Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Καντι είπε:

Σίγουρα η καθε γυναίκα ειναι διαφορετική. Ουτε αιμα ειχα να σου πω ελάχιστο ακομα καιτωρα σχεδόν τιποτα.

Σκέψου ότι αίμα είχα για 2 μήνες. Ίσως ήταν και λόγω δίδυμων το τόσο πολύ αίμα τι να πω... 

Just now, Pagotoula είπε:

ποια παιδιατρο βρηκες;

κ γω οχι απλα πονουσα...υπεφερα...κ οχι μονο στο νοσοκ...αλλα κ για ποοοολλες ακομα ημερες στο σπιτι...στο νοσοκ παντως παρα τα παυσιπονα καθε μορφης δεν αντεχα ουτε να μιλησω απο τον πονο...ημουν κατασπρη κ δν μπορουσα ουτε να στριψω κυριολεκτικα..οποτε ειναι καθαρα θεμα οργανισμου...οπως κ ο φτ, π καποιες γυναικες πονουν πλ, ενω αλλες ελαχιστα ..ετσι κ η κτ...καθε γυναικα το βιωνει διαφορετικα.αλλα οσο κ να πεις στην 2η περιπτωση μιλαμε για μια εγχειρηση, οποτε μετεγχειριτικα θελει κ προσοχη κ δν ξερεις ουτως η αλλως την αντιδραση, οπως σε οποιαδηποτε επεμβαση δηλαδη.

Έτσι όπως τα λες και εγώ! Βέβαια όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήμουν πολύ καλύτερα. Δεν ξαναπήρα παυσίπονο.

Είχα να φροντίσω βέβαια δύο μωρά και τα είχα παίξει!

Θα πω και το άλλο όμως, δεν έχεις άγχος στην καισαρική βρε αδερφέ! Εγώ πήγα ντυμένη και βαμμένη και γέννησα. Δεν περίμενα να σπάσουν τα νερά να με πιάσουν πόνοι... Που δε λέω και αυτό έχει τη χάρη του, καταλαβαίνεις γέννα, αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που σε κάνουν μητέρα που οι πρώτες στιγμές δεν έχουν καμία μα καμία σημασία!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joann είπε:

Σκέψου ότι αίμα είχα για 2 μήνες. Ίσως ήταν και λόγω δίδυμων το τόσο πολύ αίμα τι να πω... 

Έτσι όπως τα λες και εγώ! Βέβαια όταν βγήκα από το νοσοκομείο ήμουν πολύ καλύτερα. Δεν ξαναπήρα παυσίπονο.

Είχα να φροντίσω βέβαια δύο μωρά και τα είχα παίξει!

Θα πω και το άλλο όμως, δεν έχεις άγχος στην καισαρική βρε αδερφέ! Εγώ πήγα ντυμένη και βαμμένη και γέννησα. Δεν περίμενα να σπάσουν τα νερά να με πιάσουν πόνοι... Που δε λέω και αυτό έχει τη χάρη του, καταλαβαίνεις γέννα, αλλά είναι τόσα πολλά αυτά που σε κάνουν μητέρα που οι πρώτες στιγμές δεν έχουν καμία μα καμία σημασία!

Aχ εγώ θέλω να καταλάβω γέννα!Θέλω πως και πως να μου σπάσουν τα νερά και να το ζήσω,φυσιολογικά!

Τις ανάσες,το σπρώξιμο,όλα!

Το περιμένουμε όλο αυτό με μεγάλη ανυπομονησία.Κι ετσι το έχουμε φανταστεί!Δε θέλω να παω για χειρουργειο,δε θέλω τομές!

Άλλωστε,τόσοι τρόποι υπάρχουν πλέον να μην πονάς σε βαθμό ανυπόφορο.

Την εγκυμοσύνη δεν την κατάλαβα καθόλου.

Μακάρι και η γέννα να είναι με.ενα πόνο!

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Aχ εγώ θέλω να καταλάβω γέννα!Θέλω πως και πως να μου σπάσουν τα νερά και να το ζήσω,φυσιολογικά!

Το περιμένουμε όλο αυτό με μεγάλη ανυπομονησία Κι ετσι το έχουμε φανταστεί!Δε θέλω να παω για χειρουργειο,δε θέλω τομές!

Άλλωστε,τόσοι τρόποι υπάρχουν πλέον να μην πονάς σε βαθμό ανυπόφορο.

Την εγκυμοσύνη δεν την κατάλαβα καθόλου.

Μακάρι και η γέννα να είναι με.ενα πόνο!

καλά μωρέ δεν είναι κ τόσο ρομαντική στιγμή...νταξ

• Χαχα 5

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Κι όμως,εγώ τη θεωρώ πολύ ρομαντική :x.Σίγουρα τη βιώνεις διαφορετικά!!!

