Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Andri23 said:

Σας νιωθω ολες οσες λετε οτι εχετε συσπάσεις και δυστυχώς ειναι κι αυτα μεσα στο πρόγραμμα... απλα αν δεν ειμαι ξαπλωμένη μπορουν να γινουν πολυ ενοχλητικές.. παιρνω μαγνησιο, 2 την ημέρα αλλα δεν νομίζω οτι αλλαζει κάτι... θα δριξει αυριο τι γίνεται! Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Η διαδικασία είναι όπως στην περιέγραψε η @Ρια new mum αλλά για το κόστος δεν ξέρω να σου πω. Μου έκαναν πολλές φορές στο Λητω τις μέρες που έμεινα αλλά δεν είδα τη χρέωση να σου πω την αλήθεια. 
Είναι και επίπονες οι δικές σου ; 
Απο τράχηλο πως πας ; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Andri23 είπε:

Σας νιωθω ολες οσες λετε οτι εχετε συσπάσεις και δυστυχώς ειναι κι αυτα μεσα στο πρόγραμμα... απλα αν δεν ειμαι ξαπλωμένη μπορουν να γινουν πολυ ενοχλητικές.. παιρνω μαγνησιο, 2 την ημέρα αλλα δεν νομίζω οτι αλλαζει κάτι... θα δριξει αυριο τι γίνεται! Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Εγώ σκέψου έχω περίπου 20 τη μέρα, παίρνω 3 μαγνησια και 3 glopir τη μέρα και όπως με κόβω θα με στείλει ο γιατρός μου στην κλινική αν δεν περάσουν σε 2-3 μέρες.. 

Just now, chris79 είπε:

Η διαδικασία είναι όπως στην περιέγραψε η @Ρια new mum αλλά για το κόστος δεν ξέρω να σου πω. Μου έκαναν πολλές φορές στο Λητω τις μέρες που έμεινα αλλά δεν είδα τη χρέωση να σου πω την αλήθεια. 
Είναι και επίπονες οι δικές σου ; 
Απο τράχηλο πως πας ; 

Ειναι ελαχιστα επίπονες... περισσότερο ενοχλητικες θα το ελεγα.. νιωθω οτι θα πεσει η κοιλιά μου απο την πιεση... απο τράχηλο στην β επίπεδου τελευταία φορά που μου μέτρησαν ηταν 3,0... θα μου το ξαναμετρουσε κολπικα την Πέμπτη στο doppler αλλα με προλαβαν οι συσπάσεις.. 

Just now, Ρια new mum είπε:

Εγώ σκέψου έχω περίπου 20 τη μέρα, παίρνω 3 μαγνησια και 3 glopir τη μέρα και όπως με κόβω θα με στείλει ο γιατρός μου στην κλινική αν δεν περάσουν σε 2-3 μέρες.. 

Εγω με 2 μαγνησια απο καθόλου αλλα δεν ειδα διαφορα... εξακολουθώ καθε φορα που ειμαι ορθια ή καθιστη να πετρωνει η κοιλιά μου και σήμερα με επιασε και οσο ημουν ξαπλωμένη μια... αχ αντε να δούμε αύριο..

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Εμενα θα με ενδιαφερε αυτο αλλα δε το συζήτησα ακομα με το γιατρο..

Νομιζω Αθήνα Θεσσαλονίκη εχει τραπεζες βλαστοκυτταρων, το θεμα ειναι πως κανονιζεις μεταφορα μεχρι εκει..  Να θυμηθω να ρωτησω κ εγω τον γιατρό εστω την κλινική..  Αν μαθεις κατι να με ενημερωσεις :)

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Ρε γμτ πήρα κι εγώ από pat pat και ήταν 41€ η αξία. Στις 3/12 στο tracking της αποστολής μου έγραφε custom clear completed και συνεχίζει να είναι σε μεταφορά μέχρι σήμερα .. λες να εννοούσε τελωνείο στην Κίνα και να μου τα κρατήσουνε εδώ ; Έχω αγχωθεί με αυτό το πράγμα .. για 1€ να έκανα χαζομάρα .. 

και εμένα έτσι γράφει custom clear κτλ αλλά η παραγγελία μου είναι κάτω από 40€ και φυσικά δεν έχει έρθει ακόμα. 

