Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 said:

Εν τω μεταξύ τα συζητάμε, και απο τη μια μου φαίνεται τοσοοο μακρινη αυτη η στιγμή, απο την αλλη παλι λεω φτανουμε σχεδον:-P  μεσα στα Χριστούγεννα εχω να παραδώσω κ εργασια μεταπτυχιακό, νομιζω δεν θα καταλάβω πως θα μπει ο Γενάρης! Τα μωρακια σου πως ειναι;; 

Καλά είναι υποθέτω ... μεγαλωνουν σίγουρα γιατί το πάρτυ έχει γίνει καθημερινό και τα χτυπήματα αρκετά δυνατά ... έχουν ανεβεί επίσης αρκετά ψηλά και με πιέζουν πολύ. 
Καταλαβαίνω και κλωτσιές και τούμπες και άλλες κινήσεις περίεργες (προφανώς κουνάνε χέρια πόδια ξέρω ‘γώ ...). 
Το Σάββατο που έκανα κι εγώ καμπύλη Ζαχαρού το πάρτυ ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φρενίτιδα με τόση ζάχαρη !!! 
Περιμένω κάτι επιπλέον εξετάσεις dna που κάναμε στη μικρή και πάω συχνά στο γιατρό για να ελέγχει πως μεγαλώνουν. 
Όλα καλά λοιπόν ... :) 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Καλά είναι υποθέτω ... μεγαλωνουν σίγουρα γιατί το πάρτυ έχει γίνει καθημερινό και τα χτυπήματα αρκετά δυνατά ... έχουν ανεβεί επίσης αρκετά ψηλά και με πιέζουν πολύ. 
Καταλαβαίνω και κλωτσιές και τούμπες και άλλες κινήσεις περίεργες (προφανώς κουνάνε χέρια πόδια ξέρω ‘γώ ...). 
Το Σάββατο που έκανα κι εγώ καμπύλη Ζαχαρού το πάρτυ ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φρενίτιδα με τόση ζάχαρη !!! 
Περιμένω κάτι επιπλέον εξετάσεις dna που κάναμε στη μικρή και πάω συχνά στο γιατρό για να ελέγχει πως μεγαλώνουν. 
Όλα καλά λοιπόν ... :) 

Τελεια! Τρελαίνομαι για διδυμακια!!!! ❤️ παντα ηθελα πολυ,  αν και με το θεμα με τον τραχηλο δεν ξερω αν θα ηταν καλη ιδεα τελικα..καλα αποτελέσματα και στις εξετάσεις σας!  Πάντως ενα έχουμε να μας ταρακουναει, δεν μπορω να φανταστώ 2!!!:x μπραβο στα κοριτσια με τα διδυμακια τους!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 50 λεπτά , Paris.33 είπε:

Τις προηγούμενες φορες ήταν καλο εκει πονταρω κ τωρα ;) να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα! Τα τουτουνακια ηρεμησαν ή πανηγυριζουν τη δοση ζαχαρης ακομη;;; :grin:

Να σας πω σήμερα ήταν όλοι πρωί και το μεσημέρι γιουχου! Το μεσημέρι κοιμήθηκα και τώρα είναι ήσυχα!!!! 

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,ερωτηση.

Υπαρχει λογος να αγορασουμε νυχτικό,μπλιαχ,ή πυτζαμες μονο για το μαιευτηριο?

Εγώ θα αγοράσω σίγουρα γιατί δεν έχω. Γενικά στο σπίτι φοράω μόνο πιτζαμες αλλά κι αυτές σε λίγο δεν θα μου πάνε...είδη η κοιλίτσα μένει λίγο απ' έξω... Χχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Καλησπέρα κι από μένα, θεωρώ πολύ πεταμένα λεφτά τα νυχτικά, γιατί είχα κάνει παλιά ένα χειρουργείο και είχα αγοράσει πάλι νυχτικό το οποίο τώρα πια δε μου κάνει, είναι το πιο άχρηστο κομμάτι της ντουλάπας μου αλλά δυστυχώς εγώ αγόρασα για καλό και για κακό Μην και τυχόν κάνω καισαρική αλλά θα μπει κι αυτό Στο ίδιο σημείο που είναι και το άλλο :P

Χάθηκα σήμερα γιατί δεν είμαι πολύ καλά, έχω λίγα πονάκια χαμηλά και βαθιά και όταν Κάθομαι σε καρέκλα ή στον καναπέ υποφέρω! Οπότε είμαι ξαπλωμένη! μίλησα όμως με το γιατρό μου, μου άλλαξε το μαγνήσιο και μου είπε ότι αν ανησυχώ να πάω να με δει όμως θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολή! αν δω ότι ακόμα πονάω ίσως να πάω τις επόμενες ημέρες. 

