Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Κοριτσια θα πάρετε μαξιλαρι θηλασμου;;; ειδα prenatal ή mothercare μπερδεύτηκα τωρα :-Pμε την αγορα ενας μαξιλαριου δωρο επιθεματα στηθους 3 συσκευασιες, ή με την αγορα 2 μπιμπερό της chicco δωρο μια συσκευασία επιθεματα...  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Κοριτσια θα πάρετε μαξιλαρι θηλασμου;;; ειδα prenatal ή mothercare μπερδεύτηκα τωρα :-Pμε την αγορα ενας μαξιλαριου δωρο επιθεματα στηθους 3 συσκευασιες, ή με την αγορα 2 μπιμπερό της chicco δωρο μια συσκευασία επιθεματα...  

Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω... Λες είναι αναγκαίο; Οι μανουλες που έχουν κι άλλο μωράκι το χρησιμοποίησαν; 

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω πήρα κορίτσια από τα λιντλ την τελευταία φορά που έβγαλε τα βρεφικά και "κοιμάμαι" με αυτό.. Τις ώρες δηλαδή που κοιμάμαι χαχαχα.. Με έχει βολέψει πάρα πολύ και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ στο θηλασμό.. Οι περισσότερες γνωστές μου είχαν πάντως και έμειναν ευχαριστημένες.. Εγώ το πήρα από το λιντλ 15ευρω πάντως, και στο κατάστημα εδώ στην επαρχεία εχει ακόμα κάποια κομμάτια.. 

5 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

@Renaki80 ναι και στις δυο περιπτώσεις .

@Τουτουνι εγώ που είχα γεννήσει με καισαρική , όταν είχα αρχίσει να περπατάω, θυμάμαι είχα γυρίσει στο δωμάτιο για να πάω τουαλέτα και είχα τρελαθεί με το ποσό αίμα είδα. Φαντάσου τρόμαξα και φώναξα μαία . Αλλά ήταν φυσιολογικό μου είπαν .

καλημερα σε όλες 

α!!! αυτό δεν μου το είπε...

bCX6p3.png

Just now, mommytobe είπε:

Εγω πήρα κορίτσια από τα λιντλ την τελευταία φορά που έβγαλε τα βρεφικά και "κοιμάμαι" με αυτό.. Τις ώρες δηλαδή που κοιμάμαι χαχαχα.. Με έχει βολέψει πάρα πολύ και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ στο θηλασμό.. Οι περισσότερες γνωστές μου είχαν πάντως και έμειναν ευχαριστημένες.. Εγώ το πήρα από το λιντλ 15ευρω πάντως, και στο κατάστημα εδώ στην επαρχεία εχει ακόμα κάποια κομμάτια.. 

15;;; και σε επώνυμα μαγαζια το λιγότερο 50:neutral: θα πω τον ανδρα μου να τσεκάρει καμια φορα γυρνώντας απο δουλειά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

15;;; και σε επώνυμα μαγαζια το λιγότερο 50:neutral: θα πω τον ανδρα μου να τσεκάρει καμια φορα γυρνώντας απο δουλειά! 

στο motherbaby παντως ειναι δωρεαν αν πατε απο το μαγαζι.. (ναι το ξερω πως εχουμε lockdown)αλλιως ιντερνετικα με καποια αγορα σας! δεν ξερω βεβαια αν ειναι ιδια σε ποιοτητα απο τα επωνυμα

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Ναι όντως όταν κοιτούσα έβλεπα τις τιμές στα μαγαζιά και έλεγα αποκλείετε να είναι τόσο ακριβά.. Θα έλεγα στην πεθερά μου να μου ράψει ένα μέχρι που τυχαία βρήκα αυτό στα λιντλ.. Και έχει και θήκη όταν πια δεν θα το χρειαζόμαστε το βάζεις μέσα, το τυλίγεις και γίνεται τύπου πουφ.. Παρά πολύ ωραίο.. Είχε γκρι με αστεράκια και ροζ.. 

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια, σας είπε εσάς ο γιατρός σας ότι πρέπει να κοιμαστε στο πλάι??

