Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, chris79 είπε:

Χαχαχα στο μαιευτήριο σίγουρα θα προλάβεις να λουστείς .. για το σπίτι δεν ξέρω ;) 

Αποσμητικο αν θες να θηλάσεις προσπάθησε να μην έχει έντονο άρωμα.

Εγω θα το πω και ας με κοροϊδέψετε ... δεν ειχα πάρει σερβιέτες κανονικές αλλά πάνες ακράτειας για το μαιευτήριο... είχαν βολέψει απίστευτα και δεν ανησυχούσα καθόλου ότι θα λερωθώ ή ότι θα φαίνεται η σερβιέτα από το νυχτικό / πιτζάμα. Δικό μου κόμπλεξ αλλά κάθε φορά που πήγαινα σε μαιευτήριο έβλεπα τα παλ ροζ νυχτικάκια και από μέσα τη σερβιέτα να φαίνεται κανονικά και δε μου άρεσε καθόλου. Όποτε σκουρόχρωμα νυχτικα / πιτζάμες και πάνες και ήμουνα κιουρία!! Μετά βούρτσες , σαμπουάν , σαπούνι όσο πιο ουδέτερο μπορείς , σουτιέν θηλασμού και επιθεματα στήθους... αν μου έρθει τίποτα άλλο θα το προσθέσω. Εμενα πάλι ο υπνόσακος δε με βόλεψε. Αφενός το μωρό ίδρωνε συνέχεια και μέσα στο σπίτι είχαμε ζέστη και αφετέρου έτσι μικρά δεν κουνιούνται .. το έβαζα κάτω από τις μασχαλιτσες το κουβερτάκι και ήταν ασφαλές... 

Ωχ ωχ ωχ τώρα είδα το νούμερο ... ετοιμαστείτε να γεννήσουμε μόνες και έρημες στο μαιευτήριο ... έτσι όπως πάει θα μας κλείσουν σίγουρα ! 
Οποτε και βιβλιαράκι στην τσαντουλα σίγουρα ! 

Λοιπόν αυτο μ ελεγε κ μια φιλη μ,  ας κοιμηθω στο μαιευτήριο τωρα που προλαβαίνω.. :-P βέβαια δεν ξερω γιατι εχω την εντύπωση οτι θα σερνομαι:roll: λες και εχω ξαναγεννησει κ ξερω χαχααχα..  Αααα κ για πανες ακρατειας διαβασα βολεψαν πολλές κοπελες και το εχω ηδη στην λιστα! Καλή και η ιδεα με τα οχιιι τοσοο ανοιχτοχρωμα νυχτικακια!! 

Εχετε να προτείνετε κανενα παιδικο απορρυπαντικο οι μανουλες;;;; και σειρα για βρεφικες κρεμες αφρόλουτρα;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Λοιπόν αυτο μ ελεγε κ μια φιλη μ,  ας κοιμηθω στο μαιευτήριο τωρα που προλαβαίνω.. :-P βέβαια δεν ξερω γιατι εχω την εντύπωση οτι θα σερνομαι:roll: λες και εχω ξαναγεννησει κ ξερω χαχααχα..  Αααα κ για πανες ακρατειας διαβασα βολεψαν πολλές κοπελες και το εχω ηδη στην λιστα! Καλή και η ιδεα με τα οχιιι τοσοο ανοιχτοχρωμα νυχτικακια!! 

Εχετε να προτείνετε κανενα παιδικο απορρυπαντικο οι μανουλες;;;; και σειρα για βρεφικες κρεμες αφρόλουτρα;; 

απορρυπαντικο ειχα το αρκαδι πρασινο σαπουνι το οποιο ομως θελει πρωτα ανακατεμα σε ζεστο νερακι..αλλιως προδερμ σκονη

κρεμα συγκαματος frezyderm συνηθιζεται.. εμενα δεν μου χρειαστηκε κ εβαζα αμυγδαλελαιο μονο και αφρολουτρα pharmasept, babe, και agnotis χρησιμοποιουσα... ΠΡΟΣΟΧΗ οχι αgnotis πανες δεν κρατανε καθολου τα τσισακια ειδικα στον υπνο.. χασαμε πολλα βραδια απο διαρροες..

