Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Mighty86 είπε:

εγώ κορίτσια μου δουλεύω κανονικά κ θα δουλεύω μέχρι να γεννήσω. οπότε όταν δεν συμπληρώνω ύπνο γυρνάω σπίτι κ κοιμάμαι από τις 7-8.μετά φυσικά ξυπνάω κ βρικολακιάζω λίγο. πρέπει κ να ξυπνάω για να τρώω κιόλας γιατί έχω κ διαβήτη.πάλι καλά που βαστάει καλά ο τράχηλος μου κ μου επιτρέπει να δουλεύω γιατί λείπω από το σπίτι 10-11 ώρες. το καλό είναι ότι έτσι ξεχνιέμαι κ δεν σκέφτομαι διάφορα αρνητικά γιατί γενικώς όλο το μυαλό μου στο κακό πάει.

Μπράβο χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου! Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ να δουλεύω μέχρι τώρα! Αλλά έχει δίκιο είναι καλό ξεφεύγεις και ξεχνιέσαι.

Κορίτσια σήμερα γεννάει η @Katerina 11

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Μπράβο χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου! Δεν θα μπορούσα να διανοηθώ να δουλεύω μέχρι τώρα! Αλλά έχει δίκιο είναι καλό ξεφεύγεις και ξεχνιέσαι.

Κορίτσια σήμερα γεννάει η @Katerina 11

σε ευχαριστώ κορίτσι. απλά γιαυτό δεν θέλω να γεννήσω μόνη κ θέλω κ τον άνδρα μου κ την μαμά μου να με νταντεύουν.τι να σου κάνουν κ οι μαίες; νιώθω κουρασμένη! 

AuQnp2.png

17 ώρες πρίν, pharmacy είπε:

Με το καλό κοριτσάρα.μπαινεις με πρόκληση;;;λες να συναντηθούμε;;;εγώ έχω Πητ το άλλο Σάββατο 6/2 αλλά ποτέ δεν ξέρεις... αλήθεια τι θα πάρεις;;δίκλινο μονοκλινο τρίκλινο;εγώ λέω γ τρίκλινο μιας κ σε αυτό βάζουν μόνο 2μεσα...έχει ένα 500αρικο διαφορά από δίκλινο...κ με εκνευρίσαν κιόλας που ανέβασαν τόσο τις τιμές.το 2014που γέννησα την κόρη μου το δίκλινο είχε 1150 κ τώρα 1500..

Αυτά είναι.Αθηνα ούτε τα τρικλινα τόσα λίγα.

hKYcp3.png

Just now, Mighty86 είπε:

σε ευχαριστώ κορίτσι. απλά γιαυτό δεν θέλω να γεννήσω μόνη κ θέλω κ τον άνδρα μου κ την μαμά μου να με νταντεύουν.τι να σου κάνουν κ οι μαίες; νιώθω κουρασμένη! 

ενταξει δεν εχεις αδικο αλλο να εχεις δικου σου ανθρωπους τι να λεμε τωρα.. ασε που εγω ντρεπομαι κιολας τον καθενα

Just now, Ani!! είπε:

ενταξει δεν εχεις αδικο αλλο να εχεις δικου σου ανθρωπους τι να λεμε τωρα.. ασε που εγω ντρεπομαι κιολας τον καθενα

τέσπα μωρέ όπως λες ας βγούνε γερά κ όλα τα άλλα δευτερεύοντα πάντα. 

17 ώρες πρίν, pharmacy είπε:

Με το καλό κοριτσάρα.μπαινεις με πρόκληση;;;λες να συναντηθούμε;;;εγώ έχω Πητ το άλλο Σάββατο 6/2 αλλά ποτέ δεν ξέρεις... αλήθεια τι θα πάρεις;;δίκλινο μονοκλινο τρίκλινο;εγώ λέω γ τρίκλινο μιας κ σε αυτό βάζουν μόνο 2μεσα...έχει ένα 500αρικο διαφορά από δίκλινο...κ με εκνευρίσαν κιόλας που ανέβασαν τόσο τις τιμές.το 2014που γέννησα την κόρη μου το δίκλινο είχε 1150 κ τώρα 1500..

αυτές οι τιμές είναι με τον αναισθησιολόγο κ τον παιδίατρο μέσα; γιατί ας πούμε εμένα μου είπαν για δίκλινο 1100 αλλά με τους γιατρούς τους έξτρα φτάνει 1500

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mighty86 είπε:

τέσπα μωρέ όπως λες ας βγούνε γερά κ όλα τα άλλα δευτερεύοντα πάντα. 

αυτές οι τιμές είναι με τον αναισθησιολόγο κ τον παιδίατρο μέσα; γιατί ας πούμε εμένα μου είπαν για δίκλινο 1100 αλλά με τους γιατρούς τους έξτρα φτάνει 1500

ναι κοριτσι μου τι να κανουμε αναγκαστικα θα πρεπει να προσαρμοστουμε ολοι με τις καινουργιες συνθηκες

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια ! Εχθές πήγαμε κ εμείς στον γιατρό. Τελευταία επίσκεψη . Περίεργο μου ακούγεται . 3025 η μικρή . Καρδιοτοκογραφο μια χαρά . Είπαμε κ τις τελευταίες λεπτομέρειες κ είμαστε έτοιμοι .

@Ρια new mum άρα στην ίδια κατάσταση είναι και οι δυο κλινικές . 
@pharmacy σε τρίκλινο . Κ πιστεύω όσες περισσότερες , τόσο καλύτερα πλέον ,για να περνάει κ η ώρα ! Με καισαρική θα μπω .

