Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Mighty είπε:

αυτό είναι το λάθος μου οτι το άφησα το θέμα της ινσουλινοαντίστασης(γιατι εχω κεγω) λόγω των αναγούλων κ δεν έκανα ούτε διατροφή ούτε μετρήσεις απλά απέφευγα γλυκά όσο μπορούσα. και εμένα μου τον βρήκαν τροφαντούλη αλλά μου το είπαν στην β'επιπέδου. κεγώ τώρα ξεκίνησα μετρήσεις κ διατροφή αλλά ακόμα όχι ινσουλίνη. καλά είσαι από κιλά νομίζω κεγώ τόσα έχω πάρει βέβαια εγώ ξεκίνησα υπέρβαρη.ίσως δεν θα έπρεπε να χω πάρει παραπάνω από 2-3. σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες κ εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 

Καλά δεν είμαι και εγώ κορμάρα 55 kg (Ιδανικά κιλά) Ξεκίνησα από το 68 kg! Βέβαια μου είπε ότι δεν θέλει να πάρω πάνω από εννιά με 10 kg σε όλη την εγκυμοσύνη & Πιο πολύ όχι για μένα αλλά για το καλό του μωρού! 

Να φανταστείς ότι δεν τρώω καθόλου γλυκά, καθόλου σοκολάτα αλλά τα φαγητά που τρώω ζυμαρικά, ψωμί,  δημητριακά το πρωί,  τοστ όλα αυτά ανεβάζουν το σάκχαρο! Όλα αυτά βέβαια το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής είναι τα δημητριακά με γάλα το ανεβάζει στο θεό! Είναι και τα fitness! 

Όμως τώρα θέλει προσοχή από δω και στο εξής, ακόμα και τα φρούτα θέλουν προσοχή! 

Και σε σένα εύχομαι καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Καλά δεν είμαι και εγώ κορμάρα 55 kg (Ιδανικά κιλά) Ξεκίνησα από το 68 kg! Βέβαια μου είπε ότι δεν θέλει να πάρω πάνω από εννιά με 10 kg σε όλη την εγκυμοσύνη & Πιο πολύ όχι για μένα αλλά για το καλό του μωρού! 

Να φανταστείς ότι δεν τρώω καθόλου γλυκά, καθόλου σοκολάτα αλλά τα φαγητά που τρώω ζυμαρικά, ψωμί,  δημητριακά το πρωί,  τοστ όλα αυτά ανεβάζουν το σάκχαρο! Όλα αυτά βέβαια το χειρότερο που έχω δει μέχρι στιγμής είναι τα δημητριακά με γάλα το ανεβάζει στο θεό! Είναι και τα fitness! 

Όμως τώρα θέλει προσοχή από δω και στο εξής, ακόμα και τα φρούτα θέλουν προσοχή! 

αχ τι να πω εγώ είμαι ήδη bmi 30. από εδώ κ πέρα δικαιούμαι να βάλω 2 κιλά ιδανικά. τα φρούτα μου ανεβάζουν πολύ εύκολα το ζάχαρο

Just now, Mighty είπε:

αχ τι να πω εγώ είμαι ήδη bmi 30. από εδώ κ πέρα δικαιούμαι να βάλω 2 κιλά ιδανικά. τα φρούτα μου ανεβάζουν πολύ εύκολα το ζάχαρο

Θα φάμε τέτοιο τρέξιμο μετά με το μικρό και τέτοιο ξενύχτι που θα τα χάσουμε γρήγορα :grin:

• Μου αρέσει 4

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εγω σκεψου τρωω δημητριακα με γαλα νεσκουικ με σοκολατα καθε βραδυ για να μην τρωω σοκολατες και γλυκα.

Σιγουρα ειναι οργανικο αλλα τα πολλα κιλα επισης σιγουρα δεν κανουν σε κανενα καλο.

Και δεν αναφερομαι στην εμφανιση.

