Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Mighty86 είπε:

Βασιλική μου δεν κατάλαβα γιατί σου κάνανε κορτιζόνη;βρήκανε κάτι στους πνεύομονες;

Έλα κορίτσι μου όχι δεν βρήκε κάτι απλά το έκανε προληπτικά μου είπε και ότι το μωρό έχει τα πόδια προς τον τράχηλο. Τώρα τι να πω,πάντως από την αρχή μου έλεγε για φυσιολογικό τοκετό 

1 hour ago, Hope.2019 είπε:

Πάει με βάση ποσό σε είχε βγάλει η αυχενική.. εγώ έτσι ξέρω!

Κορίτσι μου δεν κατάλαβα γιατί έκανες ενέσεις κορτιζόνης; Έχεις κάποιο πρόβλημα που δείχνει ένδειξη για πρόωρο τοκετό;  Α τώρα το διάβασα καλύτερα! Έχεις διαβήτη κύησης!

Επίσης μην βιαστεις να στεναχωρηθείς.. κι εγώ είχα πάει 30+2 και δεν είχε γυρίσει. Πήγα ξανά 31+2 για να δούμε τράχηλο και συσπάσεις και ναι ήταν με το κεφάλι κάτω! Μήπως σε φοβησε τζάμπα ο γιατρός;

Ναι μίλησα πριν και με την μαία και αυτή αυτό μου είπε να μην ανησυχώ και για τις ενέσεις κορτιζόνης.κοριτσια εσείς ποσό αιματοκρίτη έχετε; Εμένα μου βγήκαν οι εξετάσεις και είναι 30 και σε μια εβδομάδα θα ξανά πάω να κάνω μια γενική.αληθεια μακάρι και εμένα να γυρίσει το μωρό.

Just now, Paris.33 είπε:

Οπως ειπα ειναι το ψυχολογικο υποβαθρο,  η κοπελα πασχει κ επασχε απο ψυχολογικο νοσημα,  ειχε σταματησει τα αντικαταθλιπτικα μονο κ μονο για την εγκυμοσύνη κ ειχε κυριευτει απο φοβιες προς το τελος! Για αυτο καλύτερα να μην είμαστε αυστηροι και να μην κρίνουμε ποιοι λογοι οδηγουν σε τετοιες αποφασεις

Μεχρι ποια εβδομάδα υπολογιζει να σε κρατησει;  καθε ποτε πας για παρακολούθηση; 

Εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε 19 μέρες και με βλέπει ο γιατρός. Δεν ξέρω όσο πάει ένα μωράκι εχω.

1 ώρα πρίν, Joka είπε:

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.Με βαση τον υπέρηχο πάει?Η με βάση την αρχική ΠΗΤ?Αυτό που ήξερα είναι ότι δεν πάει με βαση το μωρό.

Ούτε εγώ δεν εχω καταλάβει ακόμα αλλά λογικά για να μου έκανε και τις ενέσεις κορτιζόνης και την πιτ με βάση το μωρό μου την έβγαλε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vasiliki10 είπε:

Έλα κορίτσι μου όχι δεν βρήκε κάτι απλά το έκανε προληπτικά μου είπε και ότι το μωρό έχει τα πόδια προς τον τράχηλο. Τώρα τι να πω,πάντως από την αρχή μου έλεγε για φυσιολογικό τοκετό 

Ναι μίλησα πριν και με την μαία και αυτή αυτό μου είπε να μην ανησυχώ και για τις ενέσεις κορτιζόνης.κοριτσια εσείς ποσό αιματοκρίτη έχετε; Εμένα μου βγήκαν οι εξετάσεις και είναι 30 και σε μια εβδομάδα θα ξανά πάω να κάνω μια γενική.αληθεια μακάρι και εμένα να γυρίσει το μωρό.

Εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε 19 μέρες και με βλέπει ο γιατρός. Δεν ξέρω όσο πάει ένα μωράκι εχω.

Ούτε εγώ δεν εχω καταλάβει ακόμα αλλά λογικά για να μου έκανε και τις ενέσεις κορτιζόνης και την πιτ με βάση το μωρό μου την έβγαλε.

