Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα!! Λοιπόν εγω θα σου πω, δεν ξερω και απο που ψωνισες να κοιτας τους πόντους! Για παράδειγμα 1-3 mothercare ειναι 62 ποντοι,  3-6 prenatal ειναι 62 πόντοι!! Αν σκεφτείς οτι μ.ο ενα μωρακι γεννιεται καπου 50 θεωρω ενα τριμηνο θα τα φορεσουν! Εγω 7 φορμακια πηρα,  5 μακο και 2 βελουτε για εξω,  αλλα και μεσα αν χρειαστεί..  Ζιπουνακια 5 αλλα σίγουρα αλλα 5 μερικα και λιγο μεγαλύτερα! 

Πήρα και μερικά από Λητώ! Μήπως ξέρεις πόντους??? Χιχιχιχιχι

Just now, Ani!! είπε:

τρελαινοκαι που ξερεις τοσες λεπτομερειες

Μα ναι μιλάμε είναι θεά!!! χαχαχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα!! Λοιπόν εγω θα σου πω, δεν ξερω και απο που ψωνισες να κοιτας τους πόντους! Για παράδειγμα 1-3 mothercare ειναι 62 ποντοι,  3-6 prenatal ειναι 62 πόντοι!! Αν σκεφτείς οτι μ.ο ενα μωρακι γεννιεται καπου 50 θεωρω ενα τριμηνο θα τα φορεσουν! Εγω 7 φορμακια πηρα,  5 μακο και 2 βελουτε για εξω,  αλλα και μεσα αν χρειαστεί..  Ζιπουνακια 5 αλλα σίγουρα αλλα 5 μερικα και λιγο μεγαλύτερα! 

Εχει να κανει και με το βαρος του μωρου,όχι μονο με το υψος.

Πχ τα mothercare ειναι αρκετα φαρδια.

Αν λοιπον βγει ενα λεπτο μωρακι θα του ειναι σα σακια.

Ετσι μου ειπε η κουμπαρα μου.

Γι αυτο λοιπον εγω θα αναμένω όσο μπορω διοτι πχ τωρα ενα μεγαλο μωρακι μπορει να σταματησει καποια στιγμη να παιρνει πολυ βάρος και να γεννηθει μικρο και αντίστροφα....

hKYcp3.png

Just now, dpilo είπε:

Πήρα και μερικά από Λητώ! Μήπως ξέρεις πόντους??? Χιχιχιχιχι

Μα ναι μιλάμε είναι θεά!!! χαχαχαχ

Χαχαχα Οχιιι μονο σε 2 μαγαζια κατορθωσα να παω,  απλα ειδα το ταμπελακι κ μ εκανε εντύπωση! 

Just now, Joka είπε:

Εχει να κανει και με το βαρος του μωρου,όχι μονο με το υψος.

Πχ τα mothercare ειναι αρκετα φαρδια.

Αν λοιπον βγει ενα λεπτο μωρακι θα του ειναι σα σακια.

Ετσι μου ειπε η κουμπαρα μου.

Γι αυτο λοιπον εγω θα αναμένω όσο μπορω διοτι πχ τωρα ενα μεγαλο μωρακι μπορει να σταματησει καποια στιγμη να παιρνει πολυ βάρος και να γεννηθει μικρο και αντίστροφα....

Ναι τα mothercare κ εγω που τα ξεδιπλωσα ειναι ανετα,  αλλα τα μωρακια μολις ξεδιπλωθουν απο την κοιλιτσα που ειναι μαζεμενα τον πιάνουν τον χωρο τους..  

Just now, Paris.33 είπε:

Χαχαχα Οχιιι μονο σε 2 μαγαζια κατορθωσα να παω,  απλα ειδα το ταμπελακι κ μ εκανε εντύπωση! 

Ναι τα mothercare κ εγω που τα ξεδιπλωσα ειναι ανετα,  αλλα τα μωρακια μολις ξεδιπλωθουν απο την κοιλιτσα που ειναι μαζεμενα τον πιάνουν τον χωρο τους..  

Η κουμπαρα μου που εχει 3 μου ειπε οτι της mothercare τους ηταν τεραστια που ηταν αδυνατουλικα μωράκια.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Η κουμπαρα μου που εχει 3 μου ειπε οτι της mothercare τους ηταν τεραστια που ηταν αδυνατουλικα μωράκια.

Καλα βρε δεν ειναι κ τοσο τεραστια! Σίγουρα στην αρχη,  αλλα σκεψου πανα κ ζιπουνακι απο κατω! Τις πρωτες 2 εβδομάδες που ειδα απο ολες τις φιλες μου ειχαν ολες λιγο φαρδια φορμακια (ανεξαρτητου μαρκας)  μετα γεμίζουν..  Εκτος αν καποιος αγορασει μικρότερα για 2 εβδομάδες και μετα παλι αλλα.. 