τουτούνι Το υγρό για την καμπύλη σακχάρου εγώ το ήπια κατευθείαν γιατί μου φέρνει αναγούλα! Και Μετά με άφησε να πιω νερό κανονικά! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! 

Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν να κάνουν την καμπύλη Σακχάρου 

Κλείσατε ραντεβού για Doppler? Εγώ έχω 8/12

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα, θεωρώ πολύ πεταμένα λεφτά τα νυχτικά, γιατί είχα κάνει παλιά ένα χειρουργείο και είχα αγοράσει πάλι νυχτικό το οποίο τώρα πια δε μου κάνει, είναι το πιο άχρηστο κομμάτι της ντουλάπας μου αλλά δυστυχώς εγώ αγόρασα για καλό και για κακό Μην και τυχόν κάνω καισαρική αλλά θα μπει κι αυτό Στο ίδιο σημείο που είναι και το άλλο :P

Χάθηκα σήμερα γιατί δεν είμαι πολύ καλά, έχω λίγα πονάκια χαμηλά και βαθιά και όταν Κάθομαι σε καρέκλα ή στον καναπέ υποφέρω! Οπότε είμαι ξαπλωμένη! μίλησα όμως με το γιατρό μου, μου άλλαξε το μαγνήσιο και μου είπε ότι αν ανησυχώ να πάω να με δει όμως θεωρώ ότι είναι λίγο υπερβολή! αν δω ότι ακόμα πονάω ίσως να πάω τις επόμενες ημέρες. 

τουτούνι Το υγρό για την καμπύλη σακχάρου εγώ το ήπια κατευθείαν γιατί μου φέρνει αναγούλα! Και Μετά με άφησε να πιω νερό κανονικά! Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι! 

Καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στις υπόλοιπες κοπέλες που έχουν να κάνουν την καμπύλη Σακχάρου 

Εμενα ευτυχώς τα τιμαει η μαμα μου τα κοντομανικα νυχτικα το καλοκαίρι, οπότε... Ξέρω την κατάληξη ;) οταν είσαι ξαπλωμενη ειναι καλύτερα;;  αν ναι νομίζω δεν υπάρχει λογος ανησυχιας..  Σίγουρα οσο περναει ο καιρος δεν θα βολευομαστε..  Doppler οχι ακομη, αν και μ κανει ενα μινι ο γιατρος μου καθε φορα,  τωρα στις 16 που εχω ραντεβού θα τον ρωτήσω! Λογικα κ εγω καπου αρχες Δεκεμβρίου ειναι να κανω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Κοιταξτε ειδικα τωρα που δεν θα εχουμε καμια επισκεψη πραγματι αν δεν θελετε δεν παιρνετε νυχτικιες.. παρολα αυτα αν παρετε βαμβακερες να τις κανετε μασκες βρε.. :)

• Χαχα 2

Just now, Ani!! είπε:

Κοιταξτε ειδικα τωρα που δεν θα εχουμε καμια επισκεψη πραγματι αν δεν θελετε δεν παιρνετε νυχτικιες.. παρολα αυτα αν παρετε βαμβακερες να τις κανετε μασκες βρε.. :)

Ενταξει, περα απο την πλακα, νομίζω αν ειναι θηλασμου,  θα τις φορεσουμε,  σίγουρα μια ευκολία την παρεχουν... Και αν κρινω απο 2 φιλες μου, που δεν προλαβαιναν να αλλάζουν καθως λερωνοτανε ταυτόχρονα με τα μωράκια τους, χαμένες δεν θα πανε

Just now, Renaki80 είπε:

Κοριτσι,εγω εχω τέτοια πονακια οπως τα περιγραφεις συχνα πυκνα ακόμα,απ την αρχη της εγκυμοσυνης.

Καποιες μερες αρκετα εντονα,σα μαχαιριες.

Με ξαπλα ειναι οντως καλυτερα.Μην ανησυχεις,εγω ολο αυτο διαστημα.καταλαβα οτι ολοι αυτοι οι πονοι ειναι φυσιολογικοι.

Μονο οι συνεχομενοι πονοι περιοδου μας ανησυχουν.

Το ντοπλερ ειναι στις 32 βδομαδες.ετσι?Οχι δεν εκλεισα εγω ακομα,εχω 5 βδομαδες ακομα αλλα θα κλεισω εγκαιρως.

Θα παω αυριο για καμπυλη και αιματολογικές του μηνα να ξεμπερδευω και μ.αυτα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια . Γύρισα από την γυναικολόγο . Επιτέλους την είδα την μικρή . Είναι ζωηρή και έχει φτάσει τα 842 γρ! Όλα τα βρήκε πολύ καλά . Εγώ θα πάρω αύριο να κλείσω για Doppler. Προχωράμε κορίτσια ! 