Εγώ σου λέω να μην ανησυχείς πολλά μωράκια γυρνάνε αργότερα! Είδες εμένα ; Την ίδια βδομάδα με σένα πήγα και μετά από μια βδομάδα γύρισε. Άσε που υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που γυρνάνε και ακόμα πιο μετά! Μην ανησυχείς! Βλέποντας και κάνοντας αλλά ακόμα και να μην γυρίσει μην στεναχωριέσαι σκέψου μόνο ότι θα είναι υγιές και ας γεννηθεί με όποιο τρόπο τελικά χρειαστεί !

kJQgp2.png

Τρόμαξα λίγο με την κορτιζόνη. Λες να έπρεπε να μου είχε κάνει κ εμένα;θα τον ρωτήσω, πάω την τρίτη.εβαλα το ραντεβού μου νωρίτερα.

Καλά μπορεί να αλλάξει το μωρό σου θέση. Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;

AuQnp2.png

Just now, chris79 είπε:

Οκ συμφωνούμε ότι διαφωνούμε ... ;) 

Κορίτσια μόλις τελείωσα το ντοπλερ.

Τα μωράκια είναι 1600 και 1800.Το κακό είναι ότι ο τράχηλος από 2,2 τη Δευτέρα είναι 1,1 σήμερα ... αρα δε με βλέπω ούτε στις μανούλες Ιανουαρίου να φτάνω ... αγχώθηκα πολύ με αυτή την πτώση ... 

Κορίτσι μου τι σου είπε ο γιατρός για τον τράχηλο; Τι θα κάνετε από δω και πέρα; Ξεκούραση και όσο πάει; Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να πάρουν ακόμα έστω δύο τρεις βδομάδες τα μωράκια σου!

kJQgp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Άμα το πάμε γενικώς με την φύση κ το φυσικό κ οι εξωσωματικές παρά φύση είναι. Εγώ τώρα που έχω διαβήτη κύησης αφού ο γιατρός κ ο ενδοκρινολόγος με συμβουλεύουν καλύτερα καισαρική λέω να πάω με καισαρική.θα πάρω το ρίσκο να πάω παραφυση για ακόμα μια φορά.δεν θα τρέξω να ανακαλύψω τον γιατρό που είναι υπέρ του φτ προκειμένου να μην νιώθω ότι κάποιος πάει να με ξεγελάσει με την εύκολη λύση. Στην τελική είναι δικαίωμα μας να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας.

Οι εξωσωματικές γίνονται όταν δεν μπορείς με φυσικο τρόπο.Αναγκαστικα,Όχι από επιλογή.

Φυσικά είναι δικαίωμα.μας να επιλέξουμε το γιατρο που θέλουμε.Αν εσύ νιώθεις καλά με αυτα που σου προτεινει και αισθάνεσαι ασφαλής,είναι επιλογή σου.

Just now, chris79 είπε:

Τα μωράκια είναι 1600 και 1800.Το κακό είναι ότι ο τράχηλος από 2,2 τη Δευτέρα είναι 1,1 σήμερα ... αρα δε με βλέπω ούτε στις μανούλες Ιανουαρίου να φτάνω ... αγχώθηκα πολύ με αυτή την πτώση ... 

Δεν πείραζει,ο διάλογος δεν προϋποθέτει συμφωνία!!!

Κορίτσι μου να που οι συσπάσεις είχαν αυτό το αποτέλεσμα.Αυτο είχα καταλάβει εγώ ότι είναι ο λόγος που δεν τις θέλουμε.

Εσυ έχεις και δίδυμα.οποτε ο τράχηλος βαραίνει περισσότερο.

Πάντως και σ αυτό το σημείο δε μπορείς να ξέρεις ακριβώς πως θα εξελιχθεί.

Διάβασα κοπέλες που έφτασαν πολύ μακριά με.πολυ μικρότερο τράχηλο.Μην το προδικάζεις!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Για διδυμακια κ 32 εβδομάδες πολυ καλα τα μωρακια..  Αμαν βρε κοριτσι μου, γιατι επεσε τοσο λες..  Απο τις συσπασεις;  ειναι και 2 τα μωρακια περισσότερο το βαρος..  Σου εδωσε κατι;;  μην αγχώνεσαι ξερω κοπελες την εβγαλαν καιρο με τοσο τραχηλο

Άκρη τελικά δε βγάλαμε για την ΠΗΤ.

Πότε είχες ΠΗΤ και πόσο σου βγάζει το μωρό?

Εγώ έχω απ την αρχή της εγκυμοσύνης 28-29 αιματοκρίτη.

