Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Το κόλπο είναι μόλις γίνει αυτό που έχασες συνήθως την ίδια ή την επόμενη μέρα προγραμματίζουν το επόμενο. Άμα κάνεις αμέσως αίτηση προλαβαίνεις!

Κορίτσι μου εγώ με ένα μωράκι και σχετικά μικρή κοιλίτσα δυσκολεύομαι πολύ. Επίσης έχω πονακια χαμηλά συχνά και δυσκολεύομαι να κάτσω και να σηκωθώ , επίσης και να γυρίσω πλευρό.  Φαντάζομαι για σένα πόσο πιο δύσκολα θα είναι με τα διδυμάκια σου!

Κορίτσια επίσης έχουν σκουρύνει  οι θηλές σας; Εμένα έχουν σκουρύνει αρκετά εδώ και δύο τρεις βδομάδες.. πιστεύω θα σκουρύνουν κι αλλο μέχρι τη γέννα.

Εμενα νομίζω πως οχι δεν ειδα αλλαγη στο χρωμα,  μονο λιγο υγρο , ουτε την γραμμή εκανα στην κοιλια που λενε.. Μόνο φλεβες κ σπασμενα αγγεια:huh:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τη βγάλω άλλους 2 μήνες ... δυσκολεύομαι σε όλα τόσο πολύ ... το να κάτσω ή να σηκωθώ από καναπέ ή κρεβάτι (είναι και χαμηλό και αστα) , να σκύψω εντάξει είναι αστείο , να βάλω / βγάλω παπούτσια μεγάλη πρόκληση και ο ύπνος είναι ήδη μαρτύριο. 
Γενικα δε θέλω να παραπονιέμαι αλλά πραγματικά έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση ήδη ... με το ένα καμία σχέση .. λίγο πριν γεννήσω και ουτε καν τότε τόσο δύσκολα (γέννησα και λίγο νωρίς 35+6). 
Μακαρι να μεγαλωνουν τα ζουζούνια καλά όμως κι όλα τα αλλά είναι παροδικά.. ;) 

Τόσο πολυ με τα διδυμάκια ε??!!Κουραγιο!!

Εγω βρε κοριτσια κοιμαμαι ακομα μπρουμυτα,δεν εχω μεγαλη κοιλια και περπαταω φουλ!Σημερα περπατησα ολη τη Δ.Αρεοπαγιτου μεχρι το Θησειο και πίσω πάλι.

Η γιατρος μου εχει πει να περπαταω οσο πιο πολυ.μπορω.

Με.διαλειμματα φυσικα γιατι εχω και αιματοκριτη 29 αλλα μια χαρα σχεδον ξεχναω ακομα.οτι ειμαι εγκυος.

Το βραδυ θα κοιμηθω το 8ωρακι μου σερι οπως πριν κι ολα μια χαρα.Λιγες καουρες μονο αρχισαν εδω και 1 βδομαδα.

Πονακια εχω που και που και περιοδικα δυνατα αλλα τα χω συνηθισει και δε δινω σημασια

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Ani!! είπε:

κοριτσια εγω απο χθες εχω αδυναμια και με το παραμικρο ποναει η κοιλια μου χαμηλα..δεν ξερω αν φταιειου μου μειωσε ο γιατρος την προγεστερονη απο 2 σε 1 χαπι την ημερα.. συμπασχει καμια μαζι μου;; φυσικα θα τον ρωτησω τηξ Δευτερα που θα παω για ραντεβου.. εννοειται δεν βγαινω εξω για περπατημα και κανω ελαχιστα μεσα στο σπιτι

Κι εμένα κάποιες μέρες με πονάει σαν να έχω κάνει γυμναστική... 

Να ξεκουραστείς σημερα κ να προσέχεις με τα σκυψιματα κ τα καθίσματα. 

Χθες κ σήμερα όταν είμαι όρθια με πιάνει αδυναμία, ζαλάδα κ χτυπάει δυνατά η καρδιά μου... Δεν ξέρω τι φταίει :(

Just now, chris79 είπε:

Όλες μαζί μας έπιασε ; 
Εγω δεν πονάω αλλά πετρώνει συνέχεια η κοιλιά. Μου τριπλασίασε το μαγνήσιο (από 1 την ημέρα το πήγε 3) και έχουμε ραντεβού Παρασκευή από κοντά... 

Θέλω να πιστεύω είναι όλα εντός φυσιολογικών αλλαγών τώρα που μεγαλωνουν όλο και περισσότερο τα μωράκια μας ! 