• Ευχαριστώ 1

Just now, chris79 είπε:

Χαχαχα στο μαιευτήριο σίγουρα θα προλάβεις να λουστείς .. για το σπίτι δεν ξέρω ;) 

Αποσμητικο αν θες να θηλάσεις προσπάθησε να μην έχει έντονο άρωμα.

Εγω θα το πω και ας με κοροϊδέψετε ... δεν ειχα πάρει σερβιέτες κανονικές αλλά πάνες ακράτειας για το μαιευτήριο... είχαν βολέψει απίστευτα και δεν ανησυχούσα καθόλου ότι θα λερωθώ ή ότι θα φαίνεται η σερβιέτα από το νυχτικό / πιτζάμα. Δικό μου κόμπλεξ αλλά κάθε φορά που πήγαινα σε μαιευτήριο έβλεπα τα παλ ροζ νυχτικάκια και από μέσα τη σερβιέτα να φαίνεται κανονικά και δε μου άρεσε καθόλου. Όποτε σκουρόχρωμα νυχτικα / πιτζάμες και πάνες και ήμουνα κιουρία!! Μετά βούρτσες , σαμπουάν , σαπούνι όσο πιο ουδέτερο μπορείς , σουτιέν θηλασμού και επιθεματα στήθους... αν μου έρθει τίποτα άλλο θα το προσθέσω. Εμενα πάλι ο υπνόσακος δε με βόλεψε. Αφενός το μωρό ίδρωνε συνέχεια και μέσα στο σπίτι είχαμε ζέστη και αφετέρου έτσι μικρά δεν κουνιούνται .. το έβαζα κάτω από τις μασχαλιτσες το κουβερτάκι και ήταν ασφαλές... 

Ωχ ωχ ωχ τώρα είδα το νούμερο ... ετοιμαστείτε να γεννήσουμε μόνες και έρημες στο μαιευτήριο ... έτσι όπως πάει θα μας κλείσουν σίγουρα ! 
Οποτε και βιβλιαράκι στην τσαντουλα σίγουρα ! 

Τ ότι θα γεννησούμε.μονες κι ερημες ειναι το μονο σιγουρο.

Εγω μόνη είμαι απ την αρχή σε όλα.Στους υπέρηχους,στους μεγάλους υπέρηχους...

Και γενικά μόνη απ όλους σχεδόν,ιδίως όσους έχουν μικρά παιδιά.Γενικα εχουμε απομονωθεί απ τη αρχη σχεδόν..

Ποιος?Εγω!!!Που αν δεν υπήρχε κορονοιος θ αλώνιζα ολημερίς στο κέντρο και περιξ...

hKYcp3.png

Just now, Paris.33 said:

Εγώ χρησιμοποιούσα τα Chico τα απορρυπαντικά (τα είχε το jumbo). Αφρόλουτρο πάλι Chico ή mustela (λίγο ακριβά αλλά μυρίζανε τέλεια). 
Κρεμουλα τι εννοείς για πωπουδακι ή ενυδατική ; Νομίζω της pharmasept και τα 2 και sudocream για επείγοντα περιστατικά στον πωπο. 

• Ευχαριστώ 1

20 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

,Μπράβο κορίτσι μου για τη β επιπέδου!!! Ώρα να ηρεμήσεις κι εσύ!!!!!! Εγώ πολλές ενοχλήσεις δεν έχω χαμηλά αλλά κάποιες φορές νιώθω ένα βαρος! Άλλες νιώθω φούσκωμα....γενικά όλο και κατι έχω!

Όλα είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια... Τόσα περάσαμε.. εδώ θα "κολώσουμε"???

• Μου αρέσει 1

urI6p3.png

Διαφημίσεις

@Paris.33 Καροτσι είχαμε πάρει της inglesina ,σε προσφορά το είχαμε βρει. Μας άρεσε και πως ανοιγοκλείνει και πως είναι το χερούλι του και οι ρόδες . Είχε και αδιάβροχο και ποδόγυρο.

