Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!

Επειδή μιλάγαμε για νυχτικά την περασμένη βδομάδα, να σας κάνω update ότι παρέλαβα από το moromou.gr και είναι πολύ καλά! Είναι οικονομικά, μοντέρνα  και νομίζω άξιζε πολύ η αγορά.

• Μου αρέσει 4

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

Επειδή μιλάγαμε για νυχτικά την περασμένη βδομάδα, να σας κάνω update ότι παρέλαβα από το moromou.gr και είναι πολύ καλά! Είναι οικονομικά, μοντέρνα  και νομίζω άξιζε πολύ η αγορά.

Καλοφορετα!! Να το έχουμε κατα νου!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Καλοφορετα!! Να το έχουμε κατα νου!! 

Επίσης έκανα παραγγελία την Πέμπτη και σήμερα τα είχα!:) Όποια ψάχνει και δεν βρίσκει κάτι οικονομικό και καλό ποιοτικά να το τολμήσει!

kJQgp2.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,ερωτηση?Υπαρχει λογος να αγορασουμε νυχτικό,μπλιαχ,ή πυτζαμες μονο για το μαιευτηριο?

Εγώ αγόρασα νυχτικό γιατί θα κάνω Καισαρικη μάλλον. Θα πάω βέβαια και οφθαλμίατρο αλλά έχω και  12 βαθμούς μυωπία:-( Γι'αυτό θεωρώ θα είναι πιο βολικό.

Αν έχεις πιτζάμες ήδη και είναι βολικες για θηλασμό ίσως δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,ερωτηση?Υπαρχει λογος να αγορασουμε νυχτικό,μπλιαχ,ή πυτζαμες μονο για το μαιευτηριο?

Αν πιστεύεις ότι θα σου κάνουν αυτές που έχεις όταν γεννήσεις και εξυπηρετούν τον θηλασμό δεΝ χρειάζεται να αγοράσεις άλλες.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Αν πιστεύεις ότι θα σου κάνουν αυτές που έχεις όταν γεννήσεις και εξυπηρετούν τον θηλασμό δεΝ χρειάζεται να αγοράσεις άλλες.

Σ ευχαριστώ.Αυτες που εχω μαλλον θα μου κανουν.Εξυπηρετουν το θηλασμο τι εννοεις?Αν τις σηκωνω για να θηλαζω δε βολευει??

Δηλαδη μετα πρεπει ν αγορασω και ρούχα θηλασμου για να θηλάζω?

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Σ ευχαριστώ.Αυτες που εχω μαλλον θα μου κανουν.Εξυπηρετουν το θηλασμο τι εννοεις?Αν τις σηκωνω για να θηλαζω δε βολευει??

Να έχουν κουμπιά εννοώ. Όχι δεν χρειάζεται να αγοράσεις για τον θηλασμό ρούχα, μόνο σουτιέν .

Μπορείς και να σηκώνεις την μπλούζα αν και δεν ξέρω αν θα βολεύει . 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,ερωτηση.

Υπαρχει λογος να αγορασουμε νυχτικό,μπλιαχ,ή πυτζαμες μονο για το μαιευτηριο?

Συνηθως λενε νυχτικο γιατι μπορεί να τυχει κ καισαρική ποτε δεν ξέρεις! Να μην ακουμπαει το λαστιχο στην τομη..  Κ επισης απο οτι εχω διαβασει ειναι πιο βολικο οταν περνανε να σε εξεταζουν οι γιατροί..  Οι νυχτικες και οι πυτζαμες θηλασμου απλα εχουν πολλά κουμπιά στο στηθος,  ωστε να μπορείς να τις ανοιγεις κ να θηλαζεις!  Κ εμενα δεν μ αρεσουν τα νυχτικα αλλα εφοσον βρηκα 2 και οικονομικά τα πηρα..  Θα παρω μαζι μ κ μια πυτζαμα (το κατω μέρος) με πολύ χαλαρο λαστιχο που εχω ηδη κ απο πάνω τιραντε φανελακι θηλασμου,  συν ρομπιτσα (της μαμας αυτη οταν εκανε κ αυτη περυσι επέμβαση κ την χρειαστηκε:P

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Να έχουν κουμπιά εννοώ. Όχι δεν χρειάζεται να αγοράσεις για τον θηλασμό ρούχα, μόνο σουτιέν .

Μπορείς και να σηκώνεις την μπλούζα αν και δεν ξέρω αν θα βολεύει . 

