Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, mommytobe είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. Τέλεια όλα καλά δηλαδή.. Θα βγάλεις μια ζωηρή μπέμπα.... 

Ναι ναι πονεμένη ιστορία αυτό με τον συνοδο πραγματικά... Λες και μπορούμε να τρέχουμε ανά 3 μέρες να κάνει τεστ ο άντρας μας για να τον έχουμε μαζί μας γιατί δεν ξέρουμε πότε θα σπάσουν τα νερά μας... Ο γιατρός μου με προετοίμασε ήδη και είπε ότι θα γεννήσω με αυτές τις καταστάσεις γιατί μέχρι τον Φεβρουάριο δεν προκειται να αλλάξει κάτι 

Αστα, μας βλέπω μόνες, σαν τις ανεμώνες...Και όχι τίποτα άλλο,  θα κολυμπάμε σε άγνωστα νερά :wacko:...Ευτυχώς που θα υπάρχουν οι μαίες εκεί! 

• Χαχα 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mommytobe είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου.. Τέλεια όλα καλά δηλαδή.. Θα βγάλεις μια ζωηρή μπέμπα.... 

Ναι ναι πονεμένη ιστορία αυτό με τον συνοδο πραγματικά... Λες και μπορούμε να τρέχουμε ανά 3 μέρες να κάνει τεστ ο άντρας μας για να τον έχουμε μαζί μας γιατί δεν ξέρουμε πότε θα σπάσουν τα νερά μας... Ο γιατρός μου με προετοίμασε ήδη και είπε ότι θα γεννήσω με αυτές τις καταστάσεις γιατί μέχρι τον Φεβρουάριο δεν προκειται να αλλάξει κάτι 

Συγχαρητήρια τελεια τα νεα σου..ενταξει κ λιγη παραπανω ξάπλα! να φανταστώ πως απο εβδομάδα σε εβδομάδα μεγαλώνουν Ραγδαία τα μωρά μας ε;;; 

αυτο με τους συνοδούς ειναι πραγματι πονεμένη ιστορία..εγω του δικού μου ακόμα δεν του το εχω πει..

Just now, Renaki80 είπε:

Αστα, μας βλέπω μόνες, σαν τις ανεμώνες...

αχχχ ναι.. τουλάχιστον να ευχόμαστε να μην βγουν προωρακια και δεν τα έχουμε κ διπλα μας.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani!! είπε:

Συγχαρητήρια τελεια τα νεα σου..ενταξει κ λιγη παραπανω ξάπλα! να φανταστώ πως απο εβδομάδα σε εβδομάδα μεγαλώνουν Ραγδαία τα μωρά μας ε;;; 

αυτο με τους συνοδούς ειναι πραγματι πονεμένη ιστορία..εγω του δικού μου ακόμα δεν του το εχω πει..

Όσες κοπέλες είναι στα μέσα Φεβρουαρίου, λόγω Αποκριών,  θα μπορούν οι άντρες τους να ντυθούν νοσοκόμες :P:D:lol:

• Χαχα 6

KerXp3.png

πρίν από 8 λεπτά , pharmacy είπε:

Καλημέρα κορίτσια.πηγα σήμερα γ καμπύλη κι εγώ ..βρήκε την μπέμπα λίγο μεγαλουτσικη κ είπε ν την κάνω τελικά..τα αποτελέσματα είναι 85 μετά 121 κ τέλος 92....νομίζω καλά δεν είναι;τα έστειλα σε γιατρό κ περιμένω απάντηση

Εγώ μια χαρά τα βλέπω τα αποτελέσματα!!! 

Just now, Renaki80 είπε:

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό! 28η εβδομάδα και 5 ημερών με βγάζει ο υπέρηχος! Η μπουμπού μια χαρά 1390!!!!! Και πολύ ζωηρή, δεν καθόταν λεπτό να κάνει τις μετρήσεις ο άνθρωπος! 
ο πλακούντας πρόσθιος χαμηλός, γι’ αυτό έχω πόνους και τραβήγματα! Ο τράχηλος κλειστός και μακρύς. έχω και μια «φυσαλίδα» έτσι το είπε και ίσως αυτό προκάλεσε την αιμορραγία & όχι η ίδια αποκόλληση που είχα! Έχω και ένα ινομοιωμα (μα που ήταν αυτό τόσο καιρό;;;)
Θέλει προσοχή, όχι περπάτημα, αρκετά ξάπλα και γενικά να είμαι χαλαρή! 
Οπότε ξεχνάω άθληση! 
Ας είναι καλά το λούτρινο μέσα μου και δεν με νοιάζει καθόλου! 

Επίσης, ενημερωτικά για να γνωρίζετε, με τα τώρα δεδομένα που ισχύει για τον κορονοϊό εάν πχ σπάσουν τα νερά, ή χρειαστείτε νοσηλεία,  ο σύζυγος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενής θέλει  72 ώρες να έχει κάνει το τεστ για να μπει μαζί σας. Διαφορετικά μόνη σας!!!!!!! (Φρίκαρα λίγο με αυτό!!)

