-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 26 λεπτά , Maraki S. είπε:
Καλησπέρα κορίτσια, για το θέμα του μικρού κύκλου, μην το μετράτε Πιστεύω πώς ο γιατρός σου εννοούσε το λεγόμενο luteal phase.Λένε ότι κακή ένδειξη είναι όταν η απόσταση από την ημέρα της ωορρηξίας ως την 1η μέρα του επόμενου κύκλου είναι κάτω από 11-12 ημέρες τότε είναι πρόβλημα συνήθως ορμονικό που φτιάχνεται.Δηλαδή μια γυναίκα που έχει 25 ημέρες κύκλο αλλά κάνει ωορρηξία την 12η-13η μέρα είναι συνήθως εντάξει. Αν όμως, στον φυσικό μας κύκλο, κάνουμε ωορρηξία την 15-16η μέρα και στις 25 ημέρες αδιαθετούμε τότε είναι πιθανός αρνητικός παράγοντας προς βελτίωση. Τώρα πώς μετριέται αυτό εν μέσω εξωσωματικής, δεν ξέρω, αν έχεις ενδείξεις από πριν τότε αξίζει να το ψάξεις γιατί κάτι δεν ισορροπεί καλά ορμονικά.
Δεν έχω κάποια ένδειξη που να μου έχει κάνει highlight ο γιατρός ανά τα χρόνια μιας και κάνω ορμονολογικές (FSH, AMH,E2 και LH) τα τελευταία 8 χρόνια συστηματικά γιατί το παρακολουθούσαμε για το θέμα της ΑΜΗ με τον κανονικό μου γυναικολόγο. Σε ενδοκρινολόγο που είχα πάει παλιά επίσης δε μου είχε πει κάτι. Εγώ με κύκλο 24-25 ημερών κάνω ωορρηξία την 10η ημέρα περίπου. Υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να αναπτυχθεί σε 10 μέρες το ωάριο; Σήμερα που το μετρήσαμε 7η μέρα χωρίς φάρμακα ήταν στα 15χιλ.
2 ώρες πρίν, linaa είπε:Γενικά να ξέρεις ότι με τους φυσικούς τροποποιημένους δηλαδή με φάρμακα είναι πολύ συνιθισμενο αυτό με τα ανώριμα να συμβαίνει . Το έχω ακούσει από πάρα πολλές γυναίκες που κάνουν τέτοια πρωτόκολλα να έχουν ωάρια που τελικά δεν κάνουν καλές γονιμοποιήσεις .
Επίσης αυτό με την ποιότητα είναι μια θεωρία που στέκει . Επειδή έχεις χαμηλή ΑΜΗ από πολύ μικρή ηλικία κάτι δεν έχει συμβεί σωστά σε αυτό το κομμάτι για κάποιο λόγο. Δεν είναι το ίδιο μια γυναίκα με χαμηλή Αμη στα 38 της με μια γυναίκα με πολύ χαμηλή Αμη από τα 25. Κάτι έχει πάει πολύ λάθος με την κατασκευή του συστήματος οπότε είναι κάπως αναμενόμενο να πρεπει να ψάξεις λίγο καλητερα για κάποιο υγιής ωάριο. Θέλει λίγο παραπάνω χρόνο σίγουρα
Νομίζω δε σου απάντησα νωρίτερα γιατί έβλεπα τα μηνύματα ενώ ήμουν γραφείο και δε μπορούσα να απαντήσω πλήρως. Αν όντως πάει κάτι πολύ λάθος στη κατασκευή του συστήματος είναι πολύ πιθανό να μη μπορώ να το φτιάξω και ποτέ. Αυτό είναι που με φοβίζει κυρίως. Δλδ αν ο οργανισμός έχει συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργεί, τι θα αλλάξει; Πως φτιάχνει η ποιότητα αν είναι κατασκευαστικό; Εχουμε δείγμα από 7 ωοληψιες, τώρα θα κάνω την 8η πρακτικά. Το μόνο που ελπίζω είναι να αντιδράσει καλύτερα στον εντελώς φυσικό κύκλο. Είναι πιθανό να ζορίζεται τόσο με τα απλά φάρμακα τροποποιημένου κύκλου; Πλάκα θα έχει να φταίει αυτό τόσο καιρό.
-
ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)
-
Θέματα
-
- 7.260 απαντήσεις
- 909.636 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.436 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.303 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.520 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.527 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.260 απαντήσεις
- 909.636 εμφανίσεις
-
- 766 απαντήσεις
- 31.009 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.436 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 94.736 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 277 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 73 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.079 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.673 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.188 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 973 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα