Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Εγω μια χαρά κοιμάμαι μπρούμυτα ακόμα.

Να ξέρεις σε ζηλεύω γι αυτό :P Ειλικρινά μου έχει λείψει να κοιμάμαι μπρούμυτα, αλλά εκτιμώ έστω το ότι κοιμάμαι στο πλάι γιατί σε λίγο καιρό δεν θα κοιμάμαι καθόλου :D

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Δεν ειναι απαραίτητη.Εγω μονο λικνο και καθισμα αυτοκινητου θα αγορασω με καροτσι.

Τίποτα αλλο.

Ααα αυτο ελεγα με τον ανδρα μ σημερα κ εγω κ αμα θέλουμε να το έχουμε στο σαλονι κ το εχω μεσα στο καροτσι(διαλεξα απο νεογέννητο) που θα ειναι καθαρο,  τι πειραζει;; 

πρίν από 29 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Κορίτσια, σας είπε εσάς ο γιατρός σας ότι πρέπει να κοιμαστε στο πλάι??

Οπως βολευόμαστε.εμενα μου ειπε οτι εχω συνδρομο κατω κοίλη φλέβα (ανασκελα δεν αντεχω.νοιωθω δυσφορια μονο αν εχω πολλα μαξιλαρια πλατη αλλα κ παλι οχι καλα) κ θα με βολεψει αριστερα κ οντως τωρα νοιωθω πιο καλα οταν κοιμαμαι αριστερα

5 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Κοριτσια θα πάρετε μαξιλαρι θηλασμου;;; ειδα prenatal ή mothercare μπερδεύτηκα τωρα :-Pμε την αγορα ενας μαξιλαριου δωρο επιθεματα στηθους 3 συσκευασιες, ή με την αγορα 2 μπιμπερό της chicco δωρο μια συσκευασία επιθεματα...  

Οπωσδηποτε κ ηδη αργησα τοσο καιρο το λεω..γιατι κ στην εγκυμοσυνη μας βοηθάει..

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Οπως βολευόμαστε.εμενα μου ειπε οτι εχω συνδρομο κατω κοίλη φλέβα (ανασκελα δεν αντεχω.νοιωθω δυσφορια μονο αν εχω πολλα μαξιλαρια πλατη αλλα κ παλι οχι καλα) κ θα με βολεψει αριστερα κ οντως τωρα νοιωθω πιο καλα οταν κοιμαμαι αριστερα

Οπωσδηποτε κ ηδη αργησα τοσο καιρο το λεω..γιατι κ στην εγκυμοσυνη μας βοηθάει..

παντως να ξερετε πως αν παρετε το μαξιλαρι αυτο αργοτερα δεν παει χαμενο..αν εχετε κατοικιδια χουλουλιαρικα τρελαινονται για αυτο! Σας μιλαει η μανα του πρωην αδεσποτου γκριφον :):)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Περιττά εξοδα.Εγω μια χαρα υπνους ακομα μπρουμυτα ριχνω και τελευταια κοιμαμαι και μεσημερι.Βραδυ δεν ξυπναω ποτέ,χτυπαω 8ωρακια.

Η μαμα μου εχει παντως κουφαθει με ολα τα νεα γκατζετακια.

Μαξιλαρια θηλασμου, κλπ.

Μάρκετινγκ ειναι για να ξεμυαλιζεσαι.Εμεις θα παραμεινουμε στα τελειως απαραιτητα.Προτιμαμε να ανοιξουμε ενα λογαριασμο για το μωρο και να βαζουμε χρηματα.

@Paris.33 για αρχη καροτσι με καθισμα αυτοκινητου πανω μονο για τους πρωτους μηνες.Ολα τα υπολοιπα,εφοσον δε θα χρησιμοποιηθουν,αργοτερα.Και δωματιο αργοτερα,οταν θα παει το μωρο.

Η κουμπάρα μου το ειχε μεσα.στο σπιτι  στο καθισμα και στο καροτσι και οταν βγαίνανε εξω πλενανε τις ροδες.

Εμεις μεσα στο σπιτι στο λικνο,στο οποιο και θα κοιμαται.

Το πολυ πολυ ν αγορασω κι ενα ρηλαξ,θα δω.

• Μου αρέσει 4

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Περιττά εξοδα.Εγω μια χαρα υπνους ακομα μπρουμυτα ριχνω και τελευταια κοιμαμαι και μεσημερι.Βραδυ δεν ξυπναω ποτέ,χτυπαω 8ωρακια.

Η μαμα μου εχει παντως κουφαθει με ολα τα νεα γκατζετακια.

Μαξιλαρια θηλασμου, κλπ.

