Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 24 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

πρίν από 24 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Expand  

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

On 30/6/2020 at 2:12 ΜΜ, Ani!! είπε:

Ναι εκανα νωριτερα 6 μέρες γιατι ειχα έντονα συμπτώματα και σήκωνα και τον μικρό συνεχεια και μου έδειξε ένα μεγάλο ++++ το απόγευμα θα ξερω τα αποτελέσματα χοριακης

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Να δεις μια τεράστια χοριακη!!!! Άντε να μεγαλώσει κι άλλο η ομάδα!!!!

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 30/6/2020 at 2:12 ΜΜ, Ani!! είπε:

Ναι εκανα νωριτερα 6 μέρες γιατι ειχα έντονα συμπτώματα και σήκωνα και τον μικρό συνεχεια και μου έδειξε ένα μεγάλο ++++ το απόγευμα θα ξερω τα αποτελέσματα χοριακης

Expand  

Αχ τι καλά 

Αλήθεια χαίρομαι πάρα πολύ 

Σου εύχομαι και η χοριακη σου να είναι άψογη 

Έκανα κ εγώ 

Χοριακη θα δείξει τ απόγευμα

• Μου αρέσει 2

On 30/6/2020 at 2:12 ΜΜ, @ngelina81 είπε:

Κι εμείς κάναμε τον 2ο υπέρηχο σήμερα κι όλα καλά. Το μικρουλακι μας είναι 1,5 cm και η καρδούλα του χτύπαγε σαν τρελή 151 παλμούς... Και μαζί της χτύπαγαν και οι δικές μας ακόμα πιο τρελά!!!!! Σε 2 εβδομάδες πάλι.... 

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι κορίτσια μου και να έχουμε καλές εγκυμοσύνες και καλές γέννες!!!! 

Expand  

Αχ τι υπέροχα νέα!!! Μπράβοοοο!! Όσο για τον υπολογισμό, εντάξει, όπως λέει και η φίλη chris, δύο μέρες δεν κάνουν διαφορά!

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

On 30/6/2020 at 11:26 ΠΜ, Stavroula25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!! Και εγώ πρώτα ο Θεός μανούλα θα γίνω το Φεβρουάριο για 2η φορά με διαφορά 10 χρόνων βέβαια τόσο θα είναι η πριγκίπισσα μου τότε... Εχψ πολύ άγχος... Έκανα 20/6 έμβρυομεταφορα βσε μια βλαστοκυστη 6 ημερών!! Αύριο η χοριακη και σήμερα ψυχολογία χάλια!!! Αχ αυτή η αναμονή!! 

Expand  

Μην αγχώνεσαι.... Όλα καλά θα πάνε!!!! Μακάρι να δεις μια τεράστια χοριακη αυριο!!!! 

On 30/6/2020 at 2:15 ΜΜ, Balloo είπε:

Αχ τι υπέροχα νέα!!! Μπράβοοοο!! Όσο για τον υπολογισμό, εντάξει, όπως λέει και η φίλη chris, δύο μέρες δεν κάνουν διαφορά!

Expand  

Ευχαριστώ πολύ Βalloo μου!!!! Ήμουν λίγο αγχωμενη για σήμερα για είχα δει λίγο αίμα τις προηγούμενες μέρες αλλά όλα οκ!!! Εννοείται ότι 2 μέρες δεν κάνουν διαφορά αλλά απορώ γιατί το μετράνε διαφορετικά, υποτίθεται ότι αυτά είναι λίγο-πολυ στάνταρ...

• Μου αρέσει 2

1jUcp3.png

@Ani!! @Ellidr @Stavroula25 κορίτσια μου πολύ πολύ καλή επιτυχία με 3ψηφιες χοριακές!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!

On 30/6/2020 at 2:15 ΜΜ, @ngelina81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ Βalloo μου!!!! Ήμουν λίγο αγχωμενη για σήμερα για είχα δει λίγο αίμα τις προηγούμενες μέρες αλλά όλα οκ!!! Εννοείται ότι 2 μέρες δεν κάνουν διαφορά αλλά απορώ γιατί το μετράνε διαφορετικά, υποτίθεται ότι αυτά είναι λίγο-πολυ στάνταρ...

Expand  

Έλα μου ντε, ποιος τους ξέρει.. Υποτίθεται ότι αφαιρούν 14 μέρες γιατί σε εναν τυπικό κύκλο (28ημερών) η σύλληψη γίνεται τη 14η μέρα. Τέσπα, ασ'τα αυτά τώρα, σήμερα είναι ημέρα χαράς και χαλάρωσης ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Μα καλά είναι δυνατόν..? Εγώ έκανα εμβρυομεταφορά την 24η μέρα! Αν πήγαινα στον γιατρό σου θα μου έλεγε ότι το μωρό είναι 10 μέρες μικρότερο!! Ότι δεν έχει την ανάπτυξη που πρέπει. Μήπως δεν κατάλαβε ότι έκανες εμβρυομεταφορά? Μα μου φαίνεται τρελό ρε συ..

