Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

Συμπασχουμε στο φαγητό..  πονάει η κοιλιά μου από πείνα..τρωω λιγο ποναει η κοιλια μ επειδη έφαγα..  έλεος δηλαδή..  

Ναι ρε παιδί μου ακριβώς αυτό!

Just now, Katzei1982 είπε:

Παίρνει ότι χρειάζεται να πάρει.. Μην σε αγχώνει καθόλου... Έστω και ένα φρούτο και λίγο γάλα ή μια μπουκιά φαγητο είναι αρκετό.. Κάτσε να δεις κατά τον 4ο μήνα.. Ω ρε κλειδώστε τα ψυγεία... Χαχα 

Προτιμώ να τρώω φρούτα να σου πω την αλήθεια!

Just now, chris79 είπε:

8+2 αρα σύμφωνα με τις προηγούμενες συζητήσεις στην 9η !! :) 

Α μάλιστα πολύ ωραία!

Λοιπόν κορίτσια μου..ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ, είδα ότι το αιμάτωμα οφείλεται σε αποκόλληση... έτσι πήρα την μαία και μου το επιβεβαίωσε... Δεν έπρεπε να μου το έχουν πει εξαρχής??

5qPop3.png

Just now, Sofi8 είπε:

Αχ αληθεια; Το σκεφτομουν για τον συγκεκριμενο γιατρο γιατι πρεπει να ειναι πολυ καλος και σαν γιατρος λογω βιογραφικου αλλα και σαν ανθρωπος. Θα παω να δω κ ποσο θα μου πει κοστος γεννας :) σε ευχαριστω πολυ! Αλλα πρωτα θελω να κανω την αυχενικη διαφανεια τελος ιουλιου κ μετα. Να σαι καλα :)

Θα σου πω τι έχω ακούσει χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία... Καλό είναι να πας νωρίτερα γιατί μετά το 1ο τρίμηνο δύσκολα σε αναλαμβάνουν οι περισσότεροι γιατροί. Ρώτησέ το καλύτερα για να είσαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα εδώ από την ομάδα να μας πει.  

Just now, Efinikolaou είπε:

Ναι ρε παιδί μου ακριβώς αυτό!

Προτιμώ να τρώω φρούτα να σου πω την αλήθεια!

Α μάλιστα πολύ ωραία!

Λοιπόν κορίτσια μου..ψάχνοντας λίγο στο ίντερνετ, είδα ότι το αιμάτωμα οφείλεται σε αποκόλληση... έτσι πήρα την μαία και μου το επιβεβαίωσε... Δεν έπρεπε να μου το έχουν πει εξαρχής??

Συγγνώμη αλλά για αυτό δεν έκανες την lentogest ; Γιατί εμένα μου είπαν να την κάνω για την πιθανότητα αποκόλλησης...

1jUcp3.png

Just now, @ngelina81 είπε:

Θα σου πω τι έχω ακούσει χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία... Καλό είναι να πας νωρίτερα γιατί μετά το 1ο τρίμηνο δύσκολα σε αναλαμβάνουν οι περισσότεροι γιατροί. Ρώτησέ το καλύτερα για να είσαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα εδώ από την ομάδα να μας πει.  

Συγγνώμη αλλά για αυτό δεν έκανες την lentogest ; Γιατί εμένα μου είπαν να την κάνω για την πιθανότητα αποκόλλησης...

Εμένα παιδί μου μου είπαν για αιμάτωμα και τίποτα για αποκόλληση...Τώρα που έψαχνα στο διαδίκτυο και διάβαζα τρέλα πράγματα από αιμάτωματα, διάβασα ότι είναι από αποκόλληση!!!

5qPop3.png

Βρε κορίτσια μιας και είχαμε την κουβέντα με τις εβδομάδες έχω μια απορία. Η αιματολόγος μου έχει ζητήσει να κάνω κάτι εξετάσεις μεταξύ 8ης και 10ης εβδομάδας ... ειχα σκοπό να τις κάνω την άλλη εβδομάδα (τώρα είμαι 8+2)... να τις κάνω αρχές της εβδομάδας;; Γιατί λέω την Πέμπτη θα είμαι 9 ... αρα θα μπαίνω στη 10η; Μπερδεύτηκα ... 

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

Αχ ναι αυτο με τα θαλασσινά μια αηδία κ μισή....

