Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια σας εγραψε ο γιατρος εξετασεις?Σας εδωσε να παιρνετε κάτι εκτος των γνωστων της εξωσωματικης?Η αυτα αφου δεις καρδούλα?

Εγώ μέχρι στιγμής από βιταμίνες παίρνω μόνο φυλλικό. Στο επόμενο ραντεβού θα κάνω προγεννητικό και τότε μάλλον είναι που θα δώσει και τα συμπληρώματα.

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από φαγητά πως είστε; Εγώ απεχθάνομαι τα γλυκά, (σε εμετική κατάσταση) και ότι φροϋτο είναι μαλακό...παραξενιά κάργα! Τσακίζω ψάρια και κυρίως γαύρο μαρινάτο και τυριά λύσσα! Μέχρι στιγμής δόξα το θεό η όρεξη δεν κόπηκε :-p

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εμένα Πάντα περισσεύει ένα σακουλάκι με πέντε δοσομετρητες! Βλέπεις σε κάθε ένα που βάζω το τιγκάρω :-P

Ποσες μερες σου διαρκει ενα σωληναριο?1 φορα τη μερα δε βαζετε?

hKYcp3.png

kv3Xp3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια σας εγραψε ο γιατρος εξετασεις?Σας εδωσε να παιρνετε κάτι εκτος των γνωστων της εξωσωματικης?Η αυτα αφου δεις καρδούλα?

Εμένα τίποτα ακόμα από εξετάσεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είμαι στην 5η βδομαδα... 

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Joka είπε:

Ποσες μερες σου διαρκει ενα σωληναριο?1 φορα τη μερα δε βαζετε?

Πρωί-βράδυ εγώ...βλέπω ότι με έχει ψιλοτουρμπώσει...ίσως φοβάται γιατί είχα ήδη μια αποβολή! Τι να πω δεν ξέρω;;;; Περισσότερα την Πέμπτη!!!

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Από φαγητά πως είστε; Εγώ απεχθάνομαι τα γλυκά, (σε εμετική κατάσταση) και ότι φροϋτο είναι μαλακό...παραξενιά κάργς! Τσακίζω ψάρια και κυρίως γαύρο μαρινάτο και τυριά λύσσα! Μέχρι στιγμής δόξα το θεό η όρεξη δεν κόπηκε :-p

Με το ζορι τρωω εγω ελαχιστα γενικά ιδίως από χθες με ζαλαδα φουλ.Απο κρεβάτι σε καναπέ όλη μέρα δυστυχώς.

hKYcp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Από φαγητά πως είστε; Εγώ απεχθάνομαι τα γλυκά, (σε εμετική κατάσταση) και ότι φροϋτο είναι μαλακό...παραξενιά κάργς! Τσακίζω ψάρια και κυρίως γαύρο μαρινάτο και τυριά λύσσα! Μέχρι στιγμής δόξα το θεό η όρεξη δεν κόπηκε :-p

Και γω καθόλου όρεξη. Με το ζόρι τρώω λίγο... Μέχρι στιχμης δεν έχω απέχθεια για κάτι συγκεκριμένο... kv3Xp3.png

Ecjtp3.png

Just now, Renaki80 said:

Ανοίγω θέμα σουτιέν! Φοράτε όλη μέρα; Με μπανέλα ή χωρίς; Τα αθλητικά είναι καλά; 

Εγώ φοράω όλη μέρα τα πιο μαλακά που έχω γιατί αισθάνομαι ότι θα εκραγούν. Tip: αγόρασα ένα καινούριο πολύ μαλακό μαύρο βαμβακερό που έβγαλαν τα intimissimi και έχει στήριξη χωρίς να πιέζει. Σας το προτείνω. 

Λοιπόν, σε συνέχεια της ιδέας του να συστηθούμε...

είμαι 32 χρόνων (τα έκλεισα χθες), μένω Αθήνα αν και κατάγομαι από Θεσσαλονίκη. Δουλεύω στον τομέα του Real Estate σαν εξωτερικός συνεργάτης σε μια εταιρία επομένως δεν έχω ωράριο. Με τον σύντροφο μου σήμερα κλείνουμε 5 χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε για παιδάκι μόλις μπήκε το 2020. Συλλάβαμε φυσιολογικά μετά από 5 μήνες. Είμαστε 5μελής οικογένεια καθώς έχουμε έναν μικρό σκύλο, ένα μεγάλο σκύλο και ένα μικρό γάτο 3 μηνών. Έχω μεγάλη ανυπομονησία και περιέργεια για το πως θα αντιδράσει το ζωικό μου βασίλειο στα νέα δεδομένα. Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, να διαβάζω βιβλία και να μαγειρεύω. Από τις πολύ κοντινές μου φίλες είμαι η πρώτη που έμεινε έγκυος επομένως θα χρειαστώ πολύ παρέα από το γκρουπ μας και Extra support από την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας :wub: το έχω πει σε παρά πολύ λίγους μέχρι στιγμής. Ούτε η μαμά μου δεν το ξέρει. Μα εγώ ακόμα νιώθω παιδί, πως θα κάνω τώρα δικό μου παιδί; 

