Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, mommytobe είπε:

Κορίτσια τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.. Οι τιμές μου στο 0' και στο 60' είναι αρκετά αυξημένες και πρέπει να πάω σε ενδοκρινιλογο να μου δώσει διατροφή και να κάνουμε εξετάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την ινσουλίνη.. 

Μην ανησυχείς κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι!!! Θα κάνεις ότι σου πει ο διατροφολόγος και όλα θα πάνε καλά!!! Πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση είμαστε! Ψυχραιμία και όλα θα φτιάξουν!!

Στα δικά μου αποτελέσματα μου έχουν σημειώσει ότι το 0' και το 60' είναι πάνω από τα όρια.... Τώρα έχω ραντεβού στον ενδοκρινιλογο.. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Το μωρό την προηγούμενη βδομάδα που πήγαμε για υπέρηχο ήταν πολύ καλά, ακριβώς όπως έπρεπε να είναι, οι μετρησεις βγήκαν ακριβώς... Απλά αγχώθηκα μην πάθει τίποτα η ψυχούλα μου και φταίω εγώ... Εύχομαι πραγματικά με διατροφή να το στρωσουμε γιατί δεν θέλω να φτάσω στην ινσουλίνη, η μαμά μου έχει τύπου 1 χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.... Μιυ είπε και ο γιατρός ότι μπορεί να γεννήσω στις 38 εβδομάδες με πρόκληση... Εύχομαι για όλες μας κορίτσια να πάνε όλα καλά.. 

Κορίτσια σε ενδοκρινολόγο γιατί πάτε??? Εμένα μου είπαν να κόψω αλάτι και ζάχαρη!

Just now, chris79 είπε:

Όχι ... το καθένα έχει το δικό του πρόγραμμα και ύπνου και όρεξης !!! 
Θα συνεχιστεί και μετά αυτό να δεις .. άσε που πχ το ένα είναι πιο ζωηρό και το άλλο πιο ήσυχο. Εμένα το πιο ζωηρό είναι το κορίτσι συνήθως. 

Εγώ δεν ξέρω...ποιο είναι ποιο...πάντως τι ένα είναι πιο ζωηρό! Νόμιζα πως μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα δικά μου αποτελέσματα μου έχουν σημειώσει ότι το 0' και το 60' είναι πάνω από τα όρια.... Τώρα έχω ραντεβού στον ενδοκρινιλογο.. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Το μωρό την προηγούμενη βδομάδα που πήγαμε για υπέρηχο ήταν πολύ καλά, ακριβώς όπως έπρεπε να είναι, οι μετρησεις βγήκαν ακριβώς... Απλά αγχώθηκα μην πάθει τίποτα η ψυχούλα μου και φταίω εγώ... Εύχομαι πραγματικά με διατροφή να το στρωσουμε γιατί δεν θέλω να φτάσω στην ινσουλίνη, η μαμά μου έχει τύπου 1 χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.... Μιυ είπε και ο γιατρός ότι μπορεί να γεννήσω στις 38 εβδομάδες με πρόκληση... Εύχομαι για όλες μας κορίτσια να πάνε όλα καλά.. 

ε ναι το 0 είναι 96 ενώ το όριο είναι από 92-95. εγώ τώρα έχω 83-84 δυό μέρες τώρα που ρύθμισα την διατροφή μου. καλά κ εμένα ο γιατρός τα χειρότερα μου είπε,πρόκληση, μακροσωμία,προεκλαμψία πρόβλημα ζαχάρου στο έμβρυο. μου έκανε την καρδιά περιβόλι. αλλά νομίζω οτι σου τα λένε αυτά για να είναι καλυμμένοι κ οτι είναι τα χειρότερα σενάρια. δεν θα πάθει τίποτα το μωρό σου ,όπως λένε κ όλες οι κοπέλες εδώ το θέμα του ζαχάρου είναι υπόθεση ρουτίνας για τους γιατρούς. ελπίζω να μας πάνε όλα καλά κ εμένα ο μπούμπης μου να είναι εκ φύσεως στρουμπουλός κ αν όχι να τον αδυνατίσω με την ρύθμιση.