Άσχετο απο την πρώτη μέρα λεω να το πω κ ολο το ξεχνάω Μπαλού λενε τη σκυλίτσα μου :)

Αλήθεια?! Εμένα τον σκύλο μου τον λένε Μόντι. Μπαλού ονομάζεται η μία από τις πέντε γάτες μου. Χοντρομπαλού ❤️

Just now, chris79 είπε:

Βρε κορίτσια μιας και είχαμε την κουβέντα με τις εβδομάδες έχω μια απορία. Η αιματολόγος μου έχει ζητήσει να κάνω κάτι εξετάσεις μεταξύ 8ης και 10ης εβδομάδας ... ειχα σκοπό να τις κάνω την άλλη εβδομάδα (τώρα είμαι 8+2)... να τις κάνω αρχές της εβδομάδας;; Γιατί λέω την Πέμπτη θα είμαι 9 ... αρα θα μπαίνω στη 10η; Μπερδεύτηκα ... 

Η δέκατη είναι μέχρι τις 9w6d. Εγώ θα τις έκανα αρχές όπως λες, για να είμαι μέσα

MU8lp3.png

Just now, Balloo said:

Αλήθεια?! Εμένα τον σκύλο μου τον λένε Μόντι. Μπαλού ονομάζεται η μία από τις πέντε γάτες μου. Χοντρομπαλού ❤️

Η δέκατη είναι μέχρι τις 9w6d. Εγώ θα τις έκανα αρχές όπως λες, για να είμαι μέσα

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ ... ευτυχώς που κάναμε την κουβέντα σήμερα ... 

Ενταξει γέλασα πολύ με το χοντρομπαλού !! Χαχαχα 

• Χαχα 2

Just now, Balloo είπε:

Α μα τι ΤΕΛΕΙΑ!!! 1 Από τις 5;;;;; Όχι μπραβο σου!! 

Κοριτσια δεν ξαναπατάω Βιοιατρική!Απαράδεκτοι!Απο χθες που θα είχα τα αποτελεσματα σημερα σχεδον 10 τα στειλανε!!Τραγικοί!

Για πειτε κι εσεις,πως ηταν οι εξετάσεις σας?Εγω στενοχωρηθηκα μονο με τον αιματοκριτη,έχω στιγμα κι ηταν πάντα χαμηλός αλλά.τωρα επαθα σοκ.32!!!!!Προβλέπω φουλ χαπακωμα.

Ολα τα άλλα οκ νομίζω,ζάχαρο 81 καλό σωστά;.Α και η tsh αυξηθηκε κλασσικά.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια δεν ξαναπατάω Βιοιατρική!Απαράδεκτοι!Απο χθες που θα είχα τα αποτελεσματα σημερα σχεδον 10 τα στειλανε!!Τραγικοί!

Για πειτε κι εσεις,πως ηταν οι εξετάσεις σας?Εγω στενοχωρηθηκα μονο με τον αιματοκριτη,έχω στιγμα κι ηταν πάντα χαμηλός αλλά.τωρα επαθα σοκ.32!!!!!Προβλέπω φουλ χαπακωμα.

Μην ανησυχεις ,ειναι απολυτως φυσιολογικο..ρουφανε τα εμβρυα θα σου δωσει ομαλιν και μια χαρα .σακχαρο μια χαρα, η tsh απο μονη της δεν αξιολογειται.θα μπορουσε και να πεσει.θα το τσεκαρετε με ενδοκρινολογο.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Joka είπε:

Όπου αλλού έχω πάει είναι χειρότεροι... Ένα που έχω κοντά στο σπίτι μου, που έχει καλό εργαστήριο, είχε μια αιμοληπτρια άστα να πάνε...χώνει την βελόνα με τέτοιο μίσος που είπα ποτέ ξανά σε αυτό... 

Αιματοκρίτη είχε κάνει πριν την εμβρυομεταφορα και ήταν 41, τώρα έπεσε 38 και η μαία μου είπε θα πέσει κι άλλο... Ζαχαρο κι εγώ 81... Έκανα και καμπύλη ήταν φυσιολογική...η tsh σχεδόν διπλασιάστηκε...

Just now, Nephelie είπε:

Μην ανησυχεις ,ειναι απολυτως φυσιολογικο..ρουφανε τα εμβρυα θα σου δωσει ομαλιν και μια χαρα .σακχαρο μια χαρα, η tsh απο μονη της δεν αξιολογειται.θα μπορουσε και να πεσει.θα το τσεκαρετε με ενδοκρινολογο.

Ναι έχεις δίκιο θέλει ενδοκρινολόγο... 

