Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

Σωστα το ξεχασα ειμαι 27+2.. ομως δεν μπορω να περπατησω καθολου εκτος σπιτιου που σημαινει οτι τρωω καθεται..

Τέλεια είσαι, εμένα 29+2 είναι 1400 (1395 για την ακρίβεια) και μου λίγο οριακά χαμηλό.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ani!! είπε:

Λοιπον 1.100γρ η μπεμπα 70 κιλα η μαμα της μπεμπας χαχα +10 δηλαδη.. 27+2 ειμαι

Μια χαρά είναι το ζουζουνάκι σου! Θα δεις πως θα πάρεις τα κιλά από εδώ και στο εξής!! Εγώ ακόμα απορώ πως τα παίρνω τόσο εύκολα τα άτιμα! 

• Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε? Εγώ χθες πήγα για Doppler το μωρό είναι μια χαρά σε όλα!! Όμως ο πλακούντας μου είμαι χαμηλός επιπωματικός δηλαδή καλύπτει τον τράχηλο Κ δεν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά γιατί υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας, Κ θα πάω για καισαρική με πρόγραμμα μέχρι 37 βδομάδες!! Αν πάω στις 37 βδομάδες γιατί μπορεί να γεννήσω κ πιο νωρίς σε περίπτωση που δω αίμα!! Έχω στεναχωρηθεί πολύ, ο εμβρυολόγος μου'είπε ότι πρέπει να πάω σε νοσοκομείο Κ Όχι στην κλινική που είμαι!! Πήρα τηλ την'γυναικολόγο μου κ μου είπε ότι να μην στεναχωριέμαι Κ ότι αν πάω στις 34 βδομάδες θα πάνε όλα καλά!! Αλλά πρέπει να πάω να γεννήσω στο νοσοκομείο γιατί σε περίπτωση αιμορραγίας θα χρειαστώ φιάλες από αίμα!!! Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει τέτοια εμπειρία???

Από σήμερα επίσημα μπαίνω στον 8ο! Πως περνάει έτσι ο καιρός; Άντε να «φάμε» ακόμα 4 εβδομαδούλες, να μου φύγει το άγχος με τις χαζοσυσπάσεις! 
Με το καλό όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 

Just now, Σοφκα7 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε? Εγώ χθες πήγα για Doppler το μωρό είναι μια χαρά σε όλα!! Όμως ο πλακούντας μου είμαι χαμηλός επιπωματικός δηλαδή καλύπτει τον τράχηλο Κ δεν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά γιατί υπάρχει κίνδυνος αιμορραγίας, Κ θα πάω για καισαρική με πρόγραμμα μέχρι 37 βδομάδες!! Αν πάω στις 37 βδομάδες γιατί μπορεί να γεννήσω κ πιο νωρίς σε περίπτωση που δω αίμα!! Έχω στεναχωρηθεί πολύ, ο εμβρυολόγος μου'είπε ότι πρέπει να πάω σε νοσοκομείο Κ Όχι στην κλινική που είμαι!! Πήρα τηλ την'γυναικολόγο μου κ μου είπε ότι να μην στεναχωριέμαι Κ ότι αν πάω στις 34 βδομάδες θα πάνε όλα καλά!! Αλλά πρέπει να πάω να γεννήσω στο νοσοκομείο γιατί σε περίπτωση αιμορραγίας θα χρειαστώ φιάλες από αίμα!!! Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει τέτοια εμπειρία???

Μη σε πιάνει πανικός!! να σκέφτεσαι από τη μία πλευρά, την θετική, ότι είναι καλύτερα καισαρική, δεν θα παιδευτεί ούτε το μωρό, ούτε κι εσύ!όλα καλά θα πάνε! Και την 37η εβδομάδα ή την 34η, μια χαρά είναι το μωρό σκέψου ότι άλλες γεννάνε στην 28η!!! Σκέψου θετικά ότι θα κρατήσεις γρήγορα το μωρό σου αγκαλιά!!!!!!

• Μου αρέσει 4

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Από σήμερα επίσημα μπαίνω στον 8ο! Πως περνάει έτσι ο καιρός; Άντε να «φάμε» ακόμα 4 εβδομαδούλες, να μου φύγει το άγχος με τις χαζοσυσπάσεις! 
Με το καλό όλες μας να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 

Μη σε πιάνει πανικός!! να σκέφτεσαι από τη μία πλευρά, την θετική, ότι είναι καλύτερα καισαρική, δεν θα παιδευτεί ούτε το μωρό, ούτε κι εσύ!όλα καλά θα πάνε! Και την 37η εβδομάδα ή την 34η, μια χαρά είναι το μωρό σκέψου ότι άλλες γεννάνε στην 28η!!! Σκέψου θετικά ότι θα κρατήσεις γρήγορα το μωρό σου αγκαλιά!!!!!!

