Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Άλλη μία ερώτηση: του βάζουμε και φορμάκι/φανελάκι και μετά το ολόσωμο φορμάκι; ή θα σκάσει από την πολλή ζέστη; Γιατί θα έχουμε και καλοριφέρ ασταμάτητα λόγω του ότι θα είναι χειμώνας...

εγώ τα πλένω από τώρα και η πεθερά Μου, μου είπε ότι έπρεπε τελευταία στιγμή, αναρωτιέμαι: γιατί παθαίνουν κάτι; Δεν είμαι της τελευταίας στιγμής θέλω να είναι όλα έτοιμα σε περίπτωση πρόωρου τοκετού 

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Άλλη μία ερώτηση: του βάζουμε και φορμάκι/φανελάκι και μετά το ολόσωμο φορμάκι; ή θα σκάσει από την πολλή ζέστη; Γιατί θα έχουμε και καλοριφέρ ασταμάτητα λόγω του ότι θα είναι χειμώνας...

εγώ τα πλένω από τώρα και η πεθερά Μου, μου είπε ότι έπρεπε τελευταία στιγμή, αναρωτιέμαι: γιατί παθαίνουν κάτι; Δεν είμαι της τελευταίας στιγμής θέλω να είναι όλα έτοιμα σε περίπτωση πρόωρου τοκετού 

Αυτα καλύτερα θα στα πει και παιδιατρος! Εγω, μιας κ εχουμε ζεστο σπιτι,  εχω κατα νου, κοντομανικο ζιπουνακι,  ολοσωμο φορμακι βαμβακερο κ πηρα κ ενα βελουτε ζακετακι με κουκουλιτσα ισως μετα το μπανιο.  Εξαλλου θα έχουμε κ τις κουβερτουλες αγκαλιας! Βελουτε φορμακια πηρα 2 μονο,  ειτε για εξοδο (πχ απο μαιευτήριο) ειτε αν δω οτι κάνει τοοοοσοο κρυο! Παντως ξερω θελει να βρίσκονται σε σταθερή θερμοκρασία κ να υπαρχει θερμομετρο στο δωματιο που κοιμουνται. Σε οτι αφορα το πλυσιμο,  εμενα μ λειπουν αρκετα για να ξεκινησω, οπως κ συρταριερα για να τα βαλω:huh:.. Ισως η πεθερά σου στο ειπε για να ειναι πιο φρεσκα.. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Αυτα καλύτερα θα στα πει και παιδιατρος! Εγω, μιας κ εχουμε ζεστο σπιτι,  εχω κατα νου, κοντομανικο ζιπουνακι,  ολοσωμο φορμακι βαμβακερο κ πηρα κ ενα βελουτε ζακετακι με κουκουλιτσα ισως μετα το μπανιο.  Εξαλλου θα έχουμε κ τις κουβερτουλες αγκαλιας! Βελουτε φορμακια πηρα 2 μονο,  ειτε για εξοδο (πχ απο μαιευτήριο) ειτε αν δω οτι κάνει τοοοοσοο κρυο! Παντως ξερω θελει να βρίσκονται σε σταθερή θερμοκρασία κ να υπαρχει θερμομετρο στο δωματιο που κοιμουνται. Σε οτι αφορα το πλυσιμο,  εμενα μ λειπουν αρκετα για να ξεκινησω, οπως κ συρταριερα για να τα βαλω:huh:.. Ισως η πεθερά σου στο ειπε για να ειναι πιο φρεσκα.. 

Ναι,ακριβώς γι αυτό στο είπε!!!Για να ειναι φρεσκοπλυμένα!

Θερμομετρο στο δωματιο που κοιμουνται???!!!!

Μηπως ειναι λιιιιγο υπερβολικό αυτό?????:mrgreen:

Just now, Renaki80 είπε:

Πόσο πρόωρος βρε κορίτσι?Ακόμα ουτε στον 7ο δε μπηκαμε!!!

Ο πρόωρος δινει ενδειξεις πριν συνηθως,δε συμβαίνει ξαφνικά!

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ναι,ακριβώς γι αυτό στο είπε!!!Για να ειναι φρεσκοπλυμένα!

Θερμομετρο στο δωματιο που κοιμουνται???!!!!

Μηπως ειναι λιιιιγο υπερβολικό αυτό?????:mrgreen:

Πόσο πρόωρος βρε κορίτσι?Ακόμα ουτε στον 7ο δε μπηκαμε!!!

Ο πρόωρος δινει ενδειξεις πριν συνηθως,δε συμβαίνει ξαφνικά!

κοριτσια μην αγχωνεστε.. θα τα δειτε κ σε πραξη.. αν το παιδι σας ιδρωσει στο σπιτι ζεσταινεται, αν κρυωνει εχεξ κρυα ακρα..υπερβολικο το θερμομετρο μου φαινεται

• Μου αρέσει 1

Εμενα μου το ειπανε φιλες μου που είχανε μεγαλα σπιτια μαλλον κ είχαν την ανασφάλεια..  Βέβαια εγω βρηκα ίντερνετ ενα ψηφιακο που ειναι φωτάκι led σε πολλες αποχρώσεις ! Φωτακι ηθελα παντως, οποτε θα το σκεφτω σοβαρα

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Εμενα μου το ειπανε φιλες μου που είχανε μεγαλα σπιτια μαλλον κ είχαν την ανασφάλεια..  Βέβαια εγω βρηκα ίντερνετ ενα ψηφιακο που ειναι φωτάκι led σε πολλες αποχρώσεις ! Φωτακι ηθελα παντως, οποτε θα το σκεφτω σοβαρα

