Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Expand  

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Γνωμη για ονομα.

MarinaGi

Recommended Posts

On 29/6/2020 at 12:29 ΜΜ, MarinaGi είπε:

Να φανταστεις η μπεμπα γεννηθηκε 13/12, μια μερα μετα του Αγιου Σπυριδωνα. Θα εχει γιορτη και γενεθλια μαζι...

Expand  

Το "Σπυρέτα" πώς σου φαινεται; Έχω γνωστή μ αυτο το όνομα και εγώ τουλάχιστον το χω συνδέσει με κατι πολυ θετικό!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 7/7/2020 at 2:12 ΜΜ, FifitsaReal είπε:

Δε μου αρέσει το πιπιτσα, είπα ότι είναι πιο αυθεντικό από τα υπόλοιπα. Οοσ για το υρω και το Ηρώ, ένα είναι το όνομα, με το Η το αυτούσιο. δηλαδή στις δημόσιες υπηρεσίες πάντα ανορθόγραφα θα γράφουν το όνομα της ή θα ρωτάει κάνεις από που βγαίνει; 

Δεν είναι αρκετά λογιο και ευηχο το Σπυριδούλα για πολλούς. Αλλά να προσπαθούμε να το στιψουμε να γίνει όνομα αυτοκράτειρας, είναι χειρότερο, αυτό εννοώ :wink:

Expand  

Χαχαχα ότι μπορεί κανει κανεις με τα δεδομένα που έχει. 

Παντως για το υρω εγώ ξέρω κανα δυο κοπέλες που το γράφουν έτσι αλλά όχι στις δημόσιες υπηρεσίες. Εκεί χρησιμοποιούν ολόκληρο το όνομα. Όχι το υποκοριστικό. 

Διαφημίσεις

Aν θα κάνεις βάπτιση στην εκκλησία, βεβαιώσου πρώτα ότι ο ιερέας θα δεχθεί να βαπτίσει το παιδί Σπυρέτα ή οτιδήποτε άλλο πλην του πιο συνηθισμένου Σπυριδούλα, μην τυχόν και βρεθείτε τελευταία στιγμή προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελινα εκανα ηδη σημερα κρουση σε δυο εκκλησιες. Στην μια δεχτηκαν και τα δυονκαι στην αλλη μονο το Σπυριδενια, το οποιο κραταει και το -ν- του Σπυριδωνα.

Οπως και να' χει ευχαριστω για την παρατηρηση, γιατι οντως αν δεν το ειχα σκεφτει θα υπηρχε προβλημα

On 7/7/2020 at 2:29 ΜΜ, MarinaGi είπε:

Χαχαχ...Polly κοιτα πανω. 

Expand  

Χαχα!!! Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει όλες τις αναρτήσεις!!!Λοιπόν εμένα προσωπικά το Σπυρέτα μου αρέσει!! Εύηχο, μοντέρνο, καταλαβαίνει ο άλλος ξεκάθαρα ότι βγαίνει από το Σπύρος, τη βαφτίσεις ετσι κατευθείαν και την φωνάζεις!! Το Υρω και το ιρις πολυ ωραια αλλα θέλει φαντασία για να βγουν από το Σπύρος και δείχνει μια κάποια προσπάθεια να σουλουπωθει το Σπυριδουλα 

On 7/7/2020 at 5:55 ΜΜ, MarinaGi είπε:

Αγγελινα εκανα ηδη σημερα κρουση σε δυο εκκλησιες. Στην μια δεχτηκαν και τα δυονκαι στην αλλη μονο το Σπυριδενια, το οποιο κραταει και το -ν- του Σπυριδωνα.

Οπως και να' χει ευχαριστω για την παρατηρηση, γιατι οντως αν δεν το ειχα σκεφτει θα υπηρχε προβλημα

Expand  

Γιατί το Σπυριδούλα κράτα το Ν;; Σε περίεργους παπάδες ετυχες!!!Εδώ η άλλη βάφτισε το μωρό Μπιάνκα με παπά και με νονο κανονικότατα!!!!

