Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, chris79 είπε:

Καλημερα !
Είμαστε μαζί ! Και εγώ με ΠΗΤ 11/2 σήμερα μπαίνω έβδομο !! 
Οτι και να λένε για τις εβδομάδες κι εγώ έτσι τα μετράω ... αφού γεννάω 11/2 στις 11/11 μπαίνω στον έβδομο , στις 11/12 στον όγδοο και στις 11/1 στον ένατο! 

Εγω πητ 9/2.Η γιατρος μου ομως μου ειπε την οτι την επομενη,την 28η βδομαδα οτι μπαινω στον 7ο.

Απ την αρχη ποτε δε βγαλαμε τελικα ακρη μ αυτο.Χαχχαχαχααα!!

• Χαχα 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

οπωσδήποτε αδιάβροχο! καμία φορά τους φεύγουν τσισακια κ με την πανα

Τωρα που το θυμηθηκα το στρωμα που παρηγγειλα εχει εξτρα κάλυμμα με φερμουάρ να βγαινει κ να πλενεται, στους 60.. Δεν θα ειναι επαρκες; 

Just now, chris79 είπε:

Υπάρχουν προστατευτικά στρώματος με αδιάβροχο το κατω μέρος όπως και για τα δικά μας κρεβάτια ! Είναι απαραίτητο και για διαρροές από τσίσα (μη σου πω και κακά) αλλά και γουλίτσες , σαλάκια. Αλλιώς θα το κλαις το στρώμα...Αν δε βρεις σε αυτό το μέγεθος μπορείς να βάλεις και πολύ μεγάλο σελτεδακι (και τέτοια πουλάνε και ειδικά στην αρχή που είναι μικρό το μωρό σε καλύπτει πλήρως). 

Και η μαμα μου για σελτεδακι μ ειπε κ αυτο το 1 που αγορασα ειναι όντως μεγαλουτσικο! 

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ δεν έχω διαβήτη αλλά η καμπύλη ήταν οριακή, μου έκοψε για δύο βδομάδες όλα τα γλυκά και πάμε για επανεξέταση μετά! 

Τουτουνακι μου, οντως οριακα εισαι..  Πιστευω με διατροφή θα το ελέγξεις, υπομονη και δεν εμεινε καιρος ακομη! ❤️ 

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα! Πήρα και εγω ενα σετακι,  οντως ειναι μαξιλαροθηκη, το πανωσεντονο ηταν απλο σεντονακι και το κάτω σεντονο ηταν με λαστιχο! 

Αναμεσα απο στρωματακι κ σεντονακι το σκεφτεστε να βαλετε;; προφανώς για να μην λερωνει το στρωμα κατι αδιαβροχο;;; 

Χμμμ κατάλαβα... Να δω που θα βρω παπλωματοθηκες, γιατί το σεντονακι για χειμώνα δεν θα φτάνει θα θέλει και κουβερτούλα και εγώ έχω σκοπό να πάρω παπλώματακι... Θα δω τι θα κάνω.. Ναιι ανάμεσα στο στρώματα κι βάζουμε ένα σεντονακι αδιάβροχο.. Ευτυχώς είναι φθινα αυτά, έχει και στα τζάμπο πολύ οικονομικά και με λαστιχάκι.. 

Just now, Τουτουνι είπε:

Λοιπόν κορίτσια αποτελέσματα! 

0.   73

60.  182

120.  194

163.   125

Αποτέλεσμα: μου έκοψε τελειως τα γλυκά και σε δύο βδομάδες θα ξανακάνω...

Με λίγο προσοχή θα είσαι μια χαρά.. Μην σε αγχώνει.. Οριακά αλλά εντάξει:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Τωρα που το θυμηθηκα το στρωμα που παρηγγειλα εχει εξτρα κάλυμμα με φερμουάρ να βγαινει κ να πλενεται, στους 60.. Δεν θα ειναι επαρκες; 

Και η μαμα μου για σελτεδακι μ ειπε κ αυτο το 1 που αγορασα ειναι όντως μεγαλουτσικο! 

Τουτουνακι μου, οντως οριακα εισαι..  Πιστευω με διατροφή θα το ελέγξεις, υπομονη και δεν εμεινε καιρος ακομη! ❤️ 

αχ κορίτσια εγώ πρέπει να κόψω και το αλάτι, γιατί έχουν πρηστεί και τα δάκτυλα των χεριών μου... πώς θα τα κόψω όλα μαζί;;;;

• Μπερδεμένη/-ος 1

bCX6p3.png

Just now, mommytobe είπε:

Χμμμ κατάλαβα... Να δω που θα βρω παπλωματοθηκες, γιατί το σεντονακι για χειμώνα δεν θα φτάνει θα θέλει και κουβερτούλα και εγώ έχω σκοπό να πάρω παπλώματακι... Θα δω τι θα κάνω.. Ναιι ανάμεσα στο στρώματα κι βάζουμε ένα σεντονακι αδιάβροχο.. Ευτυχώς είναι φθινα αυτά, έχει και στα τζάμπο πολύ οικονομικά και με λαστιχάκι.. 