• Μου αρέσει 1

MU8lp3.png

On 30/6/2020 at 2:14 ΜΜ, Ellidr είπε:

Αχ τι καλά 

Αλήθεια χαίρομαι πάρα πολύ 

Σου εύχομαι και η χοριακη σου να είναι άψογη 

Έκανα κ εγώ 

Χοριακη θα δείξει τ απόγευμα

Expand  

Τι ωραια! Άντε καλα αποτελέσματα και στις 2 μας!!

On 30/6/2020 at 2:20 ΜΜ, Balloo είπε:

@Ani!! @Ellidr @Stavroula25 κορίτσια μου πολύ πολύ καλή επιτυχία με 3ψηφιες χοριακές!! Θα περιμένουμε τα νέα σας!

Έλα μου ντε, ποιος τους ξέρει.. Υποτίθεται ότι αφαιρούν 14 μέρες γιατί σε εναν τυπικό κύκλο (28ημερών) η σύλληψη γίνεται τη 14η μέρα. Τέσπα, ασ'τα αυτά τώρα, σήμερα είναι ημέρα χαράς και χαλάρωσης ❤️

Expand  

Σε ευχαριστούμε! Δεν θα πάρω καθολου θεση στο θέμα γιατί έχω καθόλου γνωσεις.. Ότι καλύτερο παρολα αυτα ευχομαι!

On 30/6/2020 at 3:27 ΜΜ, KateV είπε:

καλησπέρα κορίτσια σήμερα εχω αρκετό άγχος  γιατί το απόγευμα έχω το πρώτο μου υπέρηχο .

Expand  

Μην έχεις καθόλου! Όλα θα είναι τέλεια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συγκινηθείς! Καλή επιτυχία! Περιμένουμε νέα

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολύ .

On 30/6/2020 at 3:29 ΜΜ, Renaki80 είπε:

Μην έχεις καθόλου! Όλα θα είναι τέλεια και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συγκινηθείς! Καλή επιτυχία! Περιμένουμε νέα

Expand  

Ευχαριστω πολύ 

καλησπέρα κορίτσια σήμερα εχω αρκετό άγχος  γιατί το απόγευμα έχω το πρώτο μου υπέρηχο .

Expand  

Όλα θα είναι τέλεια! Περιμένουμε εντυπώσεις ❤️

MU8lp3.png

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου!!! Να δεις το νινακι σου!!! Περιμένουμε τα νέα σου...!!!

1jUcp3.png

On 30/6/2020 at 2:12 ΜΜ, @ngelina81 είπε:

Κι εμείς κάναμε τον 2ο υπέρηχο σήμερα κι όλα καλά. Το μικρουλακι μας είναι 1,5 cm και η καρδούλα του χτύπαγε σαν τρελή 151 παλμούς... Και μαζί της χτύπαγαν και οι δικές μας ακόμα πιο τρελά!!!!! Σε 2 εβδομάδες πάλι.... 

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι κορίτσια μου και να έχουμε καλές εγκυμοσύνες και καλές γέννες!!!! 

Expand  

Μπραβοοοοο!Πραγματικα υπεροχο συναισθημα.Σε 2 βδομαδες παλι υπερηχο κι εγω.Εκλεισα και ραντεβου για αυχενική στις 28/7.Κοριτσια τι τιμη σας ειπαν?Εμένα 130 μαζι με τις αιματολογικές.Καλά είναι νομίζω ε?

Τωρα σιγα σιγα το συνειδητοποιουμε με τον αντρα μου...:x

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

On 30/6/2020 at 4:34 ΜΜ, Joka είπε:

Μπραβοοοοο!Πραγματικα υπεροχο συναισθημα.Σε 2 βδομαδες παλι υπερηχο κι εγω.Εκλεισα και ραντεβου για αυχενική στις 28/7.Κοριτσια τι τιμη σας ειπαν?Εμένα 130.Καλά είναι νομίζω ε?

Τωρα σιγα σιγα το συνειδητοποιουμε με τον αντρα μου...:x

Expand  

130€ είναι μια χαρά! Εμένα μου είπαν γύρω στα 180€ μαζί με το PAPP-A. Κάθε φορά θα νιώθουμε και καλύτερα :)

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...