Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, bcd18 είπε:

Εμενα ο εργοδότης μου έδωσε ένα που λέει βεβαίωση κυοφορίας και συμπληρώνει ο γυναικ όχι ιδιώτης, υπεύθυνη δηλωση εργοδότη και υπεύθυνη δηλωση ασφαλισμένης. Στο ΙΚΑ που πηγα για τον γυναικ, έχουν δικό τους έντυπο κάτι αντίστοιχο τρίπτυχο. Θα δειξει... 

Ναι το ίδιο είναι μην ανησυχείς! Εγώ θα το πάω σπαστά.  Θα δώσω στον εργοδότη το έντυπο που μου έδωσε ο γυναικολόγος του ΕΟΠΥΥ και καλού κακού θα πω να συμπληρώσει και αυτό που μου έδωσαν στο ΙΚΑ. Ουσιαστικά το ίδιο είναι, τα ίδια γράφει.. 

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Ναι το ίδιο είναι μην ανησυχείς! Εγώ θα το πάω σπαστά.  Θα δώσω στον εργοδότη το έντυπο που μου έδωσε ο γυναικολόγος του ΕΟΠΥΥ και καλού κακού θα πω να συμπληρώσει και αυτό που μου έδωσαν στο ΙΚΑ. Ουσιαστικά το ίδιο είναι, τα ίδια γράφει.. 

Και εγω ελπίζω ότι δεν θα  εχουμε θέμα!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια είδατε; Τελικά τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν μέχρι 7/1. Όσες προλάβαμε προλάβαμε τα ψώνια στα φυσικά καταστήματα... Κάνουν αυτό το click away με παραλαβή από το κατάστημα μόνο γιατί έχουν τρελαθεί η μεταφορικές δεν προλαβαίνουν!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

@Hope.2019 Όσο μπορείς μείνε ψύχραιμη για να βοηθήσεις κ το μωράκι σου αλλά κ εσένα! Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις τη φροντίδα που χρειάζεστε και όλα θα πάνε καλά! Ακόμη και σε πρόωρο τοκετό το μωράκι θα είναι ασφαλές κι εσύ το ίδιο, αυτό να σκέφτεσαι!

Λυπάμαι πολύ για το κορίτσι που έχασε το κατοικίδιο της.. Όσες έχουν πλασματακια σπίτι τους καταλαβαίνουμε την απώλεια.

Just now, Ani!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Περαστικά κ γρηγορη αναρρωση σε όσες έχουν μικρές δυσκολίες με τα μωρουδέλια τους! 

Να σας ρωτήσω κατι;; όσες ειναι ελεύθεροι επαγγελματίες.. ξέρετε τι διαφορές έχουν η ασφάλεια ΙΚΑ που είχαμε παλια πριν την έναρξη επιχείρησης απο το το τέβε που έχουμε τωρα;;

Εμείς δικαιούμαστε μόνο μετά τον τοκετό επίδομα 150€/μήνα για 4 μήνες και μειωμένες εισφορές κατά 50% για ένα έτος. Θα πρέπει μετά τον τοκετό να πας με τη ληξιαρχική πράξη γέννησης στο εφκα που ανήκεις κ να καταθέσεις εκεί.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Efh1p3.png

Κορίτσια μου,  οσες μανουλες εχετς ξαναγεννησει τι βολεψε στο μαιευτήριο για σερβιετες;; γιατι εχω ακουσει πολλα κ μπερδεύτηκα..  Σήμερα να πω την αλήθεια βρηκα προσφορά κ πηρα ενα πακετο πανες βρακακια της always, αλλοι λενε βολεύει αλλοι οχι..  Σερβιετες λοχειας μεγάλες προμηθευει το μαιευτήριο 

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 said:

Κορίτσια μου,  οσες μανουλες εχετς ξαναγεννησει τι βολεψε στο μαιευτήριο για σερβιετες;; γιατι εχω ακουσει πολλα κ μπερδεύτηκα..  Σήμερα να πω την αλήθεια βρηκα προσφορά κ πηρα ενα πακετο πανες βρακακια της always, αλλοι λενε βολεύει αλλοι οχι..  Σερβιετες λοχειας μεγάλες προμηθευει το μαιευτήριο 

Καλησπέρα ! 
Εγω το έχω ξαναγράψει. Με είχαν βολέψει πάνες βρακάκια ακράτειας. Αυτά πήρα και για τώρα .. 