Γινεσαι τρομερα δυσκινητη,κουραζεσαι με το παραμικρο,απορρυθμιζεται ο θυρεοειδης κι αλλα πολλα..

πρίν από 13 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!

Εγώ από σήμερα θα ξεκινήσω να περπατάω κάθε απόγευμα μισή ωρίτσα και θα κόψω και όλες τις βλακειούλες που έτρωγα. Γιατί τον περασμένο μήνα έτρωγα συχνά γλυκά και γενικά υδατάνθρακες. Άμα δεν έχετε κάποιο θέμα που να σας απαγορεύεται η κίνηση είναι καλό το περπάτημα!

Καμπύλη ζαχάρου θα κάνω σε δέκα μέρες και ελπίζω να βγει καλή. 

Επίσης δεν σας είπα χθές τρόμαξα με την πιθανότητα προεκλαμψίας και τα ξέχασα. 822γρ ήταν το μωρό και ο πλακούντας και το αμνιακό και τα οργανάκια του μια χαρά.  Βασικά χθες κάναμε και ένα πρώιμο Doppler. Ο γιατρός μου είναι και εμβευομητρικός πιστοποιημένος και εκεί κάνουμε όλες τις εξετάσεις. Τώρα δεν ξέρω ίσως το κανονικό Doppler γίνει στο επόμενο ραντεβού το Δεκέμβριο

Φαντασου εμενα η μικρη ηταν 25 εβδομαδων 600 γρ.Μεγαλες διαφορές στο βαρος!!!Εμεις είμαστε πολυ λεπτουλες!!Κι εγω εχω παρει 4-5 κιλα ως τωρα.Δεν ειμαι ομως και αδυνατη,κανονικη.Ημουν 59 κιλα πριν μεινω εγκυος.

Περπάτημα δεν το συζητω.Απο την αρχη φουλ!

Μου φαινεται αδιανοητη η ξαπλα ολη μερα κι η κλεισουρα.

10 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Καλησπέρα, εγώ έχω διαβήτη κύησης, η Ενδοκρινολόγος με έβαλε να μετριέμαι όλη ΜΕΡΑ το σάκχαρο και ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ να ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ινσουλίνης ααα και διατροφή! Τουλάχιστον προσπαθώ! 

πολύ καλές οι τιμες σου! Μπράβο, βέβαια εσύ προσέχεις πολύ διατροφή κλπ ίσως ΓΙ ΑΥΤΟ! 

Αστα εγώ με την αποκόλληση έχω φρικάρει που κάθομαι όλη μέρα και είμαι άτομο υπερδραστήριο, τώρα κάθομαι στα ΑΥΓΑ μου και δεν το ρισκάρω, βέβαια την Παρασκευή σταματάω την δουλειά και λογικά θα αρχίσω να ΣΚΟΤΩΝΩ κοσμο που δεν θα κάνω τίποτα επικοδομητικό και χρήσιμο....

γι’ αυτό όσες μπορείτε να γυμνάζεστε και να περπατάτε... διατηρείτε την καρδιά και το σώμα σας ενεργό....

Τουτουνι και εγώ που δεν τρώω γλυκά καθόλου και καθόλου σοκολάτα πάλι έχω σάκχαρο! 
Τι να κάνουμε; Λίγο προσοχή και θα το ξεπεράσουμε και ΑΥΤΟ! 

πάντως εγώ πιστεύω για μένα ότι θα γεννήσω πρόωρα...έτσι έχω μια αίσθηση....

Κοιτα ξερω πως νιωθεις.

Κι εγω ετσι θα ενιωθα και χειροτερα.

Ειμαι εγκυος,ναι,παλευα χρονια γι'αυτό αλλα το μυαλο μου ειναι σε ενα σωρο πραγματα.

Κραταω καθημερινη επαφη με.συναδελφους για το τι συμβαινει στη δουλεια,με απασχολει παρα πολυ το τι συμβαινει στην επικαιροτητα και διαβαζω ολη μερα.

