Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Υπαρχουν πολλες κοπελες που μεχρι το το τελος γυμναζονται κανονικα.Ας.μην τρομοκρατουμαστε!Τα οφελη της ασκησης ειναι περισσοτερα!

Καμια δεν παθαινει αποκολληση επειδη περπαταει...

Αυτο ειναι λογικο κι.ευνοητο,δε χρειαζεται να μας το πει ο.γιατρος.

Κανενας.γιατρος ομως δε θα σου πει να μην περπατας.

Εννοείται,ίσα ίσα μας παροτρύνουν να κινούμαστε!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Εννοείται,ίσα ίσα μας παροτρύνουν να κινούμαστε!

πραγματι η κάθε μία ειναι διαφορετική περίπτωση,, αν δεν νιώθετε πονους και κόπωση να περπατάτε όσο μπορείτε.. Προσωπικά θελω πολυ να βγαίνω βολτίτσα με το σκύλο ή το παιδί μου αλλά το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ..οποτε μένω σπιτι αναγκαστικα

• Μου αρέσει 2

Just now, Joka είπε:

Υπαρχουν πολλες κοπελες που μεχρι το το τελος γυμναζονται κανονικα.Ας.μην τρομοκρατουμαστε!Τα οφελη της ασκησης ειναι περισσοτερα!

Καμια δεν παθαινει αποκολληση επειδη περπαταει...

Αυτο ειναι λογικο κι.ευνοητο,δε χρειαζεται να μας το πει ο.γιατρος.

Κανενας.γιατρος ομως δε θα σου πει να μην περπατας.

Συμφωνώ απόλυτα ότι ωφελούμαστε με την άθληση! Και το «ζηλεύω» που δεν το έχω, απλά με μέτρο και προσοχή, γιατί κάθε μια από εμάς, είμαστε ξεχωριστή περίπτωση! 

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Ani!! είπε:

πραγματι η κάθε μία ειναι διαφορετική περίπτωση,, αν δεν νιώθετε πονους και κόπωση να περπατάτε όσο μπορείτε.. Προσωπικά θελω πολυ να βγαίνω βολτίτσα με το σκύλο ή το παιδί μου αλλά το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ..οποτε μένω σπιτι αναγκαστικα

Πού οφειλεται όμως κοριτσι μου?Υπαρχει καποιο προβλημα?

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Πού οφειλεται όμως κοριτσι μου?Υπαρχει καποιο προβλημα?

Στο οτι περνάω μια δύσκολη έγκυμοσυνη.. με την 2η προγεστερόνη ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ως εκει..

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

Στο οτι περνάω μια δύσκολη έγκυμοσυνη.. με την 2η προγεστερόνη ειμαι λιγο καλυτερα αλλα ως εκει..

Δυσκολη ως προς τι?Αυτο ρωτάω.Σε τι εντοπιζεται η.δυσκολια?

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Δυσκολη ως προς τι?Αυτο ρωτάω.Σε τι εντοπιζεται η.δυσκολια?

Ααα οκ κοιτα γενικα ποναω χαμηλά στην κοιλιά και δεξιά και αριστερά..και δυσκολεύομαι επισης να σηκώσω τα πόδια μου πχ να φορέσω ένα παντελόνι.. Μετά συνεχεια νιώθω αδυναμία με το που κανω κατι παραπανω και μου περνάει μονο με υπνο ή ξεκουραση.. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση.. Ούτε ο γιατρός μ λεει κατι,, ίσως να μη με ανησυχήσει κιολας

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ani!! είπε:

Ααα οκ κοιτα γενικα ποναω χαμηλά στην κοιλιά και δεξιά και αριστερά..και δυσκολεύομαι επισης να σηκώσω τα πόδια μου πχ να φορέσω ένα παντελόνι.. Μετά συνεχεια νιώθω αδυναμία με το που κανω κατι παραπανω και μου περνάει μονο με υπνο ή ξεκουραση.. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση.. Ούτε ο γιατρός μ λεει κατι,, ίσως να μη με ανησυχήσει κιολας

Δεν σου λεει κατι οχι για να μην σε ανησυχησει,  απλα γιατι ολα πανε καλα και μην ανησυχείς!! Κ εμενα μ επέστρεψε η υπνηλια και οι ναυτιες,  καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετικη! Εχεις κ το παιδακι σου να σε τρεχει,  οποτε ξεκούραση μετα θα έχεις 2 παιδακια και μπολικο τρεξιμο!!❤️ 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλες διάβασα λίγες σελίδες γιατι εχω πάνω από 3 μήνες να μπω, ζητώ συγνώμη που παράτησα την ωραία μας παρέα αλλα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, αν θυμάστε ειχα βγει θετική στο CMV έναν ιό που προκαλεί βλάβες στα έμβρυα στην 9η εβδομάδα από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας, εξετάσεις κόντρα στις εξετάσεις τα αποτελέσματα ολο ασαφής να μην ξέρουν τι να μου πουν...θεραπείες με αντισώματα στο νοσοκομείο, να μην μπορούμε να χαρούμε την εγκυμοσύνη που μας ήρθε μετά από 5 χρονια προσπαθειας, εξωσωματικές και τέλος τα καταφέραμε με δανεικά,

περιμέναμε ως την 21η εβδομάδα όπου κάναμε αμνιοπαρακεντηση και στα 2 μωράκια ευτυχώς ευχαριστώ πολύ την Παναγία τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και στα 2 όπου είναι κοριτσάκια! 