Μπράβο κορίτσι μου !!!! Υπέροχα τα νέα!!! 

Μεγάλο κεφάλαιο η μοναξιά στο νοσοκομείο! Ελπίζω μέχρι να γεννήσουμε να έχουν περάσει όλα αυτά και να έχουμε τον αντρουλη μας δίπλα μας!!!

bCX6p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλησπέρα, μόλις γύρισα από τον γιατρό! 28η εβδομάδα και 5 ημερών με βγάζει ο υπέρηχος! Η μπουμπού μια χαρά 1390!!!!! Και πολύ ζωηρή, δεν καθόταν λεπτό να κάνει τις μετρήσεις ο άνθρωπος! 
ο πλακούντας πρόσθιος χαμηλός, γι’ αυτό έχω πόνους και τραβήγματα! Ο τράχηλος κλειστός και μακρύς. έχω και μια «φυσαλίδα» έτσι το είπε και ίσως αυτό προκάλεσε την αιμορραγία & όχι η ίδια αποκόλληση που είχα! Έχω και ένα ινομοιωμα (μα που ήταν αυτό τόσο καιρό;;;)
Θέλει προσοχή, όχι περπάτημα, αρκετά ξάπλα και γενικά να είμαι χαλαρή! 
Οπότε ξεχνάω άθληση! 
Ας είναι καλά το λούτρινο μέσα μου και δεν με νοιάζει καθόλου! 

Επίσης, ενημερωτικά για να γνωρίζετε, με τα τώρα δεδομένα που ισχύει για τον κορονοϊό εάν πχ σπάσουν τα νερά, ή χρειαστείτε νοσηλεία,  ο σύζυγος ή οποιοσδήποτε άλλος συγγενής θέλει  72 ώρες να έχει κάνει το τεστ για να μπει μαζί σας. Διαφορετικά μόνη σας!!!!!!! (Φρίκαρα λίγο με αυτό!!)

Μπράβο τέλειο το μωράκι σου!! Ξεκούραση κι όλα καλά.. 

Δεν κατάλαβα, δηλαδή αν σπάσουν τα νερά και πάτε μαιευτήριο δεν κάνει κι ο σύζυγος εκεί το τεστ κορονοϊού και αν είναι αρνητικό μπορεί να είναι εκεί; Πρέπει ακριβώς τρεις μέρες πριν?  Και πως θα το ξέρουμε ότι πρόκειται να γεννήσουμε αν δεν πάμε με πρόκληση?:???:

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Μπράβο τέλειο το μωράκι σου!! Ξεκούραση κι όλα καλά.. 

Δεν κατάλαβα, δηλαδή αν σπάσουν τα νερά και πάτε μαιευτήριο δεν κάνει κι ο σύζυγος εκεί το τεστ κορονοϊού και αν είναι αρνητικό μπορεί να είναι εκεί; Πρέπει ακριβώς τρεις μέρες πριν?  Και πως θα το ξέρουμε ότι πρόκειται να γεννήσουμε αν δεν πάμε με πρόκληση?:???:

Ακριβώς αυτό λέμε! ότι εαν τύχει κάτι έκτακτο απλά θα είμαστε μόνες μας, άρα παρακαλάμε να πάμε προγραμματισμένα

Πάντως όλα αυτά τα θεωρώ χαζομάρες! γιατί εάν ο άντρας είναι θετικός στον ιό και η κοπέλα που θα πάει να γεννήσει θα είναι κι αυτή λογικά θετική!  ποιος ο λόγος να μείνει έξω και μακριά από Όλη αυτή τη μαγική στιγμή της γέννας; δηλαδή εμείς σαν εγκυμονούσες που μπαίνουμε μέσα χωρίς έλεγχο δεν είμαστε επικίνδυνες; Μόνο οι άντρες μας είναι; ή η μητέρα μας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 said:

Ακριβώς αυτό λέμε! ότι εαν τύχει κάτι έκτακτο απλά θα είμαστε μόνες μας, άρα παρακαλάμε να πάμε προγραμματισμένα

Πάντως όλα αυτά τα θεωρώ χαζομάρες! γιατί εάν ο άντρας είναι θετικός στον ιό και η κοπέλα που θα πάει να γεννήσει θα είναι κι αυτή λογικά θετική!  ποιος ο λόγος να μείνει έξω και μακριά από Όλη αυτή τη μαγική στιγμή της γέννας; δηλαδή εμείς σαν εγκυμονούσες που μπαίνουμε μέσα χωρίς έλεγχο δεν είμαστε επικίνδυνες; Μόνο οι άντρες μας είναι; ή η μητέρα μας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό

Εννοείται ότι θα κάνουμε κ εμείς τεστ ... και αν βγει θετικό σε στέλνουν στο Αττικό κατευθείαν ..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renaki80 είπε:

Δηλαδή εγω που γέννα Μαρτίο εχω ελπιδες συντροφιας;;;; :)

Just now, chris79 είπε:

Εννοείται ότι θα κάνουμε κ εμείς τεστ ... και αν βγει θετικό σε στέλνουν στο Αττικό κατευθείαν ..