Επισης,το να βγω εξω να κανω μια βολτα νιωθω οτι ξεσκαω,σωματικα και πνευματικα.

Εσυ θα κανεις αναγκαστικα υπομονη για λιγο καιρο,θα περασει ο καιρος.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Εγω σκεψου τρωω δημητριακα με γαλα νεσκουικ με σοκολατα καθε βραδυ για να μην τρωω σοκολατες και γλυκα.

Σιγουρα ειναι οργανικο αλλα τα πολλα κιλα επισης σιγουρα δεν κανουν σε κανενα καλο.

Και δεν αναφερομαι στην εμφανιση.

Γινεσαι τρομερα δυσκινητη,κουραζεσαι με το παραμικρο,απορρυθμιζεται ο θυρεοειδης κι αλλα πολλα..

Φαντασου εμενα η μικρη ηταν 25 εβδομαδων 600 γρ.Μεγαλες διαφορές στο βαρος!!!Εμεις είμαστε πολυ λεπτουλες!!Κι εγω εχω παρει 4-5 κιλα ως τωρα.Δεν ειμαι ομως και αδυνατη,κανονικη.Ημουν 59 κιλα πριν μεινω εγκυος.

Περπάτημα δεν τοσυζητω.Απο την αρχη φουλ!

Μου φαινεται αδιανοητη η ξαπλα ολη μερα κι η κλεισουρα.

Κοιτα ξερω πως νιωθεις.

Κι εγω ετσι θα ενιωθα και χειροτερα.

Ειμαι εγκυος,ναι,παλευα χρονια γι'αυτό αλλα το μυαλο μου ειναι σε ενα σωρο πραγματα.

Κραταω καθημερινη επαφη με.συναδελφους για το τι συμβαινει στη δουλεια,με απασχολει παρα πολυ το τι συμβαινει στην επικαιροτητα και διαβαζω ολη μερα.

Επισης,το να βγω εξω να κανω μια βολτα νιωθω οτι ξεσκαω,σωματικα και πνευματικα.

Εσυ θα κανεις αναγκαστικα υπομονη για λιγο καιρο,θα περασει ο καιρος.

α τυχερή δεν δουλεύεις; από την μία καλό από την άλλη εγώ θα βαριόμουν. δουλεύω κανονικά 10 ώρες την μέρα κ σάββατα κανα 5ώρο και θα δουλεύω μέχρι να γεννήσω δυστυχώς έτσι είναι οι επιλογές μου. αυτό όμως με βοηθάει πολύ στην ψυχολογία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

α τυχερή δεν δουλεύεις; από την μία καλό από την άλλη εγώ θα βαριόμουν. δουλεύω κανονικά 10 ώρες την μέρα κ σάββατα κανα 5ώρο και θα δουλεύω μέχρι να γεννήσω δυστυχώς έτσι είναι οι επιλογές μου. αυτό όμως με βοηθάει πολύ στην ψυχολογία. 

Αν δεν ηταν ο κορονοιος θα δουλευα.

Σε ταξη ομως εν μεσω πανδημιας με 25 παιδια δε ρισκαρα να μπω.

Ζοριστηκα παρα πολυ στην αρχη,διοτι δουλευω 20 χρονια σερι στην ταξη κι ηταν τεραστιο μερος της ζωης μου.

Μς βοηθαει πολυ που μιλάω καθημερινα με συναδελφους,βρισκομασταν και συχνα και κρατουσα επαφη.

Ειμαι απο τις γυναικες που αν δε δουλεύω πληττω θανασιμα.

Δε μπορω να φανταστω τη ζωη μου κλεισμενη μεσα σ ενα σπιτι.

Την παλεψα ως τώρα,βγαινοντας αρκετα.Παντα σε ανοιχτο χωρο,ωρες που δεν υπαρχει κοσμος και δε μπορω να πω,δεν εχω κατσει πολυ στο σπιτι.