Εμπιστεύεσαι το σώμα σου οτι μπορεί να τη φέρει εις πέρας και προχωράς σε ότι πιο ιερό υπάρχει για μια γυναίκα.

Δε θέλει φόβο,θέλει θέληση και πίστη στην ανυπέρβλητη δυναμη της γυναικείας φύσης!

Αν γινόταν να είναι κι ο αντρας μου μέσα θα ήταν το τελειο για εμάς!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Mighty86 είπε:

Οντως μονο ρομαντική δεν είναι αλλα καποιες μεμονωμένες στιγμές εχουν την πλάκα τους μετα απο χρονια θα τις θυμάστε κ θα γελάτε.. με τα άγχη και τα τρεξίματα κ φυσικά την απίστευτη πρώτη ματιά κ αγκαλιά του μωρού!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Κι όμως,εγώ τη θεωρώ πολύ ρομαντική :x.Σίγουρα τη βιώνεις διαφορετικά!!!

Εμπιστεύεσαι το σώμα σου οτι μπορεί να τη φέρει εις πέρας και προχωράς σε ότι πιο ιερό υπάρχει για μια γυναίκα.

Αν γινόταν να είναι κι ο αντρας μου μέσα θα ήταν το τελειο για εμάς!

κοίτα τώρα για την ώρα πρώτη μου προτεραιότητα είναι να φέρω ένα υγιές παιδί στον κόσμο. το πως θα το φέρω είναι σημαντικό αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το μέρος που καταλαμβάνει την σκέψη μου. σκέψου οτι δεν ήθελα να ανακοινωσω εγκυμοσύνες κ καθυστερώ συνέχεια να πάρω μπεμπεδοπράγματα... βλέπω μωρά κ συγκινούμε λέω θα πάνε όλα καλά κ για μένα άραγε;;οπότε θα έχω τεράστια ευτυχία αν μου πούνε ορίστε ο μπέμπης σας κούκλος κ γερός κ δυνατός. τα υπόλοιπα στην πράξη κ βήμα βήμα...

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

κοίτα τώρα για την ώρα πρώτη μου προτεραιότητα είναι να φέρω ένα υγιές παιδί στον κόσμο. το πως θα το φέρω είναι σημαντικό αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το μέρος που καταλαμβάνει την σκέψη μου. σκέψου οτι δεν ήθελα να ανακοινωσω εγκυμοσύνες κ καθυστερώ συνέχεια να πάρω μπεμπεδοπράγματα... βλέπω μωρά κ συγκινούμε λέω θα πάνε όλα καλά κ για μένα άραγε;;οπότε θα έχω τεράστια ευτυχία αν μου πούνε ορίστε ο μπέμπης σας κούκλος κ γερός κ δυνατός. τα υπόλοιπα στην πράξη κ βήμα βήμα...

Λοιπόν έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ.

Έμεινα έγκυος στα.42 μου μετά από πολλά.χρονια κι εξωσωματικες.Φυσικα και πρώτη προτεραιότητα είναι να πάνε όλα.καλα.Γιατι όμως να μην πάνε?Ευτυχώς όλα.μια χαρά ως εδώ.

Γι αυτό ίσως και να θέλω να το ζήσω ολο αυτο στο 100%.Αν και πάντα πίστευα στις δυνάμεις μου...

Για μένα όλες αυτές οι στιγμές,το σπασιμο των νερών,το ξάφνιασμα.εκεινης της ωρας,οι αναπνοές μετά,η βοήθεια του άντρα μου δίπλα μου,οι στιγμές της εξώθησης έχουν για μένα μοναδική αξία!

Σαν σκηνη από κινηματογραφική ταινία που θέλω να βιώσω!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Λοιπόν έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ.

Έμεινα έγκυος στα.42 μου μετά από πολλά.χρονια κι εξωσωματικες.Φυσικα και πρώτη προτεραιότητα είναι να πάνε όλα.καλα.Γιατι όμως να μην πάνε?Ευτυχώς όλα.μια χαρά ως εδώ.

Γι αυτό ίσως και να θέλω να το ζήσω ολο αυτο στο 100%.Αν και πάντα πίστευα στις δυνάμεις μου...

Για μένα όλες αυτές οι στιγμές,το σπασιμο των νερών,το ξάφνιασμα.εκεινης της ωρας,οι αναπνοές μετά,η βοήθεια του άντρα μου δίπλα μου,οι στιγμές της εξώθησης έχουν για μένα μοναδική αξία!

Σαν σκηνη από κινηματογραφική ταινία που θέλω να βιώσω!

εγώ είμαι τύπος που κρατάει πάντα μικρό καλάθι. έτσι χτίζω ψυχολογία κ πορεύομαι. να φανταστείς οτι έλεγα οτι ποτέ εγώ δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί κ προσπαθούσα να είμαι ευτυχισμένη με αυτό χωρίς όμως κ να σταματάω τις προσπάθειες μου κ να το παλεύω.

