Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Mighty86 είπε:

κ όμως αλλιώς ανταποκρίνεται ο κάθε οργανισμός στις επεμβάσεις. γενικά εγώ αναρωτιέμαι πως λένε οτι η γέννα είναι κάτι που μετά το ξεχνάς όσο δύσκολα κ να έχεις περάσει...για την ώρα είμαι χ.σμένη στα βρακιά μου με όποιον τρόπο κ να γεννήσω.

Οχι απλα ξεχασα την γεννα, την περιδεση και ολα τα αλλα, απλα αναρωτιέμαι καθε μερα και λεω στον ανδρα μου, τι καναμε πριν χωρις την μπεμπα ;) ολοκληρη τη ζωη μου κοντευω να ξεχασω πριν απο αυτήν :x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Vasiliki10 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια μου και από εμένα γεννήσαμε 14/2 κανονικά είχαμε ραντεβού 17/2 αλλά είχα πολλές συσπάσεις αλλά και αίμα.το καλύτερο δώρο που μπορούσε να μας έρθει 2900 η Μπέμπα έκατσε 24 ώρες στην μονάδα και από χτες το βράδυ την έχουμε στον όροφο.η καισαρική πάντως πονάει και ειδικά με επισκληρίδειο που έκανα,πρέπει σίγουρα να έχεις κάποιον να σε βοηθαει.

κορίτσι μου συγχαρητήρια!

με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας

• Μου αρέσει 1

ffpWp3.pngo85Jp3.png

Just now, Joka said:

Κι ομως με βαλανε ρουμινγκ ιν με.κοπελες.με.μωρα!!

Ωραια ε??!!!

Όχι ρε σύ ... πως το έκαναν αυτό ;; Τραγικό !!! 

Just now, chris79 said:

Όχι ρε σύ ... πως το έκαναν αυτό ;; Τραγικό !!! 

Και από ψυχολογικής άποψης και πρακτικά .. γιατί να σε ξυπνάνε τα αλλά μωρά ;; 

Just now, Joka είπε:

Κι ομως με βαλανε ρουμινγκ ιν με.κοπελες.με.μωρα!!

Ωραια ε??!!!

κ μενα αυτο μ ειχαν κανει τζοκα μ..η δικια μ μενν κ να μαι με 2 κοπελες με ρουμινγκ ιν...κ οσο για την κτ..κ εγω υπεφερα..τις πρωτες μερες ηταν τραγικα....αλλα κ μετα γυρω στο μηνα με 40 μερες πονουσα πλ..δν μπορουσα να σηκωθω...κ αλλα ωραια...τλσπ...βαστα γερα μανα....τωρα θα σε τρεχει η κορακλα....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Joka είπε:

Η επισκληριδιος ειναι για 24 ωρες μετα τον τοκετο.Μετα αρχιζουν τα δυσκολα!

Εμενα που με εκοψε αρκετα ψηλα εφοσον το μωρο ηταν ψηλα ακομα,τα παυσιπονα,τα υποθετα τυπου αποτελ που μου βαζανε δε με.πιανανε καθολου.

Μεχρι 3 μου εβαλαν κ τιποτα!

Η δευτερη μερα ιδιως ηταν τραγικη κι ακομα περισσοτερο η νυχτα που ημουνα κ μονη.

Τα καλα της καισαρικουλας!Οι αλλες κοπελες στο δωματιο που ειχαν γεννησει με φτ ήταν ορθιες μόνες τους απο την επομενη της γεννας!!!

Ναι,δεν παιζει ρολο.

Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου κ με το καλό να την πάρεις σπίτι. Ήσασταν 3 άτομα?? Επειδή είπες οι άλλες κοπέλες ρωτάω. Γιατί εγώ τέλος Γενάρη που γέννησα το μεσαίο κρεβάτι το είχαν ακυρώσει.

Πάντως κι εγώ στην πρώτη γέννα που είχα τα παιδιά στη μενν ήμουν με άλλη κοπέλα που δεν είχε rooming in μεν αλλά θηλάζε αποκλειστικά κ είχε όλη τη μέρα το μωρό στο δωμάτιο. Ήταν λίγο περίεργο συναίσθημα....

• Ευχαριστώ 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Κορίτσια μου εγω απο τις τελευταιες εγκυουλες πηγα σημερα με το χιονια στο Έλενα για nst k υπέρηχο.. 2.970 η μπέμπα στις 37 κ 2 σημερα! Τα φάρμακα θα τα κόψω την επομενη εβδομαδα για να φτάσουμε ιδανικα τις 38 με 39 εβδομάδες!

• Μου αρέσει 3

Just now, Ρια new mum είπε:

Κορίτσια εσείς που γεννησατε πως ειστε από κιλά? Ισχύει αυτό που λένε ότι με το θηλασμό χάνεις πιο εύκολα? 