@Sofi8 εγώ κατέθεσα στις 28/12 , μου δώσαν την απόφαση εκείνη την στον στιγμή και τα χρήματα μπήκαν στις 19/01 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Η οικογένεια μαζεύεται σπίτι σιγά σιγά!!! Είμαστε στο μαιευτήριο και περιμένουμε να πάρουμε και τη μπεμπουλα μας σπίτι!! Το μικρό τον πήραμε πριν 3 μέρες!!!

Περιττό να.σας πω ότι είναι έρωτας μεγάλος ο άτιμος!!!! Χαμογελάει, βγάζει ήχους, μας σφίγγει με το χεράκι του!!! Είναι πολύ ήσυχος για την ώρα κι ελπίζω τώρα που θα έρθει και η μικρούλα μας να είναι κι εκείνη το ίδιο!!! 

Εύχομαι σύντομα να κρατήσετε κι εσείς.στην αγκαλιά σας τα μωρά και.σας και να νιώσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο συναίσθημα!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

Με το καλό να υποδεχτείς και τη μπεμπα στο σπίτι! Πάντα χαρές!

@Hope2019 μετά που έκανες τις ενέσεις κορτιζόνης για πόσες μέρες ήταν το μωράκι σού πιο ήσυχο;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Με το καλό να υποδεχτείς και τη μπεμπα στο σπίτι! Πάντα χαρές!

@Hope2019 μετά που έκανες τις ενέσεις κορτιζόνης για πόσες μέρες ήταν το μωράκι σού πιο ήσυχο;

Σίγουρα για δύο μέρες! Μετά ξανά ανέβασε ένταση! Έκανα Πέμπτη Παρασκευή και ήταν ησυχο μέχρι Κυριακή. 

• Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως ξυπνησατε;;

Καλημέρα! εγώ ξύπνησα μια χαρά, ντύθηκα καλά καλά και όλη μέρα περπατάω και κάνω βόλτες, γιατί μου είπε ο γιατρός να περπατάω και να ανεβαίνω σκάλες!!οπότε βουρ στην λιακάδα όλη μέρα σήμερα. Το είχα και τόσο ανάγκη να βγω από το σπίτι που δεν με βλέπω να μαζεύομαι άμα δεν βραδιάσει....

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα! εγώ ξύπνησα μια χαρά, ντύθηκα καλά καλά και όλη μέρα περπατάω και κάνω βόλτες, γιατί μου είπε ο γιατρός να περπατάω και να ανεβαίνω σκάλες!!οπότε βουρ στην λιακάδα όλη μέρα σήμερα. Το είχα και τόσο ανάγκη να βγω από το σπίτι που δεν με βλέπω να μαζεύομαι άμα δεν βραδιάσει....

Γεια σου κορίτσι μας! εσυ δεν ησουν που ειχες συχνα πονακια και δυσκολιες σε βολτες κτλ? σαν εμενα? ισως και να κανω λαθος τοσες που ειμαστε..τωρα εισαι καλυτερα να φανταστω?

πρίν από 31 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! Η οικογένεια μαζεύεται σπίτι σιγά σιγά!!! Είμαστε στο μαιευτήριο και περιμένουμε να πάρουμε και τη μπεμπουλα μας σπίτι!! Το μικρό τον πήραμε πριν 3 μέρες!!!

Περιττό να.σας πω ότι είναι έρωτας μεγάλος ο άτιμος!!!! Χαμογελάει, βγάζει ήχους, μας σφίγγει με το χεράκι του!!! Είναι πολύ ήσυχος για την ώρα κι ελπίζω τώρα που θα έρθει και η μικρούλα μας να είναι κι εκείνη το ίδιο!!! 

Εύχομαι σύντομα να κρατήσετε κι εσείς.στην αγκαλιά σας τα μωρά και.σας και να νιώσετε κι εσείς αυτό το υπέροχο συναίσθημα!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

Τουτούνάκι σε αγαπάμε και μας λείπεις! Με το καλό και η μικρούλα στο σπιτάκι σας! 

Just now, Ani!! είπε:

Γεια σου κορίτσι μας! εσυ δεν ησουν που ειχες συχνα πονακια και δυσκολιες σε βολτες κτλ? σαν εμενα? ισως και να κανω λαθος τοσες που ειμαστε..τωρα εισαι καλυτερα να φανταστω?

Ναι εγώ είμαι αλλά μετά την χθεσινή επίσκεψη στον γιατρό μου συνέστησε πολύ περπάτημα και σκάλες για να κατέβει η μπέμπα! Εξάλλου τώρα είμαι έτοιμη (38&7 σήμερα) 

Ασε που μου έλειψαν οι βόλτες, φρίκαρα σπίτι και μόνο κρεββάτι, καναπέ και τουαλέτα :P

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Τουτούνάκι σε αγαπάμε και μας λείπεις! Με το καλό και η μικρούλα στο σπιτάκι σας! 

Ναι εγώ είμαι αλλά μετά την χθεσινή επίσκεψη στον γιατρό μου συνέστησε πολύ περπάτημα και σκάλες για να κατέβει η μπέμπα! Εξάλλου τώρα είμαι έτοιμη (38&7 σήμερα) 

Ασε που μου έλειψαν οι βόλτες, φρίκαρα σπίτι και μόνο κρεββάτι, καναπέ και τουαλέτα :P

Just now, Renaki80 είπε:

ωωω μα τι τελεια!  Εσυ θα ευχαριστηθεις διπλα τις βολτες σαν εμενα!!!! αντε να περνουμε το οκ μια μια σιγα σιγα!!! κανε στασεις μονο ξερεις εσυ :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...