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Καλα βρε δεν ειναι κ τοσο τεραστια! Σίγουρα στην αρχη,  αλλα σκεψου πανα κ ζιπουνακι απο κατω! Τις πρωτες 2 εβδομάδες που ειδα απο ολες τις φιλες μου ειχαν ολες λιγο φαρδια φορμακια (ανεξαρτητου μαρκας)  μετα γεμίζουν..  Εκτος αν καποιος αγορασει μικρότερα για 2 εβδομάδες και μετα παλι αλλα.. 

Εχουν διαφορά από μάρκα σε μάρκα,όπως και τα δικα μας ρουχα.Ετσι μου ειπε τουλαχιστον η κουμπαρα μου που εχει 3 παιδακια.Τα mothercare ηταν τεραστια στα ιδια νουμερα σε σχεση με αλλες μαρκες.Αναφερομαι γενικα,σε.εσωρουχα και φορμακια.

Επισης,άλλα μωρακια φορανε 0,άλλα κατευθειαν 0-3,οπως και αργοτερα οταν μεγαλωνουν.Αλλο να γεννηθει ενα μωρακι 2,5 κιλα κι αλλο 3,5.

Εδω πλεον υπαρχουν και νουμερα για προωράκια!!

Ας δουμε πως θα εξελιχθούν όλα,με το καλό....

hKYcp3.png

Κοριτσαρες από την μικρή μου πείρα με δύο παιδιά μην παίρνετε πολλά 0-3... Κι αν πάρετε κοιτάξτε ν έχουν φαρδιά φόρμα πχ από mothercare... Prenatal k orchestra κατ ευθείαν 3-6. Τα δύο πρώτα μου γεννήθηκαν 4200 κ 4100 κ 53 πόντους..τα μικρά φορμακια τα βάλαμε το πολύ 2 εβδομάδες..στις μέρες είχαν πάει 60 πόντους κ 5 κιλα...

• Μου αρέσει 2

Just now, pharmacy είπε:

Κοριτσαρες από την μικρή μου πείρα με δύο παιδιά μην παίρνετε πολλά 0-3... Κι αν πάρετε κοιτάξτε ν έχουν φαρδιά φόρμα πχ από mothercare... Prenatal k orchestra κατ ευθείαν 3-6. Τα δύο πρώτα μου γεννήθηκαν 4200 κ 4100 κ 53 πόντους..τα μικρά φορμακια τα βάλαμε το πολύ 2 εβδομάδες..στις μέρες είχαν πάει 60 πόντους κ 5 κιλα...

Ε κοριτσι μου γι αυτο.Εσυ κανεις μεγάλα παιδια!!!!Πολύ μεγάλα!!!

Με 2,500 κιλα.παιδακι ή λιγοτερο ισχυουν άλλα!!

Να μην πω για μικροτερα ακομη,ή προωράκια.

hKYcp3.png

Σόρρυ που επεμβαίνω στην κουβέντα σας αλλά όντως έχει μεγάλο ρόλο το βάρος του μωρού. Εμένα που γεννήθηκαν τα δίδυμα μου πρόωρα και τα πήρα σπίτι 2200 φόρεσαν κάνα δίμηνο το νούμερο 0 και μετά σίγουρα άλλο ένα δίμηνο το 0-3. Εγώ αυτό που έκανα επειδή δεν ήξερα πόσο θα γεννηθούν ήταν να πάρω μπόλικα 0-3 που σχεδόν σίγουρα θα τα εβαζαν κάποιο διάστημα και 0 είχα πάρει μόνο 2-3 . Ε όταν τα έφερα σπίτι τα μωρά και είδα ότι τα 0-3 ήταν τεράστια έστειλα τον άντρα μου και πήρε 5-6 μικρά κι όλα μια χαρά. 

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, butterfly1986 είπε:

Σόρρυ που επεμβαίνω στην κουβέντα σας αλλά όντως έχει μεγάλο ρόλο το βάρος του μωρού. Εμένα που γεννήθηκαν τα δίδυμα μου πρόωρα και τα πήρα σπίτι 2200 φόρεσαν κάνα δίμηνο το νούμερο 0 και μετά σίγουρα άλλο ένα δίμηνο το 0-3. Εγώ αυτό που έκανα επειδή δεν ήξερα πόσο θα γεννηθούν ήταν να πάρω μπόλικα 0-3 που σχεδόν σίγουρα θα τα εβαζαν κάποιο διάστημα και 0 είχα πάρει μόνο 2-3 . Ε όταν τα έφερα σπίτι τα μωρά και είδα ότι τα 0-3 ήταν τεράστια έστειλα τον άντρα μου και πήρε 5-6 μικρά κι όλα μια χαρά. 

Ετσι ακριβως σκεφτομαι κι εγω.

Ειναι παρα πολυ νωρις για τετοιου ειδους προβλεψεις.