Για μενα η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω.

hKYcp3.png

2 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Καλημέρα! Και εγω θα ρωτήσω αν μ επιτρέπει εστω λιγα λεπτα περπάτημα καθημερινά (αφου μετρησουμε τραχηλο) , και θελω να βρω και κάποιες ασκησουλες για τα χερια γιατι την πλατη μου και τα χερια μου ολη μερα καρεκλα καναπε κρεβάτι τα νιώθω χαλια.. Μετα απο τοσα χρονια γυμναστήριο, τρεξιμο και περπάτημα εχω βρεθει κλεισμενη στους 4 τοίχους:(

Κι εγώ θα ξεκινήσω περπάτημα!!! Όχι μισή ώρα, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσω, σιγά σιγά γιατί απ' το πολύ καθησιο μισή ώρα πολύ μου πέφτει!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κι εγώ θα ξεκινήσω περπάτημα!!! Όχι μισή ώρα, αλλά σίγουρα θα ξεκινήσω, σιγά σιγά γιατί απ' το πολύ καθησιο μισή ώρα πολύ μου πέφτει!!!

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια.. Ναι ναι και εγώ είπα από Σάββατο έχει περπάτημα κάθε μέρα έστω και μισή ώρα γύρω γύρω από το τετράγωνο γιατί δεν θέλω να βγαίνω και μέσα στον κόσμο.. Έχω και το άλλο που θέλω να κατουρησω ανά μισή ώρα χαχαχα.. 

Έκανα μόλις και το εμβόλιο της γρίπης και αύριο πάω για καμπυλη.. Αντε να δούμε..γιατι από κιλά και φαγητό δωξα το θεό να λέμε χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Κορίτσια εσείς Μ τον κορονοιο πως τα πάτε;εγώ εδώ φοβάμαι πάρα πολύ.εχω κλειστεί σπίτι.μονο τα μικρά σχολείο πάω... γίνεται χαμός.το νου σας κ βοήθεια μας.εδω σε Θεσσαλονίκη χαμουλης

Just now, pharmacy είπε:

Κορίτσια εσείς Μ τον κορονοιο πως τα πάτε;εγώ εδώ φοβάμαι πάρα πολύ.εχω κλειστεί σπίτι.μονο τα μικρά σχολείο πάω... γίνεται χαμός.το νου σας κ βοήθεια μας.εδω σε Θεσσαλονίκη χαμουλης

Εχεις δικιο κοριτσι μου.Κατι για εικονες Ιταλιας πλέον εκει στα νοσοκομεια διαβαζω.

Εννοειται σπιτι κι αντε να κλεισουν και τα σχολεια.

Παντου δηλαδη τα ιδια θα γινουν.

Εγω δυστυχως το εβλεπα να ερχεται..

Να προσεχετε οσο πιο πολυ μπορειτε.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια,  χαλαρά με το περπάτημα γιατί εγώ έπαθα αποκόλληση, μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός και να το έπαθα μόνο εγώ! Δεν λέω να μουχλιάσετε στον καναπέ, αλλά με όρια! 
σας φιλώ 

• Μου αρέσει 3

KerXp3.png

Just now, mommytobe είπε:

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια.. Ναι ναι και εγώ είπα από Σάββατο έχει περπάτημα κάθε μέρα έστω και μισή ώρα γύρω γύρω από το τετράγωνο γιατί δεν θέλω να βγαίνω και μέσα στον κόσμο.. Έχω και το άλλο που θέλω να κατουρησω ανά μισή ώρα χαχαχα.. 

