διαβάσω νέα σου !

Τικερακι ειχα προσπαθήσει και εγω να βάλω αλλα δεν τα κατάφερα. 

Σήμερα είχα ενοχλησουλες καιρο ειχα να τις νιώσω τσιμπήματα στη μεση και λιγο στην κοιλια με ψηλο αγχωσαν αλλα μπορει  να κουράστηκα κι ολας ! 

Ειστε ολες καλα ;;; 

Αχ αρια μου σε εβαλα με το ονομα κ δεν ξερω πως δε μπηκες!!! Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! :) Πως είσαι τωρα; η γιατρός μου εχει πει οτι τσιμπιματακια κ πονακια ειναι λογικο να υπαρχουν. Να μην κουραζεσαι καθολου κ να εισαι χαλαρη κ ανετη.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ευχαριστώ! Κ καθε φορα που αλλάζεις εβδομαδα μπαίνεις κ το ξανα γραφεις; 

Λοιπόν θα πας προφιλ-ρυθμισεις λογαριασμου- επεξεργασία προφίλ κ μετά θα το κάνεις copy paste εκεί που λέει about me..

Just now, Mareva είπε:

Αχ αρια μου σε εβαλα με το ονομα κ δεν ξερω πως δε μπηκες!!! Σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! :) Πως είσαι τωρα; η γιατρός μου εχει πει οτι τσιμπιματακια κ πονακια ειναι λογικο να υπαρχουν. Να μην κουραζεσαι καθολου κ να εισαι χαλαρη κ ανετη.. 

Δεν πειράζει καρδούλα μου προς θεού δεν κολλάω σε τέτοια!

Καλύτερα ειμαι .. 

Εχω ενα παράπονο μπορει να ειναι και η ιδέα μου ή λόγο ορμονών..

Νιώθω πολύ μόνη μου .. :confused:

• Λυπημένη/-ος 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Καλύτερα ειμαι .. 

Ορμόνες γλυκιά μου...κάθε βράδυ καταλήγω να κλαίω για ότι έχει πράξει η ανθρωπότητα μεχρι σημερα ...

Just now, Mareva είπε:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μου!!! Συγγνωμη που καθυστέρησα να γραψω... Καταρχας σας ευχαριστώ ολες για το ενδιαφέρον, σας ευχαριστώ που με στηρίξατε κ με εμψυχωσατε. Διαβασα ολα τα μνμ σας κ με βοηθησαν πολυ τα λόγια σας. Το μωρακι μας το ενα ειναι ενταξει!! Το δευτερο εφυγε, εχουν μεινει υπολλειματα μονο.. Θα φυγουν κ αυτα.. @ba_lily @valentina23 @Rina-Katerina@Rina-Katerina @Evoulini24 @Vaso11.4.11σας ευχαριστώ ειστε τοσο ευγενικες ψυχες!! 

Επισης συγχαρητήριά σε ολα τα κοριτσια με τις αυχενικες!!! Να χετε ολες καλη συνέχεια!! 

Από εδώ και πέρα εύχομαι να πάνε όλα καλά χωρίς άλλες επιπλοκές ..

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

Just now, Renez είπε:

Λοιπόν θα πας προφιλ-ρυθμισεις λογαριασμου- επεξεργασία προφίλ κ μετά θα το κάνεις copy paste εκεί που λέει about me..

Ααα οκ σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Just now, Renez είπε:

Το έκανα. Αλλα δεν μου το βγάζει όταν γράφω. Γιατι;

TjCZp2.png

Καλύτερα ειμαι .. 

Οχι καλη μου το ξερω οτι ειναι πολλα τα ορμονικα της εγκυμοσύνης... Ομως ετσι να ξερεις, ολες καποια στιγμη το νοιωθουν αυτο... Και οταν νοιώθεις ετσι εδω ειμαστε ολες.. Η περίοδος της εγκυμοσύνης ειναι ωραια στο συνολο.. Ουσιαστικα επι μέρους ομως εχει πολλες δυσκολιες... Οποτε μη μου στενοχωριεσαι.. Εγω στην πρωτη εγκυμοσύνη ειχα ενα σωρο θεματα.. Αλλα στο συνολο σημερα λεω "μια χαρα ηταν μωρε!" μη στεναχωριέσαι κ απο μενα μια τεραστια αγκαλια! 

Just now, Pepi88 είπε:

Ορμόνες γλυκιά μου...κάθε βράδυ καταλήγω να κλαίω για ότι έχει πράξει η ανθρωπότητα μεχρι σημερα ...

Από εδώ και πέρα εύχομαι να πάνε όλα καλά χωρίς άλλες επιπλοκές ..

Να σαι καλα γλυκο μου κοριτσι. Λιγο αγχωτικη η διαδρομη, ευχόμαστε ομως ολα να ναι πιο ηρεμα απο εδω κ περα! Ευχαριστώ πολύ! 

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ααα οκ σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Το έκανα. Αλλα δεν μου το βγάζει όταν γράφω. Γιατι;

Πας ρυθμίσεις λογαριασμού -setting area(πάνω αριστερά είναι κάπου) κ μετά εκεί που λέει υπογραφή!! Εκεί στην υπογραφή βαζεις το url της εικόνας(λέει κάτω δεξιά προσθήκη εικόνας από url)..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

@Aria konsta είναι οι ορμόνες.. Σε καταλαβαίνω. Πέφτει η ψυχολογία σου.. Να προσπαθείς να κάνεις θετικές σκέψεις. Ακόμα και στο πιο μικρό στεναχωριομαστε ενώ πριν δεν θα δίναμε σημασία. Και γω έτσι αισθάνομαι απ την αρχή. Σαν να έχει πέσει η ψυχολογία μου.. Ειδικά μετά τα αποτελέσματα της papp-a. Το παλεύω όμως. Όλα καλά θα πάνε. Όλοι σ αγαπάνε και σε νοιάζονται μην σε παίρνει από κάτω.Επίσης εμένα χτες με έπιασε η μέση μου και σαν να έχω τσιμπηματακια από κάτω.. Στα γεννητικά όργανα εννοώ.. Αλλά όχι έντονα μια έρχονται μια φεύγουν.. 

@Mareva κορίτσι μου όλα καλά. Να χαρείς το μωράκι σου και την εγκυμοσύνη σου. Και να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τελος

@Σοφκα7 καλοσωρισες στο φόρουμ. Έχουμε 3 βδομάδες περίπου διαφορά. Και όλες εδώ έχουμε Πητ τον Μάρτιο. Δεν ξέρω αν υπάρχει καμία 16 εβδομάδων; Δες και στις μανούλες Φεβρουαρίου νομιζω

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια εκτός της αυχενικής τι άλλες εξετασεις έχετε κάνει μέχρι στιγμής; Απλά θέλω να δω πως κινείται ο κάθε γιατρός. Λοιπόν εγώ στην αρχή γεν. αιματος, ούρων, σάκχαρο ουρια, tsh, καλιεργεια κολπικου υγρού για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα, ηπατίτιδες, hiv, τόξο πλάσμα, κυτταρομεγαλοιο. Μετά από 1 μήνα γεν αιματος, ούρων, tsh, σιδηρο, φεριτινη, ασβεστιο. Αυτή τη βδομάδα θα κάνω και κυστικη ινωση. Για στιγμα και ομάδα αίματος δεν έγραψε γιατί ξέρω. Επίσης κάθε πότε σας στέλνει για εξετάσεις; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...