Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, natassaki2006 είπε:

Εμένα ρε αγάπη ο γιατρός δε μου είπε τίποτα να μην περπατάω κλπ.

Να φανταστείς τη Δευτέρα έκλεισα ραντεβού Λάρισα σε ρευματολογο γιατρό κ την Τρίτη Αθήνα στο γιατρό μου για υπέρηχο...Δεν γίνεται να μην τα κάνω τα ταξίδια...

Ο κάθε γιατρός έχει τη δική του τακτική!!! Καλό είναι να ακούει η κάθε κοπέλα τα δικό της γιατρό και έχει και τη συνείδηση της ήσυχη!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Το έζησα εγώ, αλλά να σου πω ψιλοντρεπομουν να το ανεφέρω! Γι αυτό το έψαξα λίγο, έως αρκετά, γιατί ντρεπόμουν και τον γιατρό!! Τι να του έλεγα η ανώμαλη;;; :-P

Λοιπόν αυτό λέγεται Ονείρωξη! Βλέπεις όνειρο και έρχεσαι σε οργασμό! Μερικές φορές γίνεται από τα φάρμακα ή από έλλειψη μαγνησίου! Βέβαια έχεις φοβερούς πόνους από τις συσπάσεις και μερικές φορές μπορείς σκόμα και να αποβάλλεις.....

Ένα θα σου πω ξύπνησα από τους πόνους, πήγα αμεσως στην τουαλέτα φοβούμενη ότι θα δω αίμα, αλλά όλα καλά ευτυχώς!!!

Αντε το περάσαμε και αυτό! 

Βέβαια μετά από αυτό αποφεύγω να δω ερωτικες σκηνές στην τηλεόραση, καλέ με το που φιλιούνται εγώ αλλάζω κανάλι! Με βλέπω  να την βγάζω μόνο με παιδικά :-P

Ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!! Έτσι έτρεξα και εγώ κατευθείαν τουαλέτα αλλά ευτυχώς δεν είχα τίποτα!!! Κουμπωσα κατευθείαν μαγνήσιο!!! Εχω φτάσει να πίνω 3 ημερησίως!!

5qPop3.png

Καλημερα ομορφες μελλοντικες μανουλες! Ειδα οτι λετε για την ονειρωξη και πεταχτηκα παλι χιχιχιχι! Κοριτσια μου το εχω παθει 3 φορες στην αρχη της εγκυμοσυνης οπως εσεις! Ρωτησα τη γιατρο μου και ειπε ο οργασμος δεν ειναι επικινδυνος! Λενε οχι στο σεξ για την διεισδυση (ποσο ευγενικα το ειπα) οταν το λενε! Εμενα μου ειπε η Γερμανιδα θυμαμαι "there is no danger, don't worry and by the way nice dream"! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Επισης μου ειπε οτι το σωμα τωρα μπαινει σε αυτοματη διαδικασια να προστατεψει το μωρο. Οποτε αν ηταν επικινδυνο, δε θα το παθαινε! Επισης μου ειπε οτι οργασμος χαλαρωνει το μωρακι.

Σας φιλω ολες ομορφες μελλοντικες μανουλες και μη μου ανησυχειτε! Ειναι οι ορμονες τωρα στα υψη!!! Εμπιστευτειτε το σωμα σας, αν κατι το κανει απο μονο του δεν ειναι σιγουρα για να βλαψει το μωρακι μας!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

oz5Vp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Βεράντα με αφήνει ο γιατρός!!!!! Αν και δεν κάθομαι πολύ γιατί κάνει ζέστη!!! Μην ανησυχείς ταρζανιτσα μου δεν θα ρίσκαραν τα τουτουνακια μου για κανένα λόγο!!!!!!!!! Θα κλωσσισω σαν καλή κλωσα!

Έτσι!! Ξαλπκα ξάπλα ξάπλα και πάλι ξάπλα ξάπλα ξάπλα!!! Γιατί οπως λέει και η αδελφή μου μετά θα κάνεις πολύ καιρό να κοιμηθείς!!!! Χαχχαχαχαχαχαχ

Τουτουνι μόνο ξάπλα και εγώ!!!!! Κάθομαι στον πωπο μόνο 3 λεπτά το πολύ και πάλι ξάπλα!!!

5qPop3.png

Just now, natassaki2006 είπε:

Εμένα ρε αγάπη ο γιατρός δε μου είπε τίποτα να μην περπατάω κλπ.