Όταν τον ρώτησε ο άντρας μου κάποια στιγμή αν μπορώ να κοιμάμαι μπρούμυτα γύρισε και είπε: όταν πια δεν θα μπορεί, θα το καταλάβει, θα είναι σαν αυτούς που κάνουν μπρεικ ντανσ χαχαχα μέχρι τότε ας κοιμάται όπως θέλει και από εκεί και πέρα όπως την βολεύει, είτε πλάι είτε ανάσκελα... Διάβασα πολλά για αυτό το θέμα.. Εγώ βολεύομαι πλάι οπότε κοιμάμαι έτσι 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια στο site moromou.gr εχει πανέμορφα μαξιλάρια θηλασμού με 16€ και σετ με φωλίτσα, κουβερτούλα και δυο μαξιλαρακια με 50€... εγω θα παρω σίγουρα αλλα αξιζει να το δείτε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, dpilo είπε:

Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι! Για να πάμε τα χαρτιά στο ΙΚΑ πρέπει να κλείσουμε ραντεβού? 

Καλησπερα! Εγω σταματαω 21 Δεκεμβρη. Πηγε ο αντρας μου στο ΙΚΑ να ρωτησει και του ειπαν οτι λειτουργουν κανονικα χωρις ραντεβου

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

εμ μη γελασεις αλλα εγω ειχα τις πανες βρακακι ακρατειας της γιαγιας μου.. νομιζω μαρκας sani.. και βολεψαν παρα πολυ! δεν λερωθηκα ποτε και ας φοραγα ροζ ρομπες τοτε

@Ani!!Αυτό λόγω του ότι γέννησες καισαρική; 

Εάν γεννήσω φυσιολογικά θα έχω πάλι τόση ροή?

Και Βασικά αναρωτιέμαι τι εσώρουχα παίρνουμε μαζί ? Κανονικά ή αυτά της λοχείας?? Έχω μπερδευτεί λίγο...

7 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κοριτσια!! Λοιπόν δεν θυμάμαι χθες προχθες ποιες κοπελες έγραψαν οτι ενιωθαν ενα βαρος κατω χαμηλα..  Χθες κ εγω μετα απο πολλες ωρες καθιστη στον υπολογιστή, ενιωθα το ίδιο ακριβως..  Αλλα αφου ξαπλωσα καπως καλύτερα..  Οποτε ειδικα αν εργαζεστε,  ισως ειναι κ απο αυτο! Καμια ωριτσα ξαπλα κ το μεσημέρι δεν βλάπτει παντως! :)

@Paris.33Πάντως κι εγώ όταν κουράζομαι νιώθω την κοιλιά και σκληρή και συνήθως έχω πονάκια.. άμα ξαπλώσω όλα περνάνε 

2 ώρες πρίν, Sofi8 είπε:

Εγώ δεν ξέρω αν θα πάρω... Λες είναι αναγκαίο; Οι μανουλες που έχουν κι άλλο μωράκι το χρησιμοποίησαν; 

@Sofi8Εγώ αν και θέλω να πάρω και έχω βάλει στο μάτι ένα από la millou που όντως είναι ακριβό, θεωρώ ότι το αν είναι απαραίτητο είναι σχετικό γιατί η καθεμία βολεύεται ξεχωριστά... Οπότε λέω να γεννήσω πρώτα και μετά να αποφασίσω...

Για τη φωλιτσα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη.. θα έχω το μωρό σε Πορτ μπεμπέ... Μήπως είναι υπερβολικά στριμωχτα...

Just now, dpilo είπε:

Και Βασικά αναρωτιέμαι τι εσώρουχα παίρνουμε μαζί ? Κανονικά ή αυτά της λοχείας?? Έχω μπερδευτεί λίγο...

@Paris.33Πάντως κι εγώ όταν κουράζομαι νιώθω την κοιλιά και σκληρή και συνήθως έχω πονάκια.. άμα ξαπλώσω όλα περνάνε 

@Sofi8Εγώ αν και θέλω να πάρω και έχω βάλει στο μάτι ένα από la millou που όντως είναι ακριβό, θεωρώ ότι το αν είναι απαραίτητο είναι σχετικό γιατί η καθεμία βολεύεται ξεχωριστά... Οπότε λέω να γεννήσω πρώτα και μετά να αποφασίσω...

Για τη φωλιτσα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη.. θα έχω το μωρό σε Πορτ μπεμπέ... Μήπως είναι υπερβολικά στριμωχτα...

οχι κοριτσι μου φυσιολογικα γεννησα

• Μου αρέσει 1

Just now, dpilo είπε:

Δεν ειναι απαραίτητη.Εγω μονο λικνο και καθισμα αυτοκινητου θα αγορασω με καροτσι.

Τίποτα αλλο.

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...