• Μου αρέσει 7

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Γύρισα από την γυναικολόγο . Επιτέλους την είδα την μικρή . Είναι ζωηρή και έχει φτάσει τα 842 γρ! Όλα τα βρήκε πολύ καλά . Εγώ θα πάρω αύριο να κλείσω για Doppler. Προχωράμε κορίτσια ! 

Υπεροχα νεα! Με το καλο να δεχτουμε τα μωρακια μας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα! Σημερα ειδα κ γω την μικρη μου! Ειναι  σχεδον 900 γρ! Κοιμοταν κ τωρα αρχισε να κλωτσαει παλι! Μεθαυριο θα κανω κ γω την καμπυλη σακχαρου κ συνολικα πηρα 7 κιλα. Προσοχη στο αλατι κ στα γλυκα μου ειπε κ σε 1 μηνα παλι ραντεβου κ θα κανονισουμε κ το ντομπλερ...

• Μου αρέσει 7

Το Doppler εγώ το είχα ξεχάσει χαχαχαχα δεν ανέφερε και τίποτα ο γιατρός μου.. Όταν κάνω τις εξετάσεις και τον πάρω τηλ για να τον ενημερώσω θα τον ρωτήσω πότε θα κάνουμε... 

Ρε κορίτσια κάτι άλλο.. Πήρα σήμερα μια αλλαξιέρα για τον μπέμπη και πραγματικά μου βγήκε η ψυχή.. Είχα βάλει μια στο μάτι και σε 25 σελίδες τουλαχιατον ήταν εξαντλημένη και το είχε μόνο σε άλλα χρώματα.. Αλλά τελικά βρήκα μια σελίδα, 7 ευρώ πιο ακριβό από τα άλλα αλλά ούτε που με ένοιαξε, την παρήγγειλα και τώρα την περιμένω.. Εκεί που ήθελα να καταλήξω ειναι χαχαχαχα για πάντα κούνια τι θα πάρετε? Πρέπει να είναι καλυμμένο όλο το κρεβατάκι? Γύρω γύρω? Γιατί βλέπω κάποια που το μέγεθος τους είναι λιγο πιο μεγάλο από το μυκος του κρεβατιού, λογικά μπαινουν πάνω στο κεφαλάκι και λίγο δεξιά και αριστερά? Δεν ξέρω τι να παραγγείλω γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα μεγέθη... Αν μπορεί κάποια να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμον... Σόρρυ για το σεντονι.. 

Just now, Geo Jo είπε:

Καλησπερα κ απο μενα! Σημερα ειδα κ γω την μικρη μου! Ειναι  σχεδον 900 γρ! Κοιμοταν κ τωρα αρχισε να κλωτσαει παλι! Μεθαυριο θα κανω κ γω την καμπυλη σακχαρου κ συνολικα πηρα 7 κιλα. Προσοχη στο αλατι κ στα γλυκα μου ειπε κ σε 1 μηνα παλι ραντεβου κ θα κανονισουμε κ το ντομπλερ...

Γενικα θελει προσοχή οντως,  αλλα τα κιλα που πήρες δεν ειναι κ τοσο τραγικα!! Μεγαλωνει το μωρακι σας μια χαρα! ❤️ 

Just now, mommytobe είπε:

Το Doppler εγώ το είχα ξεχάσει χαχαχαχα δεν ανέφερε και τίποτα ο γιατρός μου.. Όταν κάνω τις εξετάσεις και τον πάρω τηλ για να τον ενημερώσω θα τον ρωτήσω πότε θα κάνουμε... 

Ρε κορίτσια κάτι άλλο.. Πήρα σήμερα μια αλλαξιέρα για τον μπέμπη και πραγματικά μου βγήκε η ψυχή.. Είχα βάλει μια στο μάτι και σε 25 σελίδες τουλαχιατον ήταν εξαντλημένη και το είχε μόνο σε άλλα χρώματα.. Αλλά τελικά βρήκα μια σελίδα, 7 ευρώ πιο ακριβό από τα άλλα αλλά ούτε που με ένοιαξε, την παρήγγειλα και τώρα την περιμένω.. Εκεί που ήθελα να καταλήξω ειναι χαχαχαχα για πάντα κούνια τι θα πάρετε? Πρέπει να είναι καλυμμένο όλο το κρεβατάκι? Γύρω γύρω? Γιατί βλέπω κάποια που το μέγεθος τους είναι λιγο πιο μεγάλο από το μυκος του κρεβατιού, λογικά μπαινουν πάνω στο κεφαλάκι και λίγο δεξιά και αριστερά? Δεν ξέρω τι να παραγγείλω γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα μεγέθη... Αν μπορεί κάποια να με διαφωτίσει θα ήμουν ευγνώμον... Σόρρυ για το σεντονι.. 