Πάντως ο γιατρός, μου είπε πάρα πολλές φορές να προσέξω να μην κολλήσω τον ιό! βέβαια του έτυχαν δύο κοπέλες που κόλλησαν και γέννησαν και ρώτησα εγώ εάν θηλάζουν και είπε ναι, όμως μου είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο για το μωρό! Και Να προσέχω πάρα μα πάρα πολύ! 

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Αστα, μας βλέπω μόνες, σαν τις ανεμώνες...Και όχι τίποτα άλλο,  θα κολυμπάμε σε άγνωστα νερά :wacko:...Ευτυχώς που θα υπάρχουν οι μαίες εκεί! 

Πραγματικά πολύ κρίμα και άδικο όλο αυτό που γίνεται και για τους άντρες μας... Γερά να είναι τα μωράκια μας μόνο και όλα θα τα καταφέρουμε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Ακριβώς αυτό! Άμα είναι ο ένας θετικός θα είναι και ο άλλος! Ότι να ναι! Ως τώρα ήξερα ότι κάναμε τεστ και οι ύο και εάν ήταν αρνητικός και ο σύζυγός έμενε κανονικά..  Το θεωρώ υπερβολικό... Αχ δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω μόνη ,:-(

kJQgp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εμένα μου φαίνονται πολύ καλά! Πιστεύω είσαι εντάξει!

Εγώ θα κάνω την Τρίτη και έχω αγωνία, ελπίζω να μην είναι τσιμπημενη.

Κορίτσια έχω μια απορία γίνεται μέσα στην εγκυμοσύνη να χάσεις κιλά; Εγώ είχα πάρει η αλήθεια είναι τον τέλευταιο μήνα γιατί έτρωγα πιο πολύ αλλά ζυγιστηκα τώρα μετά από δέκα μέρες που είχα να ζυγιστω και έχω χάσει 1 κιλό. Έχω αρχίσει και προσέχω γιατί τον περασμένο μήνα ξέφυγα αλλά ελπίζω να τρώω σωστά κι όχι λιγότερο από ότι πρέπει γιατί μου έκανε εντύπωση αυτό! Σύνολο είμαι τώρα συν 6 κιλά. Ενώ αρχές Νοεμβρίου ήμουν συν 7

Φυσικα και ειναι φυσιολογικο.Ειπαμε,τα κιλα δε βοηθουν πουθενά.

Just now, Hope.2019 είπε:

Ακριβώς αυτό! Άμα είναι ο ένας θετικός θα είναι και ο άλλος! Ότι να ναι! Ως τώρα ήξερα ότι κάναμε τεστ και οι ύο και εάν ήταν αρνητικός και ο σύζυγός έμενε κανονικά..  Το θεωρώ υπερβολικό... Αχ δεν θέλω με τίποτα να γεννήσω μόνη ,:-(

Οχι κοριτσια,δεν ειναι απαραιτητο αυτο να ειναι και οι 2.

Ενταξει,καμια δε θελει να γεννήσει μονη αλλα εγω εχω συμβιβαστεί με.την ιδέα.

Ο προγραμματισμός δεν αλλαζει τιποτα.

Καθε γυναικα που μπαινει να γεννήσει κανει τεστ υποχρεωτικά.

Εχω μαθει οτι οι μαιες στο Λητώ  ειναι παντα διπλα σου και βοηθουν πολύ.

Just now, Renaki80 είπε:

Πάντως ο γιατρός, μου είπε πάρα πολλές φορές να προσέξω να μην κολλήσω τον ιό! βέβαια του έτυχαν δύο κοπέλες που κόλλησαν και γέννησαν και ρώτησα εγώ εάν θηλάζουν και είπε ναι, όμως μου είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο για το μωρό! Και Να προσέχω πάρα μα πάρα πολύ! 

Αυτό απο τον Ιούνη,όχι τωρα που έφτασε το μαχαιρι στο κόκκαλο..

Δεν προκειται όλο το χειμωνα να αλλαξει κατι ως προς τον κορονοιο.

Κυλιομενα λοκνταουν ως την άνοιξη θα χουμε..

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εδώ χτίζουμε εμείς ελπίδες που θα γεννήσουμε αρχές Φεβρουαρίου, πόσο μάλλον εσύ!! :wub:

Εντάξει κλαιω.... να ξέρεις πάντως πως κ εγω για Φεβρουάριο με περιμενω.. πρόωρα σαν τον πρώτο μου

Εγω η ακυρη να σας το χαλασω,  παρακαλαω να μην κολλησει ο γιατρουλης μου κορωνοιο,  γιατι χωρίς τον ανδρα μου γενναω,  χωρις τον γιατρουλη μου,  ποτε!!! Χι χι και ας μεινω κ μονη μ μεσα, ηδη την δουλευω την ιδεα..  Αν κ ειπαμε 1 εβδομάδα πριν μπω στο μηνα μ να σταματήσει κ ο ανδρας μ τη δουλειά κ να κλειστουμε τελειως μεσα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...