Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Nephele78 said:

Ναι, αλλά είδες και εμεις οι 2 που εχουμε παρομοιο προφιλ παλι σε εμενα ειπε οχι φεμαρα ..η ηλικια;και εμενα μου ειχε κολλησει και απο τα 2 που λες και εσυ και ηταν καθετος..& μου χε πει μονο ενεσεις.τι να πω...ακρη δε βγαινει..

Εμάς η ηλικια και των δύο είναι 37

(ατο μεταξύ είδα ότι είμαι σε τελείως λάθος topic. Μας τα καταφέρνω πάντα από το κινητό να τα πάνω έτσι μαντάρα :razz:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Arriel_83 είπε:

Εμάς η ηλικια και των δύο είναι 37

(ατο μεταξύ είδα ότι είμαι σε τελείως λάθος topic. Μας τα καταφέρνω πάντα από το κινητό να τα πάνω έτσι μαντάρα :razz:

Δε πειραζει βρε ..εγω  το ειπα οτι επειδη εγω εχω αμη σαν την δικη σου ακριβως 0,3 κ fsh 17 ,5 αλλα ως πρωτοκολλα μας δινουν άλλα..εσυ χαπια εγω ενεσεις ..κ εννουσα οταν  εγραψα ηλικια επειδη εγω ειμαι πιο μεγαλη 42 κ τα χαπια ισως δεν πιανουν τι να πω..

Just now, Nephele78 said:

Δε πειραζει βρε ..εγω  το ειπα οτι επειδη εγω εχω αμη σαν την δικη σου ακριβως 0,3 κ fsh 17 ,5 αλλα ως πρωτοκολλα μας δινουν άλλα..εσυ χαπια εγω ενεσεις ..κ εννουσα οταν  εγραψα ηλικια επειδη εγω ειμαι πιο μεγαλη 42 κ τα χαπια ισως δεν πιανουν τι να πω..

Πω πω έχουμε ακριβώς ίδιες τιμές. Και εγώ fsh κάπου εκεί (15). Καταλαβαίνω ότι με τέτοιες τιμές θέλουν ελάχιστη δόση.. Θα το συζητήσω και με τον γιατρό.. 

Just now, Arriel_83 είπε:

Πω πω έχουμε ακριβώς ίδιες τιμές. Και εγώ fsh κάπου εκεί (15). Καταλαβαίνω ότι με τέτοιες τιμές θέλουν ελάχιστη δόση.. Θα το συζητήσω και με τον γιατρό.. 

Ναι βρε το θυμομουνα ,για αυτο στο εγραψα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Αλήθεια? Δεν το γνώριζα αυτό.. Απλά σκεφτόμουν επειδή εμείς πήραμε πολυμορφικο κρεβατάκι και έχει τα κάγκελα μην χτυπήσει εκεί... Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω και την φωλιτσα.. Θα μπορώ να το βάζω εκεί μέσα για αρχη..το λίκνο με το δίχτυ το σκέφτηκα και εγώ για την αρχή να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μας απλά έχουμε ελάχιστο χώρο και δεν ξέρω αν βρω στο μέγεθος που ψάχνω.... 

Αλλά άνοιξες και άλλο θέμα.. Θέμα παιδίατρος... Βρίσκουμε από τώρα? Πριν γεννήσουμε? Πάμε δηλαδή ενημερώνουμε ότι είμαστε έγκυες και θέλουμε γιατρό? 

@mommytobeΠαιδίατροι βρίσκεις στο 7ο - 8ο μήνα! Εγώ βρήκα γρήγορα ευτυχώς μόλις μπήκα στον 7ο... Όσο για τις πάντες  μου είπε ότι απαγορεύονται γιατί αυξάνουν πιθανότητες για Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου. 

11 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα.  Ούτε εγώ το ήξερα αυτό για την πάντα. Επειδή η πεθερά νυωυ θα μου ράψει όλη την προίκα έχει πάρει υλικά και θα μου ράψει και μια όμορφη πάντα. Έχω και εγώ πολυμορφικό κρεβάτι αγοράσει. Εγώ θα ράψω σε μέγεθος που να να μην πιάνει όλη την κούνια. Θα πιάνει στο πάνω μέρος και στα πλάγια μέχρι τη μέση περίπου. Αλλά τώρα αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει καθόλου να βάλω. Δεν το ήξερα αυτό που λένε τα κορίτσια!

Κορίτσια μου καλημερα. Τέλεια τα νέα σας , μπράβο κορίτσια που είδατε τα μωράκια σας!

Εγώ έχω αύριο ραντεβού και έχω πολύ αγωνία. Έχω να κάνω 5 εβδομάδες. Εδώ και τρεις μέρες δεν νοιώθω τόσο έντονα το μωρό. Το ενοιωθα κάθε μέρα όλη μέρα έντονα. Αυτές τις μέρες δεν το νοιώθω συνεχώς πιο πολύ βράδυ και όχι τόσο έντονα και ανησυχώ.