εύχομαι να το ζήσεις έτσι ακριβώς αφού είναι κ τόσο σημαντικό για εσένα! κ προ παντός όλες μας να φέρουμε στον κόσμο υγιή μωρά χωρίς πολλες πολλές δυσκολίες. 

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Να σου ζήσουν!!! Πες μας εμπειρία από την καισαρική οπότε μπορέσεις γιατι εγώ βλέπω όλο εφιάλτες!!!

Καλε τώρα είδα την απάντηση σου !!! 

Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσε και άλλο ο τράχηλος μου και έκανε και χοανη.... Είμαι ξάπλα και αναμένω .. Σήμερα έχω ντομπλερ πάλι το.απογευμα να δούμε πως πάμε!

Το έγραψα πιο πάνω κορίτσι μου δες το, αλλά γενικά δεν είναι κάτι τελικά όποτε ηρέμησε :) ❤️ Ότι θες ρωτά με 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια σε όσες σπάσαν τα νερά είχατε κάποιο δείγμα πριν ότι έρχεται ο τοκετός; Ή απλά ήσασταν μια χαρά και ξαφνικά σπάσαν. Το έχω απορία! Θέλω να πω καταλάβατε κάποια διαφορά από πονακια, υγρά και λοιπά ότι έρχεται σε μια δυο μέρες ο τοκετός;

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

15 hours ago, Νινι2019 said:

Κορίτσια μου και η δική μου η κορούλα σήμερα θελήσει να βγει 3 βδομάδες νωρίτερα αλλά είναι καλά.. 2620 γεννήθηκε και 48εκατοστα.. Είμαι τρισευτυχισμενη.. 

5 τα ξημερώματα μ έσπασαν τα νερά μετά από περίπου μια ώρα ήμουν στην κλινική στις 12 πάρα γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό..

Εύχομαι γτ φευγαλέα ιεδα πως κι άλλη γέννησε όλα καλάααα να μας ζήσουν τα μπουμπούκακια μας και όσες περιμένετε τα αγγελούδια σας με το καλό:))))

. Μόνο ευτυχία ευλογία ομορφιά δνε ξέρω τι άλλο απερίγραπτο αυτο που ζούμε :)

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!! Με το καλό να πάτε σπίτι σας ! 
Συγκινούμαι πολύ που αρχίσαν σιγά σιγά  και παίρνουν σειρά όλο και πιο πολλά κορίτσια !! 
Με το καλό και στις υπόλοιπες !! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια σε όσες σπάσαν τα νερά είχατε κάποιο δείγμα πριν ότι έρχεται ο τοκετός; Ή απλά ήσασταν μια χαρά και ξαφνικά σπάσαν. Το έχω απορία! Θέλω να πω καταλάβατε κάποια διαφορά από πονακια, υγρά και λοιπά ότι έρχεται σε μια δυο μέρες ο τοκετός;

Πολύ καλή ερώτηση!!! Για πείτε μας! 

Επίσης κορίτσια να σας πω την αλήθεια και εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά και φυσικα να τα καφερουμε με τον θηλασμό. Όμως επειδή, έχω ακούσει τόσα πολλά από πολύ κοντινά μου άτομα  (ίσως γιατί είμαι από τις τελευταίες που γίνονται μητέρες και στην οικογένεια και μεταξύ των φίλων μου) θέλω να είμαι συγκρατημένη για όλα όσα θέλω, γιατί δυστυχώς καποιες φορές οι επιθυμίες μας απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν συγγενικό μου πρόσωπο που μετά απο 2 ΦΤ και κ κάποια χρόνια αποκλειστικού θηλασμου στα προηγούμενα παιδιά της, λόγω επιπλοκών έκανε ΚΤ και δεν κατάφερε να θηλάσει όσο και όπως ήθελε. Το αποτέλεσμα ήταν να φλερτάρει έντονα με την κατάθλιψη γιατί θεώρησε οτι είχε "αποτύχει" αυτή την φορά. Και το γράφω αυτό όχι γιατί θέλω να μας τρομάξω κυρίως γιατί θέλω να μας πω ότι πρέπει να έχουμε ανοχή, να μας συγχωρούμε και να μας αγαπάμε. Γιατί όσο καλύτερα είμαστε εμείς τόσο καλύτερα θα και τα παιδιά μας. 

• Μου αρέσει 4

5 hours ago, natassaki2006 said:

Μπράβο σου γλυκιά μου.. να σου ζήσουν τα μωρά σου κ Καλώς τα δέχτηκες σπίτι σας.γερη κ σιδερένια κ εσύ κ όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό !! Τι κανείς ; Πως είσαι ; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope.2019 είπε:

Στις ταινίες πάντως ξαφνικά σπάνε.:P

• Χαχα 2

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...