Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλες διάβασα λίγες σελίδες γιατι εχω πάνω από 3 μήνες να μπω, ζητώ συγνώμη που παράτησα την ωραία μας παρέα αλλα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, αν θυμάστε ειχα βγει θετική στο CMV έναν ιό που προκαλεί βλάβες στα έμβρυα στην 9η εβδομάδα από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας, εξετάσεις κόντρα στις εξετάσεις τα αποτελέσματα ολο ασαφής να μην ξέρουν τι να μου πουν...θεραπείες με αντισώματα στο νοσοκομείο, να μην μπορούμε να χαρούμε την εγκυμοσύνη που μας ήρθε μετά από 5 χρονια προσπαθειας, εξωσωματικές και τέλος τα καταφέραμε με δανεικά,

περιμέναμε ως την 21η εβδομάδα όπου κάναμε αμνιοπαρακεντηση και στα 2 μωράκια ευτυχώς ευχαριστώ πολύ την Παναγία τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και στα 2 όπου είναι κοριτσάκια! 

Ήθελα να σας πω τα νέα μου πολλά φιλιά σε όλες 

Καλημέρα παπακι μας!!! Ποσο χαρηκα με τα νέα σου! Περασατε δύσκολα ομως σε λιγο που θα έρθουν τα μωρακια ολα θα ξεχαστουνε! Με το καλο να κρατήσετε τις μικρουλες σας στην αγκαλια σας! Να σε βάλουμε και στο πινακακι με τις ΠΗΤ! Πως ειστε γενικα; πως ειναι τα μωρακια;;  ζωηρα ή ήσυχα;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα, εγώ έκανα την Τετάρτη, από το αίμα που σου πήρανε θα σου μετρήσουν το ζάχαρο νυστικη μην ανησυχείς,

Εγω ειχα αναγούλα 3 ωρες με τα χίλια ζόρια κράτησα το σιρόπι.. τελικά ήταν λίγο ψιλά η πρώτη μέτρηση και Δευτέρα θα παω σε διαβητολογο 

Πω πω.. Και εγώ κάπως έτσι με φαντάστηκα γιατί δεν μου αρέσουν τα πολύ γλυκά αλλά το ήπια μπαμ μπαμ και είμαι μια χαρά.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλες διάβασα λίγες σελίδες γιατι εχω πάνω από 3 μήνες να μπω, ζητώ συγνώμη που παράτησα την ωραία μας παρέα αλλα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, αν θυμάστε ειχα βγει θετική στο CMV έναν ιό που προκαλεί βλάβες στα έμβρυα στην 9η εβδομάδα από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας, εξετάσεις κόντρα στις εξετάσεις τα αποτελέσματα ολο ασαφής να μην ξέρουν τι να μου πουν...θεραπείες με αντισώματα στο νοσοκομείο, να μην μπορούμε να χαρούμε την εγκυμοσύνη που μας ήρθε μετά από 5 χρονια προσπαθειας, εξωσωματικές και τέλος τα καταφέραμε με δανεικά,

περιμέναμε ως την 21η εβδομάδα όπου κάναμε αμνιοπαρακεντηση και στα 2 μωράκια ευτυχώς ευχαριστώ πολύ την Παναγία τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και στα 2 όπου είναι κοριτσάκια! 

Καλημέρα κορίτσι μου... Καλά έκανες και απομακρύνθηκες από το φόρουμ και είναι πολύ λογικό να μην μπορείς να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση..  ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα να σκέφτεσαι ότι σε λίγο καιρό θα κρατάς τα μωράκια σου αγκαλιά υγιέστατα! 

Καλώς ήρθες ξανά στην παρεούλα μας!Χάρηκα πολύ που έμαθα τα νέα σου και ήταν καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

Just now, mommytobe είπε:

Εύχομαι όλα αυτά που πέρασες να τα ξεχάσεις γρήγορα και να μπορέσεις να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.. Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να κρατήσεις γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε λίγο καιρό... 

Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα... Ήρθα για καμπύλη, ήπια την αιδια και τώρα περιμένω... Εσάς σας μέτρησαν πριν το πιείτε? Η ή πρώτη μέτρηση έγινε στα 60λεπτα? Έδωσα και αίμα βέβαια για τις μηνιαίες αιματολογικες, μήπως πήραν από εκεί και μέτρησαν γιατί δεν με μέτρησαν καθόλου πριν το πιω

Καλημέρα mommy! Καλα αποτελέσματα να εχεις και καλη υπομονή.. Ειναι κ διαδικασια που θελει χρονο..  Να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Κοπέλα μου καλημέρα, τι ωραία νέα είναι αυτά πρωί πρωι!!!!!!Πόσο  χαιρομαι που συνεχίζεις και όλα είναι τέλεια!!!!!! Με το καλό να δεχτείς τά κοριτσάκια σου!!!