Ήθελα να σας πω τα νέα μου πολλά φιλιά σε όλες 

Καλημέρα.....πέρασες μεγάλη δοκιμασία και φουρτούνα αλλά τα κατάφερες, τόσο εσύ, όσο και τα γλυκά μωράκια σου! Μπράβο σου! Εμείς είμαστε πάντα εδώ, χωρίς παρεξηγήσεις και κριτική, είμαστε εδώ για το κοινό ταξίδι μας προς το θαύμα!

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!  Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα μου :wub:

• Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Papaki@ είπε:

Καλημέρα σε όλες διάβασα λίγες σελίδες γιατι εχω πάνω από 3 μήνες να μπω, ζητώ συγνώμη που παράτησα την ωραία μας παρέα αλλα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, αν θυμάστε ειχα βγει θετική στο CMV έναν ιό που προκαλεί βλάβες στα έμβρυα στην 9η εβδομάδα από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας, εξετάσεις κόντρα στις εξετάσεις τα αποτελέσματα ολο ασαφής να μην ξέρουν τι να μου πουν...θεραπείες με αντισώματα στο νοσοκομείο, να μην μπορούμε να χαρούμε την εγκυμοσύνη που μας ήρθε μετά από 5 χρονια προσπαθειας, εξωσωματικές και τέλος τα καταφέραμε με δανεικά,

περιμέναμε ως την 21η εβδομάδα όπου κάναμε αμνιοπαρακεντηση και στα 2 μωράκια ευτυχώς ευχαριστώ πολύ την Παναγία τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά και στα 2 όπου είναι κοριτσάκια! 

Εύχομαι όλα αυτά που πέρασες να τα ξεχάσεις γρήγορα και να μπορέσεις να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.. Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να κρατήσεις γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε λίγο καιρό... 

Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα... Ήρθα για καμπύλη, ήπια την αιδια και τώρα περιμένω... Εσάς σας μέτρησαν πριν το πιείτε? Η ή πρώτη μέτρηση έγινε στα 60λεπτα? Έδωσα και αίμα βέβαια για τις μηνιαίες αιματολογικες, μήπως πήραν από εκεί και μέτρησαν γιατί δεν με μέτρησαν καθόλου πριν το πιω

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, mommytobe είπε:

Εύχομαι όλα αυτά που πέρασες να τα ξεχάσεις γρήγορα και να μπορέσεις να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου.. Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και να κρατήσεις γερά μωράκια στην αγκαλιά σου σε λίγο καιρό... 

Καλημέρα και στην υπόλοιπη παρέα... Ήρθα για καμπύλη, ήπια την αιδια και τώρα περιμένω... Εσάς σας μέτρησαν πριν το πιείτε? Η ή πρώτη μέτρηση έγινε στα 60λεπτα? Έδωσα και αίμα βέβαια για τις μηνιαίες αιματολογικες, μήπως πήραν από εκεί και μέτρησαν γιατί δεν με μέτρησαν καθόλου πριν το πιω

Καλημέρα και καλό κουράγιο!  η καμπύλη σακχάρου είναι στο 0’, 60’, 120’ Μπορεί μια που σου πήραν για γενική αίματος,  να έβαλαν και για το 0’! 

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα και καλό κουράγιο!  η καμπύλη σακχάρου είναι στο 0’, 60’, 120’ Μπορεί μια που σου πήραν για γενική αίματος,  να έβαλαν και για το 0’! 

Αυτό θέλω να ελπίζω ότι έγινε έτσι διότι πριν πιω το υγρό δεν με μέτρησαν.. Αντε να δούμε τι θα δούμε... 

Just now, mommytobe είπε:

Αυτό θέλω να ελπίζω ότι έγινε έτσι διότι πριν πιω το υγρό δεν με μέτρησαν.. Αντε να δούμε τι θα δούμε... 

Καλημέρα, εγώ έκανα την Τετάρτη, από το αίμα που σου πήρανε θα σου μετρήσουν το ζάχαρο νυστικη μην ανησυχείς,

Εγω ειχα αναγούλα 3 ωρες με τα χίλια ζόρια κράτησα το σιρόπι.. τελικά ήταν λίγο ψιλά η πρώτη μέτρηση και Δευτέρα θα παω σε διαβητολογο 

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Κοπέλα μου καλημέρα, τι ωραία νέα είναι αυτά πρωί πρωι!!!!!!Πόσο  χαιρομαι που συνεχίζεις και όλα είναι τέλεια!!!!!! Με το καλό να δεχτείς τά κοριτσάκια σου!!!

Δυδιμομανουλες να.σας ρωτήσω κάτι....ενώ το ένα.μωρακι το ακούω συχνά μέσα στη μέρα το άλλο δεν το καταλαβαίνω και πολύ....εσείς τα ακούτε και τα δύο στην ίδια συχνότητα;

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...