για αφρόλουτρο βολευτήκαμε με της chicco , αν και ήταν πολύ ωραίο και της φρεζυντερμ , αλλά πολύ ακριβό σε σύγκριση με τα υπόλοιπα .

για κρεμα για τον πωπό φρεζυντερμ. Η μόνη που μας βόλεψε. Είχαμε αλλάξει πολλές. Είχε συγκαει όταν τον πήραμε από το νοσοκομείο και για ένα μήνα τρέχαμε .

θερμομετρο νερού δεν πήραμε ποτέ , με τον αγκώνα τσεκάρουμε το νερό. 
μωρομαντηλα για αρχή που είναι ευαίσθητο το δέρμα τους δεν θα σας το πρότεινα . Ή πλύσιμο ή βαμβάκι με νερό .

για την βαλίτσα παντόφλες, πυζαμες, νυχτικιές, μια ρόμπα , σαγιονάρες , φορτιστής , χτένα , σαμπουάν (κτλ) , σερβιέτες, επιθέματα στήθους , ρούχα εξόδου για το μωρό . Αυτά θυμάμαι για ιδιωτικό 

απορρυπαντικο Αρκάδι και προδερμ υγρό .

• Ευχαριστώ 2

S4bRp3.png

Just now, Renula είπε:

Όλα είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια... Τόσα περάσαμε.. εδώ θα "κολώσουμε"???

Καλά αυτό.ξαναπες το!!!!! 

Βρε κορίτσια νιώθω τα μωρά να με.κλωτσανε αλλά.ακομα.δεν τα νιώθω να πηγαίνουν πέρα δώθε... Λογικό είναι?

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Βρε κορίτσια νιώθω τα μωρά να με.κλωτσανε αλλά.ακομα.δεν τα νιώθω να πηγαίνουν πέρα δώθε... Λογικό είναι?

Κοιτα εσυ εχεις κ περιορισμενο χωρο με 2!:-P ποσες βολτες να κανουν;;;; 

• Χαχα 1

Just now, Paris.33 είπε:

Κοιτα εσυ εχεις κ περιορισμενο χωρο με 2!:-P ποσες βολτες να κανουν;;;; 

Δεν ξέρω...λέω...νόμιζα κάνουν βόλτες, αλλά που... Χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι said:

Σίγουρα κάνουν πέρα δώθε και τούμπες.

εμεις μάθε φορά που τα βλέπουμε είναι άλλου γι άλλου. Εκτός από καθαρές κλωτσιές θα αισθάνεσαι και άλλες κινήσεις ... δεν μπορεί 

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Σίγουρα κάνουν πέρα δώθε και τούμπες.

εμεις μάθε φορά που τα βλέπουμε είναι άλλου γι άλλου. Εκτός από καθαρές κλωτσιές θα αισθάνεσαι και άλλες κινήσεις ... δεν μπορεί 

Δεν αισθάνομαι....μόνο τις κλωτσιές καταλαβαίνω...

bCX6p3.png

πρίν από 15 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Και εγώ δεν έχω καταλάβει να γυρνάει το μωρό η να πηγαίνει πέρα δώθε.. Όπως λες μόνο κλοτσιές.. 

Just now, mommytobe είπε:

Και εγώ δεν έχω καταλάβει να γυρνάει το μωρό η να πηγαίνει πέρα δώθε.. Όπως λες μόνο κλοτσιές.. 

Ε, τότε θα είναι νωρίς ακόμα!!! Που θα πάει σε λίγο καιρό σίγουρα θα τα καταλάβουμε!!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

5 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Ε, τότε θα είναι νωρίς ακόμα!!! Που θα πάει σε λίγο καιρό σίγουρα θα τα καταλάβουμε!!!!

ετσι πιστευω και εγω...ειναι μικρουλια μωρε ακομα..

καλημερα κοριτσιαααα:-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...