Αυτό όμως δε μ εμπόδισε να παίρνω τους δρόμους!!!

hKYcp3.png

Ουτε εμενα εχει γυρισει Βασιλική μου και να σ πω την αλήθεια της βαζω μουσική καθε μερα με το ηχειο τερμα κατω μήπως και ξεγελαστει κ ακολουθησει τον ηχο.. :Dσε αυτο το σημείο εφτασα να καταλάβεις.. Ελπίζω να σε κρατησει οσο πιο πολυ γίνεται πάντως! Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε 

• Χαχα 1

Just now, Paris.33 said:

Για διδυμακια κ 32 εβδομάδες πολυ καλα τα μωρακια..  Αμαν βρε κοριτσι μου, γιατι επεσε τοσο λες..  Απο τις συσπασεις;  ειναι και 2 τα μωρακια περισσότερο το βαρος..  Σου εδωσε κατι;;  μην αγχώνεσαι ξερω κοπελες την εβγαλαν καιρο με τοσο τραχηλο

Το κακό είναι οτι πέφτει πολύ γρήγορα και συνεχώς .. και οι συσπάσεις δε σταματούν και σήμερα υποφέρω εδώ και 6-7 ώρες με δυσκοιλιότητα φοβερή. Πονάει παρά πολύ το έντερο μου και είμαι σε φοβερή πίεση. 
Αλήθεια έχω φτάσει στα όρια μου όλες αυτές τις μέρες. Δεν αντέχω άλλο. Έλεγα στον άντρα μου ότι αν ήμουν πχ 35 εβδομάδων θα έλεγα στο γιατρό να μπούμε με πρόκληση μα τελειώνω αλλά τώρα είναι νωρίς ρε γμτ .. 

Δεν ελπιζω σε πολλά. Τη βλέπω την εξέλιξη και δε φαίνεται να σταματάει .. 

Just now, chris79 είπε:

Το κακό είναι οτι πέφτει πολύ γρήγορα και συνεχώς .. και οι συσπάσεις δε σταματούν και σήμερα υποφέρω εδώ και 6-7 ώρες με δυσκοιλιότητα φοβερή. Πονάει παρά πολύ το έντερο μου και είμαι σε φοβερή πίεση. 
Αλήθεια έχω φτάσει στα όρια μου όλες αυτές τις μέρες. Δεν αντέχω άλλο. Έλεγα στον άντρα μου ότι αν ήμουν πχ 35 εβδομάδων θα έλεγα στο γιατρό να μπούμε με πρόκληση μα τελειώνω αλλά τώρα είναι νωρίς ρε γμτ .. 

Δεν ελπιζω σε πολλά. Τη βλέπω την εξέλιξη και δε φαίνεται να σταματάει .. 

Οτι και να πεις έχεις δικιο..  Και 10 μερουλες να αντεξεις οφελος είναι! Πάντως κ η δυσκοιλιοτητα όντως δεν βοηθαει..με τοσα φάρμακα λογικο ειναι,  πιες νερακι οσο μπορεις και ωριμα ακτινιδια..   Σου εδωσε καμια κρεμα,  προγεστερονη για τον τραχηλο, κατι; 

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Άκρη τελικά δε βγάλαμε για την ΠΗΤ.

Πότε είχες ΠΗΤ και πόσο σου βγάζει το μωρό?

Εγώ έχω απ την αρχή της εγκυμοσύνης 28-29 αιματοκρίτη.

Αυτό όμως δε μ εμπόδισε να παίρνω τους δρόμους!!!

Έγραψα λάθος πριν με βάση το μωρό είμαι 29+4 σήμερα και πιτ μου έδωσε 1/3. Ενώ κανονικά σήμερα είμαι 29 εβδομάδων.το θέμα είναι τα μωράκι μας να πήγαιναν καλά μέσα στην κοιλιτσα μας και όσο πάει δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε μόνο υπομονή 

Just now, Paris.33 είπε:

Ουτε εμενα εχει γυρισει Βασιλική μου και να σ πω την αλήθεια της βαζω μουσική καθε μερα με το ηχειο τερμα κατω μήπως και ξεγελαστει κ ακολουθησει τον ηχο.. :Dσε αυτο το σημείο εφτασα να καταλάβεις.. Ελπίζω να σε κρατησει οσο πιο πολυ γίνεται πάντως! Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε 

Χαχαχαχαχα πλάκα έχεις. Αυτό λέω και εγώ όσο θέλει να κάτσει το μωρό μέσα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο,ο κάθε γιατρός ξέρει τι κάνει στην κάθε μια μας.

