Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια τι κανετε; Χθες πηγα στον γιατρο. 35w 3d σημερα. Η μικρη 2.400 κιλακια με το κεφαλι ετοιμο σε θεση τοκετου. Τωρα θα με ξαναδει σε 1 βδομ και αναλογως θα κρινει για το ποτε θα γεννησω. Μου ειπε απο το διαστημα 5-10/2 ειναι το ιδανικο εκτος απροοπτου φυσικα! Σημερα κλωτσαει συνεχεια και γω ποναω στους προσαγωγους και πειναω συνεχεια!!!

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Georgia Jo είπε:

Καλημερα κοριτσια τι κανετε; Χθες πηγα στον γιατρο. 35w 3d σημερα. Η μικρη 2.400 κιλακια με το κεφαλι ετοιμο σε θεση τοκετου. Τωρα θα με ξαναδει σε 1 βδομ και αναλογως θα κρινει για το ποτε θα γεννησω. Μου ειπε απο το διαστημα 5-10/2 ειναι το ιδανικο εκτος απροοπτου φυσικα! Σημερα κλωτσαει συνεχεια και γω ποναω στους προσαγωγους και πειναω συνεχεια!!!

Μια χαρά σας βρίσκω! Αφού είστε κ 2.400 ολα καλα! Μέχρι 10/2 μπορει να φτάσει κ κοντα στα 3 κιλα ε;;; για την πείνα την ξέρεις τη λύση χιχι! Μπες σε 1 φούρνο!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Τέλεια πολύ καλά όλα! Είστε ήδη σε τέλειο βάρος σου έδωσε πιθανό βάρος γέννησης; Πιστεύω τα 3500 θα τα φτάσετε βέβαια... Με το καλό το μωράκι σου και σένα!

Εμάς επειδή πάμε για τις 37 εβδομάδες τέλος του μήνα δηλαδή μου έδωσε πρόβλεψη για 2800 περίπου.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Ani!! είπε:

Μια χαρά σας βρίσκω! Αφού είστε κ 2.400 ολα καλα! Μέχρι 10/2 μπορει να φτάσει κ κοντα στα 3 κιλα ε;;; για την πείνα την ξέρεις τη λύση χιχι! Μπες σε 1 φούρνο!

Ναι μια χαρα θα ειναι 3 κιλακια. Δεδομενου οτι ειχα ανεβασμενο σακχαρο κ κανω ακομα μετρησεις, τα κιλα της ειναι μια χαρα! 

Just now, Hope.2019 είπε:

Τέλεια πολύ καλά όλα! Είστε ήδη σε τέλειο βάρος σου έδωσε πιθανό βάρος γέννησης; Πιστεύω τα 3500 θα τα φτάσετε βέβαια... Με το καλό το μωράκι σου και σένα!

Εμάς επειδή πάμε για τις 37 εβδομάδες τέλος του μήνα δηλαδή μου έδωσε πρόβλεψη για 2800 περίπου.

Μου ειπε οτι το ιδανικο θα ειναι να μην ξεπερασει κατα πολυ τα 3 κιλα λογω σακχαρου. Απο δω κ περα θα παιρνει γυρω στα 150-200 γρ την εβδομαδα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Mighty86 είπε:

μα είναι πολύ περίεργο. κ εσύ δυο παιδιά κοντά φεβρουάριο μάρτιο. κ εγώ περίπου το ίδιο με την μαμά μου. κ έχω κ άλλες πόσες περιπτώσεις στο περιβάλλον μου. τελικά μάλλον υπάρχει αυτό το περιβόητο παράθυρο σύλληψης. αν ξανακάνω παιδί,καλά κάτσε να βγει αυτό πρώτα φτου φτου, μάλλον πάλι με εξωσωματική, θα πάω να κάνω ετ πάλι μάιο ιούνιο να αυξήσω τις πιθανότητες μου.χιχιχι

Χάχα όντως ισχύει!! Και γω το πρώτο Μάρτιο το γέννησα.. Έχουμε τον μήνα σύλληψης μας μάλλον!! Αχ και στο πρώτο έκανα υπομονή μην γεννήσω πιο νωρίς και βγει ιχθυς:-PΤελικά πήρε όλο το μήνα και 1 μέρα απ τον επόμενο και βγήκε κριός!!! Πάλι καλά!!! Τώρα πάλι βρέθηκα στο διλλημα ιχθύς η άλλο ζώδιο.... Δεν θα το γλιτώσω αυτή τη φορά!!!! Χαχαχα. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Ναι μια χαρα θα ειναι 3 κιλακια. Δεδομενου οτι ειχα ανεβασμενο σακχαρο κ κανω ακομα μετρησεις, τα κιλα της ειναι μια χαρα! 

Μου ειπε οτι το ιδανικο θα ειναι να μην ξεπερασει κατα πολυ τα 3 κιλα λογω σακχαρου. Απο δω κ περα θα παιρνει γυρω στα 150-200 γρ την εβδομαδα.

