Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Nephele78 είπε:

Οχι βρε.. ειναι και θεμα οργανισμου..και καποιες γυναικες με ενα μωρακι κ μικρες σε ηλικια πχ εχουν πολλα θεματα και αλλες οχι..και επισης σε πρωτη εγκυμοσυνη καποια μπορει να ειναι τελεια και στη δευτερη χαλια ..μην ανησυχεις !!

Ποσο σου εδωσε; Ε θα παρεις εννοειται κ θα εισαι μια χαρα..ξαπλα κ χαλαρη ! 

2 την ημερα παλι θα παιρνω..επισης παιρνω κ 2 μαγνησια και 2 σιδηρους κ 2 φυλλικο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω σε ποια να πρώτοαπαντησω χαχαχα.. Λοιπόν και εμένα οι θυλες μου έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν σκουρινει αρκετά... Επίσης παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι έκανα και αυτήν την γραμμή στην κοιλιά, αχνοφαίνεται βέβαια αλλά όταν το είπα στον άντρα μου μου είπε και αυτός ότι το είχε δει αλλά δεν μου είπε κάτι..... Πετρώματα κάνω και εγώ τελευταία στην κοιλιά.. Αλλά είπε ο γιατρός να το δω λίγες μέρες και να αυξήσουμε το μαγνήσιο... Αυτααα.. 

Just now, mommytobe είπε:

Δεν ξέρω σε ποια να πρώτοαπαντησω χαχαχα.. Λοιπόν και εμένα οι θυλες μου έχουν μεγαλώσει πολύ και έχουν σκουρινει αρκετά... Επίσης παρατήρησα πριν λίγες μέρες ότι έκανα και αυτήν την γραμμή στην κοιλιά, αχνοφαίνεται βέβαια αλλά όταν το είπα στον άντρα μου μου είπε και αυτός ότι το είχε δει αλλά δεν μου είπε κάτι..... Πετρώματα κάνω και εγώ τελευταία στην κοιλιά.. Αλλά είπε ο γιατρός να το δω λίγες μέρες και να αυξήσουμε το μαγνήσιο... Αυτααα.. 

Θηλες σκουρες επισης,οπως και γραμμη εδω και μηνες.

Καλα αυτα ειναι τα συνηθισμενα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Ani!! είπε:

2 την ημερα παλι θα παιρνω..επισης παιρνω κ 2 μαγνησια και 2 σιδηρους κ 2 φυλλικο. 

Νταξει λογικο αν δείξανε οι εξετασεις σου οτι τα χρειαζεσαι εις διπλούν καλο θα κανουν μονο! ρουφανε τα μωρακια :-) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Καντι@λουκουμαδακι @Nephele78ευχαριστώ!

Ναι εννοείται πως ότι παίρνει κάποια δεν κάνει για όλες. Απλά είχα την απορία για το τι μπορεί να κάνει το ένα και τι το άλλο πρωτόκολλο. 

Η αλήθεια μια διαφορά στην αμη έχουμε. Εγώ έχω 0,3 κι εκείνη 0,9. Μπορεί να έπαιξε ρόλο αυτό. Δεν ξερω.. Μου έχει κολλήσει πως και με χαπια και ενέσεις είναι καλύτερο το αποτέλεσμα και θα ήθελα να το συζητήσω με τον γιατρό που παίρνω μόνο χαπια εγώ, να μου πει άποψη.. 

Just now, Arriel_83 είπε:

Ναι εννοείται πως ότι παίρνει κάποια δεν κάνει για όλες. Απλά είχα την απορία για το τι μπορεί να κάνει το ένα και τι το άλλο πρωτόκολλο. 

Η αλήθεια μια διαφορά στην αμη έχουμε. Εγώ έχω 0,3 κι εκείνη 0,9. Μπορεί να έπαιξε ρόλο αυτό. Δεν ξερω.. Μου έχει κολλήσει πως και με χαπια και ενέσεις είναι καλύτερο το αποτέλεσμα και θα ήθελα να το συζητήσω με τον γιατρό που παίρνω μόνο χαπια εγώ, να μου πει άποψη.. 

Ναι, αλλά είδες και εμεις οι 2 που εχουμε παρομοιο προφιλ παλι σε εμενα ειπε οχι φεμαρα ..η ηλικια;και εμενα μου ειχε κολλησει και απο τα 2 που λες και εσυ και ηταν καθετος..& μου χε πει μονο ενεσεις.τι να πω...ακρη δε βγαινει..

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ γραμμουλα στην κοιλιά γιατί δεν έχω???

Εγώ έχω εμφανίσει τώρα τελευταία αλλά είναι πολύ κοντή φτάνει εκεί που ξεκινά η κοιλιά δηλαδή και είναι πάρα πολύ άχνη ίσα ίσα φαίνεται. Νομίζω δεν εμφανίζεται σε όλες. 

kJQgp2.png

Just now, Arriel_83 είπε:

Θα κριθεί στην ανταπόκριση που θα εχεις!

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ γραμμουλα στην κοιλιά γιατί δεν έχω???

Για παρηγοριά ούτε εγώ έχω!

Επίσης οι θηλές έγινες σκληρές και σκούρες και είναι ανάγλυφες όπως το χώμα  στην Αφρική χωρίς νερό :blink: 

KerXp3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Εγώ έχω εμφανίσει τώρα τελευταία αλλά είναι πολύ κοντή φτάνει εκεί που ξεκινά η κοιλιά δηλαδή και είναι πάρα πολύ άχνη ίσα ίσα φαίνεται. Νομίζω δεν εμφανίζεται σε όλες. 

Κορίτσια μου έβγαλε φωτό ο άντρας μου και τελικά φαίνεται..!!! Όχι πολύ έντονα αλλά φαίνεται!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...