AuQnp2.png

Καλημέρα κορίτσια... Πήρα τα αποτελέσματα μου τελικά σήμερα.. Εντάξει έχω απελπιστεί τι να πω.. Όλες οι εξετασεις (tsh, αιματοκρίτη, κτλπ) είναι τέλειες και η καμπύλη βγήκε χειρότερη από την προηγούμενη φορά.. Πως γίνεται αυτό αφού οι μετρησεις μου είναι καλές? Και οι γιατροί μου είναι ευχαριστημένοι με τις μετρήσεις...στι νηστείας μου στο σπίτι που μέτρησα είχα 90, εκεί με το αίμα που μου πήραν για να συγκρίνω το μηχάνημα το δικό μου έβγαλε 93 και αυτοί μου βγάλαν 102...τι να πω.. 

Just now, Ρια new mum είπε:

Έλα βρε κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι.. Μίλησες με το γιατρό σου και τον ενδοκρινολογο σου? 

Όχι ακόμα.. Είμαι στην δουλειά και περιμένω να με πάρει ο γιατρός διαφορετικά θα τον πάρω εγώ στις 3 που σχολαω.. Δεν γίνεται να είναι οι μετρησεις μου καλές και η καμπύλη τόσο χάλια πραγματικά

Διαφημίσεις

Just now, mommytobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια... Πήρα τα αποτελέσματα μου τελικά σήμερα.. Εντάξει έχω απελπιστεί τι να πω.. Όλες οι εξετασεις (tsh, αιματοκρίτη, κτλπ) είναι τέλειες και η καμπύλη βγήκε χειρότερη από την προηγούμενη φορά.. Πως γίνεται αυτό αφού οι μετρησεις μου είναι καλές? Και οι γιατροί μου είναι ευχαριστημένοι με τις μετρήσεις...στι νηστείας μου στο σπίτι που μέτρησα είχα 90, εκεί με το αίμα που μου πήραν για να συγκρίνω το μηχάνημα το δικό μου έβγαλε 93 και αυτοί μου βγάλαν 102...τι να πω.. 

Κ σε μενα μου ειχανε βγαλει κατι τρελά..στη μια ωρα 190 κ στο διωρο 180 ..μετραγα με μηχανακι 5 μερες ηταν οκ ολα και δεν ξανα ασχοληθηκα...

πρίν από 49 λεπτά , mommytobe είπε:

σώπα ρε συ τέτοια απόκλιση;;; εμένα οι μετρήσεις μου είναι οκ αρκεί όμως να μην φάω κάτι γλυκό ή ξεφύγω με τα ψωμιά κ τους υδατάνθρακες αλλιώς χάλια

από κιλά πως πάτε;εγώ παρά την διατροφή έχει δυο μέρες με δείχνει ανεβασμένη η ζυγαριά κ έχω τρομάξει...λέω θα είναι κατακρατήσεις

AuQnp2.png

Just now, Nephele78 είπε:

Κ σε μενα μου ειχανε βγαλει κατι τρελά..στη μια ωρα 190 κ στο διωρο 180 ..μετραγα με μηχανακι 5 μερες ηταν οκ ολα και δεν ξανα ασχοληθηκα...

Πραγματικά τι να πω δεν ξέρω.. Απογοητευομαι γιατί κάνω τόσο κόπο για μένα και το μωρακι μου και ήλπιζα ότι θα ήταν καλύτερη η καμπύλη αφού σύμφωνα με το μηχανάκι μου το έχω ρυθμίσει (και όταν ξεφεύγω ξέρω ακριβώς γιατί)... 

Just now, Mighty86 είπε:

σώπα ρε συ τέτοια απόκλιση;;; εμένα οι μετρήσεις μου είναι οκ αρκεί όμως να μην φάω κάτι γλυκό ή ξεφύγω με τα ψωμιά κ τους υδατάνθρακες αλλιώς χάλια

από κιλά πως πάτε;εγώ παρά την διατροφή έχει δυο μέρες με δείχνει ανεβασμένη η ζυγαριά κ έχω τρομάξει...λέω θα είναι κατακρατήσεις

Ναι και δεν ξέρω τον λόγο... Δεν τρώω ψωμί κτλπ.. Έχω κόψει ένα μήνα ότι με ανεβάζει.. Ξέρω ακριβώς τι με ανεβάζει πλέον και τι όχι.. Τι να πω.. Περιμένω να μιλησω με τον γιατρό.. Κιλά έβαλα 900ηραμμαρια από τότε που κάνω διατροφή, δηλαδή μέσα σε ένα μήνα, αλλά αντιστοιχεί στο βάρος του μωρού που πήρε.. Οπότε τώρα μπαινω στον 8ο και παραμένω στα +15 που ήμουν και όταν έμπαινα στον 7ο

Just now, mommytobe είπε:

Πραγματικά τι να πω δεν ξέρω.. Απογοητευομαι γιατί κάνω τόσο κόπο για μένα και το μωρακι μου και ήλπιζα ότι θα ήταν καλύτερη η καμπύλη αφού σύμφωνα με το μηχανάκι μου το έχω ρυθμίσει (και όταν ξεφεύγω ξέρω ακριβώς γιατί)... 