Μακάρι να φτάσω στις 34 βδομάδες τώρα είμαι 31+2βδομάδες! Το μόνο που θέλω να πάνε όλα καλά , δεν με νοιάζει αν θα κάνω καισαρική απλά θέλω να πάνε όλα καλά Κ για μένα Κ για το Μωρό!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ρια new mum said:

Καλημέρα Ανι μου! Στείλε μας τα νέα σου! 

Καλημέρα κορίτσι! 
Πως είσαι σήμερα ; Χαλάρωσαν οι συσπάσεις με τα φάρμακα ; 

Just now, Σοφκα7 said:

Καλημέρα ! 
Δεν έχω τέτοια εμπειρία όποτε δεν ξερω να σου πω. Είμαι όμως κι εγώ στη φάση που περιμένω να μεγαλώσουν τα μωράκια... είμαι 31+5 σήμερα και χθες ο γιατρός μου είπε ότι θέλει μίνιμουμ 2 εβδομάδες εξαιρετικής ακινησίας για να μεγαλώσουν κι άλλο.. όποτε εκεί το 34 περιμένει να φτάσει. Αρχικά μου είχε πει θέλει οπωσδήποτε το μαξιλαράκι των 32 εβδομάδων (το οποίο αισιως θα το πιάσω σε 2 μερουλες). Από και και πέρα θέλει ιδανικά το 34. Όποτε νομίζω θα είσαι εντάξει τότε !! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι! 

Καλημέρα ! 
Δεν έχω τέτοια εμπειρία όποτε δεν ξερω να σου πω. Είμαι όμως κι εγώ στη φάση που περιμένω να μεγαλώσουν τα μωράκια... είμαι 31+5 σήμερα και χθες ο γιατρός μου είπε ότι θέλει μίνιμουμ 2 εβδομάδες εξαιρετικής ακινησίας για να μεγαλώσουν κι άλλο.. όποτε εκεί το 34 περιμένει να φτάσει. Αρχικά μου είχε πει θέλει οπωσδήποτε το μαξιλαράκι των 32 εβδομάδων (το οποίο αισιως θα το πιάσω σε 2 μερουλες). Από και και πέρα θέλει ιδανικά το 34. Όποτε νομίζω θα είσαι εντάξει τότε !! 

Τι να πω κ εγώ πρώτη φορά το άκουσα αυτό το πράγμα για το πλακούντα!! Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια!!!

Just now, Σοφκα7 είπε:

Μακάρι να φτάσω στις 34 βδομάδες τώρα είμαι 31+2βδομάδες! Το μόνο που θέλω να πάνε όλα καλά , δεν με νοιάζει αν θα κάνω καισαρική απλά θέλω να πάνε όλα καλά Κ για μένα Κ για το Μωρό!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Κοριτσάκι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις! Δεν έχω ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα αλλά κι εγώ ίσως γεννήσω πρόωρα γιατί έχω κοντο τράχηλο με χοάνη λόγω συσπάσεων.. κάνουμε ότι μας λένε οι γιατροί μας για να το τραβήξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε αλλά σκέψου  ότι στις 32 εβδομάδες είμαστε στο πρώτο μαξιλάρι αν γεννηθεί μωράκι ακόμα και τότε όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Ρια new mum είπε:

Τέλεια είσαι, εμένα 29+2 είναι 1400 (1395 για την ακρίβεια) και μου λίγο οριακά χαμηλό.. 

Καλε εμενα 30 ακριβως και 1550 και ηταν ενα κλικ πιο πανω απο το μεσω όρο,  αρα μια χαρα σας βρισκω! 

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα κορίτσι! 

Καλημέρα ! 

Κοριτσι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Είμαι πολύ καλά, με έχει πιάσει το φάρμακο απλά πολύ αραιά νιώθω κάτι ενοχλησουλες (όχι συσπασεις) οπότε πιστεύω δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μου το κόψουν γιατί πιστεύω θα επανέλθουν οι συσπασεις.. Λογικά τις 2 εβδομάδες θα τις γλυτώσω, πάμε για τη μία! Εσύ πως είσαι? Σταμάτησε το αίμα? Ηρέμησαν οι συσπασεις? 

Just now, Σοφκα7 είπε:

Σου αποκλειει το γεγονός να ανεβει με ξαπλα και ξεκούραση;;  ειχα γνωστή που ηταν ετσι,  βέβαια απο τη β επιπέδου και μετα με ξαπλα κ τα ποδαρακια πανω,  ετσι της ειπε ο γιατρος ανεβηκε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...