Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, chris79 είπε:

Δεν είναι .. όλα στο μυαλό μας είναι

Η Ani έχει δίκιο.. προσθέτοντας αλλά μπαχαρικά φτιάχνει η γεύση αλλά μετά από μερικές μέρες θα το έχεις συνηθίσει κ εσυ. Το ίδιο γίνεται και με τη ζάχαρη. Είναι εθισμός .. μετά από μερικές μέρες δεν τη ζητάς .. καλά τώρα στην εγκυμοσύνη ίσως είναι πιο δύσκολο αλλά μπροστά στα τουτουνακια όλα τ αλλά είναι ασήμαντα !! ;) 

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!  Φυσικά.και θα κάνω ότι πρέπει!!! Αχ, δε ρώτησα το γιατρό για τα φρούτα! Εσείς τι.λετε κάνει να τρώω???

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι said:

Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!!  Φυσικά.και θα κάνω ότι πρέπει!!! Αχ, δε ρώτησα το γιατρό για τα φρούτα! Εσείς τι.λετε κάνει να τρώω???

Δεν ξέρω να σου πω αλλά νομίζω κάποια έχουν κρυμμένη ζάχαρη και δεν κάνει. Καλύτερα να σου πει ο γιατρός για να μη σου πω κάτι λάθος 

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Δεν ξέρω να σου πω αλλά νομίζω κάποια έχουν κρυμμένη ζάχαρη και δεν κάνει. Καλύτερα να σου πει ο γιατρός για να μη σου πω κάτι λάθος 

Θα τον ρωτήσω!!!!

bCX6p3.png

Κορίτσια μου εγώ από την 14η εβδομάδα που ειδε ο διαβητολόγος ότι κάτι δεν πάει καλά με το σάκχαρο με άφησε μια εβδομάδα να κάνω μετρήσεις ειδε ότι ήταν υψηλές και μετά με έβαλε σε διατροφή 10 μέρες και πάλι δεν κατέβηκε αλλά μόνο για ζάχαρη μου είπε να κόψω και όχι και για αλάτι.κανω ινσουλίνη κάθε βράδυ 10 μονάδες και όλα καλά και τρώω και σοκολάτα και πάγωτο με στέβια μια φορά την εβδομάδα. @Τουτουνι @Mighty86 μην εχετε αγχος όλα καλά θα πάνε με λίγη διατροφή φιλακιαααα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια παιρνει καποια συμπληρωμα βιταμίνης D;;

D οπωσδηποτε!! φρουτα /χυμους καλυτερα οχι ,ενα τη μερα αν θες πχ πορτοκαλί ή μηλο σε τετοιο μεγεθος εννοώ..ετσι μου εχει πει ο γιατρος (εχω νορμαλ σακχαρο)

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο σήμερα όλα καλά με το μωράκι μας.

Αλλά αγχώθηκα γιατί μου εμφάνισε 60% πιθανότητα για προεκλαμψία.. είπε ο γιατρός να μην αγχώθω θα το παρακολουθήσουμε. Είπε ευτυχώς που στο πρώτο τρίμηνο έπαιρνα σαλοσπιρ(λόγω εξωσωματικής). Μου είπε έτσι όπως το βλέπει αν εμφανιστεί προεκλαμψία θα εμφανιστεί στον 9ο μάλλον αλλά θα παρακολουθω την πίεση και αν εμφανιστεί τελικά ίσως χρειαστεί να γεννησω νωρίτερα:???:

Α επίσης μου είπε ότι θα φανεί και στα ούρα γιατί συνήθως εμφανίζεται λεύκωμα στα ούρα στην προεκλαμψία.

Εντωμεταξυ εγώ ακόμα έχω χαμηλή πίεση 9-10 συνήθως η μεγάλη..

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Αλλά αγχώθηκα γιατί μου εμφάνισε 60% πιθανότητα για προεκλαμψία.. είπε ο γιατρός να μην αγχώθω θα το παρακολουθήσουμε. Είπε ευτυχώς που στο πρώτο τρίμηνο έπαιρνα σαλοσπιρ(λόγω εξωσωματικής). Μου είπε έτσι όπως το βλέπει αν εμφανιστεί προεκλαμψία θα εμφανιστεί στον 9ο μάλλον αλλά θα παρακολουθω την πίεση και αν εμφανιστεί τελικά ίσως χρειαστεί να γεννησω νωρίτερα:???:

Α επίσης μου είπε ότι θα φανεί και στα ούρα γιατί συνήθως εμφανίζεται λεύκωμα στα ούρα στην προεκλαμψία.

Μπραβο!!ολα οκ!! Εγω φαντασου ακομα παιρνω σαλοσπιρ ..80 μετα το βραδυνο φαγητο...κανεις γενικη κ καλλιεργεια ουρων καθε μηνα φανταζομαι ε; οποτε ναι θα δειξει μην ανησυχεις!!!