Just now, Mighty86 είπε:

Τρόμαξα λίγο με την κορτιζόνη. Λες να έπρεπε να μου είχε κάνει κ εμένα;θα τον ρωτήσω, πάω την τρίτη.εβαλα το ραντεβού μου νωρίτερα.

Καλά μπορεί να αλλάξει το μωρό σου θέση. Δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο;

Όχι κορίτσι μην τρομάζεις και εγώ χτες στεναχωρήθηκα αλλά σήμερα που μίλησα με την μαία ηρέμησα.δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν όλες αυτό σε εσένα μήπως δεν χρειάζεται.

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 said:

Οτι και να πεις έχεις δικιο..  Και 10 μερουλες να αντεξεις οφελος είναι! Πάντως κ η δυσκοιλιοτητα όντως δεν βοηθαει..με τοσα φάρμακα λογικο ειναι,  πιες νερακι οσο μπορεις και ωριμα ακτινιδια..   Σου εδωσε καμια κρεμα,  προγεστερονη για τον τραχηλο, κατι; 

Προγεστερονη μου έχει δώσει επιπλέον από Δευτέρα ο γιατρός μου. 
και τα φάρμακα και η ακινησία συμβάλλουν στην δυσκοιλιότητα. 
Ειπα στον άντρα μου να μου πάρει ακτινίδια και ξεκίνησα και ένα λαδακι που μου έδωσε ο γιατρός. Έβαλα και ένα υπόθετο γλυκερίνης .. εντάξει τι άλλο ..; 
Πολυ δύσκολη μέρα. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, chris79 είπε:

Ειπα στον άντρα μου να μου πάρει ακτινίδια και ξεκίνησα και ένα λαδακι που μου έδωσε ο γιατρός. Έβαλα και ένα υπόθετο γλυκερίνης .. εντάξει τι άλλο ..; 
Πολυ δύσκολη μέρα. 

Δυσκολη και ψυχολογικά και σωματικα.. Πάντως και η προγεστερονη για την δυσκοιλιοτητα δεν είναι οτι καλύτερο δυστυχώς 

Just now, Paris.33 είπε:

Πάντως κορίτσια πολλές κοπέλες λένε ότι τις βοήθησε το μενταγιόν εγκυμοσύνης. Δεν το έχει δοκιμάσει κάποιος στον περίγυρο μου αλλά το διαβάζω εδώ στη φόρουμ.. μήπως να το δοκιμάσετε και αυτό;

Just now, chris79 είπε:

Πολυ δύσκολη μέρα. 

Αχ υπομονή κοπέλα μου περνάς πολύ δύσκολα! Όλα μαζί τράχηλος, συσπάσεις δυσκοιλιότητα λογικό να έχεις φτάσει στα όρια σου! Εύχομαι να πάρεις ακόμα πολλές μέρες και όλα να πάνε καλά! Κάποιο κορίτσι εδώ θυμάμαι μας έλεγε ότι έφτασε να έχει τράχηλο 0.5 και άντεξε αρκετό καιρό.. αλλά δεν θυμάμαι πια κοπέλα ήταν.. 

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Πάντως κορίτσια πολλές κοπέλες λένε ότι τις βοήθησε το μενταγιόν εγκυμοσύνης. Δεν το έχει δοκιμάσει κάποιος στον περίγυρο μου αλλά το διαβάζω εδώ στη φόρουμ.. μήπως να το δοκιμάσετε και αυτό;

Αχ υπομονή κοπέλα μου περνάς πολύ δύσκολα! Όλα μαζί τράχηλος, συσπάσεις δυσκοιλιότητα λογικό να έχεις φτάσει στα όρια σου! Εύχομαι να πάρεις ακόμα πολλές μέρες και όλα να πάνε καλά! Κάποιο κορίτσι εδώ θυμάμαι μας έλεγε ότι έφτασε να έχει τράχηλο 0.5 και άντεξε αρκετό καιρό.. αλλά δεν θυμάμαι πια κοπέλα ήταν.. 

Κ εγω αυτο διαβασα,  αλλα ποτε να παραγγείλω ποτε να μ ερθει για αυτο βαζω μουσικουλα χαμηλα στην κοιλια, οχι με κινητο εννοείται, κνν 2 ωριτσες την ημερα..  Εξάλλου σκέφτηκα με τοσα χοντρα ρουχα που φοραμε θα ακουγοτανε άραγε το μενταγιον;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...