Τέλεια χαίρομαι πολύ για όλες σας που κυλάνε ολα ομαλά!!

• Μου αρέσει 2

Just now, valentina23 είπε:

Χάχα όντως ισχύει!! Και γω το πρώτο Μάρτιο το γέννησα.. Έχουμε τον μήνα σύλληψης μας μάλλον!! Αχ και στο πρώτο έκανα υπομονή μην γεννήσω πιο νωρίς και βγει ιχθυς:-PΤελικά πήρε όλο το μήνα και 1 μέρα απ τον επόμενο και βγήκε κριός!!! Πάλι καλά!!! Τώρα πάλι βρέθηκα στο διλλημα ιχθύς η άλλο ζώδιο.... Δεν θα το γλιτώσω αυτή τη φορά!!!! Χαχαχα. 

Καλημέρα κορίτσια! Τι έχουν οι Ιχθείς κ δεν τους Θέλετε;  :p 

εγω είμαι Δίδυμος οπότε δεν μιλάω! ^_^

• Χαχα 2

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό, έκανα υπέρηχο και καρδιοτοκογραφημα! Το θηρίο μου πήγε 3100! Το κεφαλάκι σταθερά περήφανο επάνω :P!! Όλες οι ενδείξεις τις καλές!  Εννοείται μου λέει ο γιατρός θα την περιμένουμε μπας και οπότε δεν ορίσαμε ημερομηνία, μετά την 39η μου είπε. Τράχηλος 33 και μήτρα σε ύπνο οπότε πιστεύει θα πάρω κι άλλο χρόνο! Θα ξαναπάω την άλλη Πέμπτη στην 38η δηλαδή εβδομάδα.

• Μου αρέσει 8

Efh1p3.png

14 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο.

Ευτυχώς παχύνε ο μικρούλης μου πήγε 2486. Έχει μειωθεί σημαντικά το αμνιακό είναι στα κατώτατα φυσιολογικά και έχει κάνει μια περιτύλιξη ο λώρος.

Πάμε τοκετό στις 37 εβδομάδες λόγω αμνιακού. Θα ξανά πάω την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο ή δεν σπάσουν τα νερά μόνα τους γεννάω στις 37 εβδομάδες.

Πάντως για την περιτύλιξη μουείπε απλά να νοιώθω το μωρό όπως το νοιώθω συνήθως και αν δω διαφορα να τηλεφωνήσω  αλλά μου είπε να μην ανησυχώ πολλά μωρά έχουν περιτύλιξη.

Αυτά τα νέα μου

Επίσης κορίτσια ξέχασα να γράψω. Μου έδωσε να κάνω δύο διπλές ενέσεις κορτιζόνης αύριο και μεθαύριο για τα πνευμονάκια του μωρού. Έχει κάνει καμμία σας; Λογικά πρέπει να προσέξω αλμυρά λόγω φαρμάκου, ξαχασα να ρωτήσω.

Εμένα μου είπαν ότι θα κάνω 2 ενέσεις κορτιζόνης ( δεν έχω κάνει ακόμα) και μου είπε η μαια ότι δεν πρέπει να τρώω αλάτι και ζάχαρη για 2 μέρες.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Katerina 11 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό, έκανα υπέρηχο και καρδιοτοκογραφημα! Το θηρίο μου πήγε 3100! Το κεφαλάκι σταθερά περήφανο επάνω :P!! Όλες οι ενδείξεις τις καλές!  Εννοείται μου λέει ο γιατρός θα την περιμένουμε μπας και οπότε δεν ορίσαμε ημερομηνία, μετά την 39η μου είπε. Τράχηλος 33 και μήτρα σε ύπνο οπότε πιστεύει θα πάρω κι άλλο χρόνο! Θα ξαναπάω την άλλη Πέμπτη στην 38η δηλαδή εβδομάδα.

Ωωω τι ωραία! Μάλλον το στρουμπουλο μωρο σου καλοπερνάει κ θελει να μείνει αρκετά στην κοιλιά σου..εξου κ δεν γυρνάει!...

Με αφορμή αυτό ξέρετε πότε συνήθως γυρνάνε??

Just now, valentina23 είπε:

@Sofi8 με όσους ιχθύς έχω συναστραφει έχω τσακωθει:-P:-PΕντάξει πλάκα κάνω.. Ας είναι γερά τα μωράκια μας.. Εξάλλου δεν τα πολυπιστευω αυτά.. Παρθένος εδω:)

Έτσι.. κ ο δικός μου 3 χρονων τσακώνεται κ μόνος του... με τον εαυτό του! Μαγικο;;;;: )

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

11 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Εμένα μου τις έγραψε, θα πάω αύριο να τις παρω από το φαρμακείο και θα μου τις κάνει ο άντρας μου... Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αντέξουμε ακόμα αυτές τις δύο εβδομάδες να φτάσουμε 37!