@Hope.2019 εμένα η παιδίατρος μου είπε καθόλου πάντα. Βέβαια ρωτάς κι εσύ και βλέπεις.

• Μου αρέσει 1

Ωραια κ κλεινουμε ραντεβού στον παιδιατρο, τι παμε κ συζηταμε να δουμε αν μας κανει;;;! Καλα βέβαια πες ξεκινας κ αν δεν σ αρεσει αλλαζεις δεν υπογραφεις κ συμβόλαιο 

10 ώρες πρίν, butterfly1986 είπε:

Εγώ πάντως το αντίθετο είχα ακούσει για τις πάντες :-/ ότι είναι επικίνδυνο να μην έχεις γιατί μπορεί να σφηνωθεί το κεφαλάκι του μωρού ανάμεσα στα κάγκελα η να χτυπήσει πάνω στα κάγκελα....έτσι κι αλλιώς αέρα παίρνει κι από πάνω κι από το κάτω μέρος της κούνιας.υποτιθεται ότι η πάντα μπαίνει στο πάνω μέρος και λίγο αριστερά και δεξιά...αμάν αυτές οι οδηγίες όλο αλλάζουν!όπως και για το πώς πρέπει να κοιμάται το μωρό!

@butterfly1986Οι σωστές οι κούνιες πλεον έχουν προδιαγραφές και σφραγίδες ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστεί το μωράκι. Είναι ολόκληρος μπελάς δυστυχώς το ψαξιμο. Έκανα έρευνα πριν κανένα μήνα αλλά επειδή ακόμα δεν πάρω κούνια τα παράτησα. Εννοείται ο παιδίατρος ξέρει καλύτερα αλλά επειδή έκανα μια επίσκεψη μου επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

9 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

Οι κουνιες που μπορει να χωρεσει το κεφαλακι του εχουν απαγορευτει πια και δεν κυκλοφορουν..ενδεικτικα για να το καταλαβετε κανετε μπουνια το χερι και αν χωραει απο το καγκελο δεν ειναι καλη.. παντα μπορειτε να εχετε στη μιση πλευρα του κρεβατιου για να το βλεπετε κιολας..

τελος για το θεμα της παιδιατρου μην εμπιστευτειτε την καθεμια... εγω κατεληξα στην 3η.. η πρωτη πηγε να μου κοψει το θηλασμο και πολλα αλλα..η 2η μας εδεινε αβερτα αντιβιωσεις και η τριτη ειναι τελεια!!

@Ani!! Συμφωνώ απόλυτα.. και επειδή η μπουνιά είναι σχετική στον κάθε άνθρωπο, παρτε ένα κουτάκι από αναψυκτικό!!!

Just now, Paris.33 είπε:

Ωραια κ κλεινουμε ραντεβού στον παιδιατρο, τι παμε κ συζηταμε να δουμε αν μας κανει;;;! Καλα βέβαια πες ξεκινας κ αν δεν σ αρεσει αλλαζεις δεν υπογραφεις κ συμβόλαιο 

@Paris.33 εμείς είχαμε ένα χαρτί και κάθε φορά που μας ερχόταν μια απορία τη σημειώναμε. Κλείσαμε ραντεβου, κάναμε τις ερωτήσεις, είδαμε αν μας κάνει κλικ και τι αντιλήψεις έχει. Γενικά κόβεις κίνηση. Είναι και θέμα χημείας. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη συνεννόησης. Μπορεί να ξεκινήσεις καλά και στην πορεία κάτι να στραβωσει ή μπορεί και να παει τέλεια!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, dpilo είπε:

@butterfly1986Οι σωστές οι κούνιες πλεον έχουν προδιαγραφές και σφραγίδες ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστεί το μωράκι. Είναι ολόκληρος μπελάς δυστυχώς το ψαξιμο. Έκανα έρευνα πριν κανένα μήνα αλλά επειδή ακόμα δεν πάρω κούνια τα παράτησα. Εννοείται ο παιδίατρος ξέρει καλύτερα αλλά επειδή έκανα μια επίσκεψη μου επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

@Ani!! Συμφωνώ απόλυτα.. και επειδή η μπουνιά είναι σχετική στον κάθε άνθρωπο, παρτε ένα κουτάκι από αναψυκτικό!!!

@Paris.33 εμείς είχαμε ένα χαρτί και κάθε φορά που μας ερχόταν μια απορία τη σημειώναμε. Κλείσαμε ραντεβου, κάναμε τις ερωτήσεις, είδαμε αν μας κάνει κλικ και τι αντιλήψεις έχει. Γενικά κόβεις κίνηση. Είναι και θέμα χημείας. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη συνεννόησης. Μπορεί να ξεκινήσεις καλά και στην πορεία κάτι να στραβωσει ή μπορεί και να παει τέλεια!! 

