Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Χαχαχαχαχαα εγώ οπως πάντα χαλαρή.Τιποτα απολυτως δεν αγορασα.Ουτε επετρεψα δώρα φυσικά ακόμα.

Μου φαινεται παρα πολυς καιρός 2-3 μήνες μπροστά.

Αλλα ετσι κι αλλιως θα αγορασω μονο οτι χρειαστει για τον πρωτο καιρο.Ε αυτα δε θα χρειαστούν πανω απο 1 πλυντηριο.

Εχω βεβαια σχεδον καταληξει απο ιντερνετ 

Απο ρουχα μονο μερικα φορμακια κι εσωρουχακια για τους πρωτους μηνες κι απο ανοιξη θα αγορασω οτι αλλο χρειαστει απο ρουχα σιγα σιγα.

Βασικα με απασχολουν παρα πολυ οσα γινονται στη χωρα και στενοχωριεμαι οτι θα υποφερει πολυς κοσμος.Δε μου παει καθολου να σκορπαω λεφτα.

Ηδη τωρα το φερνουν λαου λαου οτι ισως κρατησει εως Χριστούγεννα.

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Χαχαχαχαχαα εγώ οπως πάντα χαλαρή.Τιποτα απολυτως δεν αγορασα.Ουτε επετρεψα δώρα φυσικά ακόμα.

Μου φαινεται παρα πολυς καιρός 2-3 μήνες μπροστά.

Αλλα ετσι κι αλλιως θα αγορασω μονο οτι χρειαστει για τον πρωτο καιρο.Ε αυτα δε θα χρειαστούν πανω απο 1 πλυντηριο.

Εχω βεβαια σχεδον καταληξει απο ιντερνετ 

Απο ρουχα μονο μερικα φορμακια κι εσωρουχακια για τους πρωτους μηνες κι απο ανοιξη θα αγορασω οτι αλλο χρειαστει απο ρουχα σιγα σιγα.

Βασικα με απασχολουν παρα πολυ οσα γινονται στη χωρα και στενοχωριεμαι οτι θα υποφερει πολυς κοσμος.Δε μου παει καθολου να σκορπαω λεφτα.

Ηδη τωρα το φερνουν λαου λαου οτι ισως κρατησει εως Χριστούγεννα.

Δυστυχώς η χωρα μας περναει δύσκολες εποχες..  Κ θα ερθουν κ χειρότερα 

Κορίτσια ουτε εγω ξεκινησα πλυσιμο κλπ ακόμη, μ φαίνεται λίγο νωρις κ λεω να ειναι κ φρεσκα..  Ασε δε που μ λειπουν πολλα! Οταν ανοιξουμε με το καλο θα συμπληρωσω, κυριως πετσετες μικρες, σελτεδακια αυτα με απασχολουν κ μετα λεω να ξεκινησω.. 

Αα ουτε δωματιο θα φτιαξουμε,  το καλοκαίρι ήσυχα κ ωραια,  αφου παρειτσα θα την βγάλουμε :P ισως για αυτο ειμαι κ πιο αμεριμνη ακομη

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, chris79 είπε:

Καλημέρα ! 
Να σου πω κάτι ; Εγώ έλεγα το πολύ μέσα Νοέμβρη να την κάνω τη βαλίτσα ... δίδυμα είναι αυτά ... να είμαστε έτοιμοι για καλό και για κακό ! Δε λέω ότι απαραίτητα θα γεννήσουμε νωρίτερα αλλά κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδούρογύρευε .. ;) 

Σωστό κι αυτό!!! Ίσως την ετοιμάσω κι εγώ πιο νωρίς!!

Κορίτσια μου να σας πω...όπως περνάει όλη η Ελλάδα περνάμε.κι εμεις! Δεν μας περισσεύουν τα λεφτά, ότι παίρνουμε το παίρνουμε με.συνεση δεν κάνουμε περιττά έξοδα καθόλου! Απ' την άλλη, και αυτή την  εγκυμοσύνη  μια φορά θα τη ζήσουμε!!! Κι επειδή φαντάζομαι ότι όλες περάσαμε το Γολγοθά μας για να φτάσουμε ως εδώ εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να το χαρώ όσο δεν πάει, ακόμα και με τα μικροδωρακια που μπορεί να μας φέρουν οι φίλοι μας! 

• Μου αρέσει 7

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Σωστό κι αυτό!!! Ίσως την ετοιμάσω κι εγώ πιο νωρίς!!