Να φανταστείς τη Δευτέρα έκλεισα ραντεβού Λάρισα σε ρευματολογο γιατρό κ την Τρίτη Αθήνα στο γιατρό μου για υπέρηχο...Δεν γίνεται να μην τα κάνω τα ταξίδια...

Αγάπη και μένα μου πε ο γιατρός ότι μέχρι ένα μισάωρο την μέρα αν θέλω μπορώ να περπατάω... Όχι όμως πάνω από μισαωρο κια να παίρνω τους δρόμους η να ανεβαίνω ανηφόρες... 

• Μου αρέσει 2

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Όλα καλά τώρα με το δόντι??

Καλημέρα κοριτσάκια..

Θέλω να σας πω την βραδυνή μου ιστορία και ντρέπομαι λίγο αλλά θεωρώ ότι και κάποια άλλη ίσως το έχει περάσει. Έβλεπα στον ύπνο μου κάτι όνειρα έτσι αρκετά σέξυ και μαααλλον ήρθα σε οργασμό... εννοείται ότι συσπάσεις δεν κάνει να κάνει η μητρα και ξύπνησα επιτοπου με τρομερούς πόνους .Σηκώθηκα και πήρα μαγνήσιο γρήγορα αλλά έχω τρομάξει μην έχει γίνει καμία βλακεία μιας και η περιπέτεια της τρίτης δεν είναι μακριά..αν δεν ειζε δημιουργηθεί αυτό το αιμάτωμα δεν θα ανησυχουσα τόσο πολύ αλλά τώρα τρέμω να κάνω το οτιδήποτε..ακόμα και την ανάγκη μου στην τουαλέτα δηλαδή. Το έχει περάσει καμία άλλη κοπέλα?:oops:

Αχ συγχαρητήρια !!!

Καλημέρα! Κι εγώ το έχω πάθει 2 φορές! Είχε συζητηθεί σε άλλη ομάδα και οι παλαιότερες είχαν πει ότι είναι φυσιολογικό, οπότε δεν το έδωσα σημασία! Τη δεύτερη φορά με έπιασαν και πονάκια αλλά πέρασαν γρήγορα.

Just now, Υβόννη είπε:

Καλημερα ομορφες μελλοντικες μανουλες! Ειδα οτι λετε για την ονειρωξη και πεταχτηκα παλι χιχιχιχι! Κοριτσια μου το εχω παθει 3 φορες στην αρχη της εγκυμοσυνης οπως εσεις! Ρωτησα τη γιατρο μου και ειπε ο οργασμος δεν ειναι επικινδυνος! Λενε οχι στο σεξ για την διεισδυση (ποσο ευγενικα το ειπα) οταν το λενε! Εμενα μου ειπε η Γερμανιδα θυμαμαι "there is no danger, don't worry and by the way nice dream"! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Επισης μου ειπε οτι το σωμα τωρα μπαινει σε αυτοματη διαδικασια να προστατεψει το μωρο. Οποτε αν ηταν επικινδυνο, δε θα το παθαινε! Επισης μου ειπε οτι οργασμος χαλαρωνει το μωρακι.

Σας φιλω ολες ομορφες μελλοντικες μανουλες και μη μου ανησυχειτε! Ειναι οι ορμονες τωρα στα υψη!!! Εμπιστευτειτε το σωμα σας, αν κατι το κανει απο μονο του δεν ειναι σιγουρα για να βλαψει το μωρακι μας!

Καλημέρα καλή μου Υβόννη ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Καλημέρα! Κι εγώ το έχω πάθει 2 φορές! Είχε συζητηθεί σε άλλη ομάδα και οι παλαιότερες είχαν πει ότι είναι φυσιολογικό, οπότε δεν το έδωσα σημασία! Τη δεύτερη φορά με έπιασαν και πονάκια αλλά πέρασαν γρήγορα.

Καλημέρα καλή μου Υβόννη ❤️❤️❤️

Καλημερααααα. Πως είσαι φίλη μου πέρασε ο πόνος? Τι ναι αυτό πάλι άλλο δόντι η αυτό που έβγαλες? 

Ecjtp3.png

Εγώ πάλι κορίτσια, πέρα από τις πρώτες μέρες που πρόσεχα αρκετά, και τις δουλίτσες μου κάνω κάθε μέρα (σκουπισμα-σφουγγαρισμα) και θα μαγειρέψω, και πλυντήριο θα βάλω (τη λεκάνη τη μεταφέρει ο καλός μου) και στη αυλή θα αράξω. Όλα σχεδόν κανονικά, απλά με λίγο παραπάνω προσοχή. Σταμάτησα από τη δουλειά οπότε νιώθω εντελώς ξεκούραστη! Αυτό που δεν έκανα πριν και κάνω τώρα, είναι να κοιμάμαι τα μεσημέρια.