On 28/6/2020 at 6:12 ΜΜ, MarinaGi είπε:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την γνωμη σας για το όνομα της κόρης μου. Θα βγάλω τον πατέρα μου, τον οποίο έλεγαν Σπύρο.  Τι σας ακουγεται πιο ωραιο: Σπυριδωνια; Σπυριδενια; Μια προταση ειναι να την φωναζουμε Ιριδα. Πιστευετε οτι θα ηταν ορθο να βγαλουμε ως δευτερο ονομα το Ιρις;  Θελω να κανω πιο θηλυκο ενα πολυ αρσενικο ονομα και να μειωσω τις πιθανοτητες η μικρη μου να αισθανεται περιεργα με το ονομα της. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Expand  

Κοίτα, το πιο κοντινό είναι Σπυριδούλα αλλά δεν ξέρω αν θα αρέσει στη μικρή, Εμενα προσωπικά δε θα μου άρεσε. Το Σπυριδωνια κάνει κάπως αρχαικο Κ θα μου άρεσε αλλά ομολογώ το Σπυριδενια πιο πολύ. Επίσης αν βγάλεις ως δεύτερο όνομα το Ίρις σιγουρα θα το διαλέξει... Εγω ακόμη δεν έχω παιδάκι αλλά όταν με το καλό κάνω, αν είναι κορίτσι Κ συμφωνήσει ο άντρας μου να πάει από τη μεριά μου, θα το βγάλω Μαρκαιτη, από το όνομα της Παναγίας μας και το Αικατερίνη της μαμάς μου, δηλαδή Μαρία Αικατερίνη. Η βγάλε το ένα όνομα η διάλεξε δεύτερο κάτι που να ταιριάζει. 

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Με βοηθατε πολυ να λετε τις αποψεις σας...κατι σαν γκαλοπ!

On 7/7/2020 at 6:05 ΜΜ, Polly1 είπε:

Χαχα!!! Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει όλες τις αναρτήσεις!!!Λοιπόν εμένα προσωπικά το Σπυρέτα μου αρέσει!! Εύηχο, μοντέρνο, καταλαβαίνει ο άλλος ξεκάθαρα ότι βγαίνει από το Σπύρος, τη βαφτίσεις ετσι κατευθείαν και την φωνάζεις!! Το Υρω και το ιρις πολυ ωραια αλλα θέλει φαντασία για να βγουν από το Σπύρος και δείχνει μια κάποια προσπάθεια να σουλουπωθει το Σπυριδουλα

Expand  

Μαλλον αυτο φοβαμαι και εγω, θελω να νιωθει ανετα με το ονομα της.

Γιατί το Σπυριδούλα κράτα το Ν;; Σε περίεργους παπάδες ετυχες!!!Εδώ η άλλη βάφτισε το μωρό Μπιάνκα με παπά και με νονο κανονικότατα!!!!

Expand  

Α, αυτο με το -ν- ηταν δικη μου επιχειρηματολογια για να τον ψησω...χιχιχι

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Expand  

Καλά αυτό κι αν είναι. Κατ αρχήν είναι απαισιοτατο όνομα. Μου θυμίζει omino bianco απορρυπαντικό. 

Καλημέρα σε όλες!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 8/7/2020 at 7:14 ΠΜ, νικηαντωνια81 είπε:

Καλά αυτό κι αν είναι. Κατ αρχήν είναι απαισιοτατο όνομα. Μου θυμίζει omino bianco απορρυπαντικό. 

Καλημέρα σε όλες!!!

Expand  

Η μητέρα της συγκεκριμένης, αν αναφερόμαστε στην ίδια είναι ξένη.

Πράγματι, σε περίεργους παπάδες..

ffpWp3.pngo85Jp3.png

On 8/7/2020 at 11:04 ΠΜ, Thia1985 είπε:

Η μητέρα της συγκεκριμένης, αν αναφερόμαστε στην ίδια είναι ξένη.

Πράγματι, σε περίεργους παπάδες..

Expand  

Χαχαχ εγω αναφέρομαι σε άλλη σορυ. Ελληνίδα της showbiz.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

On 8/7/2020 at 12:11 ΜΜ, νικηαντωνια81 είπε:

Χαχαχ εγω αναφέρομαι σε άλλη σορυ. Ελληνίδα της showbiz.

Expand  

την ίδια λέμε

νομίζω είναι το όνομα της μητέρας της αυτό. Γερμανίδα αν δεν κάνω λάθος η μητέρα.

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...