Μάρκετινγκ ειναι για να ξεμυαλιζεσαι.Εμεις θα παραμεινουμε στα τελειως απαραιτητα.Προτιμαμε να ανοιξουμε ενα λογαριασμο για το μωρο και να βαζουμε χρηματα.

@Paris.33 για αρχη καροτσι με καθισμα αυτοκινητου πανω μονο για τους πρωτους μηνες.Ολα τα υπολοιπα,εφοσον δε θα χρησιμποιηθουν,αργοτερα.Και δωματιο αργοτερα,οταν θα παει το μωρο.

Η κουμπάρα μου το ειχε μεσα.στο σπιτι  στο καθισμα και στο καροτσι και οταν βγαίνανε εξω πλενανε τις ροδες.

Εμεις μεσα στο σπιτι στο λικνο,στο οποιο και θα κοιμαται.

Το πολυ πολυ ν αγορασω κι ενα ρηλαξ,θα δω.

Ισχύει. Πλέον έχουν βγει τόσα νέα πράγματα για ένα μωρό που δεν τελειώνει η λίστα... Τα απαραίτητα πρώτα και βλέπουμε. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Sofi8 είπε:

Ισχύει. Πλέον έχουν βγει τόσα νέα πράγματα για ένα μωρό που δεν τελειώνει η λίστα... Τα απαραίτητα πρώτα και βλέπουμε. 

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ τα πιο "βαριά" πράγματα τα έχω πάρει (καρότσι, Πορτ μπεμπέ κτλ.) Φορμακια πήρα επίσης κάποια άλλα μου έφεραν και πολλλλλα! Το μόνο που πρέπει να κάνω αλλά είναι υπερβολικά νωρίς είναι η βαλίτσα μαιευτηριου, να στήσουμε τα πράγματα και να πλύνουμε και να τακτοποιήσουμε τα φορμακια! Μέχρι μέσα Δεκέμβρη θα τα έχουμε τελειώσει όλα! 

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ τα πιο "βαριά" πράγματα τα έχω πάρει (καρότσι, Πορτ μπεμπέ κτλ.) Φορμακια πήρα επίσης κάποια άλλα μου έφεραν και πολλλλλα! Το μόνο που πρέπει να κάνω αλλά είναι υπερβολικά νωρίς είναι η βαλίτσα μαιευτηριου, να στήσουμε τα πράγματα και να πλύνουμε και να τακτοποιήσουμε τα φορμακια! Μέχρι μέσα Δεκέμβρη θα τα έχουμε τελειώσει όλα! 

Ακριβως τα ίδια με σένα και εμείς... Είναι να στηθεί το δωμάτιο και να πλυθουν ρουχαλάκια, κουβερτουλες κτλπ... Φωλιτσα κορίτσια μιυ έραψε η πεθερά μου.. Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια της και έγινε και όπως ακριβώς το ήθελα και εννοείτε πιο οικονομικά... Την έχω ερωτευτεί.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, mommytobe είπε:

Ακριβως τα ίδια με σένα και εμείς... Είναι να στηθεί το δωμάτιο και να πλυθουν ρουχαλάκια, κουβερτουλες κτλπ... Φωλιτσα κορίτσια μιυ έραψε η πεθερά μου.. Ευτυχώς πιάνουν τα χέρια της και έγινε και όπως ακριβώς το ήθελα και εννοείτε πιο οικονομικά... Την έχω ερωτευτεί.. 

αχ τι ωραία!!! Μπράβο στην πεθερά σου!!! πάντως μιας και λες για πεθερές κι εμένα η δική μου αγόρασε ένα σορό πραγματα, από κουβέρτες μέχρι καλτσακια...όλη τους την προίκα τους έκανε!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι said:

Καλημέρα ! 
Να σου πω κάτι ; Εγώ έλεγα το πολύ μέσα Νοέμβρη να την κάνω τη βαλίτσα ... δίδυμα είναι αυτά ... να είμαστε έτοιμοι για καλό και για κακό ! Δε λέω ότι απαραίτητα θα γεννήσουμε νωρίτερα αλλά κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδούρογύρευε .. ;) 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια . Εγώ άρχισα να πλένω ρουχαλάκια , κουβέρτες κτλ. Θέλω να δω τι έχω και τι μου λείπει . Επίσης δεν ξέρω πως θα είμαι στους επόμενους μήνες . Ότι μου λείπει θα δω μήπως τα πάρω από το Ίντερνετ αλλιώς βλέπουμε . Όταν μας ανοίξουν . Έχω αρχίσει και αγχώνομαι με την όλη κατάσταση. 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...