Just now, Katzei1982 είπε:

Καλημερααααα. Πως είσαι φίλη μου πέρασε ο πόνος? Τι ναι αυτό πάλι άλλο δόντι η αυτό που έβγαλες? 

Δεν έβγαλα δόντι, απονεύρωση έκανα! Το ίδιο δόντι ήταν, έκανε φλεγμονή γιατί δεν επιτρέπεται να πάρουμε αντιφλεγμονώδη. Πήγα, έκανε πολύ δουλίτσα ο άνθρωπος, με πολύ υπομονή μιας που δε βγάλαμε ακτινογραφία οπότε δούλευε στα τυφλά και μου είπε ότι αν πονέσω σήμερα θα ξεκινήσω αντιβίωση, αλλιώς σημαίνει ότι τη γλύτωσα και μάλλον έγινε το δεύτερο γιατί νιώθω μια χαρά! Ευτυχώς! Σήμερα ξεκινάω και τη μείωση φαρμάκων επιτέλους!! Αυτή η vasclor με είχε κουράσει λίγο η αλήθεια..  Γενικά όλα καλά ❤️ Εσύ πως είσαι?

• Μου αρέσει 4

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Εγώ πάλι κορίτσια, πέρα από τις πρώτες μέρες που πρόσεχα αρκετά, και τις δουλίτσες μου κάνω κάθε μέρα (σκουπισμα-σφουγγαρισμα) και θα μαγειρέψω, και πλυντήριο θα βάλω (τη λεκάνη τη μεταφέρει ο καλός μου) και στη αυλή θα αράξω. Όλα σχεδόν κανονικά, απλά με λίγο παραπάνω προσοχή. Σταμάτησα από τη δουλειά οπότε νιώθω εντελώς ξεκούραστη! Αυτό που δεν έκανα πριν και κάνω τώρα, είναι να κοιμάμαι τα μεσημέρια.

Δεν έβγαλα δόντι, απονεύρωση έκανα! Το ίδιο δόντι ήταν, έκανε φλεγμονή γιατί δεν επιτρέπεται να πάρουμε αντιφλεγμονώδη. Πήγα, έκανε πολύ δουλίτσα ο άνθρωπος, με πολύ υπομονή μιας που δε βγάλαμε ακτινογραφία οπότε δούλευε στα τυφλά και μου είπε ότι αν πονέσω σήμερα θα ξεκινήσω αντιβίωση, αλλιώς σημαίνει ότι τη γλύτωσα και μάλλον έγινε το δεύτερο γιατί νιώθω μια χαρά! Ευτυχώς! Σήμερα ξεκινάω και τη μείωση φαρμάκων επιτέλους!! Αυτή η vasclor με είχε κουράσει λίγο η αλήθεια..  Γενικά όλα καλά ❤️ Εσύ πως είσαι?

Μπράβο αγάπη εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει ποτέ πόνος και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου επιτέλους.. Και γω κάνω ελάχιστες δουλίτσες.. Μαγείρεμα και πολύ προσεχτικά λίγο σκούπα και σφουγγαρισμα.. Ευτυχώς Παναγία μου μια χαρά.. Ούτε εμετούς ούτε ανακατωσουρα ούτε τίποτα.. Την βλέπω την δουλειά στο τελος θα ματιαστω χαχα.. Μόνο το utrogestan μου φέρνει υπνηλία αλλά περιμένω να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να το κόψω... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Katzei1982 said:

Μπράβο αγάπη εύχομαι να μην σε ξαναπιάσει ποτέ πόνος και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου επιτέλους.. Και γω κάνω ελάχιστες δουλίτσες.. Μαγείρεμα και πολύ προσεχτικά λίγο σκούπα και σφουγγαρισμα.. Ευτυχώς Παναγία μου μια χαρά.. Ούτε εμετούς ούτε ανακατωσουρα ούτε τίποτα.. Την βλέπω την δουλειά στο τελος θα ματιαστω χαχα.. Μόνο το utrogestan μου φέρνει υπνηλία αλλά περιμένω να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να το κόψω... 