Είχα πολύ χαμηλό σίδηρο αλλά μου είπαν μετά τον 4ο μήνα τα δίνουν αυτά όπως σίδηρο, ασβέστιο

1jUcp3.png

Καλησπέρα σε όλες! Μετά από μια δύσκολη μέρα είπα να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Πήγα σήμερα για υπέρηχο στο γιατρό που με παρακολουθει, ο οποίος με το ζορι μου έδειξε λίγο το μωρό, με κατατρομαξε λέγοντας μου ότι η εγκυμοσύνη μου είναι 50/50  Και ότι πρέπει οπωσδήποτε να ακούσουμε καρδούλα την άλλη βδομάδα,εκείνος ήθελε κανονικά και σήμερα! Βάσει της τελευταίας περιόδου μου είπε ότι είμαι 7w2d αλλά το μωρό δεν φαινόταν τόσο, απλά λίγο πιο μεγάλο από την προηγούμενη φορά! Μετά μου έλεγε ότι μπορεί να μην ακουστεί καρδούλα και αυτά συμβαίνουν και απλά έφυγα έντρομη! Το μόνο θετικό ήταν ότι έχει βελτιωθεί η αποκόλληση που είχα! Και κορίτσια δεν άντεξα πήγα το απόγευμα σε ένα άλλο διαγνωστικό κέντρο που μου πρότεινε μια φίλη μου και ηρέμησα ευτυχώς! Μου έκανε πολύ πιο λεπτομερή μέτρηση, με άπειρο ζουμ φυσικά, μου έδειξε πολύ καθαρά το μωρό ακόμα και την καρδούλα του ειδαμε να πάλλεται χωρίς να την ακούσουμε! Και μου είπε ότι σύμφωνα με το μέγεθος του μωρού (μολις 2 χιλιοστα!) είμαι 5w5d άρα 2 βδομάδες πίσω και αν πήγαινα Δευτέρα σίγουρα θα άκουγα και καρδούλα! Περιττό να πω ότι μόνο που είδα να αναβοσβήνει η καρδούλα του έτρεχαν ποτάμι τα δάκρια!! Γενικά σκέφτομαι να αλλάξω γυναικολόγο αλλά μένω σε νησί όποτε δεν υπάρχουν γενικά πολλές επιλογές!! Εσείς τι λέτε;

• Μου αρέσει 1

Just now, Evouska είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Μετά από μια δύσκολη μέρα είπα να σας πω κι εγώ τα νέα μου! Πήγα σήμερα για υπέρηχο στο γιατρό που με παρακολουθει, ο οποίος με το ζορι μου έδειξε λίγο το μωρό, με κατατρομαξε λέγοντας μου ότι η εγκυμοσύνη μου είναι 50/50  Και ότι πρέπει οπωσδήποτε να ακούσουμε καρδούλα την άλλη βδομάδα,εκείνος ήθελε κανονικά και σήμερα! Βάσει της τελευταίας περιόδου μου είπε ότι είμαι 7w2d αλλά το μωρό δεν φαινόταν τόσο, απλά λίγο πιο μεγάλο από την προηγούμενη φορά! Μετά μου έλεγε ότι μπορεί να μην ακουστεί καρδούλα και αυτά συμβαίνουν και απλά έφυγα έντρομη! Το μόνο θετικό ήταν ότι έχει βελτιωθεί η αποκόλληση που είχα! Και κορίτσια δεν άντεξα πήγα το απόγευμα σε ένα άλλο διαγνωστικό κέντρο που μου πρότεινε μια φίλη μου και ηρέμησα ευτυχώς! Μου έκανε πολύ πιο λεπτομερή μέτρηση, με άπειρο ζουμ φυσικά, μου έδειξε πολύ καθαρά το μωρό ακόμα και την καρδούλα του ειδαμε να πάλλεται χωρίς να την ακούσουμε! Και μου είπε ότι σύμφωνα με το μέγεθος του μωρού (μολις 2 χιλιοστα!) είμαι 5w5d άρα 2 βδομάδες πίσω και αν πήγαινα Δευτέρα σίγουρα θα άκουγα και καρδούλα! Περιττό να πω ότι μόνο που είδα να αναβοσβήνει η καρδούλα του έτρεχαν ποτάμι τα δάκρια!! Γενικά σκέφτομαι να αλλάξω γυναικολόγο αλλά μένω σε νησί όποτε δεν υπάρχουν γενικά πολλές επιλογές!! Εσείς τι λέτε;

Εαν δεν εισαι ευχαριστημενη,  εννοείται και θα αλλαξεις!! Ο γιατρος Πρέπει να σ εμπνέει εμπιστοσύνη κ ναι σ παίρνει το αγχος,  οχι να σε γεμιζει με αυτο! Αν εχεις χρόνια τομ πρώτο γιατρο κ είσαι ευχαριστημενη μπορείς να του δωσεις ακομη μια ευκαιρία, έχοντας βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλό σου και μια πιθανη αλλαγη! 

Just now, Joka είπε:

Αχ εγω με χρόνιο χαπακωμα και εχω 38!να ανησυχώ;;  τι θα γίνει μετα δλδ;; :neutral: αν και δεν τον ειδα κ πολυ προβληματισμένο τον γιατρό μου! Το σακχαρο σου ειναι τελειο,  ελπίζω να συνεχίσεις σε χαμηλα πλαισια,  οπως και ολες μας :wink:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...