Σ ευχαριστώ και πάλι.Δεν ειμαι καμιά.τσιγκούνα,ουτε οικονομικη αναγκη εχουμε δοξα το Θεο,απλα επειδη εχω αρκετες πυτζαμες αναρωτηθηκα αν υπαρχει καποιος πρακτικος λογος ο οποιος επιβαλλει αυτη την αγορά.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Αααα για φανελακια θηλασμου,  εχει στα h&m τα 2 20 ευρω,  που γενικα θα χρειαστουν ή στα prenatal με 50% με καρτα μελους,  6,5 το φανελακι κ 15 μ βγηκε το νυχτικακι! Με αυτα που κυκλοφορουν πολυ καλες τιμες δηλαδή 

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Σ ευχαριστώ και πάλι.Δεν ειμαι καμιά.τσιγκούνα,ουτε οικονομικη αναγκη εχουμε δοξα το Θεο,απλα επειδη εχω αρκετες πυτζαμες αναρωτηθηκα αν υπαρχει καποιος πρακτικος λογος ο οποιος επιβαλλει αυτη την αγορά.

Από θέμα κιλών εσυ θα είσαι οκ γιατί εχεις μικρή κοιλιτσα όποτε θα φύγει αμέσως. Όποτε άνετα φοράς αυτές που εχεις.

Βρες ένα οικονομικό νυχτικακι μόνο για κλινική. Γιατί στο σπίτι μπορεί κα κρυώνεις είναι χειμώνας άλλωστε. Κι εγω δεν τις μπορώ τις νυχτικες αυτές αλλά εκανα καισαρική είχα τεράστια κοιλιά όποτε ήταν απαραίτητη.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,ερωτηση.

Υπαρχει λογος να αγορασουμε νυχτικό,μπλιαχ,ή πυτζαμες μονο για το μαιευτηριο?

Just now, Joka είπε:

Ούτε εμένα μου αρέσουν καθόλου τα νυχτικά αλλά μετά την καισαρική ανατριχιαζα και μόνο στην ιδέα ότι θα ακουμπά κάτι πάνω στην τομή. Βέβαια δεν τα ξαναφορεσα ποτέ αλλά τι να κάνεις;

Για μένα και πυτζάμες θηλασμού είναι απαραίτητες η τιραντακι η πυτζάμα με κουμπάκια. Κάτι τέλος πάντων που να ανοίγει εύκολα. Το μωρό στην αρχή μπορεί να είναι συνέχεια στο στήθος οπότε μέσα στο μαιευτήριο μπορεί να μην νιώθεις άνετα να είσαι όλη την ώρα με τη μπλούζα σηκωμένη.Αλλο στο σπίτι μας!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, Paris.33 said:

Αααα για φανελακια θηλασμου,  εχει στα h&m τα 2 20 ευρω,  που γενικα θα χρειαστουν ή στα prenatal με 50% με καρτα μελους,  6,5 το φανελακι κ 15 μ βγηκε το νυχτικακι! Με αυτα που κυκλοφορουν πολυ καλες τιμες δηλαδή 

Καλησπέρα ! 
Δεν έλεγες τίποτα άλλο; Σήμερα παρηγγειλα online το σετ αυτό με τα φανελάκια απο hm και ένα παντελόνι φόρμας εγκυμοσυνης μαλακό από κάτω ... σκέφτηκα αντί για δεύτερη πιτζάμα να έχω αυτα.

Δεν είναι ανάγκη να είμαστε με πιτζάμες στο μαιευτήριο συνέχεια. 
Για πρώτη πήρα μια κανονική πιτζάμα με κουμπιά στο πάνω μέρος και μεγάλο μέγεθος και όχι εγκυμοσύνης. 
Για νυχτικό αν και εμένα δε μου αρέσουν θα πάρω μάλλον ένα καλού κακού μην κάτσει καμία απρόοπτη καισαρική. Και έκλεισα και από αυτή την εκκρεμότητα  νομίζω ... 

• Μου αρέσει 2

Just now, chris79 είπε:

Καλησπέρα ! 
Δεν έλεγες τίποτα άλλο; Σήμερα παρηγγειλα online το σετ αυτό με τα φανελάκια απο hm και ένα παντελόνι φόρμας εγκυμοσυνης μαλακό από κάτω ... σκέφτηκα αντί για δεύτερη πιτζάμα να έχω αυτα.

Δεν είναι ανάγκη να είμαστε με πιτζάμες στο μαιευτήριο συνέχεια. 
Για πρώτη πήρα μια κανονική πιτζάμα με κουμπιά στο πάνω μέρος και μεγάλο μέγεθος και όχι εγκυμοσύνης. 
Για νυχτικό αν και εμένα δε μου αρέσουν θα πάρω μάλλον ένα καλού κακού μην κάτσει καμία απρόοπτη καισαρική. Και έκλεισα και από αυτή την εκκρεμότητα  νομίζω ... 

Εν τω μεταξύ τα συζητάμε, και απο τη μια μου φαίνεται τοσοοο μακρινη αυτη η στιγμή, απο την αλλη παλι λεω φτανουμε σχεδον:-P  μεσα στα Χριστούγεννα εχω να παραδώσω κ εργασια μεταπτυχιακό, νομιζω δεν θα καταλάβω πως θα μπει ο Γενάρης! Τα μωρακια σου πως ειναι;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...