Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, pap88 είπε:

Οχι. Μονο λιγο νερο αλλα πριν το πιεις ρωτα την αιμοληπτρια

Ναι...θα ρωτήσω...έχω άλλωστε αρκετές ώρες μπροστά μου!!

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημέρα @Τουτουνι!!! Εμένα μου είχε πει η μικροβιολόγος 1-2 γουλιες ! Δύσκολο αλλά υπομονή! Καλά αποτελέσματα να έχεις :)

Εμένα με.εβαλαν και το ήπια όλο σε 10 λεπτά!!! Νιώθω μια αδυναμία... Και μια ταχυκαρδία!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμένα με.εβαλαν και το ήπια όλο σε 10 λεπτά!!! Νιώθω μια αδυναμία... Και μια ταχυκαρδία!

Αααχ.. Είναι τόσο κακό όσο λένε? Εγώ θα πάω τέλος της εβδομάδας μάλλον που θα πάω και για τις μηνιαίες αιματολογικες και ουρολογικες.. Να τα κάνω όλα μαζί μια κ έξω.. 

Just now, mommytobe είπε:

Αααχ.. Είναι τόσο κακό όσο λένε? Εγώ θα πάω τέλος της εβδομάδας μάλλον που θα πάω και για τις μηνιαίες αιματολογικες και ουρολογικες.. Να τα κάνω όλα μαζί μια κ έξω.. 

Αχ κι εγώ όλα μαζί τα κανω!!! Τι να έρχομαι συνέχεια!!!

Δεν είναι τόσο ότι είναι χάλια όσο ότι πρέπει να το πιεις σε 10 λεπτά!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κι εγώ τα ίδια... Οι πρώτες γουλιες ήταν οκ ευχάριστες αλλά μετά.... Απογοήτευση. Μετά να φας κάτι αλμυρό! :)

Just now, Sofi8 είπε:

Κι εγώ τα ίδια... Οι πρώτες γουλιες ήταν οκ ευχάριστες αλλά μετά.... Απογοήτευση. Μετά να φας κάτι αλμυρό! :)

Άσε που με τόσο γλυκό υγρό τα μικρά κάνουν πάρτι απ' το πρωί... χαχαχαχαχαχχααχχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Άσε που με τόσο γλυκό υγρό τα μικρά κάνουν πάρτι απ' το πρωί... χαχαχαχαχαχχααχχαχαχα

ειναι μεχρι να τελειωσει ολο αυτο κ να φας μια τυροπιταρα! καλημερα!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα ! Εμένα μου είχαν πει αν θέλω νερό να πιω νερό , να πιω πριν το υγρό . Μετά δεν με άφησαν καθόλου . Αφού πέρασε η μια ώρα με άφησαν . Και έπρεπε να το πιω σε 3-4 λεπτά ! Δεν έκανε πάρτυ το μωρό , είχα φουσκώματα . Καλή επιτυχία στα αποτελέσματα και επιτυχία ! 

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

Καλημέρα ! Εμένα μου είχαν πει αν θέλω νερό να πιω νερό , να πιω πριν το υγρό . Μετά δεν με άφησαν καθόλου . Αφού πέρασε η μια ώρα με άφησαν . Και έπρεπε να το πιω σε 3-4 λεπτά ! Δεν έκανε πάρτυ το μωρό , είχα φουσκώματα . Καλή επιτυχία στα αποτελέσματα και επιτυχία ! 

Ευχαριστώ πολύ! Κι εμένα μετά από μια ώρα με άφησαν 1-2 γουλιες... Μα να σας πω την αλήθεια δεν πάει κάτω...άλλη μια ώρα έμεινε...

Τα μωρά ακόμα πέρα δώθε κάνουν!!! 

Just now, Ani!! είπε:

ειναι μεχρι να τελειωσει ολο αυτο κ να φας μια τυροπιταρα! καλημερα!

Μα...αυτό περιμένω κι εγώ να φάω!!!!

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημερα τουτουνακι! Υπομονή και καλα αποτελέσματα!! 

Κοριτσια εγω δεν θα την κανω την καμπυλη σακχαρου, ο γιατρος μου κάνει μια αλλη εξέταση για το σακχαρο, κ αν δει κατι υποπτο εκει τοτε θα με βαλει..  Αυριο θα κανω κ εγω τις αιματολογικες μου,  οπότε θα δειξει

• Μου αρέσει 2

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημερα τουτουνακι! Υπομονή και καλα αποτελέσματα!! 

Κοριτσια εγω δεν θα την κανω την καμπυλη σακχαρου, ο γιατρος μου κάνει μια αλλη εξέταση για το σακχαρο, κ αν δει κατι υποπτο εκει τοτε θα με βαλει..  Αυριο θα κανω κ εγω τις αιματολογικες μου,  οπότε θα δειξει

Καλά αποτελέσματα και σε σένα!!! Τυχερή είσαι που δεν θα την κάνεις....!!!!!!!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Κι εμένα μετά από μια ώρα με άφησαν 1-2 γουλιες... Μα να σας πω την αλήθεια δεν πάει κάτω...άλλη μια ώρα έμεινε...

Τα μωρά ακόμα πέρα δώθε κάνουν!!! 

Μα...αυτό περιμένω κι εγώ να φάω!!!!

σε νιωθω... νομοζω αυτο ηταν το μεγαλυτερο μου βασανο που γουργουριζε η κοιλια μου

• Χαχα 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλά αποτελέσματα και σε σένα!!! Τυχερή είσαι που δεν θα την κάνεις....!!!!!!!!!

Αμα βγει καλη η αυριανή θα την γλιτωσω..  Αλλιώς θα σας ψαχνω για συμβουλές :-P

Just now, Τουτουνι είπε:

Μια χαρά θα βγει, να μην έχεις άγχος!!!

Τις προηγούμενες φορες ήταν καλο εκει πονταρω κ τωρα ;) να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα! Τα τουτουνακια ηρεμησαν ή πανηγυριζουν τη δοση ζαχαρης ακομη;;; :grin:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...