Mommy μου,  γενικα νομίζω δεν προτείνονται πλεον οι παντες, να παίρνει αερα το μωρακι κ γενικα να μην υπαρχει στην κουνια οτιδήποτε μπορεί να ειναι επικίνδυνο, βαριες κουβερτες,  πάντα, αρκουδακια κλπ..  Για αυτο το λογο και αγορασα λικνο με διχτυ γυρω γυρω και οχι μονο στηβ μπροστινη μερια. Αλλα και παλι νομίζω ενας παιδιατρος θα σε διαφωτισει καλύτερα! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Γενικα θελει προσοχή οντως,  αλλα τα κιλα που πήρες δεν ειναι κ τοσο τραγικα!! Μεγαλωνει το μωρακι σας μια χαρα! ❤️ 

Mommy μου,  γενικα νομίζω δεν προτείνονται πλεον οι παντες, να παίρνει αερα το μωρακι κ γενικα να μην υπαρχει στην κουνια οτιδήποτε μπορεί να ειναι επικίνδυνο, βαριες κουβερτες,  πάντα, αρκουδακια κλπ..  Για αυτο το λογο και αγορασα λικνο με διχτυ γυρω γυρω και οχι μονο στηβ μπροστινη μερια. Αλλα και παλι νομίζω ενας παιδιατρος θα σε διαφωτισει καλύτερα! 

Καλημέρα κορίτσια.. Αλήθεια? Δεν το γνώριζα αυτό.. Απλά σκεφτόμουν επειδή εμείς πήραμε πολυμορφικο κρεβατάκι και έχει τα κάγκελα μην χτυπήσει εκεί... Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω και την φωλιτσα.. Θα μπορώ να το βάζω εκεί μέσα για αρχη..το λίκνο με το δίχτυ το σκέφτηκα και εγώ για την αρχή να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μας απλά έχουμε ελάχιστο χώρο και δεν ξέρω αν βρω στο μέγεθος που ψάχνω.... 

Αλλά άνοιξες και άλλο θέμα.. Θέμα παιδίατρος... Βρίσκουμε από τώρα? Πριν γεννήσουμε? Πάμε δηλαδή ενημερώνουμε ότι είμαστε έγκυες και θέλουμε γιατρό? 

Just now, mommytobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Αλήθεια? Δεν το γνώριζα αυτό.. Απλά σκεφτόμουν επειδή εμείς πήραμε πολυμορφικο κρεβατάκι και έχει τα κάγκελα μην χτυπήσει εκεί... Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι έχω και την φωλιτσα.. Θα μπορώ να το βάζω εκεί μέσα για αρχη..το λίκνο με το δίχτυ το σκέφτηκα και εγώ για την αρχή να το βάλω δίπλα στο κρεβάτι μας απλά έχουμε ελάχιστο χώρο και δεν ξέρω αν βρω στο μέγεθος που ψάχνω.... 

Αλλά άνοιξες και άλλο θέμα.. Θέμα παιδίατρος... Βρίσκουμε από τώρα? Πριν γεννήσουμε? Πάμε δηλαδή ενημερώνουμε ότι είμαστε έγκυες και θέλουμε γιατρό? 

Κορίτσι μου καλημέρα.  Ούτε εγώ το ήξερα αυτό για την πάντα. Επειδή η πεθερά νυωυ θα μου ράψει όλη την προίκα έχει πάρει υλικά και θα μου ράψει και μια όμορφη πάντα. Έχω και εγώ πολυμορφικό κρεβάτι αγοράσει. Εγώ θα ράψω σε μέγεθος που να να μην πιάνει όλη την κούνια. Θα πιάνει στο πάνω μέρος και στα πλάγια μέχρι τη μέση περίπου. Αλλά τώρα αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει καθόλου να βάλω. Δεν το ήξερα αυτό που λένε τα κορίτσια!

Κορίτσια μου καλημερα. Τέλεια τα νέα σας , μπράβο κορίτσια που είδατε τα μωράκια σας!

Εγώ έχω αύριο ραντεβού και έχω πολύ αγωνία. Έχω να κάνω 5 εβδομάδες. Εδώ και τρεις μέρες δεν νοιώθω τόσο έντονα το μωρό. Το ενοιωθα κάθε μέρα όλη μέρα έντονα. Αυτές τις μέρες δεν το νοιώθω συνεχώς πιο πολύ βράδυ και όχι τόσο έντονα και ανησυχώ.

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...