Κορίτσια μου να σας πω...όπως περνάει όλη η Ελλάδα περνάμε.κι εμεις! Δεν μας περισσεύουν τα λεφτά, ότι παίρνουμε το παίρνουμε με.συνεση δεν κάνουμε περιττά έξοδα καθόλου! Απ' την άλλη, και αυτή την  εγκυμοσύνη  μια φορά θα τη ζήσουμε!!! Κι επειδή φαντάζομαι ότι όλες περάσαμε το Γολγοθά μας για να φτάσουμε ως εδώ εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να το χαρώ όσο δεν πάει, ακόμα και με τα μικροδωρακια που μπορεί να μας φέρουν οι φίλοι μας! 

Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα για το μωράκι μας. Ο,τι έχει πάρει η μαμά μου (ρουχαλακια, σαλιαρες, προίκα για την κούνια, πετσέτες, κουβερτουλα και χθες μας πήρε χαλί :) ) αλλα σήμερα ήθελα να πάρω ένα μπιμπερο κ μου λέει ο σύζυγός μου τι θα το κάνεις τόσο καιρό στην άκρη; το σκέφτηκα και  δεν πήρα... Σε κάνα μήνα όμως θα αρχίσω να συμπληρώνω αυτά που λείπουν! Δεν θέλω να τα αφήσω τελευταία στιγμή γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Απλά ήθελα να ψωνίζω λίγα λίγα για να μην φανούν και βουνό τα έξοδα. 

Με τα δώρα μετά θα γίνεται όντως χαμός... Θα τρέχουμε να αλλάζουμε νούμερα :p

• Μου αρέσει 1

Δωρα μονο delivery.Δεν προβλεπονται επισκεψεις εν μεσω κορονοιου ουτε τωρα ουτε οταν θα γεννησουμε και μετα.

Εγω ειμαι πολυ επηρεασμενη και δε νιωθω ανετα να κανω αγορές.Βασικα θα χαρω οταν φερω ενα γερο πλασματακι στον κόσμο,με όλα όσα γινονται.Αυτο ευχομαι.

Σιγουρα οταν θα βγουμε απο αυτη την περιπετεια και.μπορω να βγαινω εξω με το καροτσι ελευθερα και να της ψωνιζω θα χαιρομαι πολυ περισσοτερο.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγω γιατί νομίζω ότι δωράκια θα δουμε μετα το πασχα;;; ;-) πιο πριν μας βλέπω κλειστά..  Εγω ακομη χρωστάω σε 2 φιλες μου,  δεν παιρνω γιατι δεν ξερω ποτε θα βρεθουμε με ολα αυτα

• Μου αρέσει 1

Just now, Joka είπε:

Δωρα μονο delivery.Δεν προβλεπονται επισκεψεις εν μεσω κορονοιου ουτε τωρα ουτε οταν θα γεννησουμε και μετα.

Εγω ειμαι πολυ επηρεασμενη και δε νιωθω ανετα να κανω αγορές.Βασικα θα χαρω οταν φερω ενα γερο πλασματακι στον κόσμο,με όλα όσα γινονται.Αυτο ευχομαι.

Σιγουρα οταν θα βγουμε απο αυτη την περιπετεια και.μπορω να βγαινω εξω με το καροτσι ελευθερα και να της ψωνιζω θα χαιρομαι πολυ περισσοτερο.

Εμάς στην Κεφαλονιά κορίτσια μας έκλεισαν αλλά δεν είχαμε κανένα κρούσμα, οπότε είμαι αρκετά χαλαρή! Να δω τι θα κάνω το Δεκέμβρη που θα πρέπει να πάω Αθήνα...να θα με παει!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμάς στην Κεφαλονιά κορίτσια μας έκλεισαν αλλά δεν είχαμε κανένα κρούσμα, οπότε είμαι αρκετά χαλαρή! Να δω τι θα κάνω το Δεκέμβρη που θα πρέπει να πάω Αθήνα...να θα με παει!!!

Οι ασυμπτωματικοι είναι παρα πολλοί,έχε το στο νου σου......

Λιγοι εχουν συμπτωματα...

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Οι ασυμπτωματικοι είναι παρα πολλοί,έχε το στο νου σου......

Λιγοι εχουν συμπτωματα...

Έτσι κι αλλιώς έχω να βγω απ' το σπίτι όσο είμαι έγκυος! Καμία βόλτα με.το αυτοκίνητο χωρίς να κατέβουμε.πουθενα και τα αναγκαία ταξίδια στην Αθήνα στο γιατρό!!! 