Just now, Τουτουνι said:

Μην ανησυχείς κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι!!! Θα κάνεις ότι σου πει ο διατροφολόγος και όλα θα πάνε καλά!!! Πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση είμαστε! Ψυχραιμία και όλα θα φτιάξουν!!

Κορίτσια σε ενδοκρινολόγο γιατί πάτε??? Εμένα μου είπαν να κόψω αλάτι και ζάχαρη!

Εγώ δεν ξέρω...ποιο είναι ποιο...πάντως τι ένα είναι πιο ζωηρό! Νόμιζα πως μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό!

Εγώ εδώ και λίγο καιρό ξέρω. Δεν έχουν αλλάξει θέση στους τελευταιους υπερηχους. Το αγοράκι είναι αριστερά και το κορίτσι δεξιά .. όποτε ξέρω ποιος με κλωτσάει κάθε φορά :) 

• Χαχα 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είπε να με δει ενδοκρινιλογος να μου κάνει μετρήσεις και κάποιες εξετάσεις και να μου δώσει διατροφή... Δεν ξέρω.. Τώρα είμαι εδώ και περιμένω να μπω, να δω τι έχει να μου πει.... Αχ κορίτσια μακάρι να πάνε όλα καλά... Εγω ήμουν σίγουρη ότι θα είχα θέμα.. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα τόσο τέλεια, κάτι έπρεπε να πάει στραβά.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι said:

Just now, chris79 said:

τουτουνι ο ενδοκρινολογος μπορει να σε κατευθυνει λιγο πιο εξειδικευμενα στο θεμα του διαβητη κυησης (και του διαβητη γενικοτερα). επισης ειναι συνηθες στις περιπτωσεις αυτες να πρεπει να μετρας τη γλυκοζη στο αιμα σου 3-4 φορες την ημερα. ετσι μπορεις να δεις τι ειναι αυτο που σου κανει "spike" την γλυκοζη στο αιμα μεσα στην ημερα και να ρυθμισεις τη διατροφη σου αναλογα. μπορει να σου δωσει και προτεινομενη διατροφη κ ποια ειναι τα καθημερινα σου ορια στις μετρησεις σου.

νομιζω οτι μονο ο ενδοκρινολογος μπορει να σου γραψει τις ταινιες και τις βελονιτσες που χρειαζονται. μπορει καποιος να τα προμηθευτει απο φαρμακειο αλλα ειναι σχετικα ακριβα (δεδομενου οτι μπορεις να τα παρεις με πολυ μικρη συμμετοχη). το μηχανηματακι της μετρησης δινεται δωρεαν απο τις φαρμακευτικες εταιρεις (μεσω των φαρμακειων) που παραγουν τις ταινιες και τις βελονιτσες.

• Μου αρέσει 1

D4rWp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου είπε να με δει ενδοκρινιλογος να μου κάνει μετρήσεις και κάποιες εξετάσεις και να μου δώσει διατροφή... Δεν ξέρω.. Τώρα είμαι εδώ και περιμένω να μπω, να δω τι έχει να μου πει.... Αχ κορίτσια μακάρι να πάνε όλα καλά... Εγω ήμουν σίγουρη ότι θα είχα θέμα.. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα τόσο τέλεια, κάτι έπρεπε να πάει στραβά.. 

