Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

27η ακριβως σήμερα, αρα αυριο 27+1 κλεισμενη η 27η και ξεκιναω να διανυω την 28η ναι..  Βαση εβδομαδων νομίζω για να μπεις 3ο τριμηνο κλεινεις κ την 28η;;; δεν θυμάμαι, γιατι σταματησα να τα κοιταω, για τον 7ο βρηκα 2 3 διαφορετικες εκδοχες για τις εβδομάδες. Οποτε το πάω βαση ΠΗΤ πλεον,  καθε 10 του μηνα,  οπως κ ο γιατρος μου 

Οταν συμπληρωσεις την 27η εισαι στην 28η βδομαδα.Δηλαδη στον 7ο μηνα,στο 3ο τριμηνο.

Εμενα μου ειπε ας πουμε η γιατρος να κανω την καμπυλη την 27η βδομαδα,δλδ την τελευταια βδομαδα του β τριμηνου.

Σημερα ειμαι 27+2.Τωρα διανυουμε την 27η βδομαδα.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια ελπίζω να βαίνουν όλα καλά για όλες σας. έχω καιρό να γράψω κ να διαβάσω λόγω χρόνου. χθες βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης κ εντέλει εχω διαβήτη κύησης. έχει κάποια άλλη εδώ; ανησυχώ λίγο για το μωρό γιατί στην β επιπέδου ενώ όλα βγήκαν φυσιολογικά η περίμετρος της κοιλιάς του είναι στα ανώτατα φυσιολογικά κ αναρωτιέμαι αν έχει επηρεαστεί από τον διαβήτη. εννοείται ξεκίνησε να με παρακολουθεί διατροφολόγος ,να κάνω μετρήσεις κ περιμένω να δω κ τον διαβητολόγο να μου πει εντέλει αν θα χρειαστώ ινσουλίνη. 

Κοριτσια αυτο τωρα εγραφα.Οταν υπαρχει θεμα.διαβητη το οποιο φαινεται στην καμπυλη,υπαρχει παντα και αυξημενο αμνιακο υγρο.Επισης στο μωρο υπαρχει μακροσωμια,ειναι δηλαδη μεγαλο το βαρος του και ιδιως η κοιλια.

Αυτο εκδηλωνεται στο τελος του β τριμηνου γι αυτο τοτε γινεται η καμπυλη.

@Τουτουνι πώς ειναι το αμνιακο υγρό σου???Τα μωρά?

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα κορίτσια ελπίζω να βαίνουν όλα καλά για όλες σας. έχω καιρό να γράψω κ να διαβάσω λόγω χρόνου. χθες βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης κ εντέλει εχω διαβήτη κύησης. έχει κάποια άλλη εδώ; ανησυχώ λίγο για το μωρό γιατί στην β επιπέδου ενώ όλα βγήκαν φυσιολογικά η περίμετρος της κοιλιάς του είναι στα ανώτατα φυσιολογικά κ αναρωτιέμαι αν έχει επηρεαστεί από τον διαβήτη. εννοείται ξεκίνησε να με παρακολουθεί διατροφολόγος ,να κάνω μετρήσεις κ περιμένω να δω κ τον διαβητολόγο να μου πει εντέλει αν θα χρειαστώ ινσουλίνη. 

Αν θελεις γραψε μας τα αποτελεσματα της καμπυλης.Μην ανησυχεις παντως,οι γιατροι εχουν μεγαλη εμπειρια σε αυτο το κομματι.Θα το παρακολουθειτε κι ολα καλα..

hKYcp3.png

8 hours ago, Paris.33 said:

27η ακριβως σήμερα, αρα αυριο 27+1 κλεισμενη η 27η και ξεκιναω να διανυω την 28η ναι..  Βαση εβδομαδων νομίζω για να μπεις 3ο τριμηνο κλεινεις κ την 28η;;; δεν θυμάμαι, γιατι σταματησα να τα κοιταω, για τον 7ο βρηκα 2 3 διαφορετικες εκδοχες για τις εβδομάδες. Οποτε το πάω βαση ΠΗΤ πλεον,  καθε 10 του μηνα,  οπως κ ο γιατρος μου 

Καλημερα !
Είμαστε μαζί ! Και εγώ με ΠΗΤ 11/2 σήμερα μπαίνω έβδομο !! 
Οτι και να λένε για τις εβδομάδες κι εγώ έτσι τα μετράω ... αφού γεννάω 11/2 στις 11/11 μπαίνω στον έβδομο , στις 11/12 στον όγδοο και στις 11/1 στον ένατο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια αυτο τωρα εγραφα.Οταν υπαρχει θεμα.διαβητη το οποιο φαινεται στην καμπυλη,υπαρχει παντα και αυξημενο αμνιακο υγρο.Επισης στο μωρο υπαρχει μακροσωμια,ειναι δηλαδη μεγαλο το βαρος του και ιδιως η κοιλια.

Αν θελεις γραψε μας τα αποτελεσματα της καμπυλης.Μην ανησυχεις παντως,οι γιατροι εχουν μεγαλη εμπειρια σε αυτο το κομματι.Θα το παρακολουθειτε κι ολα καλα..

Μια χαρά απ' ότι ξέρω! Ο γιατρός μου είπε ότι είναι λίγο οριακή δεν μου είπε για διαβήτη και τέτοια! Όμως να κόψω τα γλυκά!!! Και επανεξέταση!!! Και τα μωρά πριν μια βδομάδα που πήγα μια χαρά ήταν!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

94,204,193 μακάρι έχω αγχωθεί αρκετά

Just now, Paris.33 said:

Καλημέρα! Πήρα και εγω ενα σετακι,  οντως ειναι μαξιλαροθηκη, το πανωσεντονο ηταν απλο σεντονακι και το κάτω σεντονο ηταν με λαστιχο! 