Ακομα δεν εχω καταλαβει πετρωματα.Σφιγγεται ολοκληρη?Καπως ετσι?Μαγνησιο δεν εχω παρει.

hKYcp3.png

Κορίτσια εγώ παρακολουθώ μέσω zoom μαθήματα από το Αρεταίειο Νοσοκομείο. Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα στο facebook, να δώσετε το e mail σας κ να σας στείλουν τον σχετικό σύνδεσμο. Κάθε Τετάρτη γίνονται τα μαθήματα. Αύριο είναι το 4ο νομίζω και αφορά τις μεθόδους αντιμετώπισης του πόνου τοκετού. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Όλες μαζί μας έπιασε ; 
Εγω δεν πονάω αλλά πετρώνει συνέχεια η κοιλιά. Μου τριπλασίασε το μαγνήσιο (από 1 την ημέρα το πήγε 3) και έχουμε ραντεβού Παρασκευή από κοντά... 

Θέλω να πιστεύω είναι όλα εντός φυσιολογικών αλλαγών τώρα που μεγαλωνουν όλο και περισσότερο τα μωράκια μας ! 

Ναι θα τον ρωτησω γιατι δεν παλευεται ολη μερα να ειμαι ετσι.. θα ενημερωσω κ θα σας πω.. εγω βλεπω πως απλα , εχει ξεκινησει η εγκυμοσυνη μου λιγο στραβα κ συνεχιζεται.. στο πρωτο μ ηταν τελειως διαφορετικα κ καλυτερα!

Just now, Sofi8 είπε:

Κι εμένα κάποιες μέρες με πονάει σαν να έχω κάνει γυμναστική... 

Να ξεκουραστείς σημερα κ να προσέχεις με τα σκυψιματα κ τα καθίσματα. 

Χθες κ σήμερα όταν είμαι όρθια με πιάνει αδυναμία, ζαλάδα κ χτυπάει δυνατά η καρδιά μου... Δεν ξέρω τι φταίει :(

ναι οπως τα λες! ειμαστς πολλες λοιπον! υπομονη κ ξεκουραση τι να πω! 

@Τουτουνι μας εσυ προσεχε λιγο περισσοτερο! κ φυαικα δεν μπορω να σηκωθω κ να καθησω ευκολα.. κουραγιο εγκυουλες

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka said:

Ακομα δεν εχω καταλαβει πετρωματα.Σφιγγεται ολοκληρη?Καπως ετσι?Μαγνησιο δεν εχω παρει.

Σφίγγεται ολόκληρη και σκληραίνει. 
Ειναι πολύ χαρακτηριστικό. 
Αλλα μπορεί να φτάσεις και μέχρι τέλους και να μην το αισθανθείς. 

Just now, chris79 είπε:

Σφίγγεται ολόκληρη και σκληραίνει. 
Ειναι πολύ χαρακτηριστικό. 
Αλλα μπορεί να φτάσεις και μέχρι τέλους και να μην το αισθανθείς. 

Οχι δε νομιζω να ενιωσα κατι τετοιο.Καποιες φορες τη νιωθω σκληρή κι αλλες πιο μαλακη αλλα οπως το λες νομιζω οχι.

hKYcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ βρε κορίτσια αυτό ήθελα να σας ρωτήσω κι εγώ ...είμαι η μόνη που δυσκολεύεται να κάτσει και να σηκωθεί απ' τον καναπέ??? Διδυμομανουλες που έχετε πιο μεγάλες κοιλιτσες τι λέτε???

Εγω κοριτσια μου δεν εχω καθολου πονακια ουτε σφιξιματα κ πετρώματα.το μονο που εχω ειναι οτι κουραΖομαι ευκολα.και η κοιλια ειναι τεραστια ,αλλα ανετα σηκώνομαι κ καθομαι ακομα..λιγο αργοτερα το νοιωθω οτι θα βαρύνω σιγουρα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope.2019 είπε:

Το κόλπο είναι μόλις γίνει αυτό που έχασες συνήθως την ίδια ή την επόμενη μέρα προγραμματίζουν το επόμενο. Άμα κάνεις αμέσως αίτηση προλαβαίνεις!

Κορίτσι μου εγώ με ένα μωράκι και σχετικά μικρή κοιλίτσα δυσκολεύομαι πολύ. Επίσης έχω πονακια χαμηλά συχνά και δυσκολεύομαι να κάτσω και να σηκωθώ , επίσης και να γυρίσω πλευρό.  Φαντάζομαι για σένα πόσο πιο δύσκολα θα είναι με τα διδυμάκια σου!

Κορίτσια επίσης έχουν σκουρύνει  οι θηλές σας; Εμένα έχουν σκουρύνει αρκετά εδώ και δύο τρεις βδομάδες.. πιστεύω θα σκουρύνουν κι αλλο μέχρι τη γέννα.

Ναι σκούρο καφέ, αλλά όχι την τελευταία βδομάδα, πιο πολύ κ;όρο το έχω παρατηρήσει, κι έχουν μεγαλώσει επίσης!

Just now, Nephele78 είπε:

Εγω κοριτσια μου δεν εχω καθολου πονακια ουτε σφιξιματα κ πετρώματα.το μονο που εχω ειναι οτι κουραΖομαι ευκολα.και η κοιλια ειναι τεραστια ,αλλα ανετα σηκώνομαι κ καθομαι ακομα..λιγο αργοτερα το νοιωθω οτι θα βαρύνω σιγουρα..