Κορίτσια καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλες. Εύχομαι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχετε. Εδώ και 3 μήνες έχουμε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου, προσπαθούμε για παιδάκι. Έχει τύχει σε καμιά που τελικά είναι έγκυος να τη πιάσει έντονος πόνος σε όλη τη κοιλιά κανα 2 μέρες μετά την ωορηξία που να αντανακλά και πίσω; Ακόμα και όταν καθόμουν με πονούσε από κάτω αλλά κατα τη διάρκεια της ημέρας με άφησε και το βράδυ ένιωθα τραβήγματα σαν κράμπες. Είναι αυτό σύμπτωμα τόσο νωρίς; Γίνεται;

Αφού δε σε έπιασαν ακόμη, δε νομίζω να σε πιάσουν.. (το εύχομαι δηλαδή!) Σε δύο μέρες μπαίνεις στην 9η. Σε κάνα δυο βδομάδες θα αρχίσουν να μειώνονται κι αυτά που έχεις. Εγώ νιώθω κάπως καλύτερα τις τελευταίες μέρες, ΑΛΛΑ γέμισα μικροσκοπικά σπυράκια στο μέτωπο και στο λαιμό..φτου.

Just now, berd είπε:

Κορίτσια καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλες. Εύχομαι καλές και τελειόμηνες εγκυμοσύνες να έχετε. Εδώ και 3 μήνες έχουμε ελεύθερες επαφές με τον άντρα μου, προσπαθούμε για παιδάκι. Έχει τύχει σε καμιά που τελικά είναι έγκυος να τη πιάσει έντονος πόνος σε όλη τη κοιλιά κανα 2 μέρες μετά την ωορηξία που να αντανακλά και πίσω; Ακόμα και όταν καθόμουν με πονούσε από κάτω αλλά κατα τη διάρκεια της ημέρας με άφησε και το βράδυ ένιωθα τραβήγματα σαν κράμπες. Είναι αυτό σύμπτωμα τόσο νωρίς; Γίνεται;

Καλημέρα!! Αν και δεν είμαι η κατάλληλη για να απαντήσω, μιας που έμεινα έγκυος με εξωσωματική, θεωρώ ότι δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης μιας που δύο μέρες μετά δεν έχει γίνει καν εμφύτευση. Πιθανότατα ο πόνος να οφείλεται στο ωοθηλάκια που έσκασε, στην ωορρηξία δηλαδή. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα καταφέρατε αυτή τη φορά! Εμένα τα συμπτώματα ξεκίνησαν κοντά στην χοριακή, φουντωματα, κρυάδες, αρρυθμίες και πόνος στο πλάι του στήθους σαν μελανιά. Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρατε! 

MU8lp3.png

Αγάπη και μένα μου πε ο γιατρός ότι μέχρι ένα μισάωρο την μέρα αν θέλω μπορώ να περπατάω... Όχι όμως πάνω από μισαωρο κια να παίρνω τους δρόμους η να ανεβαίνω ανηφόρες... 

Εντάξει...Η κάθε μια όπως νιώθει κ της λέει ο γιατρός της..!!!

Ειπαμε τα πάντα για τα μωράκια μας...!!!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Balloo said:

Αφού δε σε έπιασαν ακόμη, δε νομίζω να σε πιάσουν.. (το εύχομαι δηλαδή!) Σε δύο μέρες μπαίνεις στην 9η. Σε κάνα δυο βδομάδες θα αρχίσουν να μειώνονται κι αυτά που έχεις. Εγώ νιώθω κάπως καλύτερα τις τελευταίες μέρες, ΑΛΛΑ γέμισα μικροσκοπικά σπυράκια στο μέτωπο και στο λαιμό..φτου.

Καλημέρα!! Αν και δεν είμαι η κατάλληλη για να απαντήσω, μιας που έμεινα έγκυος με εξωσωματική, θεωρώ ότι δεν είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης μιας που δύο μέρες μετά δεν έχει γίνει καν εμφύτευση. Πιθανότατα ο πόνος να οφείλεται στο ωοθηλάκια που έσκασε, στην ωορρηξία δηλαδή. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν τα καταφέρατε αυτή τη φορά! Εμένα τα συμπτώματα ξεκίνησαν κοντά στην χοριακή, φουντωματα, κρυάδες, αρρυθμίες και πόνος στο πλάι του στήθους σαν μελανιά. Σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρατε! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι.

• Ευχαριστώ 1

Just now, Υβόννη είπε:

Γλυκιά μου Υβόννη με τα όμορφα λόγια σου!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...