Έκανα μόλις και το εμβόλιο της γρίπης και αύριο πάω για καμπυλη.. Αντε να δούμε..γιατι από κιλά και φαγητό δωξα το θεό να λέμε χαχαχαχα

Εγω τελικα δεν θα την κανω την καμπυλη. Το σακχαρο μου ηταν στα κατώτατα οριο κ εκανα κ μια αλλη,  κλασμα γλυκοζιλιωμενης, επισης χαμηλο,  οπότε δεν προχωραμε σε κατι αλλο.. Θα μαθαινω απο εσας για την εμπειρία αυτη:P

Just now, Renaki80 είπε:

Κορίτσια,  χαλαρά με το περπάτημα γιατί εγώ έπαθα αποκόλληση, μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός και να το έπαθα μόνο εγώ! Δεν λέω να μουχλιάσετε στον καναπέ, αλλά με όρια! 
σας φιλώ 

Ναι ναι κ πολλες απο εμας ειναι κ αμαθες..  Εγω οταν ηταν ανοιχτα κ ειχε καλο καιρο εβγαινα 2 φορες την εβδομάδα τριγυρνουσα λιγακι,  τωρα λιγο το κρυο, λιγο η μάσκα, τίποτα.. Εγω λεω δεν θα μ φτασει η ωρα να μ κόψει την περιδεση;;  δεν θα στρωσω κωλο:-P

• Χαχα 1

Εγώ κορίτσια με το περπάτημα με έπιανε έντονος πόνος χαμηλά και ρώτησα χθες το γιατρό και μου είπε αυτό σημαίνει ότι κουράζεσαι παραπάνω από ότι αντέχεις, να περπατάς λιγότερη ώρα και μόλις νοιώσεις πόνο κάθεσαι επιτόπου. Έχω βέβαια καιρό να βγω για περπάτημα και είπα να το ξεκινήσω πιο χαλαρα.

Επίσης με κάποια κορίτσια λέγαμε για κάτι πονακια σαν να έχουμε κάνει γυμναστική. Αυτό  μου είπε είναι που μεγαλώνει η μήτρα και πέφτει βάρος χαμηλά αλλά αλλάζει και η λεκάνη. Επίσης και το έντονο πιάσιμο στους γοφούς το βράδυ φυσιολογικό απλά ξεκινησαν νωρίτερα μου είπε

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Just now, pharmacy είπε:

Αχ ελπίζω να τα κλεισουν τα δημοτικα..  Γίνεται χαμος, δυστυχώς δεν προσεχουν αρκετα.  Θα έχεις κ εσυ το κεφαλι σου ήσυχο 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renaki80 είπε:

σας φιλώ 

Υπαρχουν πολλες κοπελες που μεχρι το το τελος γυμναζονται κανονικα.Ας.μην τρομοκρατουμαστε!Τα οφελη της ασκησης ειναι περισσοτερα!

Καμια δεν παθαινει αποκολληση επειδη περπαταει...

Just now, Hope.2019 είπε:

Εγώ κορίτσια με το περπάτημα με έπιανε έντονος πόνος χαμηλά και ρώτησα χθες το γιατρό και μου είπε αυτό σημαίνει ότι κουράζεσαι παραπάνω από ότι αντέχεις, να περπατάς λιγότερη ώρα και μόλις νοιώσεις πόνο κάθεσαι επιτόπου. Έχω βέβαια καιρό να βγω για περπάτημα και είπα να το ξεκινήσω πιο χαλαρα.

Επίσης με κάποια κορίτσια λέγαμε για κάτι πονακια σαν να έχουμε κάνει γυμναστική. Αυτό  μου είπε είναι που μεγαλώνει η μήτρα και πέφτει βάρος χαμηλά αλλά αλλάζει και η λεκάνη. Επίσης και το έντονο πιάσιμο στους γοφούς το βράδυ φυσιολογικό απλά ξεκινησαν νωρίτερα μου είπε

Αυτο ειναι λογικο κι.ευνοητο,δε χρειαζεται να μας το πει ο.γιατρος.

Κανενας.γιατρος ομως δε θα σου πει να μην περπατας.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...