Just now, Nephele78 είπε:

D οπωσδηποτε!! φρουτα /χυμους καλυτερα οχι ,ενα τη μερα αν θες πχ πορτοκαλί ή μηλο σε τετοιο μεγεθος εννοώ..ετσι μου εχει πει ο γιατρος (εχω νορμαλ σακχαρο)

Καθε μερα τρωω 2 3 φρουτα, ακτινιδιο μηλο πορτοκαλί ή μπανανα..  Απλα ημουν κ κλεισμενη σπιτι ενα χρονο σχεδον κ νομιζω φανηκαν οι επιπτώσεις 

Just now, Ani!! είπε:

Ναι εγω.. έχεις κάποια απορια;

Ποσο καιρο κανουν να φανουν αποτελέσματα αν ξεκινησω συμπληρωμα;;; αποφάσισα να κανω μονη μ,  δεν μ την εγραψε ο γιατρος, κ πηρα τωρα τηλ στο μικροβιολογικο και μου ειπε οτι ειναι στα πατώματα 

Απο τον υπέρηχο το καταλαβε;;  χωρίς να κανεις αιματος ουρων;;  το μωρακι πως ειναι;;; 

Διαφημίσεις

Just now, Nephele78 είπε:

Μπραβο!!ολα οκ!! Εγω φαντασου ακομα παιρνω σαλοσπιρ ..80 μετα το βραδυνο φαγητο...κανεις γενικη κ καλλιεργεια ουρων καθε μηνα φανταζομαι ε; οποτε ναι θα δειξει μην ανησυχεις!!!

Ναι ναι κάνω κάθε μήνα. Είναι όλες καλές ως τώρα και επίσης έχω προς παρόν χαμηλή πίεση. Μου είπε ο γιατρός ότι έτσι όπως φαίνεται αν εμφανίσω θα εμφανίσω στον 9ο , δεν πιστεύει νωρίτερα. Αν εμφανιστεί μετά την 36 που πιστεύει θα είμαστε καλά γιατί έτσι κι αλλιώς το μωρό θα είναι τελειόμηνο.  Μακάρι γιατί φοβάμαι μην εμφανιστεί πχ στον 8ο.

Just now, Paris.33 είπε:

Καθε μερα τρωω 2 3 φρουτα, ακτινιδιο μηλο πορτοκαλί ή μπανανα..  Απλα ημουν κ κλεισμενη σπιτι ενα χρονο σχεδον κ νομιζω φανηκαν οι επιπτώσεις 

Ποσο καιρο κανουν να φανουν αποτελέσματα αν ξεκινησω συμπληρωμα;;; αποφάσισα να κανω μονη μ,  δεν μ την εγραψε ο γιατρος, κ πηρα τωρα τηλ στο μικροβιολογικο και μου ειπε οτι ειναι στα πατώματα 

Απο τον υπέρηχο το καταλαβε;;  χωρίς να κανεις αιματος ουρων;;  το μωρακι πως ειναι;;; 

Το μωράκι είναι καλά! Από δύο μετρήσεις δικές μου το κατάλαβε. Δεν θυμάμαι ποιες ακριβώς!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια παιρνει καποια συμπληρωμα βιταμίνης D;;

Οχι.Μόνο πολυβιταμινες εδω κι ενα μηνα.

Τώρα ξεκινανε ολα τα καλα.Τραχηλος να κονταινει,προεκλαμψια,διαβητης.

Απο τον πλακουντα το καταλαβαινουν κι απ τα ούρα ναι.

Πόση πιεση μικρή εχεις?Εγω 7-7,5 η μικρή.Η μικρη πρεπει να μην ανεβει πανω απο 9.

Πρεπει να την παρακολουθεις στενά.

Γενικα απο δω και πέρα πολλά.θελουν προσοχή.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Πόση πιεση μικρή εχεις?Εγω 7-7,5 η μικρή.Η μικρη πρεπει να μην ανεβει πανω απο 9.

Ποιες πολυβιταμινες;;; καλύτερα γιατι σίγουρα δεν θα μ λειπει μονο d,  θα παω γιατρο την Δευτέρα να δούμε τι θα μ δωσει..  

Just now, Joka είπε:

Μικρή πίεση  έχω το πολύ μέχρι 6-7 και μεγάλη μέχρι 10-11...  Εντωμεταξυ τουλάχιστον ο τράχηλος όπου ήταν 2.8 εκατοστάστην Β επιπέδου σήμερα ήταν 3 εκατοστά.

Αχ τώρα σε δεκα μέρες θα κάνω και καμπύλη ελπίζω να μην βγει κι αυτή κακή.

Just now, Paris.33 είπε:

Ποιες πολυβιταμινες;;; καλύτερα γιατι σίγουρα δεν θα μ λειπει μονο d,  θα παω γιατρο την Δευτέρα να δούμε τι θα μ δωσει..  

Κορίτσι μου εγώ παίρνω ένα σκεύασμα το Calcioral d3 νομίζω είναι ασβέστιο με d μαζί.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Paris.33 είπε:

Iofolen δίνουν στην εγκυμοσύνη.

Μικρή πίεση  έχω το πολύ μέχρι 6-7 και μεγάλη μέχρι 10-11...  Εντωμεταξυ τουλάχιστον ο τράχηλος όπου ήταν 2.8 εκατοστάστην Β επιπέδου σήμερα ήταν 3 εκατοστά.

Αχ τώρα σε δεκα μέρες θα κάνω και καμπύλη ελπίζω να μην βγει κι αυτή κακή.

Τραχηλος κι.εγω 2,8 στην αυχενική,3 στη β επιπεδου.Μια χαρα ειμαστε.

Κι η πιεση σου μια χαρα.Απλα επειδη οπως κι ο διαβητης τωρα εκδηλωνονται αυτα,πρεπει να χουμε το νου μας.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...