Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Ani!! είπε:

Καλημέρα και από εμένα! κ εγω αϋπνία εχω επειδη ομως με στριμωχνε ο μικρος μ στην άκρη του κρεβατιού κ ολο πήγαινα να πέσω... Κατά τα άλλα κανω τωρα την καμπύλη σακχάρου και μόλις ηπια αυτην την γνωστή αηδία..θεωρω πως μετα θα φάω κάτι πολυ πολυ αλμυρό κ σιγουρα καφε!

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα! Μετά χτυπά μια τυρόπιτα να στανιαρεις! Χαχαχα

Εγώ έχω αύριο καμπύλη! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mommytobe είπε:

Ωραία πράγματα χαχαχαχα... Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου:) το δικό μου update με τον διαβήτη είναι ότι 2 μέρες τα πάω σχετικά καλά με τις μετρήσεις και μια όχι.. Και σχεδόν μετά από κάθε πρωινό έχω υπογλυκαιμία... Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα μου πει η ενδοκρινολογος και ο γιατρός μου για αυτό 

Αχ κορίτσια να ρωτήσω και κάτι.. Μιας και ξεκίνησε η εβδομάδα με τις black Friday προσφορές.. Πείτε μου σελίδες και καταστήματα να μπω να δω προσφορές για να δω αν έχει τίποτα από αυτά που μου λείπουν.. Τύπου Λητώ και mothercare... Ξέρετε καμία άλλη?

Λοιπον,εμεις δεν εχουμε ψωνισει τιποτα απολυτως!!!

Και χαιρομαι πααααρα πολυ διοτι οντως,τρομερες εκπτωσεις!!Σε ολα τα διαδικτυακα μαγαζια!

Εχω ενθουσιαστει!!!!

Θ αρχισουμε σιγά σιγα να ψωνιζουμε.Εχουμε ολο το Δεκεμβρη μπροστα μας αλλωστε!!!

Κι απ οτι φαινεται θ ανοιξουν και τα μαγαζια εως μεσα Δεκεμβρη.

hKYcp3.png

Just now, Ani!! είπε:

Καλημέρα και από εμένα! κ εγω αϋπνία εχω επειδη ομως με στριμωχνε ο μικρος μ στην άκρη του κρεβατιού κ ολο πήγαινα να πέσω... Κατά τα άλλα κανω τωρα την καμπύλη σακχάρου και μόλις ηπια αυτην την γνωστή αηδία..θεωρω πως μετα θα φάω κάτι πολυ πολυ αλμυρό κ σιγουρα καφε!

Εγώ έχω αύριο καμπύλη! 

kJQgp2.png

Just now, mommytobe είπε:

Ευχαριστώ πολύ:) και εγώ κοιτάω να δω για καρεκλάκι αυτοκινήτου και ίσως και λίκνο.. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν τελικά το βάλω σε λίκνο η όχι.. 

Λικνο βρισκω μισοτιμης με 80 ευρω και καθισματακι αυτοκινητου επισης!!!

Just now, Ani!! είπε:

κοιτα ειναι μια αγορά που θα την έχεις για 4 μήνες το πολυ περιπου.. εν εχουν να σου δώσουν φιλοι ή συγγενείς προτίμησε το.. Προσωπικά εξαιτίας μικρου σπιτιού δεν πήρα στο προηγούμενο παιδακι! Καρεκλάκι καλυτερα αυγο να μην πέφτει κ το κεφαλάκι του και να το πάρεις και από το μαιευτήριο. Σκέφτομαι να πάρω το joie gemm ember που βγαίνει στα 80 ευρω και είδα πως έχει καλες κριτικες

Ναι κι εγω αυτο,με την εκπτωση.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Καλημέρα κορίτσια αυτό για τον ύπνο κι εγώ μια από τα ίδια. Κυρίως πιανομαι βέβαια και δεν μπορώ να κοιμηθώ.. Επίσης ξεκίνησε πάλι συχνοουρια και σηκώνομαι και για αυτό! Πάντως μου είπε η μαία μου ότι αυτά θα τα έχω από δω και πέρα πιο έντονα και μου λέει θα δεις ότι απο ένα σημείο και μετά θα αρχίσεις να ξυπνάς συγκεκριμένη ώρα κι όλας και θα έχεις αϋπνία! Χαχαχα τέλεια θα περάσουμε! Μας προετοιμάζουν τα μωράκια για τις αϋπνίες!

• Χαχα 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ρια new mum είπε:

Γειά σας και από μένα κορίτσια! Και εγώ από αϋπνία άλλο τίποτα! Σηκώνομαι 2 φορές μέσα στη νύχτα και κάνω καμιά ώρα να ξανακοιμηθω... Εγώ αύριο έχω ραντεβού με αιματολογο, μετά το σοκ που έπαθε ο γιατρός μου με το 29 αιματοκρίτη μου και μου είπε να κλείσω ραντεβού οπωσδήποτε.. 