Σωστα θεμα χημειας,  την διάθεση που θα δειξει τις αντιληψεις..  Βαση πητ μπήκα 7ο σήμερα, νομιζω οι επόμενες εβδομάδες καλο θα ηταν να ξεκινησω να ρωταω.  Εξάλλου εχω την εντύπωση πως ο παιδιατρος καθοδηγει και την εγκυμοσύνη προς το τέλος της,  σχετικα με εμβολιασμο μαμας κλπ 

Just now, Paris.33 είπε:

Σωστα θεμα χημειας,  την διάθεση που θα δειξει τις αντιληψεις..  Βαση πητ μπήκα 7ο σήμερα, νομιζω οι επόμενες εβδομάδες καλο θα ηταν να ξεκινησω να ρωταω.  Εξάλλου εχω την εντύπωση πως ο παιδιατρος καθοδηγει και την εγκυμοσύνη προς το τέλος της,  σχετικα με εμβολιασμο μαμας κλπ 

Διανυεις δλδ την 28η βδομαδα?

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Διανυεις δλδ την 28η βδομαδα?

27η ακριβως σήμερα, αρα αυριο 27+1 κλεισμενη η 27η και ξεκιναω να διανυω την 28η ναι..  Βαση εβδομαδων νομίζω για να μπεις 3ο τριμηνο κλεινεις κ την 28η;;; δεν θυμάμαι, γιατι σταματησα να τα κοιταω, για τον 7ο βρηκα 2 3 διαφορετικες εκδοχες για τις εβδομάδες. Οποτε το πάω βαση ΠΗΤ πλεον,  καθε 10 του μηνα,  οπως κ ο γιατρος μου 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου.. Τι κάνετε? Πως είστε? 

@Τουτουνι τα αποτελέσματα από την καμπύλη τα πήρες? Σορρυ μπορεί να το ανέφερες πιο μπροστά αλλά ήταν 3 σελίδες που είχα να διαβάσω και ήμουν στην δουλειά οπότε μπορεί να το προσπέρασα κατά λάθος..

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση? Πείτε με χαζή αλλα πραγματικά το έχω απορία χαχαχα.. Ψάχνω για σεντονακια για το μωρό και βρήκα κάποια σχέδια που μου άρεσαν.. Όταν λέει ας πούμε 3 τμχ, πανωσεντονο, κατωσεντονο και μαξιλαροθήκη εννοεί ότι το πανωσεντονο είναι ένα απλό σεντονακια ή είναι παπλωματοθηκη? Γιατί παντού έτσι τα γράφει.. Σε όσες σελίδες και να μπήκα.. 

Just now, mommytobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. Τι κάνετε? Πως είστε? 

@Τουτουνι τα αποτελέσματα από την καμπύλη τα πήρες? Σορρυ μπορεί να το ανέφερες πιο μπροστά αλλά ήταν 3 σελίδες που είχα να διαβάσω και ήμουν στην δουλειά οπότε μπορεί να το προσπέρασα κατά λάθος..

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση? Πείτε με χαζή αλλα πραγματικά το έχω απορία χαχαχα.. Ψάχνω για σεντονακια για το μωρό και βρήκα κάποια σχέδια που μου άρεσαν.. Όταν λέει ας πούμε 3 τμχ, πανωσεντονο, κατωσεντονο και μαξιλαροθήκη εννοεί ότι το πανωσεντονο είναι ένα απλό σεντονακια ή είναι παπλωματοθηκη? Γιατί παντού έτσι τα γράφει.. Σε όσες σελίδες και να μπήκα.. 

Καλημέρα! Πήρα και εγω ενα σετακι,  οντως ειναι μαξιλαροθηκη, το πανωσεντονο ηταν απλο σεντονακι και το κάτω σεντονο ηταν με λαστιχο! 

Αναμεσα απο στρωματακι κ σεντονακι το σκεφτεστε να βαλετε;; προφανώς για να μην λερωνει το στρωμα κατι αδιαβροχο;;; 

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα! Πήρα και εγω ενα σετακι,  οντως ειναι μαξιλαροθηκη, το πανωσεντονο ηταν απλο σεντονακι και το κάτω σεντονο ηταν με λαστιχο! 

Αναμεσα απο στρωματακι κ σεντονακι το σκεφτεστε να βαλετε;; προφανώς για να μην λερωνει το στρωμα κατι αδιαβροχο;;; 

οπωσδήποτε αδιάβροχο! καμία φορά τους φεύγουν τσισακια κ με την πανα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...