• Μου αρέσει 3

Εγω κορίτσια μια χαρα όρεξη έχω... και μια χαρα κοιμάμαι.. σηκώνομαι για τσισάκια αλλα κομπλέ καλύτερα από πριν, λιγο οι μυρωδιές μου ειναι πιο έντονες

όσο αναφορα το θεμα σουτιεν... ειχα ήδη μεγαλο στήθος.. μιλάμε για cup F στο σπιτι φοράω ενα μπουστακι.. ξεχειλίζει βεβαια.. αλλα καλύτερα απο σουτιεν!!

ειμαι 40 και ειμαι γραφίστας εργάζομαι σε μια πολυεθνική, με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο το 2012 εχω γι εγω ενα γατακι σπιτι! που με ταλαιπωρεί!! @FlowerMom μεσα στο σπιτι τα εχεις ολα αυτά?

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papaki@ said:

Εγω κορίτσια μια χαρα όρεξη έχω... και μια χαρα κοιμάμαι.. σηκώνομαι για τσισάκια αλλα κομπλέ καλύτερα από πριν, λιγο οι μυρωδιές μου ειναι πιο έντονες

όσο αναφορα το θεμα σουτιεν... ειχα ήδη μεγαλο στήθος.. μιλάμε για cup F στο σπιτι φοράω ενα μπουστακι.. ξεχειλίζει βεβαια.. αλλα καλύτερα απο σουτιεν!!

ειμαι 40 και ειμαι γραφίστας εργάζομαι σε μια πολυεθνική, με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο το 2012 εχω γι εγω ενα γατακι σπιτι! που με ταλαιπωρεί!! @FlowerMom μεσα στο σπιτι τα εχεις ολα αυτά?

Ναι, όλα στο σπίτι και κοιμόμαστε όλοι μαζί. Στον λιγοστό χώρο που μας αφήνουν δηλαδή :P

• Χαχα 1

Εγώ έχω σχετικά μικρό στήθος οπότε δε φοράω τίποτα μέσα στο σπίτι!

Από φαγητά, πονεμένη ιστορία. Τις τελευταίες μέρες δεν θέλω τίποτα. Μόνο τα γαλακτοκομικά με τραβάνε και τρώω αρκετά φρούτα, ειδικά μπανάνες και μήλα. Α, και φρυγανιές.. Από το πρωί σήμερα είμαι ξάπλα στον καναπέ. Δεν είναι καλή μέρα!

Εμένα @FlowerMom τα γατιά μου μισούν τα παιδιά. Τα βλέπουν κι εξαφανίζονται. Ο σκύλος μου όμως τα αγαπάει πολύ και τα προσέχει. Έχει περάσει το τεστ με παιδιά φίλων. Άσε που ξέρω τον χαρακτήρα του. Είναι ένας αγαθός γίγαντας ❤️

MU8lp3.png

kv3Xp3.pngΚορίτσια όσες έχετε βάλει στικεράκι βοηθήστε με λίγο την άσχετη... Σε κάποια βγαίνει από πάνω και μου δημοσιεύει κανονικά και όταν γράψω και βγαίνει το στικερακι από κάτω μου γράφει απόκρυψη δημοσίευσης και ότι πρέπει να γίνει έγκριση. Κάτι λάθος κάνω? 

Ecjtp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!! Καλώς ήρθατε οι καινούργιες μέλλουσες μανουλες!!! Σήμερα κάναμε τον 1ο μας υπέρηχο!!! Είμαι 5w+3d όπως μου είπε ο γιατρός ( εγώ δεν τα είχα υπολογίσει σωστά τελικά)... Λοιπόν είδαμε σάκο κανονικά και το εμβρυακι μας...μάλιστα αμυδρά μας έδειξε και ένα σημείο σε μεγένθυση που παλλόταν (σαν ένα μικρό καπάκι που ανοιγοκλείνει)...μας είπε μάλλον καρδούλα αλλά είναι νωρίς ακόμα... Επόμενος υπέρηχος σε 2 εβδομάδες....άντε τώρα...πώς περνάνε τόσες μέρες.... Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι έκανα εχτές μια χοριακη δλδ 5εβδ+ 2 ημέρες και ήταν 23161...δεν είναι αρκετά υψηλή για ένα έμβρυο;

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...