Το 29 ειναι μια χαρα,γιατι.επαθε σοκ?

Εγω τοσο εχω απ την αρχη της εγκυμοσυνης.Για εγκυμοσυνη που πεφτει ετσι κι αλλιως δε θεωρειται πολυ χαμηλο.Το 25 ειναι το κατωτερο οριο.

Παιρνεις φιλισιν απλα η και σιδηρο,τρως μοσχαρι και μια χαρα.

hKYcp3.png

8 ώρες πρίν, vivi24 είπε:

κορίτσια θολώνουν εσάς τα ματια σας που και που ??? έχω μια εβδομάδα περίπου θολώνει μια το ένα και μετά από λίγο το άλλο... πίεση από ότι είπε  ο γιατρός είναι μια χαρά όταν πάω θα τα ξανά πούμε... τι αλλαγές είναι αυτές !

Καλημέρα κορίτσι μου! Η θολούρα από ότι ξέρω σχετίζεται με την πίεση! Αλλά αφού είναι μια χαρά νομίζω δεν πρέπει να φοβάσαι. Καλού κακού όμως παρακολούθησε το στενά με το γιατρό σου να είσαι σίγουρη. Μπορεί επίσης να σχετίζεται και με μυωπία αν έχεις. Μήπως σου έχει ανέβει λίγο.

kJQgp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τα ίδια και εγώ με τις αϋπνίες... Ξυπνάω 4 κ κοιμάμαι 6-7 :( τι βάσανο... Αφήστε που λόγω του ότι κοιμάμαι συνεχώς από τα αριστερά,με πονάει κ το αυτί...! 

Τέλος πάντων, έχω υπέρηχο σήμερα το απόγευμα κ είμαι ανυπόμονη να δω το κοριτσουδι μου γιατί μου έλειψε!!! 

Αρχίζω κι εγώ να κοιτάζω πραγματακια αλλά δεν βλέπω ακόμα εκπτώσεις...

• Μου αρέσει 4

καλημέρα κορίτσια! κεγώ από αυπνίες καλά πάω σήμερα νομίζω κοιμήθηκα σύνολο μια ώρα. κ μετά ήρθε η ώρα να ξυπνήσω για να πάω δουλειά. νομίζω με πίεζε η πιτζάμα μου στην κύστη με αποτέλεσμα να μπω να παραγγείλω τώρα δύο πιτζάμες εγκυμοσύνης που κάνουν κ για θηλασμό.χεχεχε

αυτό που κοιτούσα εν τω μεταξύ είναι για σουτιέν θηλασμού αλλά δεν βρίσκω νούμερα μεγαλούτσικα κ εμένα το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο. εσείς από που πήρατε,θα πάρετε; επίσης μιας κ λέτε για καθίσματα αυτοκινήτου ,τι άποψη έχετε για αυτά που είναι από 0-36kg; μπας κ βρω κανά δανεικό αυγό μόνο για το μαιευτήριο κ μετά κάνω δουλειά με κανονικό κάθισμα.

Just now, Joka είπε:

Το 29 ειναι μια χαρα,γιατι.επαθε σοκ?

Εγω τοσο εχω απ την αρχη της εγκυμοσυνης.Για εγκυμοσυνη που πεφτει ετσι κι αλλιως δε θεωρειται πολυ χαμηλο.Το 25 ειναι το κατωτερο οριο.

Παιρνεις φιλισιν απλα η και σιδηρο,τρως μοσχαρι και μια χαρα.

Ναι σκέψου παίρνω 2 φορές τη μέρα σίδηρο, φιλισιν και lactiferon plus που είναι για την απορρόφηση σιδήρου και κάθε μήνα πέφτει 1 μονάδα! Που να μην τα έπαιρνα και όλα αυτά.. Τουλάχιστον 3 μήνες έμειναν πόσο άλλο να πέσει! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mighty said:

νούμερα μεγαλούτσικα κ εμένα το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο.

εμενα το στηθος μου ειναι ουτως η αλλως μεγαλο - αρχικα πηρα h and m  το μεγαλυτερο νουμερο αλλα αισθανομαι οτι με πιεζουν λιγο πλεον τωρα που φτανω στο τελος.

τωρα πηρα και marks and spencer κ επιτελους αισθανομαι ανετα.. στα προτεινω! 

• Ευχαριστώ 2

D4rWp3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Εγώ έχω αύριο καμπύλη! 

αχ ναι την χτύπησα δεν άντεξα!

Just now, Joka είπε:

Λικνο βρισκω μισοτιμης με 80 ευρω και καθισματακι αυτοκινητου επισης!!!

Ναι κι εγω αυτο,με την εκπτωση.