Να χαιρεσαι τα μωράκια.σου!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, butterfly1986 είπε:

Το μονο σίγουρο οτι τα 0-3 δεν πανε χαμενα! Τωρα αν κατι προκυψει κ γεννησουμε προωρα η μικροσωμα παιδακια,  εξοπλιζομαστε αναλογως! Σίγουρα όμως πρέπει να υπάρχουν κάποια ελαχιστα ετοιμα πλυμενα σιδερωμενα,  ετσι δεν ειναι;; εν τω μεταξύ εμενα ολα τα καλτσακια μου φαίνονται τεραστια:rolleyes:

Βρε κορίτσια και εγώ έχω μπει στην διαδικασία να ξεκαθαρίσω αυτά που μου έχουνε δώσει και Με τη σειρά τους να τα πλύνω! Το που με προβληματίζει όμως είναι ότι μερικά είναι πολύ μικρά 0-3 Κι άλλα 0-3 είναι πολύ μικρά τι θα κάνω θα μετρήσω  το ύψος του μωρού και αναλόγως θα του τα φοράω ή θα πρέπει να τα βάζω να δω αν του κάνουν;

Εχω μπερδευτεί, άσε που μερικά δεν έχουν ταμπελάκι, εκεί να δεις σπαζοκεφαλιά :blink:

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Βρε κορίτσια και εγώ έχω μπει στην διαδικασία να ξεκαθαρίσω αυτά που μου έχουνε δώσει και Με τη σειρά τους να τα πλύνω! Το που με προβληματίζει όμως είναι ότι μερικά είναι πολύ μικρά 0-3 Κι άλλα 0-3 είναι πολύ μικρά τι θα κάνω θα μετρήσω  το ύψος του μωρού και αναλόγως θα του τα φοράω ή θα πρέπει να τα βάζω να δω αν του κάνουν;

Εχω μπερδευτεί, άσε που μερικά δεν έχουν ταμπελάκι, εκεί να δεις σπαζοκεφαλιά :blink:

Χαχχα οχι καλε το υψος ειναι ενδεικτικό! Θα τα απλωσεις κατω,  θα τα βαλεις το ενα πανω στο αλλο κ θα δεις ποια ειναι πιο μικρα κ ποια πιο μεγαλα,  θα τα χωρισεις πχ σε 2 κατηγορίες και θα ξεκινησεις να φορας τα πιο μικρα! Δεν λες παλι καλα που σ δωσανε..  Πικρα ειναι τα ατιμα..  Τα πηραμε κ με 50% τα περισσότερα εαν οχι ολα κ παλι ειναι λεφτα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Χαχχα οχι καλε το υψος ειναι ενδεικτικό! Θα τα απλωσεις κατω,  θα τα βαλεις το ενα πανω στο αλλο κ θα δεις ποια ειναι πιο μικρα κ ποια πιο μεγαλα,  θα τα χωρισεις πχ σε 2 κατηγορίες και θα ξεκινησεις να φορας τα πιο μικρα! Δεν λες παλι καλα που σ δωσανε..  Πικρα ειναι τα ατιμα..  Τα πηραμε κ με 50% τα περισσότερα εαν οχι ολα κ παλι ειναι λεφτα

Εννοειται εξαρταται απο το υψος και το βαρος.Οταν θα γεννηθουν τα μωρακια θα ξερουμε!

Orchestra πχ εχουν μικρες φόρμες.Mothercare μεγαλες.Παει με.τη μαρκα.Με 20 ευρω εγώ βρισκω τα 5 εσωρουχακια.

Καμια.δεκαρια το πολυ απ αυτα και μερικά φορμακια.Και καλτσακια.

Τον πρωτο καιρο δε θα χρειαστει κατι αλλο απο ρουχαλακια διοτι δε θα βγαινουν εξω.

Οτι αλλο χρειαστει στις εκπτωσεις του Ιανουαριου.

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Paris.33 είπε:

Το μονο σίγουρο οτι τα 0-3 δεν πανε χαμενα! Τωρα αν κατι προκυψει κ γεννησουμε προωρα η μικροσωμα παιδακια,  εξοπλιζομαστε αναλογως! Σίγουρα όμως πρέπει να υπάρχουν κάποια ελαχιστα ετοιμα πλυμενα σιδερωμενα,  ετσι δεν ειναι;; εν τω μεταξύ εμενα ολα τα καλτσακια μου φαίνονται τεραστια:rolleyes:

Εγώ όλα όσα είχα πάρει και 0 και 0-3 τα είχα πλυμένα και σιδερωμενα. Σίγουρα με το που έφερα τα μωρά στο σπίτι δεν θα ήθελα πρώτες μέρες να σπαταλήσω χρόνο σε πλύσιμο σιδέρωμα. Και ναι τα καλτσακια είναι τεράστια τον πρώτο καιρό. Εγώ για αυτό το λόγο προτιμούσα είτε φορμακια με κλειστά πατουσακια είτε παντελονάκια με κλειστά πατουσακια για να μην έχω την έννοια αν τους βγήκαν.

wVRPp2.pngwTonp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...