Δυδιμομανουλες να.σας ρωτήσω κάτι....ενώ το ένα.μωρακι το ακούω συχνά μέσα στη μέρα το άλλο δεν το καταλαβαίνω και πολύ....εσείς τα ακούτε και τα δύο στην ίδια συχνότητα;

Τα ιδια και εγώ .το ενα πολυ πιο πολυ απο το αλλο..ισως ειναι η θεση; @Papaki@ποσο χαιρομαι κοριτσι μου..μετα απο τοση ταλαιπωρια ειναι ολα καλα!προχωρας για τα καλυτερα τωρα κ θα ειναι ολα καλα! Τελος η δοκιμασια σας..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Με κάποια κοπέλα μίλαγα για το ΙΚΑ αλλά δεν θυμάμαι. Πήγα σήμερα με ραντεβού να ρωτήσω και μου δώσανε κάτι έντυπα. Λοιπόν θέλει βεβαίωση γιατρού συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ εγώ θα πάρω από το κέντρο υγείας της περιοχής μου, βεβαίωση εργοδότη και υπεύθυνη δήλωση δικιά μου είναι ένα έντυπο που μου το έδωσαν εκεί. Επίσης αν έχεις μπει σε αναστολή ζητάς συμπληρωματικά από τον εργοδότη μια βεβαίωση ότι είσαι σε αναστολή από τότε έως τότε επίσης και IBAN. Για την λοχεία μετά τον τοκετό θέλουν ληξιαρχική πράξη γέννησης , βεβαίωση εργοδότη που μου την έδωσαν στο ΙΚΑ σήμερα, μια βεβαίωση που σου δίνουν στο μαιευτήριο και το χαρτί που λέει την ασφάλιση του παιδιού ,πρέπει δηλαδή να το ασφαλίσεις το παιδί πρώτα στο μητρώο...

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Κορίτσια τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.. Οι τιμές μου στο 0' και στο 60' είναι αρκετά αυξημένες και πρέπει να πάω σε ενδοκρινιλογο να μου δώσει διατροφή και να κάνουμε εξετάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την ινσουλίνη.. 

• Λυπημένη/-ος 2

Κορίτσια τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά.. Οι τιμές μου στο 0' και στο 60' είναι αρκετά αυξημένες και πρέπει να πάω σε ενδοκρινιλογο να μου δώσει διατροφή και να κάνουμε εξετάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την ινσουλίνη.. 

πως είναι δηλαδή τα νούμερα σου; 

Κορίτσι μου δεν πειράζει, μην στεναχωριέσαι! Θα πας και θα το ρυθμίσεις σίγουρα. Από ότι βλέπουμε τελικά και με πολλά κορίτσια από εδώ χρειάζεται ρυθμιση σε πολλές εγκυούλες.. Συνήθως με τη διατροφή φτιάχνει.

Την έχω άγχος την εξέταση κι εγώ φοβάμαι τα αποτελέσματα, δεν σας το κρύβω. Εμένα μου είπε να την κάνω 28η εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί τόσο αργά!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου δεν πειράζει, μην στεναχωριέσαι! Θα πας και θα το ρυθμίσεις σίγουρα. Από ότι βλέπουμε τελικά και με πολλά κορίτσια από εδώ χρειάζεται ρυθμιση σε πολλές εγκυούλες.. Συνήθως με τη διατροφή φτιάχνει.

Την έχω άγχος την εξέταση κι εγώ φοβάμαι τα αποτελέσματα, δεν σας το κρύβω. Εμένα μου είπε να την κάνω 28η εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί τόσο αργά!

Τελος β τριμηνου ειναι η σωστη περιοδος.27η την εκανα εγω.

96-207-90

95 ειναι το οριο νηστειας που γραφει η Βιοιατρικη για εγκυμονουσες.Τοσο μου ειχε πει κι η γιατρος μου.

Αρα.δεν ειναι υψηλο,οριακα εισαι καλη μου.

hKYcp3.png

96-207-90

έχεις καλύτερα από εμένα. 94-204-193. μιλάμε δεν έπεφτε κ άσε που μετά από κανά δύωρο έπαθα σίγουρα υπογλυκαιμία γιατί είχα σκοτοδίνες.