βεβαια χωρις τη βάση..δε νομίζω πως τη χρειάζομαι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Ani!! είπε:

Για να δουμε τι θα σου πουν... Από μαγαζιά.. prenatal θα προσθέσω το μόνο που θυμαμαι αν κ με μια ματιά σε όλα αυτά δεν είδα καποια τρελη προσφορα.. σε αυγο κυριως που θελω

Κ εγω ανι μου που είδα ειχαν εκπτωσεις μεν,  αλλα σε βλακειες δε:P πχ Prenatal ειχαν σε κατι αβγα αλλα ηταν ολα μ εκαψες..  Ευτυχώς τα πηραμε πριν σκέφτομαι κ μας εκαναν καλύτερη τιμη απο το κατάστημα..  Ουτε σε ζιπουνακια ρουχακια για βρεφακια ειδα καμια εκπτωση δυστυχώς..  Τα αβγα της joie ειναι πολυ καλα παντως, εμεις εδω στην πολη μ μονο ενα μοντελο ειχαμε βρει δυστυχως και ηθελα να το δοκιμασω στο αυτοκίνητο κ να το δω απο κοντα εγω

Just now, Paris.33 είπε:

Κ εγω ανι μου που είδα ειχαν εκπτωσεις μεν,  αλλα σε βλακειες δε:P πχ Prenatal ειχαν σε κατι αβγα αλλα ηταν ολα μ εκαψες..  Ευτυχώς τα πηραμε πριν σκέφτομαι κ μας εκαναν καλύτερη τιμη απο το κατάστημα..  Ουτε σε ζιπουνακια ρουχακια για βρεφακια ειδα καμια εκπτωση δυστυχώς..  Τα αβγα της joie ειναι πολυ καλα παντως, εμεις εδω στην πολη μ μονο ενα μοντελο ειχαμε βρει δυστυχως και ηθελα να το δοκιμασω στο αυτοκίνητο κ να το δω απο κοντα εγω

Όπως τα λες... Και Εγώ θέλω να δω το συγκεκριμένο απο κοντα να δω κ αν κουμπωσει κ με το αυτοκίνητο μας καλα

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα κορίτσια! κεγώ από αυπνίες καλά πάω σήμερα νομίζω κοιμήθηκα σύνολο μια ώρα. κ μετά ήρθε η ώρα να ξυπνήσω για να πάω δουλειά. νομίζω με πίεζε η πιτζάμα μου στην κύστη με αποτέλεσμα να μπω να παραγγείλω τώρα δύο πιτζάμες εγκυμοσύνης που κάνουν κ για θηλασμό.χεχεχε

αυτό που κοιτούσα εν τω μεταξύ είναι για σουτιέν θηλασμού αλλά δεν βρίσκω νούμερα μεγαλούτσικα κ εμένα το στήθος μου έχει γίνει τούμπανο. εσείς από που πήρατε,θα πάρετε; επίσης μιας κ λέτε για καθίσματα αυτοκινήτου ,τι άποψη έχετε για αυτά που είναι από 0-36kg; μπας κ βρω κανά δανεικό αυγό μόνο για το μαιευτήριο κ μετά κάνω δουλειά με κανονικό κάθισμα.

Κλασικα σουτιενακι h&m.. Τα 2 25 ευρω νομίζω! Λοιπόν να σ πω την αλήθεια εχω κανει ερευνα για αβγουλακι καθισμα κλπ δεν νομίζω ότι το 0-36 ειναι καλη ιδεα, μπορεί να λενε μηδεν καλύτερα ομως απο χρονο και μετα, αν δεις τα μαξιλαρια που εχουν αμφιβάλλω αν συγκρατουν καθόλου το κεφαλακι τους,  ασε που τα βρεφακια θελουν κ την κλιση που προσφερει το αβγουλακι..  Εγω προσωπικα πηρα αβγουλακι 0-18 να με βγαλει πανω απο χρονο με ανεση,  και μετα θα παω σε 0-36.. 

Just now, Ani!! είπε:

Όπως τα λες... Και Εγώ θέλω να δω το συγκεκριμένο απο κοντα να δω κ αν κουμπωσει κ με το αυτοκίνητο μας καλα

Μπορείς να μπεις κ στην επίσημη σελίδα της joie και γράφει αν ειναι συμβατό με το μοντέλο αυτοκινητου βέβαια απο κοντα καλύτερα! Τελικα το μονο που πηρα τωρα κ πραγματικά σε μιση τιμη ηταν κουβερτουλα..  Αλλα κ 2 μερες πριν το lockdown που πηγα Prenatal mothercare ειχε ρουχακια 50% κ ψωνισα ενω στη σελιδα δεν τα ειχε!!! Δεν ξερω γιατι,  στο κατάστημα πχ μ ειπαν αυτο το σταντ 50% στη σελιδα δεν τα εχει καν

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...