Καλημέρα, εάν το έχει ο σύζυγος με τις ενέσεις οκ! Διαφορετικά πήγαινε στον φαρμακοποιό σου για να στην κάνει, στο λέω  γιατί εμένα στο νοσοκομείο μου τις χορηγούσαν αργά αργά. Από διατροφή για λίγες μέρες θέλει χωρίς αλάτι. 
Εάν  παραμείνεις χαλαρή και ήρεμη (δηλ κρεββάτι καναπέ) ίσως περάσουν οι εβδομάδες, στο λέω γιατί το πέρασα. Σε φιλώ

πρίν από 2 λεπτά , Georgia Jo είπε:

Μια χαρά είναι η ζουζούνα σου και στα κιλά και την βλέπω έτοιμη, άντε να περάσει ο καιρός να την πάρεις αγκαλίτσα. 
Αφού πεινάς παιδί μου, φάε, χωρίς τύψεις :P

Μια χαρά είναι τα κιλά του μωρού! Σούπερ θα έλεγα! σου είπε καθόλου να κάνεις κάποιες ασκήσεις για να γυρίσει; νομίζω κάπου έχω διαβάσει Ότι υπάρχουν ασκήσεις για να γυρίσει το μωρό σε θέση. 

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Κορίτσια πόση ώρα διαρκεί το καρδιοτοκογραφημα και τι πρέπει να δείξει?Εκτος από συσπάσεις?Επίσης,σε ποιες περιπτώσεις το ζητάνε?

Η κουμπάρα μου γέννησε στο Έλενα έκανε μόνο τη μέρα που πήγε να γεννήσει.Οπως όλες οι γυναίκες.Στις άλλες 2 γέννες που πήγε προγραμματισμένα δεν της ζήτησαν καθόλου.

hKYcp3.png

Just now, BettySt είπε:

Εμένα μου είπαν ότι θα κάνω 2 ενέσεις κορτιζόνης ( δεν έχω κάνει ακόμα) και μου είπε η μαια ότι δεν πρέπει να τρώω αλάτι και ζάχαρη για 2 μέρες.

Ευχαριστώ κι εγώ αυτό θα κάνω. Θα κάνω τη μια σήμερα και την άλλη αύριο οπότε θα το προσέξω! Εσύ γιατί θα τις κάνεις; ενδέχεται να γεννήσεις νωρίτερα;

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, εάν το έχει ο σύζυγος με τις ενέσεις οκ! Διαφορετικά πήγαινε στον φαρμακοποιό σου για να στην κάνει, στο λέω  γιατί εμένα στο νοσοκομείο μου τις χορηγούσαν αργά αργά. Από διατροφή για λίγες μέρες θέλει χωρίς αλάτι. 
Εάν  παραμείνεις χαλαρή και ήρεμη (δηλ κρεββάτι καναπέ) ίσως περάσουν οι εβδομάδες, στο λέω γιατί το πέρασα. Σε φιλώ

Μια χαρά είναι η ζουζούνα σου και στα κιλά και την βλέπω έτοιμη, άντε να περάσει ο καιρός να την πάρεις αγκαλίτσα. 
Αφού πεινάς παιδί μου, φάε, χωρίς τύψεις :P

Μια χαρά είναι τα κιλά του μωρού! Σούπερ θα έλεγα! σου είπε καθόλου να κάνεις κάποιες ασκήσεις για να γυρίσει; νομίζω κάπου έχω διαβάσει Ότι υπάρχουν ασκήσεις για να γυρίσει το μωρό σε θέση. 

Ξέρει από ενέσεις γιατί μου έκανε όλες τις ενέσεις στην εξωσωματική αλλά και μετά.  Αυτό είπαμε να βάζουμε το φάρμακο αργά γιατί έχω ακούσει ότι τσούζει κι όλας!

Όλα τέλεια κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Ευχαριστώ κι εγώ αυτό θα κάνω. Θα κάνω τη μια σήμερα και την άλλη αύριο οπότε θα το προσέξω! Εσύ γιατί θα τις κάνεις; ενδέχεται να γεννήσεις νωρίτερα;

Ξέρει από ενέσεις γιατί μου έκανε όλες τις ενέσεις στην εξωσωματική αλλά και μετά.  Αυτό είπαμε να βάζουμε το φάρμακο αργά γιατί έχω ακούσει ότι τσούζει κι όλας!

Όλα τέλεια κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου!

Να σου πω την αλήθεια δεν βρίσκω νόημα να τις κάνω. Θα γεννήσω με καισαρική , αλλά 5 μέρες μόνο πρίν τη ΠΗΤ. ( εκτός απρόοπτο) . Προχθες που πηγα στο γιατρό δεν μου είπε κάτι. Στη πρώτη γέννα που ήταν σε άλλο νοσοκομείο δεν έκανα και γεννησα και 2 εβδομάδες πριν τη ΠΗΤ. Δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα πνευμονάκια τής. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...