η τρίτη η τιμή είναι πολύ καλή πάντως. η δεύτερη είναι κακή η πρώτη πολύ οριακή. κοίτα εγώ με χειρότερα νούμερα από εσένα έχω αρχίσει διατροφή κ μετρήσεις κ φαίνεται να ρυθμίζεται σιγά σιγά. να δούμε τι θα μου πει ο διαβητολόγος κ αν αργότερα μου δώσουν ινσουλίνη. πάντως μην πανικοβάλλεσαι γιατί εγώ αυτό έκανα κ πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. το μωρό από μέγεθος πως είναι;εμένα μου το βρήκανε λίγο τροφαντό γιαυτό σε ρωτάω αλλά η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι όσο ρυθμίζω το ζάχαρο θα έρθει κ αυτό στα ίσα του. 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Papaki@ said:

Κορίτσι μου τι χαρά είναι αυτή !! 
Δε σου κρύβω ότι ειχα σκεφτεί το χειρότερο ... ποσό πολύ χάρηκα που εν τελεί είσαι καλά κι εσυ και τα παπάκια σου!!!! 
Καλως επέστρεψες στην ομαδούλα μας και από δω και πέρα καμία άλλη αναποδιά !!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mighty είπε:

έχεις καλύτερα από εμένα. 94-204-193. μιλάμε δεν έπεφτε κ άσε που μετά από κανά δύωρο έπαθα σίγουρα υπογλυκαιμία γιατί είχα σκοτοδίνες.

η τρίτη η τιμή είναι πολύ καλή πάντως. η δεύτερη είναι κακή η πρώτη πολύ οριακή. κοίτα εγώ με χειρότερα νούμερα από εσένα έχω αρχίσει διατροφή κ μετρήσεις κ φαίνεται να ρυθμίζεται σιγά σιγά. να δούμε τι θα μου πει ο διαβητολόγος κ αν αργότερα μου δώσουν ινσουλίνη. πάντως μην πανικοβάλλεσαι γιατί εγώ αυτό έκανα κ πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. το μωρό από μέγεθος πως είναι;εμένα μου το βρήκανε λίγο τροφαντό γιαυτό σε ρωτάω αλλά η ενδοκρινολόγος μου είπε οτι όσο ρυθμίζω το ζάχαρο θα έρθει κ αυτό στα ίσα του. 

Στα δικά μου αποτελέσματα μου έχουν σημειώσει ότι το 0' και το 60' είναι πάνω από τα όρια.... Τώρα έχω ραντεβού στον ενδοκρινιλογο.. Δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα... Το μωρό την προηγούμενη βδομάδα που πήγαμε για υπέρηχο ήταν πολύ καλά, ακριβώς όπως έπρεπε να είναι, οι μετρησεις βγήκαν ακριβώς... Απλά αγχώθηκα μην πάθει τίποτα η ψυχούλα μου και φταίω εγώ... Εύχομαι πραγματικά με διατροφή να το στρωσουμε γιατί δεν θέλω να φτάσω στην ινσουλίνη, η μαμά μου έχει τύπου 1 χρόνια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.... Μιυ είπε και ο γιατρός ότι μπορεί να γεννήσω στις 38 εβδομάδες με πρόκληση... Εύχομαι για όλες μας κορίτσια να πάνε όλα καλά.. 

12 minutes ago, Τουτουνι said:

Κοπέλα μου καλημέρα, τι ωραία νέα είναι αυτά πρωί πρωι!!!!!!Πόσο  χαιρομαι που συνεχίζεις και όλα είναι τέλεια!!!!!! Με το καλό να δεχτείς τά κοριτσάκια σου!!!

Δυδιμομανουλες να.σας ρωτήσω κάτι....ενώ το ένα.μωρακι το ακούω συχνά μέσα στη μέρα το άλλο δεν το καταλαβαίνω και πολύ....εσείς τα ακούτε και τα δύο στην ίδια συχνότητα;

Όχι ... το καθένα έχει το δικό του πρόγραμμα και ύπνου και όρεξης !!! 
Θα συνεχιστεί και μετά αυτό να δεις .. άσε που πχ το ένα είναι πιο ζωηρό και το άλλο πιο ήσυχο. Εμένα το πιο ζωηρό είναι το κορίτσι συνήθως. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...