Με λίγο προσοχή θα είσαι μια χαρά.. Μην σε αγχώνει.. Οριακά αλλά εντάξει:)

Mommy νομιζω ουτε παπλωματακι βαζουν σε τοσο βρεφακι.. Κ γενικα οτιδήποτε ειναι επικίνδυνο να του σκεπασει το κεφαλακι :unsure: μονο μια κουβερτουλα.. Ετσι νομίζω, θα μας πουνε κ αλλες μανουλες εμπειρίες  (καλα εε στο τελος θα με μισησεις χαχαχαχ) 

Just now, Τουτουνι είπε:

αχ κορίτσια εγώ πρέπει να κόψω και το αλάτι, γιατί έχουν πρηστεί και τα δάκτυλα των χεριών μου... πώς θα τα κόψω όλα μαζί;;;;

Τουτουνακι οντως και τα 2 μαζι σου επεσαν;; δυσκολο κ δυστυχώς το αλατι κ η ζαχαρη κρυβονται παντού! Ειμαι σίγουρη θα τα καταφέρεις ομως! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Mommy νομιζω ουτε παπλωματακι βαζουν σε τοσο βρεφακι.. Κ γενικα οτιδήποτε ειναι επικίνδυνο να του σκεπασει το κεφαλακι :unsure: μονο μια κουβερτουλα.. Ετσι νομίζω, θα μας πουνε κ αλλες μανουλες εμπειρίες  (καλα εε στο τελος θα με μισησεις χαχαχαχ) 

Τουτουνακι οντως και τα 2 μαζι σου επεσαν;; δυσκολο κ δυστυχώς το αλατι κ η ζαχαρη κρυβονται παντού! Ειμαι σίγουρη θα τα καταφέρεις ομως! 

Χαχαχαχαχαχα καλά κάνεις και τα λες... Εμάς μας ειχε η μαμά μου παπλώματακι όπως μας ειπε και έτσι απλά μπήκα στην διαδικασία να πάρω και εγώ... Δηλαδή μόνο μια κουβερτούλα? Οπότε στην ουσία για την κούνια θέλω μόνο κατωσεντονο και κουβερτούλα, αφού ούτε μαξιλάρι δεν χρησιμοποιούμε για τα βρεφακια.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 said:

Για το καλυμμα που λες αν έχει αδιάβροχη επίστρωση είναι οκ αλλά μπορεί να είναι όλο υφασμάτινο όποτε περνάνε τα υγρά .. πρέπει να το δεις πρώτα 

Just now, Paris.33 said:

Συμφωνώ για το πάπλωμα 

ζεσταίνονται πολύ. Το πάπλωμα είναι υπερβολή για τόσο μωρά. Και είναι και επικίνδυνο πράγματι. 
Με σεντονάκι - κουβερτούλα θα είναι μια χαρά. Και το ξαναλέω. Ακόμη και η κουβερτούλα κάτω από τις μασχαλιτσες για πιο σιγουριά. Τα χεράκια απ έξω. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Paris.33 είπε:

Το ελπίζω!!! Να σας πω την αλήθεια για τη ζάχαρη δεν με νοιάζει τόσο...με το αλάτι το θα κάνω, το θα τρώω?

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι said:

Το ελπίζω!!! Να σας πω την αλήθεια για τη ζάχαρη δεν με νοιάζει τόσο...με το αλάτι το θα κάνω, το θα τρώω?

Τα πάντα σχεδόν αλλά ανάλατα. Εντάξει δε θέλει αλμυρά τυριά και αλλαντικά αλλά φαγητά τα κανείς απλά ανάλατα. 

Το έκανα 4 μήνες σχεδόν και είναι συνήθεια. 

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

κοίτα θα κόψεις το αλάτι για το ένα τουτουνακι και τη ζάχαρη για το άλλο.. :) παρολα αυτα για να το συνηθίσεις λιγο πρόσθεσε μπαχαρικά αν θες 

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Υπνοσακο.Τιποτα για σκεπασμα για τα πολυ μικρα.

Κ εγω κοιταξα για υπνοσακο,  αλλα μ ειπαν μετα τον 1ο μηνα καλύτερα  κ σκέφτομαι μήπως παρω ανοιξιάτικο με λιγότερα  tog κατευθείαν..  Θα ρωτήσω ομως κ τον παιδιατρο.. Γενικα θελει ερευνα κ ψαξιμο

Just now, chris79 είπε:

Τα πάντα σχεδόν αλλά ανάλατα. Εντάξει δε θέλει αλμυρά τυριά και αλλαντικά αλλά φαγητά τα κανείς απλά ανάλατα. 

Το έκανα 4 μήνες σχεδόν και είναι συνήθεια. 

Συνηθίζεται ε?? Ποπό εμένα μου φαίνεται βουνό!!!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι said:

Συνηθίζεται ε?? Ποπό εμένα μου φαίνεται βουνό!!!

Δεν είναι .. όλα στο μυαλό μας είναι

Η Ani έχει δίκιο.. προσθέτοντας αλλά μπαχαρικά φτιάχνει η γεύση αλλά μετά από μερικές μέρες θα το έχεις συνηθίσει κ εσυ. Το ίδιο γίνεται και με τη ζάχαρη. Είναι εθισμός .. μετά από μερικές μέρες δεν τη ζητάς .. καλά τώρα στην εγκυμοσύνη ίσως είναι πιο δύσκολο αλλά μπροστά στα τουτουνακια όλα τ αλλά είναι ασήμαντα !! ;) 

Just now, Τουτουνι είπε:

Νομιζω πιο εύκολο να κοψεις το αλατι παρα την ζαχαρη,  που κρυβεται μεχρι κ στα φρούτα, τα ψωμια..  Εξάλλου σκεψου ολα τα μωρακια τρωνε νεροβραστα αναλατα..  Να βαζεις αρωματικα στο φαγητό, πιπέρι ριγανη μουστάρδα, ουτε που θα το καταλάβεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...