Τι να πω....λετε να φταίει που αγχώθηκα σήμερα ????

Just now, chris79 είπε:

Και αυτό ... έχουν σκουρύνει , πονάνε ενώ πριν όχι και άρχισαν να στάζουν ... σαν νωρίς μου φαίνεται αλλά θα το δω και με το γιατρό την Παρασκευή. 

Να μας πεις κι εμάς τι θα σου πει, αν και απ' ότι έχω διαβάσει είναι φυσιολογικό!!!

Just now, Paris.33 είπε:

Εμενα νομίζω πως οχι δεν ειδα αλλαγη στο χρωμα,  μονο λιγο υγρο , ουτε την γραμμή εκανα στην κοιλια που λενε.. Μόνο φλεβες κ σπασμενα αγγεια:huh:

Κι εγώ γραμμή δεν έκανα ακόμη, ίσως κάνουμε αργότερα!!! 

Just now, Ani!! είπε:

Ναι θα τον ρωτησω γιατι δεν παλευεται ολη μερα να ειμαι ετσι.. θα ενημερωσω κ θα σας πω.. εγω βλεπω πως απλα , εχει ξεκινησει η εγκυμοσυνη μου λιγο στραβα κ συνεχιζεται.. στο πρωτο μ ηταν τελειως διαφορετικα κ καλυτερα!

ναι οπως τα λες! ειμαστς πολλες λοιπον! υπομονη κ ξεκουραση τι να πω! 

@Τουτουνι μας εσυ προσεχε λιγο περισσοτερο! κ φυαικα δεν μπορω να σηκωθω κ να καθησω ευκολα.. κουραγιο εγκυουλες

Αχ κοριτσια μου εγώ προσέχω όσο μπορώ, ούτε πολλές δουλειές κάνω, ούτε περπάτημα και την περισσότερη μέρα την περνάω στον καναπέ! Πετρώματα στην κοιλίτσα έχω κι εγώ ! Αλλά κρατάνε λίγο και δεν πονάνε καθόλου! Αυτό είναι λεγόμενες συσπάσεις???

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι said:

Ναι σκούρο καφέ, αλλά όχι την τελευταία βδομάδα, πιο πολύ κ;όρο το έχω παρατηρήσει, κι έχουν μεγαλώσει επίσης!

Τι να πω....λετε να φταίει που αγχώθηκα σήμερα ????

Να μας πεις κι εμάς τι θα σου πει, αν και απ' ότι έχω διαβάσει είναι φυσιολογικό!!!

Κι εγώ γραμμή δεν έκανα ακόμη, ίσως κάνουμε αργότερα!!! 

Αχ κοριτσια μου εγώ προσέχω όσο μπορώ, ούτε πολλές δουλειές κάνω, ούτε περπάτημα και την περισσότερη μέρα την περνάω στον καναπέ! Πετρώματα στην κοιλίτσα έχω κι εγώ ! Αλλά κρατάνε λίγο και δεν πονάνε καθόλου! Αυτό είναι λεγόμενες συσπάσεις???

Ναι έτσι όπως το λες σαν συσπασούλες ακούγονται προπαρασκευαστικές. Δεν πονάνε. 

Just now, Nephele78 said:

Νεφέλη μου είσαι 3 εβδομάδες πίσω από εμένα ... και εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω βαρύνει πολύ ... καλύτερα που δεν έχεις ακόμα ! ;) 

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Νεφέλη μου είσαι 3 εβδομάδες πίσω από εμένα ... και εγώ τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω βαρύνει πολύ ... καλύτερα που δεν έχεις ακόμα ! ;) 

Ναι ναι το βλεπω καθαρα οτι ερχεται χαχχα

Μα η κοιλια ειναι τεραστια ηδη,καλε που θα φτασει ;!τρομαζω ηδη..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, chris79 είπε:

Ποπό ελπίζω να μην είναι κακό από τόσο νωρίς!!!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ποπό ελπίζω να μην είναι κακό από τόσο νωρίς!!!

Οχι βρε.. ειναι και θεμα οργανισμου..και καποιες γυναικες με ενα μωρακι κ μικρες σε ηλικια πχ εχουν πολλα θεματα και αλλες οχι..και επισης σε πρωτη εγκυμοσυνη καποια μπορει να ειναι τελεια και στη δευτερη χαλια ..μην ανησυχεις !!

Just now, Ani!! είπε:

λοιπον μου απαντησε ο γιατρος μου και θα αυξησω παλι την προγεστερονη και μου ειπε ξεκουραση και πολλα υγρα.

Ποσο σου εδωσε; Ε θα παρεις εννοειται κ θα εισαι μια χαρα..ξαπλα κ χαλαρη ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...