• Μου αρέσει 2

Just now, chris79 είπε:

Καλησπέρα ! 
Εγω το έχω ξαναγράψει. Με είχαν βολέψει πάνες βρακάκια ακράτειας. Αυτά πήρα και για τώρα .. 

Ελπίζω να πηρα το σωστο:-P ποσα πακέτα χρειαστηκες;; 

πρίν από 27 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Ναι από ότι ξέρω χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο κάνει μια χαρά.  Από ιδιώτη που δεν είναι συμβεβλημένος δεν κάνει. Κι εγώ σε αναστολή από Νοέμβριο είμαι απλά μου είπαν θα πάω μια συμπληρωματική βεβαίωση που θα γράφει από ποτέ έως πότε είμαι με αναστολή. Απλά εσύ αναγκαστικά καταθέτεις αργότερα ε; Βλακεία. 

Α κατάλαβα! Εμένα μου έδωσαν από το ΙΚΑ ένα έντυπο δίπτυχο που συμπληρώνω εγώ και ο εργοδότης γιατί μου είπαν ότι είναι παλαιότερο το τρίπτυχο που δίνει ο γυναικολόγος του ΕΟΠΥΥ και μπορεί να μην το έχει. Τελικά σήμερα ο γυναικολόγος του ΙΚΑ μου έδωσε βεβαίωση σε ένα έντυπο που είναι δίπτυχο έχει δλδ πεδίο για το γιατρό και τον εργοδότη.

Ναι μου ΠΕ να πάω μετά τις 23 αλλά δεν μου έδωσε εμένα κάποιο χαρτί να συμπληρώσω... Αχ, λες να τρέχω μετά κ να μη φτάνω; 

Την ρώτησα κιόλας, τα ίδια χαρτιά σας φέρνω; Κ λέει ναι αλλά όχι πριν τις 23/12. 

πρίν από 39 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Κορίτσια είδατε; Τελικά τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν μέχρι 7/1. Όσες προλάβαμε προλάβαμε τα ψώνια στα φυσικά καταστήματα... Κάνουν αυτό το click away με παραλαβή από το κατάστημα μόνο γιατί έχουν τρελαθεί η μεταφορικές δεν προλαβαίνουν!

Ναι δυστυχώς.. Ότι προλάβαμε προλάβαμε.. Περίμενα να ανοίξουν για να πάρω κάτι σεντονακια που ήθελα αλλά τελικά παρήγγειλα και σεντόνια και υποσεντονο.. Τώρα όλα από το ίντερνετ αναγκαστικά 

Just now, Ρια new mum είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Από αιματοκρίτη και αιμοσφαιρινη πως πάτε? 

Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που εκα α εξετάσεις καλά.. Τώρα θα δω την Δευτέρα που θα βγουν τα αποτελέσματα από τις σημερινές εξετάσεις και θα σας πω.. Πα τως μέχρι στιγμής μόνο μαγνήσιο παίρνω 

Διαφημίσεις

Just now, Sofi8 είπε:

Ναι μου ΠΕ να πάω μετά τις 23 αλλά δεν μου έδωσε εμένα κάποιο χαρτί να συμπληρώσω... Αχ, λες να τρέχω μετά κ να μη φτάνω; 

Την ρώτησα κιόλας, τα ίδια χαρτιά σας φέρνω; Κ λέει ναι αλλά όχι πριν τις 23/12. 