Ναι και δεν ξέρω τον λόγο... Δεν τρώω ψωμί κτλπ.. Έχω κόψει ένα μήνα ότι με ανεβάζει.. Ξέρω ακριβώς τι με ανεβάζει πλέον και τι όχι.. Τι να πω.. Περιμένω να μιλησω με τον γιατρό.. Κιλά έβαλα 900ηραμμαρια από τότε που κάνω διατροφή, δηλαδή μέσα σε ένα μήνα, αλλά αντιστοιχεί στο βάρος του μωρού που πήρε.. Οπότε τώρα μπαινω στον 8ο και παραμένω στα +15 που ήμουν και όταν έμπαινα στον 7ο

δυστυχώς παρά την διατροφή που κάνουμε,κεγώ πολύ στέρηση, μου έχει πει η ενδοκρινολόγος οτι μοιραία κάποια στιγμή δεν θα αντιδράμε καλά όσο προχωράει η κύηση κ εκεί θα μπει η ινσουλίνη. δεν έχει να κάνει με εμάς (οτι κάτι δεν κάνουμε καλά)αλλά με τον πλακούντα κ το μωρό.  φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλες εννοείται πολλές την γλιτώνουν την ινσουλίνη.κ εγώ περιμένω αποτελέσματα γλυκοζηλιωμένης. η καμπύλη σου από την στιγμή που ήπιες γλυκόζη δύσκολο να βελτιωθεί όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. το θέμα είναι να μην χειροτερέψει κ άλλο. καλά αυτό με το νηστικό σου πρωινό ζάχαρο είναι λίγο περίεργο εδώ που τα λέμε...γιατί να στο βγάλουν τόσο αυξημένο

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

δυστυχώς παρά την διατροφή που κάνουμε,κεγώ πολύ στέρηση, μου έχει πει η ενδοκρινολόγος οτι μοιραία κάποια στιγμή δεν θα αντιδράμε καλά όσο προχωράει η κύηση κ εκεί θα μπει η ινσουλίνη. δεν έχει να κάνει με εμάς (οτι κάτι δεν κάνουμε καλά)αλλά με τον πλακούντα κ το μωρό.  φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλες εννοείται πολλές την γλιτώνουν την ινσουλίνη.κ εγώ περιμένω αποτελέσματα γλυκοζηλιωμένης. η καμπύλη σου από την στιγμή που ήπιες γλυκόζη δύσκολο να βελτιωθεί όσο προχωράει η εγκυμοσύνη. το θέμα είναι να μην χειροτερέψει κ άλλο. καλά αυτό με το νηστικό σου πρωινό ζάχαρο είναι λίγο περίεργο εδώ που τα λέμε...γιατί να στο βγάλουν τόσο αυξημένο

Μίλησα με τον γιατρό μου και δεν με πήρα τηλ από πιο νωρίς γιατί δεν τον ανησύχησε καθόλου η καμπύλη.. Λέει δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο το οποίο να ορίζει ότι η καμπύλη πρέπει να ξανά γίνει και δεν καταλαβαίνει γιατί η ενδοκρινολογος το ζήτησε.. Είπε ότι γίνεται σε κάποιες συγκεκριμένες βδομάδες η καμπύλη γιατί όσο προχωράει η κύηση αυτό θα ανεβαίνει και δεν γίνεται μια κοπέλα; πχ εγώ που έχει ήδη διαβήτη να βγάζει καλή καμπύλη από την στιγμή που της χορηγούν 75μλ γλυκόζη.. Λέει είναι πολύ λογικό και δεν περίμενε και κάτι άλλο.. Οπότε λέει εγώ συνεχίζω κανονικά τις μετρήσεις μου οι οποίες είναι καλές και την διατροφή μου και όλα καλά...ξεαγχωθηκς ευτυχώς και συνεχίζω ετσι

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...