Φαντάζομαι οτι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες αλλά εγώ θα σου πω ότι πήρα σχεδόν 18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Εκ  των οποίων 6 των  τελευταίο μήνα σχεδόν. Δεν ξέρω ισως ήταν κ κατακράτηση πάντως. Τώρα μετα απο 8 μέρες είμαι στα +8 τα υπόλοιπα έφυγαν χωρίς να κάνω τπτ. Η κοιλιά έχει υποχωρήσει αισθητά και βλέπω κάθε μέρα διαφορά. Θηλάζω βέβαια αποκλειστικά και δεν τρώω βλακείες..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mari@nna είπε:

Φαντάζομαι οτι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες αλλά εγώ θα σου πω ότι πήρα σχεδόν 18 κιλά στην εγκυμοσύνη. Εκ  των οποίων 6 των  τελευταίο μήνα σχεδόν. Δεν ξέρω ισως ήταν κ κατακράτηση πάντως. Τώρα μετα απο 8 μέρες είμαι στα +8 τα υπόλοιπα έφυγαν χωρίς να κάνω τπτ. Η κοιλιά έχει υποχωρήσει αισθητά και βλέπω κάθε μέρα διαφορά. Θηλάζω βέβαια αποκλειστικά και δεν τρώω βλακείες..

Εγώ έχω βάλει 23 και γενναω από μέρα σε μέρα! Έχω αγχωθεί αρκετά μαζί με όλα τα άλλα και για τα κιλα, μπαίνουν σαν νερό!! Ελπίζω να χάνονται το ίδιο εύκολα... 

Just now, Ρια new mum said:

Κορίτσια εσείς που γεννησατε πως ειστε από κιλά? Ισχύει αυτό που λένε ότι με το θηλασμό χάνεις πιο εύκολα? 

Εγώ με δίδυμα (πήρα περίπου 14-15 κιλά μέχρι να γεννήσω) τα έχασα όλα μέσα σε 3 εβδομάδες ... ναι με το θηλασμό και για το πρώτο διάστημα (1-2 μήνες) χάνεις πανεύκολα ..

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ρια new mum είπε:

Εγώ κορίτσι μου είχα πάρει 12 κιλά. 15: μέρες μετά έχω χάσει 9. Δεν κάνω δίαιτα τρώω όπως πριν! 

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Εγώ κορίτσι μου είχα πάρει 12 κιλά. 15: μέρες μετά έχω χάσει 9. Δεν κάνω δίαιτα τρώω όπως πριν! 

Τέτοια να μου λέτε να παίρνω κουράγιο, αν και οι περισσότερες βάλατε πολύ λίγα κιλά.. Αυτά που πρέπει δηλαδή.. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Να σου ζήσει η μπεμπουλα σου κ με το καλό να την πάρεις σπίτι. Ήσασταν 3 άτομα?? Επειδή είπες οι άλλες κοπέλες ρωτάω. Γιατί εγώ τέλος Γενάρη που γέννησα το μεσαίο κρεβάτι το είχαν ακυρώσει.

Πάντως κι εγώ στην πρώτη γέννα που είχα τα παιδιά στη μενν ήμουν με άλλη κοπέλα που δεν είχε rooming in μεν αλλά θηλάζε αποκλειστικά κ είχε όλη τη μέρα το μωρό στο δωμάτιο. Ήταν λίγο περίεργο συναίσθημα....

Το μεσαιο ναι το ειχαν ακυρωσει.Μεχρι να βγω ομως περασαν 2 κοπελες απο το δωματιο κι οι 2 με μωρα.

Προκειμένου να γεμιζουν τα δωματια δεν εφαρμόζεται το ρουμινγκ ιν απ οτι καταλαβα.

Just now, Hope.2019 είπε:

Εγω 11 κιλά συνολικά.

10 μερες μετα εχω χασει τα 6.

Η κοιλια εχει σχεδον επανέλθει.

hKYcp3.png

4 ώρες πρίν, Joka είπε:

Το μεσαιο ναι το ειχαν ακυρωσει.Μεχρι να βγω ομως περασαν 2 κοπελες απο το δωματιο κι οι 2 με μωρα.

Προκειμένου να γεμιζουν τα δωματια δεν εφαρμόζεται το ρουμινγκ ιν απ οτι καταλαβα.

Εγω 11 κιλά συνολικά.

10 μερες μετα εχω χασει τα 6.

Η κοιλια εχει σχεδον επανέλθει.

Πάντως στο ΡΕΑ εφάρμοσαν το rooming in. Από ότι είδα κι όλας κι άλλες κοπέλες άλλαζαν δωμάτια άμα ήθελαν. Γενικά έχω να πω μόνο τα καλύτερα! Καθαριότητα, φαγητό, μαίες, υποστήριξη θηλασμού φουλ από τις μαίες μέρα και νύχτα σε όλες τις κοπέλες (τουλάχιστον οι περισσότερες ήξεραν). Ήταν όλα εξαιρετικά. Και η ψυχολογική υποστήριξη που μου πρόσφεραν τα κορίτσια του ορόφου δεν υπάρχει!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

18 ώρες πρίν, Ρια new mum είπε:

Εγώ είχα πάρει 16, την επόμενη που γύρισα σπίτι, 5 μέρες μετά τον τοκετό δηλαδή, είχα χάσει τα 8 και τώρα έχω χάσει συνολικά 11 τρώγοντας ότι θέλω και σε μεγάλες ποσότητες! Θηλάζω αποκλειστικά και σίγουρα έχει παίξει μεγάλο ρόλο!

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...