Αναμεσα απο στρωματακι κ σεντονακι το σκεφτεστε να βαλετε;; προφανώς για να μην λερωνει το στρωμα κατι αδιαβροχο;;; 

Υπάρχουν προστατευτικά στρώματος με αδιάβροχο το κατω μέρος όπως και για τα δικά μας κρεβάτια ! Είναι απαραίτητο και για διαρροές από τσίσα (μη σου πω και κακά) αλλά και γουλίτσες , σαλάκια. Αλλιώς θα το κλαις το στρώμα...Αν δε βρεις σε αυτό το μέγεθος μπορείς να βάλεις και πολύ μεγάλο σελτεδακι (και τέτοια πουλάνε και ειδικά στην αρχή που είναι μικρό το μωρό σε καλύπτει πλήρως). 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mighty είπε:

Εγώ δεν έχω διαβήτη αλλά η καμπύλη ήταν οριακή, μου έκοψε για δύο βδομάδες όλα τα γλυκά και πάμε για επανεξέταση μετά! 

bCX6p3.png

Just now, Mighty είπε:

94,204,193 μακάρι έχω αγχωθεί αρκετά

Για το πρωτο,η γιατρος μου ειπε 95 το οριο.Δε μου φαινονται τοσο εκτος ορίων.Μαλλον οριακα εισαι.Ψυχραιμια,ο διαβητης κυησης ειναι κατι που ελεγχεται.

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ δεν έχω διαβήτη αλλά η καμπύλη ήταν οριακή, μου έκοψε για δύο βδομάδες όλα τα γλυκά και πάμε για επανεξέταση μετά! 

Ε γι αυτο.Οταν ειναι οριακη,παιρνουν τα μετρα τους μηπως αυξηθει κι εκδηλωθει διαβητης.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Για το πρωτο,η γιατρος μου ειπε 95 το οριο.Δε μου φαινονται τοσο εκτος ορίων.Μαλλον οριακα εισαι.Ψυχραιμια,ο διαβητης κυησης ειναι κατι που ελεγχεται.

Ε γι αυτο.Οταν ειναι οριακη,παιρνουν τα μετρα τους μηπως αυξηθει κι εκδηλωθει διαβητης.

έχεις δίκιο! θα τα κόψω μαχαίρι!!! 

bCX6p3.png

Just now, Joka είπε:

σε ευχαριστώ. ναι το πρώτο είναι το μόνο οριακό τα άλλα ξεφεύγουν. ειδικά το μετά από δύο ώρες που δεν έχει πέσει σχεδόν καθόλου. 

Just now, Τουτουνι είπε:

όχι εμένα μου είπε ξεκάθαρα διαβήτης κύησης. η αλήθεια είναι οτι ενώ το περιμέναμε λόγω ιστορικού ,κιλών κ πολυκυστικών επειδή μέχρι κ τώρα είχα αναγούλες δεν κάναμε τίποτα το είχα αφήσει. ο γιατρός έλεγε οτι αν είναι να εμφανιστεί θα εμφανιστεί στον 6ο και η διατροφολόγος μου είπε όσο έχεις αναγούλες απλά προσπάθησε να μην βάλεις πολλά κιλά. ίσως θα έπρεπε λίγο πιο νωρίς να την ψάξω.

Καλημέρα σε όλες ! Δεν κάνουμε όλες καφέ γραμμή . Εγώ δεν έχω κάνει .βέβαια οι θηλές έχουν σκληρύνει και σκούρυναν . Επίσης και εγώ έτσι αλλάζω τον μήνα , σύμφωνα με την ΠΗΤ . έτσι μου είχε πει κ ο εμβρυολογος για να μν μπερδεύομαι . Όντως για τα στρώματα υπάρχουν αδιάβροχα επίστρωμα τα. Υπάρχουν πολλές διαρροές και όταν μεγαλώνουν έρχονται και αλλά (εμετοί, το νερό τους κ.α ) Τέλος @Mighty μν ανησυχείς ,μπορεί να καταφέρεις να το ελέγξεις με την διατροφή. Δεν λέω ότι είναι εύκολο , αλλά να σκεφτεσαι πως δεν έχει μείνει πολύ ! @Τουτουνι μια χαρά η καμπύλη σου .

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Just now, Mariachi said:

Καλημέρα σε όλες ! Δεν κάνουμε όλες καφέ γραμμή . Εγώ δεν έχω κάνει .βέβαια οι θηλές έχουν σκληρύνει και σκούρυναν . Επίσης και εγώ έτσι αλλάζω τον μήνα , σύμφωνα με την ΠΗΤ . έτσι μου είχε πει κ ο εμβρυολογος για να μν μπερδεύομαι . Όντως για τα στρώματα υπάρχουν αδιάβροχα επίστρωμα τα. Υπάρχουν πολλές διαρροές και όταν μεγαλώνουν έρχονται και αλλά (εμετοί, το νερό τους κ.α ) Τέλος @Mighty μν ανησυχείς ,μπορεί να καταφέρεις να το ελέγξεις με την διατροφή. Δεν λέω ότι είναι εύκολο , αλλά να σκεφτεσαι πως δεν έχει μείνει πολύ ! @Τουτουνι μια χαρά η καμπύλη σου .

Σωστά τους ξέχασα τους εμετούς ... αλλά είπα να μην αποκαλύψω όλα τα υπέροχα μυστικά της μητρότητας με τη μια !!! Χαχαχαχα !! ;) 

• Χαχα 1

Just now, Mariachi είπε:

οριακή μου είπε ο γιατρός και θα κάνουμε επανάληψη! μέχρι τότε κομμένα τα γλυκά!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...