Να πως βγαινουν τεραστιες οι λιστες και πάρα πολλά τα λεφτα!!:tongue:

hKYcp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εγώ έβαζα συνηθως κοντομανικο ζιπουνακι κι από πάνω μακρυμάνικο φορμακι βαμβακερό.Αναλογα το κρύο έβαζα κάποιες φορές και μακρυμάνικο ζιπουνακι η βελουτε φορμακι. Πάντως μην σας αγχωνει η προωρότητα. Σε περίπτωση που χτυπά ξύλο γεννηθεί πρόωρα το μωράκι δεν έρχεται αμέσως σπίτι οπότε και πάλι έχεις χρόνο να προετοιμάσεις τα πράγματα του. Βέβαια για να μην σας το παίζω έξυπνη κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα είχα όλα σιδερωμενα στη θέση τους με το που μπήκα στον 8. Και τώρα μόλις φτάσω 32-33 βδομάδες σκέφτομαι να τα πλύνω ετοιμάσω όλα να μην έχω το άγχος της τελευταίας στιγμής.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Κ εγω σκοπευω να εχω θερμομετρο στο σπιτι κ ειδικα στο δωματιο μας. Γενικα εμας το σπιτι μας ειναι πολυ κρυο (πχ υπο κ.σ. χειμωνα οταν γυρναμε απο δουλεια το απογευματοβραδο μπορει να χει 12-13 βαθμους!!!!! )

Ο υπνοσακος που του πηρα (2,5tog) ειχε κ μεσα θερμομετρο δωματιου κ απ οτι μου ελεγε και η αδερφη μου την βοηθουσε να ρυθμισει τη θερμοκρασια του σπιτιου

• Μου αρέσει 1

D4rWp3.png

Just now, butterfly1986 είπε:

Εγώ έβαζα συνηθως κοντομανικο ζιπουνακι κι από πάνω μακρυμάνικο φορμακι βαμβακερό.Αναλογα το κρύο έβαζα κάποιες φορές και μακρυμάνικο ζιπουνακι η βελουτε φορμακι. Πάντως μην σας αγχωνει η προωρότητα. Σε περίπτωση που χτυπά ξύλο γεννηθεί πρόωρα το μωράκι δεν έρχεται αμέσως σπίτι οπότε και πάλι έχεις χρόνο να προετοιμάσεις τα πράγματα του. Βέβαια για να μην σας το παίζω έξυπνη κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα είχα όλα σιδερωμενα στη θέση τους με το που μπήκα στον 8. Και τώρα μόλις φτάσω 32-33 βδομάδες σκέφτομαι να τα πλύνω ετοιμάσω όλα να μην έχω το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Εμεις ομως ακομα.δε μπηκαμε στον 7ο!!!

Αγχος τετοιο εγω δεν εχω παντως.

Δε μου φαίνονται και πολλα.

Δεν ξερω που μενετε,αλλα εμεις στην Αθηνα εχουμε παντα ετσι κι αλλιως σταθερη θερμοκρασια χειμωνα στο σπιτι γυρω στους 19 βαθμους.Δε σκοπευω να αλλαξω κατι με το μωρο.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Εγω βασιζομαι στον παιδιατρο,  που δεν βρηκα ακομη:D αλήθεια πως βρίσκεις παιδιατρο;;  παίρνεις τηλέφωνα κ κλείνεις καποια ραντεβού να μιλήσεις απο κοντα;; μεσω γνωστων εχω μηδαμινες επιλογες, καποια μανουλα ισως να μας ενημερωσει για τη διαδικασία! 

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω βασιζομαι στον παιδιατρο,  που δεν βρηκα ακομη:D αλήθεια πως βρίσκεις παιδιατρο;;  παίρνεις τηλέφωνα κ κλείνεις καποια ραντεβού να μιλήσεις απο κοντα;; μεσω γνωστων εχω μηδαμινες επιλογες, καποια μανουλα ισως να μας ενημερωσει για τη διαδικασία! 

@Paris.33 παίρνεις τηλ λες ότι είσαι έγκυος και ότι θες ένα ραντεβού να τα πείτε! 

Εμείς πήγαμε σε μια και θέλουμε να δούμε άλλον έναν.

Just now, dpilo είπε:

@Paris.33 παίρνεις τηλ λες ότι είσαι έγκυος και ότι θες ένα ραντεβού να τα πείτε! 

Εμείς πήγαμε σε μια και θέλουμε να δούμε άλλον έναν.

Τοσο απλά κ ξεκάθαρα ;) ωραια,  σε ευχαριστώ πολυ!! 

• Χαχα 1

Κορίτσια μου καλημέρα το κανετε?? Εγώ έχω καμπύλο σακχάρου σήμερα!!! 12 παρά θα ξεμπερδεψω από δω...

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, τώρα που ήπια αυτό το "υπέροχο" υγρό, θα μπορούσα να πιω νερό ή χυμό???

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα το κανετε?? Εγώ έχω καμπύλο σακχάρου σήμερα!!! 12 παρά θα ξεμπερδεψω από δω...

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια, τώρα που ήπια αυτό το "υπέροχο" υγρό, θα μπορούσα να πιω νερό ή χυμό???

Καλημέρα @Τουτουνι!!! Εμένα μου είχε πει η μικροβιολόγος 1-2 γουλιες ! Δύσκολο αλλά υπομονή! Καλά αποτελέσματα να έχεις :)

Just now, Τουτουνι said:

Οχι. Μονο λιγο νερο αλλα πριν το πιεις ρωτα την αιμοληπτρια

D4rWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...