Φτου φτου καλέ,γιατι επρεπε να παει κατι στραβα.Απλα.τωρα ειναι η περιοδος που βγαινουν όλα..Θα το αντιμετωπισετε.

hKYcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

όταν 2 στις 3 μετρήσεις είναι εκτός ορίου έστω κ λίγο ο γυναικολόγος σε παραπέμπει κατευθείαν σε ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο για ρύθμιση. πακέτο σου λέει και όλες τις αρνητικές εκβάσεις κ νιώθεις σαν να ήρθε το τέλος του κόσμος. Θεός φυλάξει να πάνε όλα καλά για τα μωρά μας. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mighty είπε:

όταν 2 στις 3 μετρήσεις είναι εκτός ορίου έστω κ λίγο ο γυναικολόγος σε παραπέμπει κατευθείαν σε ενδοκρινολόγο-διαβητολόγο για ρύθμιση. πακέτο σου λέει και όλες τις αρνητικές εκβάσεις κ νιώθεις σαν να ήρθε το τέλος του κόσμος. Θεός φυλάξει να πάνε όλα καλά για τα μωρά μας. 

Εννοειται οτι απευθυνεσαι σε ενδοκρινολογο.Πολλές φορές το να ειναι μεγαλο το μωρό,στα ανώτερα φυσιολογικά, συνδυαζεται με.διαβητη κυησης.

Απαιτειται και πιο συχνη παρακολουθηση αν δεν κανω λαθος απο το γυναικολόγο?Η τον ενδομητρικό?

hKYcp3.png

Καλησπερα κ απο μενα! Σημερα πηρα και γω τα αποτελεσματα απο την καμπυλη σακχαρου και οι τιμες ειναι 85-205-187-84. Μου ειπε να κανω λιγο διαιτα στα γλυκα,ψωμι,φρουτα κ πατατες-μακαρονια...

• Μου αρέσει 1

Καλε βρε 2020 έχουμε κ αγχώνεσαι για αυτααα αυτα φτιαχνονται! Νομίζω πολλές γυναικες εχουνε θεμα με το σακχαρο στην εγκυμοσυνη! Να σκέφτεσαι θετικα κ το μωρακι σου και ολα θα πανε καλα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Εννοειται οτι απευθυνεσαι σε ενδοκρινολογο.

Απαιτειται και πιο συχνη παρακολουθηση αν δεν κανω λαθος απο το γυναικολόγο?Η τον ενδομητρικό?

ναι ναι οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος ειδικός κιόλας. ξέρω κεγώ, για την ώρα δεν μου έδωσαν οδηγίες για πιο συχνή παρακολούθηση...ούτως η άλλως πάω στις 3/12.φαντάζομαι εκεί θα μου πει τι κ πως αν δει κ κάτι που δεν θα του αρέσει ως προς το μέγεθος. πάντως κάμποσες γνωστές μου με διαβήτη κύησης δεν άλλαξαν ρουτίνα ως προς τις επισκέψεις. 

Γεια σας κορίτσια! Χάρηκα πολύ @Papaki@ που είναι όλα καλά με τις μικρές σου ζουζουνιτσες! 

Κορίτσια εγώ έκανα την καμπυλη σχετικα νωρίς (21η εβδομάδα) και ήταν όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση τώρα να χουν αλλάξει τα δεδομένα; Πολύ ανησυχώ 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mighty είπε:

ναι ναι οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος ειδικός κιόλας. ξέρω κεγώ, για την ώρα δεν μου έδωσαν οδηγίες για πιο συχνή παρακολούθηση...ούτως η άλλως πάω στις 3/12.φαντάζομαι εκεί θα μου πει τι κ πως αν δει κ κάτι που δεν θα του αρέσει ως προς το μέγεθος. πάντως κάμποσες γνωστές μου με διαβήτη κύησης δεν άλλαξαν ρουτίνα ως προς τις επισκέψεις. 

Το ανεφερα γιατι εμενα η γιατρος μου μου ειχε πει  οτι οταν το μωρο ειναι μικρο ή μεγαλο,η παρακολουθηση ειναι πιο στενή.

hKYcp3.png

Just now, mommytobe said:

Πίστεψε με απ όσα μπορούν να πάνε στραβά αυτό είναι το πιο ανώδυνο ... ρυθμίζεται και ελέγχεται και δε θα κανεί κανένα κακό στο μωρό εφόσον το ελέγχεις.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...