Οπότε δεν έρχομαι σε επαφή με "ξένους"! Προσπαθώ και απροσεχω πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

εγω παλι κοριτσια μιας κ ειμαο στο δευτερο, δεν εχω αγορασει απολυτως τιποτα..θα κανω ανταλλαγη με μια φιλη μου τα αγοριστικα μου με τα κοριτσιστικα της κ ξεμπερδεψαμε.. μονο αυγο και καθισμα αυτοκινητου θελω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

εγω παλι κοριτσια μιας κ ειμαο στο δευτερο, δεν εχω αγορασει απολυτως τιποτα..θα κανω ανταλλαγη με μια φιλη μου τα αγοριστικα μου με τα κοριτσιστικα της κ ξεμπερδεψαμε.. μονο αυγο και καθισμα αυτοκινητου θελω

Κι εγω στο πρωτο απολυτως τιποτα επισης.

hKYcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλή Κυριακή να έχουμε!!

Λοιπόν εμείς έχουμε ψωνίσει τα εξής: 

- Καρότσι 

- Πορτ μπεμπέ

- Κάθισμα αυτοκινήτου 

- 8 ζιπουνάκια με κοντό μανίκι & 5 με μακρύ

- 4 φορμάκια

That's it!!!

Ό,τι άλλο έχω από ρούχα μου τα έχουν δώσει! 

Τώρα θα γυρίσω σε δικά μου ψώνια! Σειρά έχουν οι πυτζάμες εγκυμοσύνης Και η βαλίτσα !!!

Απλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό πια θα φορέσουν αυτά τα 0-3.. από κάποια που έχει εμπειρία... Δλδ δεν θέλω να αναλωθώ άλλο.. μήπως να το γυρίσω σε 3-6 από εδώ και πέρα???

• Μου αρέσει 1

Just now, dpilo είπε:

- Καρότσι 

- Πορτ μπεμπέ

- Κάθισμα αυτοκινήτου 

- 4 φορμάκια

That's it!!!

Τώρα θα γυρίσω σε δικά μου ψώνια! Σειρά έχουν οι πυτζάμες εγκυμοσύνης Και η βαλίτσα !!!

Απλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό πια θα φορέσουν αυτά τα 0-3.. από κάποια που έχει εμπειρία... Δλδ δεν θέλω να αναλωθώ άλλο.. μήπως να το γυρίσω σε 3-6 από εδώ και πέρα???

καλημερα κοριτσι μου! με γεια  σας! ειναι σχετικο αυτο με το 0 εξαρταται απο τα κιλα που θα γεννηθει το μωρο κ ποσο γρηγορα θα παρει βαρος και την μσρκα επισης γιατι ψιλοαπεχουν.. εγω πχ γεννησα 2,600 κ του φοραγα 3 μηνες το 0. θα μ πεις ειμαι εξαιρεση αλλα ποτε δε ξερεις.. Μεινε σε αυτα κ αν ειναι πεταγεται ο αντρας σου να παρει μεγαλυτερα αν θελετε

• Ευχαριστώ 1

Just now, dpilo είπε:

- Καρότσι 

- Πορτ μπεμπέ

- Κάθισμα αυτοκινήτου 

- 4 φορμάκια

That's it!!!

Καλημέρα!! Λοιπόν εγω θα σου πω, δεν ξερω και απο που ψωνισες να κοιτας τους πόντους! Για παράδειγμα 1-3 mothercare ειναι 62 ποντοι,  3-6 prenatal ειναι 62 πόντοι!! Αν σκεφτείς οτι μ.ο ενα μωρακι γεννιεται καπου 50 θεωρω ενα τριμηνο θα τα φορεσουν! Εγω 7 φορμακια πηρα,  5 μακο και 2 βελουτε για εξω,  αλλα και μεσα αν χρειαστεί..  Ζιπουνακια 5 αλλα σίγουρα αλλα 5 μερικα και λιγο μεγαλύτερα! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα!! Λοιπόν εγω θα σου πω, δεν ξερω και απο που ψωνισες να κοιτας τους πόντους! Για παράδειγμα 1-3 mothercare ειναι 62 ποντοι,  3-6 prenatal ειναι 62 πόντοι!! Αν σκεφτείς οτι μ.ο ενα μωρακι γεννιεται καπου 50 θεωρω ενα τριμηνο θα τα φορεσουν! Εγω 7 φορμακια πηρα,  5 μακο και 2 βελουτε για εξω,  αλλα και μεσα αν χρειαστεί..  Ζιπουνακια 5 αλλα σίγουρα αλλα 5 μερικα και λιγο μεγαλύτερα! 

τρελαινοκαι που ξερεις τοσες λεπτομερειες

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...