Ναι δεν είναι απαραίτητο να στα δώσει εκεί μην ανησυχείς.. ο γιατρός θα σου δώσει ένα έντυπο που υπογράφετε και ο εργοδότης και εσύ λογικά! Αν ήταν θα στο είχε δώσει στο ΙΚΑ. Εμένα μου το έδωσε σε περίπτωση που δεν έχει το τρίπτυχο ο γιατρός και όντως είχε χαρτι που συμπλήρωνε ο γιατρός και ο εργοδότης. Αλλά ακόμα και να μην έχεις το δικό σου λογικά θα στο δώσει να το υπογράψεις εκεί επιτόπου όταν πας να καταθέσεις.

• Χαχα 1

kJQgp2.png

Just now, mommytobe είπε:

Ναι δυστυχώς.. Ότι προλάβαμε προλάβαμε.. Περίμενα να ανοίξουν για να πάρω κάτι σεντονακια που ήθελα αλλά τελικά παρήγγειλα και σεντόνια και υποσεντονο.. Τώρα όλα από το ίντερνετ αναγκαστικά 

Καλησπέρα! Εγω δεν πρόλαβα να  παω από κοντά... υπολογιζα από Δευτέρα ότι θα άνοιγαν αλλά τίποτα... εγω κάνει μια  μεγάλη παραγγελία αλλά μου λείπουν ακόμα διάφορα..  σεντονάκια πετσετες από που παρηγγειλες; 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα! Λογικά εφόσον οι μετρήσεις είναι καλά θα βγει καλύτερη η καμπύλη. Καλά αποτελέσματα . Κι εμείς περιμένουμε την κούνια και το καρότσι του μωρού ελπίζω σύντομα μέσα στο Δεκέμβριο γιατί έχω και κίνδυνο πρόωρου εγώ! Πώς πέρασε ο καιρός όμως...:x

Καλημέρα κορίτσια μου... Να σας ρωτήσω πήρα σήμερα βεβαίωση ΠΗΤ είναι 16/2. Μου γράφουν στο χαρτί του ΙΚΑ ότι ο εργοδότης μετράει 56 μέρες πίσω ξεκινώντας να μετρά μια μέρα πριν την ΠΗΤ. Άρα ξεκινά από 15/2 και πίσω και φτάνει 22/12. Έτσι υπολογίζεται; οπότε 22/12 μπορώ να τα καταθέσω; Έχω λίγο μπερδευτεί. Για το επίδομα λοχείας λέει ότι η πρώτη μέρα είναι η ημερομηνία τοκετού δηλαδή αν πέσει ακριβώς η γέννα στην ΠΗΤ πχ είναι 16/2 η πρώτη μέρα από τις 63.. και πάει λέγοντας ανάλογα τηη ημερομηνία που θα γεννήσεις τελικά.

Εγώ έκλεισα καλού κακού στις 22/12 ραντεβού και θα κλείσω και ένα στις 23/12 να είμαι σίγουρη  και αναλόγως ακυρώνω το ένα.

@Hope.2019 έτσι υπολογίζεται αλλά πρόσεχε να υπογράψει με την ημερομηνία έναρξης του επιδόματος κυοφορίας και όχι πιο πριν ακόμα κι αν τα συμπληρώσει τα χαρτιά πιο πριν.

Just now, Ρια new mum είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Από αιματοκρίτη και αιμοσφαιρινη πως πάτε? 

Στο 33 ο αιματοκριτης και με συμπληρωμα..  Θα περιμενα παραπανω λογω χαπιων αλλα γενικα ανέκαθεν ειχα θεμα

Κοριτσια από εχθές όταν κουνιεται η μικρή μου νιώθω κύματα στην κοιλιά ενώ πριν ήταν απλά σκουντηματακια . ώρα νιώθω ότι πάει πέρα δωθε

Ειναι κ εσάς έτσι οι κλωτσιές;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...